Leon Lučev: ‘Osjećam se kao Jugoslaven!‘
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Leon Lučev: ‘Osjećam se kao Jugoslaven!‘
krivo smo se razumijeli, ja se nisam osvrnuo na leona lučeva nego na tebe i tvoj komentar, tvoje čuđenje kaj ljudi stavljaju po fejsu i pokušaj svrstavanja objava na fejsu pod "normalne i nenormalne"..leona ne poznajem niti s njim pričam niti me za istoga boli kuratz, da sam njega htio nešto pitat poslao bih mu poruku na fejs ali nisam nego sam komentirao tvoj komentar jer si ti tu i ti možeš odgovoriti za ono kaj si ti napisala a ne ono kaj misliš da leon piše jer njegove razloge i motive ne možeš znati pošto ti nisi on. valjda.Noor wrote:ebenica wrote:pa možda nema guzicu ni cice da to objavljuje ili mu je možda slikanje i objavljivanje fešti, rođendana i ostalih sranja isprazno k'o i cijelo društvo i kompletan fejsbuk, možda nekome fejs služi kao dnevnik, objavljivanje misli umjesto događaja, objavljivanje sebe umjesto guzica, pijanih pički i cica. to kaj je nekaj na fejsu ne znači da je namjenjeno tebi ti gledaj kaj stavlja nives celzijus i budi normalna.Noor wrote:Znanstveniče, a daj objasni pa zasto je on morao ta svoja razmisljanja objaviti? Jel sad lakse nasao identitet ili ga i dalje trazi? Koga normalnog briga za tuđe misaone preokupacije, duboke intimne osjecaje?
Jel i ti po fejsu keljis takve statuse?
evo čitaj, putuje, druži se, radi što voli...nije loše :)
Ak vec nema cice, nije vrag da nema nista lijepo za objaviti (kad vec nesto mora, jel) iz tako ispunjenog zivota, s čestih putovanja i ugodnih trenutaka provedenih s ljudima koji mu nekaj znače...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219901559623532&id=1057610720
Guest- Guest
idem nekaj jesti...gle, ne da mi seebenica wrote:krivo smo se razumijeli, ja se nisam osvrnuo na leona lučeva nego na tebe i tvoj komentar, tvoje čuđenje kaj ljudi stavljaju po fejsu i pokušaj svrstavanja objava na fejsu pod "normalne i nenormalne"..leona ne poznajem niti s njim pričam niti me za istoga boli kuratz, da sam njega htio nešto pitat poslao bih mu poruku na fejs ali nisam nego sam komentirao tvoj komentar jer si ti tu i ti možeš odgovoriti za ono kaj si ti napisala a ne ono kaj misliš da leon piše jer njegove razloge i motive ne možeš znati pošto ti nisi on. valjda.Noor wrote:ebenica wrote:pa možda nema guzicu ni cice da to objavljuje ili mu je možda slikanje i objavljivanje fešti, rođendana i ostalih sranja isprazno k'o i cijelo društvo i kompletan fejsbuk, možda nekome fejs služi kao dnevnik, objavljivanje misli umjesto događaja, objavljivanje sebe umjesto guzica, pijanih pički i cica. to kaj je nekaj na fejsu ne znači da je namjenjeno tebi ti gledaj kaj stavlja nives celzijus i budi normalna.Noor wrote:Znanstveniče, a daj objasni pa zasto je on morao ta svoja razmisljanja objaviti? Jel sad lakse nasao identitet ili ga i dalje trazi? Koga normalnog briga za tuđe misaone preokupacije, duboke intimne osjecaje?
Ak vec nema cice, nije vrag da nema nista lijepo za objaviti (kad vec nesto mora, jel) iz tako ispunjenog zivota, s čestih putovanja i ugodnih trenutaka provedenih s ljudima koji mu nekaj znače...
pa-pa
ali meni se baš da, jebe mi se jel se tebi da ili neda.Noor wrote:idem nekaj jesti...gle, ne da mi seebenica wrote:krivo smo se razumijeli, ja se nisam osvrnuo na leona lučeva nego na tebe i tvoj komentar, tvoje čuđenje kaj ljudi stavljaju po fejsu i pokušaj svrstavanja objava na fejsu pod "normalne i nenormalne"..leona ne poznajem niti s njim pričam niti me za istoga boli kuratz, da sam njega htio nešto pitat poslao bih mu poruku na fejs ali nisam nego sam komentirao tvoj komentar jer si ti tu i ti možeš odgovoriti za ono kaj si ti napisala a ne ono kaj misliš da leon piše jer njegove razloge i motive ne možeš znati pošto ti nisi on. valjda.Noor wrote:ebenica wrote:pa možda nema guzicu ni cice da to objavljuje ili mu je možda slikanje i objavljivanje fešti, rođendana i ostalih sranja isprazno k'o i cijelo društvo i kompletan fejsbuk, možda nekome fejs služi kao dnevnik, objavljivanje misli umjesto događaja, objavljivanje sebe umjesto guzica, pijanih pički i cica. to kaj je nekaj na fejsu ne znači da je namjenjeno tebi ti gledaj kaj stavlja nives celzijus i budi normalna.Noor wrote:Znanstveniče, a daj objasni pa zasto je on morao ta svoja razmisljanja objaviti? Jel sad lakse nasao identitet ili ga i dalje trazi? Koga normalnog briga za tuđe misaone preokupacije, duboke intimne osjecaje?
pa-pa
Guest- Guest
Beograd ispada hrvatska septicka jama.
Sva hrvatska govna sjure se u taj grad.
Guest- Guest
Tako nekako.
darth_vader-
2014-04-17
Sovak wrote:Beograd ispada hrvatska septicka jama.
To je prošlost...Budućnost je europski državljanin...hehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Mda.
Zbog te izjave će preko noći u Hr postati loš glumac, ološ, lažni branitelj, loš čovjek, četnik, izdajica, petokolonaš, star, ružan, zadnje smeće...
Kažu da je smrtni grijeh ubiti čovjeka. Oduzeti nekom život.
Bome, negdje je još smrtnije reći da ti Yuga nije bila grozna i da se nekako lakše i bolje osjećaš yugosom nego ustašom.
Bigaje. Zabranjeno je sjetiti se bilo čega lijepog iz ono pola stoljeća koliko je "mrska" tvorevina trajala. Najbolje bi bilo zaboraviti, ako ne i izbrisati iz povijesti taj dio. Praviti se da nije bilo i nastaviti tamo gdje je Pavelić stao.
Čudna vremena.
Opora i teška za griješnike bez stvarnog grijeha. :)
Zbog te izjave će preko noći u Hr postati loš glumac, ološ, lažni branitelj, loš čovjek, četnik, izdajica, petokolonaš, star, ružan, zadnje smeće...
Bome, negdje je još smrtnije reći da ti Yuga nije bila grozna i da se nekako lakše i bolje osjećaš yugosom nego ustašom.
Bigaje. Zabranjeno je sjetiti se bilo čega lijepog iz ono pola stoljeća koliko je "mrska" tvorevina trajala. Najbolje bi bilo zaboraviti, ako ne i izbrisati iz povijesti taj dio. Praviti se da nije bilo i nastaviti tamo gdje je Pavelić stao.
Čudna vremena.
Guest- Guest
Bez obzira na glumački talent ili ne, takva izjava graniči s veleizdajom poslije svega te se od takvih ljudi treba distancirati. Mogu razumjeti Šerbedžiju i neke polutane, ali rođenog Hrvata nikako...
darth_vader-
2014-04-17
Halo care...jesam ja rekao boli me briga..necu se rostiljat zbog toga..sto bi trebao odojak okrenut sto se ti i ovaj osjecate jugicima..to ko i pederi..iskacem iz ormara pa bi svi trebali pljeskatijastreb wrote:A zašto se netko ne bi smio osjećati Jugoslavenom u bilo kojem smislu???Noor wrote:kriza identiteta...ni prvi ni zadnji
Ako je glumac,zašto se ne bi smio osjećati općejugoslavenskim glumcem,budući da igra u filmovima širom bivše Juge?
Da recimo Višnjić izjavi kako se osjeća kao Amer,vjerujem da bi u Hrvatskoj vijest prošla potpuno nezapaženo.
I Veselin Vujović je u NU2 izrazio nostalgiju pa mu nitko to ne nabacuje na nos.
U svim repšublikama ex YU to nije nikakav problem osim u Hrvatskoj koja je u stvari i iznjedrila jugoslavenski pokret.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...ja sam u beograd isao dat nekom iza usiju ili primit ovisno o situacijiSovak wrote:Beograd ispada hrvatska septicka jama.
2015-09-08
MA Hrvati samo rade budale od sebe...kakva crna Jugoslavijajastreb wrote:Ni ne može mu zabranit.Noor wrote:Pšsssstvffffssss, alo košava, košava..ovde bonaca, bonaca...
Pa tko mu brani?
No nigdje se oko toga toliko ne diže prašina kao u Hrvatskoj.
Bože moj,pa bilo bi čudo da nitko ne žali za lijepim trenucima iz doba Juge,ili da danas netko tko ima masu prijatelja sa tih prostora ne osjeća nekakvo zajedništvo.
Nitko ne želi,niti može obnoviti SFRJ. Čega se toliko plaše???
Na vrh kurca su se popeli sa tim preseravanjima o tome kako neko hoće novu Jugoslaviju
Kreteni i debili
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
....ma to ti je vise zamjena za ono 'odjebi'...odnosno vise diplomatski rjecnik..Ringo10 wrote:MA Hrvati samo rade budale od sebe...kakva crna Jugoslavijajastreb wrote:Ni ne može mu zabranit.Noor wrote:Pšsssstvffffssss, alo košava, košava..ovde bonaca, bonaca...
Pa tko mu brani?
No nigdje se oko toga toliko ne diže prašina kao u Hrvatskoj.
Bože moj,pa bilo bi čudo da nitko ne žali za lijepim trenucima iz doba Juge,ili da danas netko tko ima masu prijatelja sa tih prostora ne osjeća nekakvo zajedništvo.
Nitko ne želi,niti može obnoviti SFRJ. Čega se toliko plaše???
Na vrh kurca su se popeli sa tim preseravanjima o tome kako neko hoće novu Jugoslaviju
Kreteni i debili
2015-09-08
je li ti prihvatljivo sititi se slavnog razdoblja nezavisnosti? bi li olos bi neko ki bi reko da mu ndh ni bila grozna, ki bi se siti lipih vrimena iz 1941-1944 ?Ra wrote:Mda.
Čudna vremena.
2014-04-16
je li lucev rekao ovo za jugica jer tako iskreno misli ili iz poslovnih razloga nebitno...ja bi rekao prije ovo drugo jer vecinom ima angazmane u 'regionu'..cuj ne mozes ti dobiti uloge u srpskim filmovima ako kazes ne znam da ti je tuđman ok...da ti je gotovina ok..da stalno govoris kako si ti hrvatski glumac...ovako nađes nesto neutralno gdje ti nitko prevec u 'regionu' nece zamjeriti i radis posao dalje...lucev godisnje snimi 5,6 filmova u 'regionu' pa ako po filmu zaradi npr.10 000 eura pa ti zbrajaj...naravno ako je glavni glumac ili među glavnima..ovak u hrvatskoj bi snimio mozda jedan eventualno dva filma dobio 2 000 eura pa ti zivi...a u sapunicama ne glumi to je vec rezervirano za veljace i slicno...
2015-09-08
nebitno je zoc je un to reko,vuksadinare wrote:je li lucev rekao ovo za jugica jer tako iskreno misli ili iz poslovnih razloga nebitno...ja bi rekao prije ovo drugo jer vecinom ima angazmane u 'regionu'..cuj ne mozes ti dobiti uloge u srpskim filmovima ako kazes ne znam da ti je tuđman ok...da ti je gotovina ok..da stalno govoris kako si ti hrvatski glumac...ovako nađes nesto neutralno gdje ti nitko prevec u 'regionu' nece zamjeriti i radis posao dalje...lucev godisnje snimi 5,6 filmova u 'regionu' pa ako po filmu zaradi npr.10 000 eura pa ti zbrajaj...naravno ako je glavni glumac ili među glavnima..ovak u hrvatskoj bi snimio mozda jedan eventualno dva filma dobio 2 000 eura pa ti zivi...a u sapunicama ne glumi to je vec rezervirano za veljace i slicno...
pitanje je je li civilizacijski prihvatljivo oznacavati se ko pripadnik zlocinackog sustava, a ne postoji li imovinska korist od takovoga cina.
2014-04-16
a cuj znas kako s ekaze..lova ulazi di ni burgija nece..lik je sm rekao da financijski dobro prolazi u 'regionu' kao glumac..dakle sistem bio bi i crni vrag a'k me plateaben wrote:nebitno je zoc je un to reko,vuksadinare wrote:je li lucev rekao ovo za jugica jer tako iskreno misli ili iz poslovnih razloga nebitno...ja bi rekao prije ovo drugo jer vecinom ima angazmane u 'regionu'..cuj ne mozes ti dobiti uloge u srpskim filmovima ako kazes ne znam da ti je tuđman ok...da ti je gotovina ok..da stalno govoris kako si ti hrvatski glumac...ovako nađes nesto neutralno gdje ti nitko prevec u 'regionu' nece zamjeriti i radis posao dalje...lucev godisnje snimi 5,6 filmova u 'regionu' pa ako po filmu zaradi npr.10 000 eura pa ti zbrajaj...naravno ako je glavni glumac ili među glavnima..ovak u hrvatskoj bi snimio mozda jedan eventualno dva filma dobio 2 000 eura pa ti zivi...a u sapunicama ne glumi to je vec rezervirano za veljace i slicno...
pitanje je je li civilizacijski prihvatljivo oznacavati se ko pripadnik zlocinackog sustava, a ne postoji li imovinska korist od takovoga cina.
2015-09-08
ok, ali pad jednog covika ni problijem,vuksadinare wrote:a cuj znas kako s ekaze..lova ulazi di ni burgija nece..lik je sm rekao da financijski dobro prolazi u 'regionu' kao glumac..dakle sistem bio bi i crni vrag a'k me plateaben wrote:nebitno je zoc je un to reko,vuksadinare wrote:je li lucev rekao ovo za jugica jer tako iskreno misli ili iz poslovnih razloga nebitno...ja bi rekao prije ovo drugo jer vecinom ima angazmane u 'regionu'..cuj ne mozes ti dobiti uloge u srpskim filmovima ako kazes ne znam da ti je tuđman ok...da ti je gotovina ok..da stalno govoris kako si ti hrvatski glumac...ovako nađes nesto neutralno gdje ti nitko prevec u 'regionu' nece zamjeriti i radis posao dalje...lucev godisnje snimi 5,6 filmova u 'regionu' pa ako po filmu zaradi npr.10 000 eura pa ti zbrajaj...naravno ako je glavni glumac ili među glavnima..ovak u hrvatskoj bi snimio mozda jedan eventualno dva filma dobio 2 000 eura pa ti zivi...a u sapunicama ne glumi to je vec rezervirano za veljace i slicno...
medjutin pad jednog drustva jest
2014-04-16
jbg...sjeti se A.G Matoša...'nema štrika toliko koliko juda'aben wrote:ok, ali pad jednog covika ni problijem,vuksadinare wrote:a cuj znas kako s ekaze..lova ulazi di ni burgija nece..lik je sm rekao da financijski dobro prolazi u 'regionu' kao glumac..dakle sistem bio bi i crni vrag a'k me plateaben wrote:nebitno je zoc je un to reko,vuksadinare wrote:je li lucev rekao ovo za jugica jer tako iskreno misli ili iz poslovnih razloga nebitno...ja bi rekao prije ovo drugo jer vecinom ima angazmane u 'regionu'..cuj ne mozes ti dobiti uloge u srpskim filmovima ako kazes ne znam da ti je tuđman ok...da ti je gotovina ok..da stalno govoris kako si ti hrvatski glumac...ovako nađes nesto neutralno gdje ti nitko prevec u 'regionu' nece zamjeriti i radis posao dalje...lucev godisnje snimi 5,6 filmova u 'regionu' pa ako po filmu zaradi npr.10 000 eura pa ti zbrajaj...naravno ako je glavni glumac ili među glavnima..ovak u hrvatskoj bi snimio mozda jedan eventualno dva filma dobio 2 000 eura pa ti zivi...a u sapunicama ne glumi to je vec rezervirano za veljace i slicno...
medjutin pad jednog drustva jest
2015-09-08
Da n8je bilo Juge ne bi bilo ni samostalne Hrvatske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...inace...realno nije mi osobito dobar glumac...ne zbog ovog vec opcenito..proslavio ga onaj film sto je muskarac bez brkova...ali to mu i je najbolje ostvarenje do sad...vise mi pristaju te misionarske uloge...cak na mene jaci dojam glumca ostavlja goran navojec...
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Leon Lučev nako 'revolvera pod rebra' u Srbiji:'Nisam više siguran da ću nešto snimati u Srbiji'
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Senf:'Osjecam se uspjesan kao gradonacelnik'
» ODUVIJEK NA BRANIKU EUROPE: Papa Leon X. Hrvatsku proglasio predziđem kršćanstva
» Bajaga: Ne osjećam se dobro, primio sam cjepivo i imam reakciju
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Senf:'Osjecam se uspjesan kao gradonacelnik'
» ODUVIJEK NA BRANIKU EUROPE: Papa Leon X. Hrvatsku proglasio predziđem kršćanstva
» Bajaga: Ne osjećam se dobro, primio sam cjepivo i imam reakciju
Page 3 of 4