Stigao je - corona u HR
Page 10 of 33
Page 10 of 33 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33
Re: Stigao je - corona u HR
To je puzajuća apokalipsa. U Španjolskoj deset zaraženih u 24 sata. Italija zaražuje ostale.
Svaki dan toga sve više na raznim točkama planete.
Svaki dan toga sve više na raznim točkama planete.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma jebeš mene. Ja vrijedim koliko vrijedi poruka koju šaljem. Pismo je važnije od poštara. Neće meni ništa bit. Ja sebe gledam kroz besmrtnost kao duša a ne kao nekakvo tijelo.Atlana wrote:Nedaj boze samo da mi se ray zarazi
2014-04-11
Puzajuča Apokalipsa
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-hrvatskoj-potvrdjen-treci-slucaj-zaraze-koronavirusom/200226179
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-hrvatskoj-potvrdjen-treci-slucaj-zaraze-koronavirusom/200226179
2014-04-11
Imaju li masoni kakve veze sa svim ovim?
Počeli su se otkrivati a sto prije nisu chinili.
Sve je to cudno.
Počeli su se otkrivati a sto prije nisu chinili.
Sve je to cudno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kolika je vjerojatnost da naletiš na onih manje od 400 zaraženih u Italiji i to nekoliko puta jer ima dva slučaja u Hrvatskoj odvojena , jedan u Grčkoj , Švicarska , Austrija , Njemačka , Francuska , Španjolska....
Ravna nuli
Dakle tamo ima nekoliko desetaka tisuća zaraženih.
Ravna nuli
Dakle tamo ima nekoliko desetaka tisuća zaraženih.
2014-04-11
Atlana wrote:Nedaj boze samo da mi se ray zarazi
pa on ne izlazi iz kuće prije će se njegove mačke zarazit...
Guest- Guest
A šta ću vanka ? Lipo san ubija oko popodne i kad ono treći slučaj zaraze u Hrvatskoj.Gnječ wrote:Atlana wrote:Nedaj boze samo da mi se ray zarazi
Najbolje spavat doma i brige te za sve ostalo.
2014-04-11
Žene su eemanicipacija a posao je rad za političare pa ja nemam nikakvi motiv za izać vanka osim ono šta trebam , to obavin i pravac kuća i zatvorin se do daljnjega.
Nije ovi sistem za mene. Ovo će se urušit jer ne proizvodi djecu u dovoljnom broju da bi se održao u ravnoteži.
Kuća i spavanje. To mi je plan.
Nije ovi sistem za mene. Ovo će se urušit jer ne proizvodi djecu u dovoljnom broju da bi se održao u ravnoteži.
Kuća i spavanje. To mi je plan.
2014-04-11
Šta bi nekog tko se predstavlja kao general galaktičke federacije s pet zvjezdica tribalo uopće zanimat na ovoj planeti ?
Preksinoć san gleda Jupiter uzašašće.
Tamo je prikazana Draco vrsta , mali Greysi i ljudi koji žele živjet vjećno a za to im trebaju organi pa otimaju po planeti Zemlji kojeg smatraju svojim vlasništvom.
Jedino bi malo okrenuo hijerarhiju u onom filmu pa su ljudi u onom filmu hibridi i žive na Zemlji a Dracoi su glavni.
I tako oni živit pesto godina jer misle da su samo tijelo i kad se otkrije lijek za koronu jel mislite da će biti đabe ?
Aha kako da ne.
Plati pa se rugaj.
Preksinoć san gleda Jupiter uzašašće.
Tamo je prikazana Draco vrsta , mali Greysi i ljudi koji žele živjet vjećno a za to im trebaju organi pa otimaju po planeti Zemlji kojeg smatraju svojim vlasništvom.
Jedino bi malo okrenuo hijerarhiju u onom filmu pa su ljudi u onom filmu hibridi i žive na Zemlji a Dracoi su glavni.
I tako oni živit pesto godina jer misle da su samo tijelo i kad se otkrije lijek za koronu jel mislite da će biti đabe ?
Aha kako da ne.
Plati pa se rugaj.
2014-04-11
Pa ti se ionako toga ne bojis! :DRayMabus wrote:A šta ću vanka ? Lipo san ubija oko popodne i kad ono treći slučaj zaraze u Hrvatskoj.Gnječ wrote:Atlana wrote:Nedaj boze samo da mi se ray zarazi
Najbolje spavat doma i brige te za sve ostalo.
A lip je dan bio danaska
Guest- Guest
401 slučaj zaraze u Italiji. Samo vi šetajte. Ja ću pijuckat divku. Nahranit mačku i gledat tv po noći.
2014-04-11
Pa ne bojim se. Ne šeta mi se. Žene su emanicipacija a posao je rad za političare. Kad imam šta obavit obavim al najdraže mi je doma bit.Atlana wrote:Ala šu.
Bio si rekao da se ne bojis. Ca sada.
2014-04-11
Kako svi oko mene rade u med struci, meni je zabranjen odlazak kod mame i kod bake i i djeda.
Sve kronicni bolesnici...
Guest- Guest
Zarazi se i odi ih zagrlit.Atlana wrote:Kako svi oko mene rade u med struci, meni je zabranjen odlazak kod mame i kod bake i i djeda.
Korona je plemeniti virus , samo će potamanit one koji su ionako za umrit.
2014-04-11
Pa i onako će se uskoro zarazit kad je virus nemoguće blokirat.Atlana wrote:Samo zajebavaj. :D
Zagrlit cu tebe :D
2014-04-11
Mozda neces... Mozda imas turbo imunitet.
Vidjeti cemo do kuda ce ovo sa italijom ici... 400 za sada na 60 milijuna.
Vidjeti cemo do kuda ce ovo sa italijom ici... 400 za sada na 60 milijuna.
Guest- Guest
Nema tu zaustavljanja
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/kcer-muskarca-oboljelog-od-koronavirusa-dobila-temperaturu-mora-na-testiranje-progovorila-i-majka-zarazenih-blizanaca-sve-se-odvilo-vrlo-brzo-1005885
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/kcer-muskarca-oboljelog-od-koronavirusa-dobila-temperaturu-mora-na-testiranje-progovorila-i-majka-zarazenih-blizanaca-sve-se-odvilo-vrlo-brzo-1005885
2014-04-11
Evo i u Rumunjskoj prvi slučaj. Tko će to više povatat i s kim je netko bija u kontaktu ako je putova iz Italije u Rumunjsku. Ma ne možeš ti to više stavit pod kontrolu. Ovo će sad bit ko gripa i to je cila priča tu.
2014-04-11
Page 10 of 33 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33
Similar topics
» lek za virus corona
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično