Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
Takve smo fore valjali u osnovnjaku kad se prepucavamo oko Hajduk vs DinamoAndreas Goldberger wrote:scorpion wrote:Smiješna je možda četrnaestogodišnjacimaRoland Deschain wrote:Smiješna je onom tko je shvaća.
Nisam ni vidija ovaj tvoj komentar prije mog prethodnog, ja sam uzeja još jednu godinu.
Fora u rangu: Hajduk prvi, Ivan Pavao drugi, Benedikt šesnaesti, Dinamo sedamnaesti (kad je Benedikt postao papa, a Dinamo igrao ligu za ostanak)
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Osjetljivi? haha. Ma briga me za tvoje 13-nje baze, samo nastavi.
Zanimljivo je jedino kako prodaješ priču kako se treba znati šaliti na svoj račun, premda ja nikad nisam vidio da se tako šališ na svoj/Dinamov račun. Prije mjesec ipo dana je Dybala nalipija dvi slike praznog Maksimira. Na jednoj je pisalo: "HNL prije korone", a na drugoj "HNL nakon korone" pa si ti tu šalu tako dobro prihvatio da si brutalno izvrijeđao forumaša koji je to stavio.
Toliko o bukvama...
Zanimljivo je jedino kako prodaješ priču kako se treba znati šaliti na svoj račun, premda ja nikad nisam vidio da se tako šališ na svoj/Dinamov račun. Prije mjesec ipo dana je Dybala nalipija dvi slike praznog Maksimira. Na jednoj je pisalo: "HNL prije korone", a na drugoj "HNL nakon korone" pa si ti tu šalu tako dobro prihvatio da si brutalno izvrijeđao forumaša koji je to stavio.
Toliko o bukvama...
Guest- Guest
scorpion wrote:Takve smo fore valjali u osnovnjaku kad se prepucavamo oko Hajduk vs DinamoAndreas Goldberger wrote:scorpion wrote:Smiješna je možda četrnaestogodišnjacimaRoland Deschain wrote:Smiješna je onom tko je shvaća.
Nisam ni vidija ovaj tvoj komentar prije mog prethodnog, ja sam uzeja još jednu godinu.
Fora u rangu: Hajduk prvi, Ivan Pavao drugi, Benedikt šesnaesti, Dinamo sedamnaesti (kad je Benedikt postao papa, a Dinamo igrao ligu za ostanak)
Guest- Guest
Istina. Koliko dugo je već Hajduk bez poraza? 50 dana? Respect.
Ne razlikuješ šalu od provokacije. Osim toga Dybala je Dinamovac, zato sam planuo.Andreas Goldberger wrote:Osjetljivi? haha. Ma briga me za tvoje 13-nje baze, samo nastavi.
Toliko o bukvama...
A tebi je inače ono što si nalipija tu poslao hajdukovac, kako kažeš.
Dakle, Dybala se ne smije šaliti na svoj račun/kluba za kojeg navija, to želiš reći? Aha, pardon, nije bila šala već provokacija, a provocirao je sam sebe.
Dakle, Dybala se ne smije šaliti na svoj račun/kluba za kojeg navija, to želiš reći? Aha, pardon, nije bila šala već provokacija, a provocirao je sam sebe.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
Priznanje je korak naprijed.
Nek si ti meni živ i zdrav Platit ću ti pivo kad se vidimoRoland Deschain wrote:Priznanje je korak naprijed.
P.S nema veze što navijaš za najjadnije klubove
Uf opet sam zakuhao ,a nisam bio ni prisutan ..lvl up
Ali vidim da mnogi ne znaju sto uopce predstavljam
Prvo sprdam se uvijek, ozbiljno sam neozbiljan , iako djelujem maligno , nisam takav, osim prema zenama jer "nogometasice" su mi sumnjive ,a i lakozapaljive su..moj flammenwerfer je gladan -uvijek
Rođen sam 87' ,otkad znam za sebe navijam za Dinamo i pritom mislim i na Croatiu i ono nesto prije da ne bi bilo zabune da slavim valentinovo
Buraz mi navija za Hajduk , vlastita krv , jebena izdaja , ali sam bio na poljudu hvala bogu dosta puta ljeti kad bi pocela sezona, nisu moji ali postujem sto su -drugi najveci hr klub (niche pusi kurac)
Sto se tice mog kluba, uvik cu biti za njega i srce me boli zbog parazita koji su "ukrali" klub raji
Navijam za juve od cca 94'-95'..to mi je prva ljubav van lijepe nase, u kuci su svi za sirotinju crveno crnu iz milana , caca me se odreka na tjedan dana kad je juve skinuo milana par kola prije kraja sezone gdje su momci napravili korak prema naslovu
Simpatiziram fc hollywood(zbog obiteljskih razloga)i galacticose (jer prezirem katalonske licemjere )
Mrzim Barcu,Inter, Osijek,Rijeku, sve premierligase
Pratim nize lige , volim coventry i leeds
Hvala na paznji i pusite kurac, mora da sam bolestan kad mi se ovoliko dalo srati, odoh izmjeriti temperaturu
Ali vidim da mnogi ne znaju sto uopce predstavljam
Prvo sprdam se uvijek, ozbiljno sam neozbiljan , iako djelujem maligno , nisam takav, osim prema zenama jer "nogometasice" su mi sumnjive ,a i lakozapaljive su..moj flammenwerfer je gladan -uvijek
Rođen sam 87' ,otkad znam za sebe navijam za Dinamo i pritom mislim i na Croatiu i ono nesto prije da ne bi bilo zabune da slavim valentinovo
Buraz mi navija za Hajduk , vlastita krv , jebena izdaja , ali sam bio na poljudu hvala bogu dosta puta ljeti kad bi pocela sezona, nisu moji ali postujem sto su -drugi najveci hr klub (niche pusi kurac)
Sto se tice mog kluba, uvik cu biti za njega i srce me boli zbog parazita koji su "ukrali" klub raji
Navijam za juve od cca 94'-95'..to mi je prva ljubav van lijepe nase, u kuci su svi za sirotinju crveno crnu iz milana , caca me se odreka na tjedan dana kad je juve skinuo milana par kola prije kraja sezone gdje su momci napravili korak prema naslovu
Simpatiziram fc hollywood(zbog obiteljskih razloga)i galacticose (jer prezirem katalonske licemjere )
Mrzim Barcu,Inter, Osijek,Rijeku, sve premierligase
Pratim nize lige , volim coventry i leeds
Hvala na paznji i pusite kurac, mora da sam bolestan kad mi se ovoliko dalo srati, odoh izmjeriti temperaturu
Guest- Guest
Meni je on otvorio oči. Sad napokon razlikujem šalu od provokacije. Kad nalipiš ovo:scorpion wrote:U pravu je tominjo. Mi ne razlikujemo šalu, ispali smo glupi
to je čista provokacija jer je tu Maksimir koji je stadion Dinama. Dakle, šala je kad ovako nešto nalipiš za Hajduk,a kad nalipiš za Dinamo onda je provokacija.
"Jeli vi znate da sam ja iz Zagreba"?
Guest- Guest
Jedino vrijedno spomena iz ovog tvog posta.Dybala wrote:
Buraz mi navija za Hajduk ,
Buraz, pametan i mudar čovik. Pozdravi ga...
Guest- Guest
Jel istina da spiker na Maksimiru kad pročita sastave, pročita i navijače?Andreas Goldberger wrote:Meni je on otvorio oči. Sad napokon razlikujem šalu od provokacije. Kad nalipiš ovo:scorpion wrote:U pravu je tominjo. Mi ne razlikujemo šalu, ispali smo glupi
to je čista provokacija jer je tu Maksimir koji je stadion Dinama. Dakle, šala je kad ovako nešto nalipiš za Hajduk,a kad nalipiš za Dinamo onda je provokacija.
Prestani provocirati da ne bi dobio svoje.scorpion wrote:Jel istina da spiker na Maksimiru kad pročita sastave, pročita i navijače?Andreas Goldberger wrote:Meni je on otvorio oči. Sad napokon razlikujem šalu od provokacije. Kad nalipiš ovo:scorpion wrote:U pravu je tominjo. Mi ne razlikujemo šalu, ispali smo glupi
Guest- Guest
Ma tominjo razumije šalu, nije on ko miAndreas Goldberger wrote:Prestani provocirati da ne bi dobio svoje.scorpion wrote:Jel istina da spiker na Maksimiru kad pročita sastave, pročita i navijače?Andreas Goldberger wrote:Meni je on otvorio oči. Sad napokon razlikujem šalu od provokacije. Kad nalipiš ovo:scorpion wrote:U pravu je tominjo. Mi ne razlikujemo šalu, ispali smo glupi
Dinamo barem u Europi napuni stadion, a Hajduk u Europu ne može, pa moraju ljudi na HNL dolazit.
Andreas Goldberger wrote:Jedino vrijedno spomena iz ovog tvog posta.Dybala wrote:
Buraz mi navija za Hajduk ,
Buraz, pametan i mudar čovik. Pozdravi ga...
Glup je i voli trave ...ne moj brat nije niche
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Dinamo barem u Europi napuni stadion, a Hajduk u Europu ne može, pa moraju ljudi na HNL dolazit.
Neam nist protiv tebe, ali srz nogometa nije igranje eurokupova, sport treba predstavljati nesto vise i drugacije, dinamo je svoj brend izgubio sa zlocincem iz međuzemlja - i nikakvi izlazni transferi i igranje lp to ne mogu promijeniti ...slika prije korone to zorno pokazuje
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Dinamo barem u Europi napuni stadion, a Hajduk u Europu ne može, pa moraju ljudi na HNL dolazit.
Dinamo ovakvu atmosferu može doživit jedino kad gostuje na Poljudu
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50