Stigao je - corona u HR
Page 18 of 33
Page 18 of 33 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Re: Stigao je - corona u HR
,,ma joj daj...ako je ko šampion u dramatiziranju to smo mi..kod nas babe kukaju kako boluju od 100 vrsta bolesti pred umorom..onda im od kruha napravis tabletu i onda odjedared zdrave ko konjNoor wrote:neće ni korona zavijekevuksadinare wrote:...sad mi nedostaju ona prepucvanja partizani ustase...zenge-marticevci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
ja otišla kupiti tablete protiv temperature jedino
nema brašna u trgovinama
samo komentiram i prdržavam se karantene.
sada nemaš tableta?
2014-12-30
veber..bolje da si nekaj za doma fukat spremio ako zagustiveber wrote:nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
nema brašna u trgovinama
sada nemaš tableta?
2015-09-08
štaš od samo jedne vegeteT. wrote:treba popodne u nabavu, to kad krene panika neće bit ni soli za uzet u dućanu više...
uzet samo najosnovnije, brašna, soli, šećera, manistre, riže, konzerve, ulja, kave, mlijeka, soka, pive, heetsa, tariguza, sapuna, šampona, kalodonta, praška, kvasca, tosta, tramezzini, munchmallow, gumeni bomboni, cedevite limeta, domaćice, suhomesnatog, sira, jogurta, maslo, passata, crnih maslina, ketchupa, majoneze, kiselih krastavaca, povrće i voće friško i zaleđeno, buncek, kračice, rebra, uši, obrazi, jezik, fažola, slanutka, sočivice, graška, orza, mješavine, tunjevine, nareska, srdela, lososa, kobasica, hrenovka, ribanca, mozzarele, papra, vlasca, peršina, selena, list i korijen, juhe u kesici, pire u kesici, kesice za smeće, kesice za led, kesice za zaleđivanje, baterije, žarulje, nutele, marmelade od marelice, jagode, šumskog voća, margarina, limuna, naranči, banana, kivija, šampinjone, slane inćune i jednu vegetu...
2014-04-16
kupila , da, jer sam pročitala negdje da su kurili od temperature, nisu smjeli ni mogli van a liječnika nemaveber wrote:nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
nema brašna u trgovinama
sada nemaš tableta?
pa ne daj Bože zla da se nađe pri ruci
immortal-
2014-04-16
brzo su ga prošle takve željevuksadinare wrote:veber..bolje da si nekaj za doma fukat spremio ako zagustiveber wrote:nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
nema brašna u trgovinama
sada nemaš tableta?
immortal-
2014-04-16
ako može svetoje mogu i ja.vuksadinare wrote:veber..bolje da si nekaj za doma fukat spremio ako zagustiveber wrote:nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
nema brašna u trgovinama
sada nemaš tableta?
rujka je zakon.
2014-12-30
jebeš kućanstvo bez andola.mortal wrote:kupila , da, jer sam pročitala negdje da su kurili od temperature, nisu smjeli ni mogli van a liječnika nemaveber wrote:nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
nema brašna u trgovinama
sada nemaš tableta?
2014-12-30
veber wrote:kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
ali neodgovorno je sada šetati okolo.
i neodgovorno je svih koji nemaju doma prvu pomoć.
bum otišao u šoping, pa bum kupil.
ja sam paranoik zadnjih 30g i stalno obnavljam prvu pomoć u kući i u stanu.
jebene uloške kupim jer s njima šajbe na autu čistim.
Kaj nisi ti u Njemačkoj?
Guest- Guest
je..po sistemu..boze cuvaj njemacku ja pobjegoh kuci ..ko i svetoje...cuci po vazda cio dan na cucavcu od kad se u zupanju vratio i tipka fol kao da se javlja iz šladmingaSovak wrote:veber wrote:kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
Kaj nisi ti u Njemačkoj?
2015-09-08
lekadolveber wrote:jebeš kućanstvo bez andola.mortal wrote:kupila , da, jer sam pročitala negdje da su kurili od temperature, nisu smjeli ni mogli van a liječnika nemaveber wrote:nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
nema brašna u trgovinama
sada nemaš tableta?
mislim da andol više i ne postoji
2014-04-16
ne, dao otkaz prije božića.Sovak wrote:veber wrote:kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
Kaj nisi ti u Njemačkoj?
2014-12-30
postoji i 300 i 500mortal wrote:lekadolveber wrote:jebeš kućanstvo bez andola.mortal wrote:kupila , da, jer sam pročitala negdje da su kurili od temperature, nisu smjeli ni mogli van a liječnika nemaveber wrote:nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
nema brašna u trgovinama
sada nemaš tableta?
2015-09-08
daj neki put slušaj, andol se i dalje proizvodi.mortal wrote:lekadolveber wrote:jebeš kućanstvo bez andola.mortal wrote:kupila , da, jer sam pročitala negdje da su kurili od temperature, nisu smjeli ni mogli van a liječnika nemaveber wrote:nisam ja paničar,mortal wrote:što je ovaj veber paničar
nema brašna u trgovinama
sada nemaš tableta?
2014-12-30
vuksadinare wrote:je..po sistemu..boze cuvaj njemacku ja pobjegoh kuci ..ko i svetoje...cuci po vazda cio dan na cucavcu od kad se u zupanju vratio i tipka fol kao da se javlja iz šladmingaSovak wrote:veber wrote:kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
Kaj nisi ti u Njemačkoj?
Aha ... doma je ipak doma.
Guest- Guest
...i jeftinije...cuj ako u mrknes u njemackoj bez kuceta i maceta ili irskoj bacit cete u rupu sa drugima i posut krecom kao NN...ako nemas lovu za pogreb..ovdje ako mrknes opet te mogu pokopati u obiteljsku grobnicu a platis samo ukop ne trebas ceremonijuSovak wrote:vuksadinare wrote:je..po sistemu..boze cuvaj njemacku ja pobjegoh kuci ..ko i svetoje...cuci po vazda cio dan na cucavcu od kad se u zupanju vratio i tipka fol kao da se javlja iz šladmingaSovak wrote:veber wrote:kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
Kaj nisi ti u Njemačkoj?
2015-09-08
dom mi je gdje mi se sviđaSovak wrote:vuksadinare wrote:je..po sistemu..boze cuvaj njemacku ja pobjegoh kuci ..ko i svetoje...cuci po vazda cio dan na cucavcu od kad se u zupanju vratio i tipka fol kao da se javlja iz šladmingaSovak wrote:veber wrote:kod nas nije jer smo prošli rat.vuksadinare wrote:mislim da iducih deset petnaest dana su najvazniji za hrvatsku...ako u tom periodu ne skoci broj zarazenih puno..dnevno..mozemo reci da korona virus kod nas nije poprimio epidemioloske razmjere jer za ocekivati je onda da se brojka smanjuje i bude sto vise izljecenih zbog samoizolacije
Kaj nisi ti u Njemačkoj?
ali stari mi ima rak
prima novu terapiju.
i ako ne bude prijemčljiva, red je da budem uz njega, ne da ga u dom strpam.
inače je hrvatska sranje, onako, jače
2014-12-30
Ukupno 65 zaraženih
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-hrvatskoj-potvrdjeno-devet-novih-slucajeva-koronavirusa/200317025
Vjetar piri , korona se širi.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-hrvatskoj-potvrdjeno-devet-novih-slucajeva-koronavirusa/200317025
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
oo,postat ce to i tisće,samo polako...postajete sve vise KužniRayMabus wrote:Ukupno 65 zaraženih
Guest- Guest
tica rugalica...ne pozeli zlo bliznjem svom...Legendovich wrote:oo,postat ce to i tisće,samo polako...postajete sve vise KužniRayMabus wrote:Ukupno 65 zaraženih
2015-09-08
..ono sto se moze i tebi dogoditivuksadinare wrote:tica rugalica...ne pozeli zlo bliznjem svom...Legendovich wrote:oo,postat ce to i tisće,samo polako...postajete sve vise KužniRayMabus wrote:Ukupno 65 zaraženih
2015-09-08
Page 18 of 33 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Similar topics
» lek za virus corona
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje