Dodik: Centrala SDA je u vili otetoj od Srba, Ustaška vlast u BiH su bili većinom Bošnjaci
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dodik: Centrala SDA je u vili otetoj od Srba, Ustaška vlast u BiH su bili većinom Bošnjaci
'SAMO ODABRANI SU STALI NA OLTAR DOMOVINE KADA JE BILO NAJTEZE,ostali su mobilizirani'
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Dodik: Centrala SDA je u vili otetoj od Srba, Ustaška vlast u BiH su bili većinom Bošnjaci
MA dobro, bilo je svugdje svašta, i kod muslimana, i kod Srba i kod Hrvata, samo što je to kod muslimana bilo više razdrobljeno kao što si i nabrojao.jastreb wrote:Genaral Hamdija Omanović je na jednom mitingu u Bos.Krajini,netom poslije rata izjavio kako,nažalost niti jedan narod u Jugoslaviji nije bio u tolikom broju u neprijateljskim formacijama,kao bosanski muslimani.
Ustaše,domobrani,razne muslimanske milicije, vojska Huske Miljkovića, deveta kompanija, SS vražja divizija i SS handžar divizija,nešto i u četnicima.
Prije rata devedesetih naši muslimani su bili prilično dobrodušan i bezazlen svijet, mislim na narod a ne na neke političke struje koje su kasnije došle do izražaja.
Ali kad je izbio rat, Srbi su stvarno divljački krenuli na njih, ono je bilo strašno. I mentalni sklop BiH muslimana odnosno Bošnjaka se promijenio zauvijek.
Njihov problem je njihova takozvana politička elita koja ih gura u propast. Doduše ni tu nisu usamljen primjer.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ti muslimani su bili pravi ljudi. Znali su tko su i sta su.Ringo10 wrote:Bošnjaci bili većina ustaške vlasti u BiH. Jao ma šta to Dodo reče.
To se znalo oduvijek ali nije bilo pristojno govorit.
Bilo je ono - Hrvati ustaše, Srbi četnici, muslimani anđeli
Dodo svaka čast
Rece Blazeni hrvatski Mucenik Nahid Pl. KULENOVIC majci kad ga je zvala u ameriku da dodje. A on majci rece.
NE BOLAN MAJKO DJE CU U AMERIKU DA DODJEM NE I NE
KAD SE POVEDE ONAJ MEJDAN ZA DOMOVINU MI HRVATSKU ONAJ PRAVI MEJDAN ZA HRVATSKU MENI JE MJESTO BITI TU NA VRATIMA I NA PRAGU DOMOVINE NAM SVETE HRVATSKE.
A MAJKO A KO TREBA ISPIT ZUCI GORKU CASU JA SAM MAJKO SPREMAN I UMRIJET ZA LIJEPU NASU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pa i nebitno što su mobilizirani ako su se mobilizaciji odazvali i dali svoj obol...koliko je onih koji su zbrisali i oglušili sevuksadinare wrote:'SAMO ODABRANI SU STALI NA OLTAR DOMOVINE KADA JE BILO NAJTEZE,ostali su mobilizirani'
Rođak pokojne Ksenije.jastreb wrote:Ma kakav car. Gle ga,pjeva sa Mirkom Pajčinom.Ringo10 wrote:
Dodo svaka čast
Četan.
Ti, jastrebe, drzis njega kao ja Mišu.
;-~
Ej brate gledaj da pogines negdi usput.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:https://hercegbosna.org/forum/politika/reuf-fbih-e-biti-rbih-t17919.html
naši sve zreliji, barem gledajući komentare na forumu HB, nisam bio neko vrijeme ali, posve je ajsno da je država krepalina....svi komentari su o tome kako će se razići
Svima osim nekim pravašima je jasna situacija, to bi rekao je velika većina.
Da, kako je netko naveo na temi a prešao sam je cijelu, HB ne odgovara niti radiklna desnica (pravaši, hasanče, škoro i ekipa) niti radikalna ljevica (dijelovi SDP-a, radnička fronta i lijeva medijska bulumenta).
Gledano na rpedsjedničke izbore Zoki je daleko bolji izbor od Škore.
Jebo ti Bog mater tebi i srbima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ovome epikuru i hektorovicu bi volio posjetiti matere i pitat tko ih je jebavao iz nisa vranja ili valjeva pa su okotile ovaj nesoj.
2015-09-13
Citam u Hanau svabo pobio kurde
Steta sto nije prosetao do smrdljivog Offenbacha i pobio i par srba i jos veca steta sto uz par srpske gamadi nije poroka i ove hektorovice i epikure.
I onda mi kazu Luburic bio lud.
Steta sto nije prosetao do smrdljivog Offenbacha i pobio i par srba i jos veca steta sto uz par srpske gamadi nije poroka i ove hektorovice i epikure.
2015-09-13
Luburić je bio luđak i psihopata kao i ti.LUCIANO MOGGI wrote:Citam u Hanau svabo pobio kurde
2015-09-24
Ne raspravljaj sa kretenomNoor wrote:pa i nebitno što su mobilizirani ako su se mobilizaciji odazvali i dali svoj obol...koliko je onih koji su zbrisali i oglušili sevuksadinare wrote:'SAMO ODABRANI SU STALI NA OLTAR DOMOVINE KADA JE BILO NAJTEZE,ostali su mobilizirani'
2015-09-24
Ti si Ringo sve glupljiRingo10 wrote:Bošnjaci bili većina ustaške vlasti u BiH. Jao ma šta to Dodo reče.
Dodo svaka čast
Koda si dobio kurcem u celo
Mislim stvarno da nrki ljudi ne razmisljaju svojom glsvom nego guzicom
Danas u VL KARDINAL PULJIĆ DOBRO VELI DA SU HRVATI U BOSNI Najebsli da ih nitko ne stiti CAK NI ONI KPJI TVRDE DA SU NJOHOVA VLAST TJ KOJI IH PREDSTAVLJAJU
MISLI NA COVICA kljovica mamlaza
Jer PULJIĆ KAZE ONO STO IDIOTIMA NIJE JASNO PREUZME LI VLASNISTVO nad zemljom SRPSKI ENTITET ZA HRVATE JE GOTOVO ETNIČKO CISCENJE i ostaju bez svega
Danas u VL KARDINAL PULJIĆ DOBRO VELI DA SU HRVATI U BOSNI Najebsli da ih nitko ne stiti CAK NI ONI KPJI TVRDE DA SU NJOHOVA VLAST TJ KOJI IH PREDSTAVLJAJU
MISLI NA COVICA kljovica mamlaza
Jer PULJIĆ KAZE ONO STO IDIOTIMA NIJE JASNO PREUZME LI VLASNISTVO nad zemljom SRPSKI ENTITET ZA HRVATE JE GOTOVO ETNIČKO CISCENJE i ostaju bez svega
U kakvu propast budaletino ?Ringo10 wrote:MA dobro, bilo je svugdje svašta, i kod muslimana, i kod Srba i kod Hrvata, samo što je to kod muslimana bilo više razdrobljeno kao što si i nabrojao.jastreb wrote:Genaral Hamdija Omanović je na jednom mitingu u Bos.Krajini,netom poslije rata izjavio kako,nažalost niti jedan narod u Jugoslaviji nije bio u tolikom broju u neprijateljskim formacijama,kao bosanski muslimani.
Ustaše,domobrani,razne muslimanske milicije, vojska Huske Miljkovića, deveta kompanija, SS vražja divizija i SS handžar divizija,nešto i u četnicima.
Prije rata devedesetih naši muslimani su bili prilično dobrodušan i bezazlen svijet, mislim na narod a ne na neke političke struje koje su kasnije došle do izražaja.
Ali kad je izbio rat, Srbi su stvarno divljački krenuli na njih, ono je bilo strašno. I mentalni sklop BiH muslimana odnosno Bošnjaka se promijenio zauvijek.
Njihov problem je njihova takozvana politička elita koja ih gura u propast. Doduše ni tu nisu usamljen primjer.
Ti stvarno kurca Kuzis od politike
Koda zivis na Marsu
Ili si pao s Marsa
Aj zacepi vise da te ne gledam tak blesava
Pa ne vodi se politika u Bosni za i protiv muslimana
Kreteni
Vodi se i opet bitka za prevlast Srba
I opet Hrvati stvarno tuke u pizdu materinu , nasjedaju Srbima
Ne mogu vjerivati ocima
Kreteni
Vodi se i opet bitka za prevlast Srba
I opet Hrvati stvarno tuke u pizdu materinu , nasjedaju Srbima
Ne mogu vjerivati ocima
ja ne znam kako mu daš da on tako o muslimanima, treba njega malo preko koljena :)Sora wrote:Ti si Ringo sve glupljiRingo10 wrote:Bošnjaci bili većina ustaške vlasti u BiH. Jao ma šta to Dodo reče.
Dodo svaka čast
ja mu ne bi dala
Last edited by Noor on Sat 22 Feb - 16:47; edited 1 time in total
Ja bo njega nabila naravno
Liči na mene jako.U faci. U visini ga šišam. Puno ljudi mi govori kako smo slični.Maggie19 wrote:Rođak pokojne Ksenije.jastreb wrote:Ma kakav car. Gle ga,pjeva sa Mirkom Pajčinom.Ringo10 wrote:
Dodo svaka čast
Četan.
Ti, jastrebe, drzis njega kao ja Mišu.
;-~
Dijeli nas jedino ideologija. Ovo drugo smo ko blizanci. Piće,žene,pjesma.... Vidim da je odličan tekstopisac,da voli povijest i kuži je i da je veseljak po naravi.
Volio bih ga upoznat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O tome sam baš neki dan pisao. Bila je to prava raja.Ringo10 wrote:
I svi su ih gledali sa simpatijama. Ono nekakav Senad iz Zen'ce,ili Ibro iz Kladuše.
Raja do jaja. Za popit,pojest,potuć se,bacit lopte... I bili su veliki pobornici zajedništva svih naroda u Jugi.
Ma nisu oni ni sad neki ekstremi,osim ako izuzmeš one vjerske fanatike,kojih nema puno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
e sad bio te nešto pitao ali neću ali da te onako hipotetski pitam ali ne pitam ali da te pitam bili meni dalaNoor wrote:ja ne znam kako mu daš da on tako o muslimanima, treba njega malo preko koljena :)Sora wrote:Ti si Ringo sve glupljiRingo10 wrote:Bošnjaci bili većina ustaške vlasti u BiH. Jao ma šta to Dodo reče.
Dodo svaka čast
ja mu ne bi dala
preko koljena naravno
Na čega?Sora wrote:Ja bo njega nabila naravno
pa zna se...na kolactre wrote:Na čega?Sora wrote:Ja bo njega nabila naravno
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik:Bošnjaci su arogantniji u BIH,nego što su bili Srbi u Jugoslaviji
» Dodik: Ako Biden dođe na vlast, usmjerit će se protiv Srba i Hrvata u BiH
» Dodik najavio zajedničku izjavu Srba i Hrvata o BiH, ukoliko je Bošnjaci odbiju zaprijetio "razdruživanjem"
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Preuzimanjem SIP-a Bošnjaci će vlast formirati bez Hrvata
» Dodik: Ako Biden dođe na vlast, usmjerit će se protiv Srba i Hrvata u BiH
» Dodik najavio zajedničku izjavu Srba i Hrvata o BiH, ukoliko je Bošnjaci odbiju zaprijetio "razdruživanjem"
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Preuzimanjem SIP-a Bošnjaci će vlast formirati bez Hrvata
Page 2 of 3