Stigao je - corona u HR
Page 11 of 33
Page 11 of 33 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33
Re: Stigao je - corona u HR
Evo i u Rumunjskoj prvi slučaj. Tko će to više povatat i s kim je netko bija u kontaktu ako je putova iz Italije u Rumunjsku. Ma ne možeš ti to više stavit pod kontrolu. Ovo će sad bit ko gripa i to je cila priča tu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://priznajem.hr/novosti/strucnjaci-ustvrdili-alkohol-ce-pomoci-u-suzbijanju-korona-virusa/114251/
ja mislila treba malo popiti
oni preporučuju čišćenje predmeta alkoholom
2014-04-16
mortal wrote:https://priznajem.hr/novosti/strucnjaci-ustvrdili-alkohol-ce-pomoci-u-suzbijanju-korona-virusa/114251/
znači pjanci su cjepljeni i imuni na coronavirus. cjepivo se nalazi u svakom bircu.
Guest- Guest
Atlana wrote:Taman jucer u ducanu dvije postarije talijanke... Kasljucale
trebala si ih zalit bocom vodke.
Guest- Guest
izgledaGnječ wrote:mortal wrote:https://priznajem.hr/novosti/strucnjaci-ustvrdili-alkohol-ce-pomoci-u-suzbijanju-korona-virusa/114251/
znači pjanci su cjepljeni i imuni na coronavirus. cjepivo se nalazi u svakom bircu.
immortal-
2014-04-16
Sve mi se cini da je taj virus politicko ekonomski produkt... Da nesto drugo prode ispod radara
Guest- Guest
Kao i većina virusa, ratova i dr. nepogoda...Atlana wrote:Sve mi se cini da je taj virus politicko ekonomski produkt... Da nesto drugo prode ispod radara
Bogati će postati još bogatiji, siromašni još siromašniji...
Nema tu nikakvih novosti...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
T. wrote:Kao i većina virusa, ratova i dr. nepogoda...Atlana wrote:Sve mi se cini da je taj virus politicko ekonomski produkt... Da nesto drugo prode ispod radara
virusi se lijepe samo za siromahe nikad za bogate.
Guest- Guest
Zato je poželjno biti bogat.T. wrote:Kao i većina virusa, ratova i dr. nepogoda...Atlana wrote:Sve mi se cini da je taj virus politicko ekonomski produkt... Da nesto drugo prode ispod radara
2014-04-11
Pa jedan je desetkovao i multimilionere poput Fredija, Rocka Hudsona, Nurejeva, raznih modnih kreatora, a dotakao se i jedne od najvecih zvijezda NBA.Gnječ wrote:T. wrote:Kao i većina virusa, ratova i dr. nepogoda...Atlana wrote:Sve mi se cini da je taj virus politicko ekonomski produkt... Da nesto drugo prode ispod radara
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
424 zarzaražena u Italiji. Fino ide to na 500. Otkazuju se turistički aranžmani za travanj i ožuljak. Lijepo.
2014-04-11
jastreb wrote:Pa jedan je desetkovao i multimilionere poput Fredija, Rocka Hudsona, Nurejeva, raznih modnih kreatora, a dotakao se i jedne od najvecih zvijezda NBA.Gnječ wrote:T. wrote:Kao i većina virusa, ratova i dr. nepogoda...Atlana wrote:Sve mi se cini da je taj virus politicko ekonomski produkt... Da nesto drugo prode ispod radara
taj nije birao mogao si ga dobit i transfuzijom, ubodom igle, kod stomatologa a ne samo analno.
Guest- Guest
453 zaražena u Italiji. A ovo baš lip virus. Puzajuća apokalipsa. Ne moš ga zaustaviti , turizam na aparatima. Lijepo. Sviđa mi se sve.
2014-04-11
Danas jedna naša što radi u Trstu, njega starijih osoba, htjela doma, pa je vratilo nazad do daljnjega, priča mi susjeda, njena prija...valjda ce sve tako koji se misle vraćat
Gledan ligu prvaka cilu večer , evo i sad isto snimka na tv , puni stadioni....sad će to sve bit zabrana , nogometna mafija će ispušit hrpu love , nema u kino , kazalište , skupovi ovo ništa od toga , otkazuj sve.
Živite u bunkeru kao ja.
Živite u bunkeru kao ja.
2014-04-11
Iden spat.
Ujutro prvo ovo otvaram da vidim najnoviji izvjestaj druga raya... On to sve najbolje prati.
Stojite mi dobro.
Ujutro prvo ovo otvaram da vidim najnoviji izvjestaj druga raya... On to sve najbolje prati.
Stojite mi dobro.
Guest- Guest
Page 11 of 33 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33
Similar topics
» lek za virus corona
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično