Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Hajduk Split
Je, Tomislav Ivić bio je veliki trener. Samo je šteta kaj mu je, dok je bio trener Hajduka, naslove morao osvajati Tito Kirigin.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Ciro je moga jedino nositi fasciklu Ivicu!fridrih_niche wrote:To je i Ćiro tija postic, al nije bija taj kapacitet...Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Sve rečeno od strane velikog Malog Napoleona!Andreas Goldberger wrote:Tomislav Ivić: Hajduk će biti prvak ako mu to dopuste!
<3JOSE MOURINHO : "Mister Ivić, želio bih biti kao Vi"
;)
Guest- Guest
Analni speleolog Ćiro je, nakon Iviceve pobjede protiv viceprvaka svita, skonta da ga se mora riješit pod svaku cijenu...
I posto je bija u Francekovom rektumu (ka šta su Zekan, Shitting i slični u Zdravkecovom), bilo mu je dopušteno da ga se riješi...
A i igračima nije pasa autoritet, nego su bili za dvorsku ludu...
Jebat ga, tako im je lakše...
Al meni je ža šta ondašnji Hajduk nije zna iskoristit Ivica...
Koji im se nudija na pladnju, al stas kad ga obožavatelji plave kuverte nisu volili...
Tragedija...
;)
I posto je bija u Francekovom rektumu (ka šta su Zekan, Shitting i slični u Zdravkecovom), bilo mu je dopušteno da ga se riješi...
A i igračima nije pasa autoritet, nego su bili za dvorsku ludu...
Jebat ga, tako im je lakše...
Al meni je ža šta ondašnji Hajduk nije zna iskoristit Ivica...
Koji im se nudija na pladnju, al stas kad ga obožavatelji plave kuverte nisu volili...
Tragedija...
;)
Guest- Guest
Hajduk živi vječno!
Kako je lipo bit navijač najvećeg hrvatskog kluba...
Hajduče, volin te!
<3
Kako je lipo bit navijač najvećeg hrvatskog kluba...
Hajduče, volin te!
<3
Guest- Guest
sitting_bull wrote:sitting_bull wrote:
sitting_bull-
2015-09-28
Interesantne su ove individue iz hajdučića šrd, split, north korea. U juniorskoj HNL hajdučić je trenutno vodeći sa 2 boda ispred Dinama, ali Dinamo ima utakmicu manje. Iz hajdučića šrd silom navijaju da se prvenstvo prekine i proglasi poredak prema trenutnom plasmanu, bez obzira što Dinamo ima utakmicu manje od njih. S druge strane u seniorskoj 1. HNL iz hajdučića šrd silom navijaju da se prvenstvo nastavi i da prekid prvenstva i proglašavanje poretka prema trenutnom plasmanu ne dolazi u obzir. Obraz k'o smrdljiva šlapa. Daj ukini više to smeće od kluba.
Zeko-
2015-08-26
Senijad Ibričić: "Ovo što je Mamić napravio za hrvatski nogomet, mislim da mu treba skinuti kapu. Kamo sreće da ima više Mamića na cijelom Balkanu."
Mogao bi Ibro ostati bez murala,a neće ni na more!
Mogao bi Ibro ostati bez murala,a neće ni na more!
Bilić je progovorio o Zdravku Mamiću koji se skriva od hrvatskog pravosuđa.
- Zdravko je napravio Dinamo uspješnim, on je najzaslužniji za tu razliku prema Hajduku. Kad pogledamo sve te igrače koji su stvoreni kroz Dinamo... On je jedan nevjerojatan menadžer i šef kluba. Naravno da su ove druge stvari jako negativne, ako su istina. Dok sam vodio reprezentaciju imao sam jako korektan odnos s njim - rekao je Slaven Bilić.
Progovorio je i o Hajduku, klubu u kojem je počeo karijeru.
- Ima klubova koji mnogo znače gradu i regiji, a Hajduk je nešto više. Ima takvih klubova, ali Hajduk je način života. To je Napoli, to je Leeds, osjetio sam to, to su giganti. Imaju priliku sa Stanićem i Tudorom nešto napraviti, ali do kad budu imali uteg Dinama da dogodine nešto moraju, to je gotovo nemoguća misija. Oni moraju biti koncentrirani na sebe da prema Rijeci i Osijeku naprave razliku kakvu Dinamo ima prema njima... A onda mogu još korak naprijed.
Uuu Slavene,ni tebi ove godine ne trebaju kupaće!
- Zdravko je napravio Dinamo uspješnim, on je najzaslužniji za tu razliku prema Hajduku. Kad pogledamo sve te igrače koji su stvoreni kroz Dinamo... On je jedan nevjerojatan menadžer i šef kluba. Naravno da su ove druge stvari jako negativne, ako su istina. Dok sam vodio reprezentaciju imao sam jako korektan odnos s njim - rekao je Slaven Bilić.
Progovorio je i o Hajduku, klubu u kojem je počeo karijeru.
- Ima klubova koji mnogo znače gradu i regiji, a Hajduk je nešto više. Ima takvih klubova, ali Hajduk je način života. To je Napoli, to je Leeds, osjetio sam to, to su giganti. Imaju priliku sa Stanićem i Tudorom nešto napraviti, ali do kad budu imali uteg Dinama da dogodine nešto moraju, to je gotovo nemoguća misija. Oni moraju biti koncentrirani na sebe da prema Rijeci i Osijeku naprave razliku kakvu Dinamo ima prema njima... A onda mogu još korak naprijed.
Uuu Slavene,ni tebi ove godine ne trebaju kupaće!
Dobro, nogometaš je, odma u startu nije bas inteligentan...
A mora malo i branit svog zemljaka...
;)
A mora malo i branit svog zemljaka...
;)
Guest- Guest
Misliš slaven i ibro ga brane ....
Kupaće će im ovoga ljeta ostati u ormaru,a bude ovih dana prešaran ibrin mural
Kupaće će im ovoga ljeta ostati u ormaru,a bude ovih dana prešaran ibrin mural
Hajdukovi juniori prvaci!
https://dalmatinskiportal.hr/sport/hajdukovi-juniori-prvaci/64758
BORO PRIMORAC O JUNIORSKOJ TITULI: NAJBOLJE RJEŠENJE JE ODIGRAVANJE MAJSTORICE
- Smatramo da će svaka administrativna odluka o prvaku juniorske lige biti nepravedna prema jednom od sudionika, te da je najbolje rješenje odigravanje majstorice između juniora Hajduka i Dinama u trenutku kad se stvore uvjeti za to.
https://hajduk.hr/vijest/boro-primorac-o-juniorskoj-tituli-najbolje-rjesenje-je-odigravanje-majstorice/12687
Hajduk opet pokazao veličinu!
Guest- Guest
Ako se želi definirati prvak onda je majstorica najbolje rješenje
Premda, da se mene pita prvak ne triba biti nitko jer nema smisla da je itko prvak ako se nije odigralo do kraja.
Majstorica jedino da se odredi tko ide u kvalifikacije za juniorsku LP sljedeće sezone (sistem natjecanje gdje su skupine juniorske LP identične skupinama seniorske LP, a nastavak nakon skupina kroz kvalifikacije imaju mogućnost izboriti i juniorski državni prvaci).
Premda, da se mene pita prvak ne triba biti nitko jer nema smisla da je itko prvak ako se nije odigralo do kraja.
Majstorica jedino da se odredi tko ide u kvalifikacije za juniorsku LP sljedeće sezone (sistem natjecanje gdje su skupine juniorske LP identične skupinama seniorske LP, a nastavak nakon skupina kroz kvalifikacije imaju mogućnost izboriti i juniorski državni prvaci).
Guest- Guest
Neka juniori hajdučića šrd, split, north korea budu prvaci i nek idu u te kvalifikacije. Ako Dinamo uđe u LP njihovi juniori su opet u skupinama i imamo 2 predstavnika i samo radi toga je takva odluka i donesena. Iako je naputak UEFA-e da se plasman određuje prema prosjeku osvojenih bodova, ako klubovi nemaju odigran isti broj utakmica, a tu je Dinamo bolji. No dobro, HNS je opet išao na ruku hajdučiću šrd, split, north korea kao i nebrojeno puta do sada i samo se nastavlja dodvoravanje HNS-a hajdučiću šrd, split, north korea.
Zeko-
2015-08-26
Naletija sad na N+ di su stavili sve odluke HNS-a:
II. Odluka o predstavnicima HNS-a u UEFA klupskim natjecanjima iz liga koje se neće nastaviti donijet će se naknadno.
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/io-hns-a-potvrdio-nastavak-nogometnih-natjecanja-od-30-svibnja/
Dakle, majstori su donili odluku da se juniorska liga ne nastavlja i uzima se poredak kakav je, ali za predstavnike u Uefinom klupskom natjecanju (LP u slučaju juniora) to će naknadno odrediti. Kako će odrediti, čekaju mig iz Međugorja?
II. Odluka o predstavnicima HNS-a u UEFA klupskim natjecanjima iz liga koje se neće nastaviti donijet će se naknadno.
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/io-hns-a-potvrdio-nastavak-nogometnih-natjecanja-od-30-svibnja/
Dakle, majstori su donili odluku da se juniorska liga ne nastavlja i uzima se poredak kakav je, ali za predstavnike u Uefinom klupskom natjecanju (LP u slučaju juniora) to će naknadno odrediti. Kako će odrediti, čekaju mig iz Međugorja?
Guest- Guest
General i Vođa je autor najiskrenijeg i najmuzikalnijeg životopisa o najšporkijoj kurvetini i zbog toga ima moje duboko poštovanje :)
100 sličica ispričanih brutalno i bez foliranja finoće, pravi Decameron 21. stoljeća
Hvala ovakvim ljudima što postoje, da se ne osjetimo sasvim usamljeni i zaboravljeni, u ovoj mediokritetskoj bari šunda, bofla i kiča
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50