Stigao je - corona u HR
Page 6 of 33
Page 6 of 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Re: Stigao je - corona u HR
Špek je isto domaći. Vidi se odmah.T. wrote:Ništa bolje protiv korone od domaćeg kineskog luka iz lidla...mutava baštarda wrote:
Nije loše, ali ovo je bolje...
Guest- Guest
ma nikud ne idi, valjda nije ništa akutno i hitno da baš morašGnječ wrote:Noor wrote:brzo ideSerbinho-3 wrote:16:58 Žena primljena u bolnicu u Puli zbog simptoma koronavirusa
Žena iz Pule starosti od 30 godina koja je pre 10-ak dana bila u Milanu javila se danas u Opštu bolnicu u Puli zbog prehlade i temperatute. Posle pregleda i uzimanja brisa poslanaa je u kućnu izolaciju, gde će biti dok ne bude poznat rezultat nalaza.
eto još jedan od razloga da ne idem na pregled u šugavu pulsku bolnicu dr. Mengele.
Noor wrote:ma nikud ne idi, valjda nije ništa akutno i hitno da baš morašGnječ wrote:Noor wrote:brzo ideSerbinho-3 wrote:16:58 Žena primljena u bolnicu u Puli zbog simptoma koronavirusa
Žena iz Pule starosti od 30 godina koja je pre 10-ak dana bila u Milanu javila se danas u Opštu bolnicu u Puli zbog prehlade i temperatute. Posle pregleda i uzimanja brisa poslanaa je u kućnu izolaciju, gde će biti dok ne bude poznat rezultat nalaza.
eto još jedan od razloga da ne idem na pregled u šugavu pulsku bolnicu dr. Mengele.
imam neke preglede zakazane znaš kako to ide moraš se upisat na listu čekanja na red dođeš za godinu i pol dana. sad za desetak dana sam na redu za trčat na traci ali čini mi se da ću rađe otić u šumu i trčat po šumi i brati ljubičice i ciklame a i šparuge. jebo ja tu sotonsku bolnicu svaki puta kad odem napravit neki pregled pokupim neku njihovu bakteriju. jebeš bolnicu u kojoj živi kolonija šišmiša a znamo da šišmiši prenose koronavirus. debili umjesto da tu koloniju šišmiša presele u drugo stanište oni ništa eto i dalje su na odjelu kirurgije valjda služe da pacijente probude iz anestezije što li?
a da, sad se sele u novu bolnicu pa je opći kraval neznaš ni ko pije ni ko plaća ni gdje se koji odjel nalazi sve rade diletantski improvizacija sto na sat.
Last edited by Gnječ on 25/2/2020, 19:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
ima ih vise..rekoh im bez rakije mucenice mi ne dolazite i komada slanine one bijeleGnječ wrote:vuksadinare wrote:osjecam se kao da imam koronu...crkajem od kaslja,nesto me kebe u prsima,sav sam mlitav i nos mi curi
zovi popa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ra wrote:Špek je isto domaći. Vidi se odmah.T. wrote:Ništa bolje protiv korone od domaćeg kineskog luka iz lidla...mutava baštarda wrote:
vili40-
2015-08-02
S lijeva na desno:vili40 wrote:Ra wrote:Špek je isto domaći. Vidi se odmah.T. wrote:Ništa bolje protiv korone od domaćeg kineskog luka iz lidla...mutava baštarda wrote:
U pozadini kulen, plećkica ispred, do su švarglice, u pozadini kobasice.
Lijepa kolekcija.
Guest- Guest
Ra wrote:S lijeva na desno:vili40 wrote:Ra wrote:Špek je isto domaći. Vidi se odmah.T. wrote:Ništa bolje protiv korone od domaćeg kineskog luka iz lidla...mutava baštarda wrote:
Lijepa kolekcija.
vidi ovu mesožderku kako je brza a baš htjedoh napisati kako je lijepa slija.
Guest- Guest
da, znam kako to ide kad moraš na specijalistički pregled, nakon upisa mjesecima se čeka, svugdje je tako kod nasGnječ wrote:Noor wrote:ma nikud ne idi, valjda nije ništa akutno i hitno da baš morašGnječ wrote:Noor wrote:brzo ideSerbinho-3 wrote:16:58 Žena primljena u bolnicu u Puli zbog simptoma koronavirusa
imam neke preglede zakazane znaš kako to ide moraš se upisat na listu čekanja na red dođeš za godinu i pol dana. sad za desetak dana sam na redu za trčat na traci ali čini mi se da ću rađe otić u šumu i trčat po šumi i brati ljubičice i ciklame a i šparuge. jebo ja tu sotonsku bolnicu svaki puta kad odem napravit neki pregled pokupim neku njihovu bakteriju. jebeš bolnicu u kojoj živi kolonija šišmiša a znamo da šišmiši prenose koronavirus. debili umjesto da tu koloniju šišmiša presele u drugo stanište oni ništa eto i dalje su na odjelu kirurgije valjda služe da pacijente probude iz anestezije što li?
a da, sad se sele u novu bolnicu pa je opći kraval neznaš ni ko pije ni ko plaća ni gdje se koji odjel nalazi sve rade diletantski improvizacija sto na sat.
teško je bit pametan što učiniti, načekao si se i sad - eto sranja
jedino ako odeš...uzmi onaj žuti kit...a i peraje, za plašit šišmiše
Ra wrote:
S lijeva na desno:
Lijepa kolekcija.
koje su švarglice? švargla je prezvuršt ili tlačenica
Gnječ wrote:Ra wrote:
S lijeva na desno:
Lijepa kolekcija.
Guest- Guest
Tako je. Samo se u njih ne dodaje paprika, niti malo jetrica ili ne daj bože krvi.Noor wrote:Ra wrote:
S lijeva na desno:
Lijepa kolekcija.
Guest- Guest
samo meso s glave, jezici, obreski i kožicaRa wrote:Tako je. Samo se u njih ne dodaje paprika, niti malo jetrica ili ne daj bože krvi.Noor wrote:Ra wrote:
S lijeva na desno:
Lijepa kolekcija.
mljac!
Da. Same zdrave stvariNoor wrote:samo meso s glave, jezici, obreski i kožicaRa wrote:Tako je. Samo se u njih ne dodaje paprika, niti malo jetrica ili ne daj bože krvi.Noor wrote:Ra wrote:
S lijeva na desno:
Lijepa kolekcija.
mljac!
Guest- Guest
tema je: "Stigao je - korona u HR" a skrenuli u švargle, kobasice, ombolo, kulen...
Guest- Guest
vidiš, kad krepa građevina, ti i ja glat možemo po kućama delat prezvuršte, krvavice i kobasiceRa wrote:Da. Same zdrave stvariNoor wrote:samo meso s glave, jezici, obreski i kožicaRa wrote:Tako je. Samo se u njih ne dodaje paprika, niti malo jetrica ili ne daj bože krvi.Noor wrote:Ra wrote:
S lijeva na desno:
Lijepa kolekcija.
mljac!
Gnječ wrote:tema je: "Stigao je - korona u HR" a skrenuli u švargle, kobasice, ombolo, kulen...
da, treba fino papati da smo dovoljno snažni boriti se s koronom :)
Prasice nji dvi. Samo da im je mekinja jist.Gnječ wrote:tema je: "Stigao je - korona u HR" a skrenuli u švargle, kobasice, ombolo, kulen...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prasica te zadojila mamlaze.RayMabus wrote:Prasice nji dvi. Samo da im je mekinja jist.Gnječ wrote:tema je: "Stigao je - korona u HR" a skrenuli u švargle, kobasice, ombolo, kulen...
Guest- Guest
Neće krepati, ali je dobro znati da imamo rezervnu opcijuNoor wrote:vidiš, kad krepa građevina, ti i ja glat možemo po kućama delat prezvuršte, krvavice i kobasiceRa wrote:Da. Same zdrave stvariNoor wrote:samo meso s glave, jezici, obreski i kožicaRa wrote:Tako je. Samo se u njih ne dodaje paprika, niti malo jetrica ili ne daj bože krvi.Noor wrote:
mljac!
Guest- Guest
kobasičarkaGnječ wrote:Ra wrote:S lijeva na desno:vili40 wrote:Ra wrote:Špek je isto domaći. Vidi se odmah.T. wrote:
Ništa bolje protiv korone od domaćeg kineskog luka iz lidla...
Lijepa kolekcija.
kao da je imala predmet kobasologiju
immortal-
2014-04-16
Ti si sigurno vegetarijanka. Stavit ćemo i krastavce, ne brini.mortal wrote:kobasičarkaGnječ wrote:Ra wrote:S lijeva na desno:vili40 wrote:Ra wrote:
Špek je isto domaći. Vidi se odmah.
Lijepa kolekcija.
Guest- Guest
Page 6 of 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Similar topics
» lek za virus corona
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt