Lisica zaradila kaznenu prijavu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lisica zaradila kaznenu prijavu
Lik se osjetio povrjedjenim..jbg..sto ljudi sto cudi..kad se vec forsira razlicitost..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lik je imbecil. Takve bacat krokodilima za hranu.
darth_vader-
2014-04-17
...ali ja mislim da ovom tuzbom glavni cilj nije bila lisica..vec da se nekom drugom zasoli...preko lije...jasambrend wrote:Lik je imbecil. Takve bacat krokodilima za hranu.
2015-09-08
zasto me ovo ne iznenadjuje ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nije tu lisica kriva..bila je pozvana i otpjevala je kako je otpjevala..kriv je onaj koji je pozvao...zato je i rekao odmah poslije oprostite mi na greskama nisu namjerne... ....dokad ces zoki na greskama uciti..dok si ziv
2015-09-08
prijava je sprdačina, baš kao i njena umjetnička izvedba
mislim da je ta prijava vise cin nekog prosvjeda ne prema lisici toliko nego prema zokiju...lisica je vise koleteralna zrtva zokijevog preseravanja sa pozivom josipi lisac a sumnjam da je bas neki veliki fan josipe lisac...nego ono tipa 'napredno'...nije krlez bezveze rekao ono 'cuvaj se hrvatske kulture i srpskog junastva'Noor wrote:prijava je sprdačina, baš kao i njena umjetnička izvedba
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
uostalom zena sa sedamdeset i kusur godina vise ne moze pjevati i imati istu boju glasa i tonalitet pogotovo kao kad je imala 30,40 godina..jedino je valjda aki rahimovski uspio zadrzati isti glas...u poznijim godinama...
2015-09-08
interesantno zoki se do sad nije javio da komentira pjevanje himne josipe lisac..plenki i svi drugi manje vise jesu...toliko od zokija..zakuhao pa sad mudro suti... tipicno od njega...
2015-09-08
Znala sam da je prijavu digla neka hrvatina pa sam išla proguglati gospodina...svega, kamatar, vlasnik portala kojega nitko ne čita, policijski doušnik, osobno ima 60 ak prijava, itd ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...mozda je i nagovoren bio...kaya wrote:Znala sam da je prijavu digla neka hrvatina pa sam išla proguglati gospodina...svega, kamatar, vlasnik portala kojega nitko ne čita, policijski doušnik, osobno ima 60 ak prijava, itd ..
2015-09-08
...meni je isto ta prijava glupa...ali velim mislim da glavna meta te prijave nije bila josipa lisac vec prije bi rekao neka vrst prosvjeda ne toliko zbog pjevanja koliko zbog promjene predsjednika...pa eto da se pocne soliti..neka vrst otvaranja otpora...
2015-09-08
To je on?debotoijusto wrote:
zasto me ovo ne iznenadjuje ?
Ahaha
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Halid Bešlić:Josipa aman aman kako si mi ba nakon pjevanja himne..
Josipa Lisac:taman taman moj halide...
Josipa Lisac:taman taman moj halide...
2015-09-08
Sovak wrote:Jest da je ukenjala, ali ovo je pretjerano.
da, izvedba je bila promašaj i himna se u protokolarnim prigodama ne interpretira nego se izvodi kakva jest, kao i zastava i grb, ali krivična prijava je preseravanje. Kao i njezino pjevanje, doduše. Realno, nije prekršila zakon jer se nije izrugivala s himnom nego ju je samo otpjevala na neki lijevi način. Ono u Rijeci je drugo, to je sprdanje s državnim simbolima i to jest za prijavu
opet i u rijeci se zn tko je narucio takvo izrugivanje odnosno izvrsitelje 'radova'marcellus wrote:Sovak wrote:Jest da je ukenjala, ali ovo je pretjerano.
da, izvedba je bila promašaj i himna se u protokolarnim prigodama ne interpretira nego se izvodi kakva jest, kao i zastava i grb, ali krivična prijava je preseravanje. Kao i njezino pjevanje, doduše. Realno, nije prekršila zakon jer se nije izrugivala s himnom nego ju je samo otpjevala na neki lijevi način. Ono u Rijeci je drugo, to je sprdanje s državnim simbolima i to jest za prijavu
2015-09-08
Sve pet, ali koja je funkcija himne? Tugobno arlaukanje kao za sprovod?
Ne možeš državnu himnu koja ima i militantnu funkciju transformirati u neko jazz sranje. Josipa je za katedralu ili operu, ali definitivno ne za politiku. Tragikomično je bilo gledati salutiranje pripadnika Počasne bojne prije dva dana. Josipa ima hrabrosti i stil, ali nema muda:
Uspješna glazbena perverzija u inače nespojivoj uspješnoj kombinaciji heavy metala i narodnjaka:
Ovako zvuči kad se kombinira militantni stil prigodan za himnu koji ima političku poruku, klasična glazba i rock´n roll:
Brutalni vatromet militarizma, talenta kompozitora i vrhunskog poznavanja glazbe, glazbene teorije i povijesti glazbe.
Evo vam još malo vrhunskih glazbenih poslastica od istog autora i sličnog glazbenog aranžmana. Kako spojiti meditativnu i transcendentnu meditativnu glazbu i rock´n roll? Masakr? Ne ako imaš ideju i vrhunski si talent, meditativnu transcendenciju ćeš tranformirati u himnu:
Kako spojiti klasičnu glazbu i techno party? U čast preminulog Aviciia, samo od majstora Thomasa Bergersena:
Ne možeš državnu himnu koja ima i militantnu funkciju transformirati u neko jazz sranje. Josipa je za katedralu ili operu, ali definitivno ne za politiku. Tragikomično je bilo gledati salutiranje pripadnika Počasne bojne prije dva dana. Josipa ima hrabrosti i stil, ali nema muda:
Uspješna glazbena perverzija u inače nespojivoj uspješnoj kombinaciji heavy metala i narodnjaka:
Ovako zvuči kad se kombinira militantni stil prigodan za himnu koji ima političku poruku, klasična glazba i rock´n roll:
Brutalni vatromet militarizma, talenta kompozitora i vrhunskog poznavanja glazbe, glazbene teorije i povijesti glazbe.
Evo vam još malo vrhunskih glazbenih poslastica od istog autora i sličnog glazbenog aranžmana. Kako spojiti meditativnu i transcendentnu meditativnu glazbu i rock´n roll? Masakr? Ne ako imaš ideju i vrhunski si talent, meditativnu transcendenciju ćeš tranformirati u himnu:
Kako spojiti klasičnu glazbu i techno party? U čast preminulog Aviciia, samo od majstora Thomasa Bergersena:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
himnu je trebala otpjevati klapa hrvatske ratne mornarice kad je vec bila tamo i amen...ovo s lisicom je bilo zokijevo preseravanje a vjerujem da kako vec rekoh zokiju nije među pet prvih pjevaca koje slusa
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
» Zbog "odvratan voditelj" Pernar dobio novu kaznenu prijavu
» Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
» Državno odvjetništvo odbacilo Bujančevu kaznenu prijavu protiv Stipe Milanovića
» Komšić najavio je danas da će ponovno podnijeti kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika
» Zbog "odvratan voditelj" Pernar dobio novu kaznenu prijavu
» Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
» Državno odvjetništvo odbacilo Bujančevu kaznenu prijavu protiv Stipe Milanovića
» Komšić najavio je danas da će ponovno podnijeti kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika
Page 2 of 5