Leon Lučev: ‘Osjećam se kao Jugoslaven!‘
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Leon Lučev: ‘Osjećam se kao Jugoslaven!‘
....dobro..sretno mu u begešu ne manjka ih tamo sa ovih prostora..ako nista ti su bar iskreni...Maggie19 wrote:Neka se svatko osjeca kako.god hoce.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ljevičarski i masonski pristup sagledavanja stvari i pojavaMaggie19 wrote:Neka se svatko osjeca kako.god hoce.
2014-04-16
Tocno.vuksadinare wrote:....dobro..sretno mu u begešu ne manjka ih tamo sa ovih prostora..ako nista ti su bar iskreni...Maggie19 wrote:Neka se svatko osjeca kako.god hoce.
Neka ide gdje zeli i osjeca se kako zeli.
Mozda ja sutra odem u USA i kazem se se osjecam kao Amerikanka.
Ili sam se jucer osjecala kao Rimljanka.
Lani kao.Austrougarka.
Demokracija.
:-)
..zar je to cudno...?..bilo prije tako je i sad....sjeti se vice vukova...da ne nabrajam dalje....jedan štef lamza mozda najbolji igrac dinama u povijesti nije mogao prismrditi u reprezentaciju jer je rekao da nema sanse da on ikad zaigra za zvezdu i partizan...a ovi mu nudili bogatstvo...ili božo broketa sjajan igrac hajduka iz one generacije vuksa,beare,frane matosica..covjek rekao dok je srca bit ce i kroacije..i rampa za reprezentaciju...a u begešu su mu na utakmici sa zvezdom slomili nogumortal wrote:kolike su mase onih koji nemaju šanse za igdje istaći svoje sposobnosti jer su previše Hrvativuksadinare wrote:evo po meni jedan nas odlican glumac slaven knezovic nema sanse da dobije ulogu u srpskim filmovima...a u zadnje vrijeme ni u bosanskim..naime previse hrvatski razmislja i govori...
do kad ćemo mi Hrvati to uopće tolerirati i zašto to podnosimo ako smo toga svjesni ?))))))))))))
2015-09-08
da se opravda, zatoRingo10 wrote:Da ...Noor wrote:kriza identiteta...ni prvi ni zadnji
Ali dobro ... njegova stvar i njegov problem ... ako je problem
Ne znam zasto je to uopce bitno
vuksadinare wrote:..zar je to cudno...?..bilo prije tako je i sad....sjeti se vice vukova...da ne nabrajam dalje....jedan štef lamza mozda najbolji igrac dinama u povijesti nije mogao prismrditi u reprezentaciju jer je rekao da nema sanse da on ikad zaigra za zvezdu i partizan...a ovi mu nudili bogatstvo...ili božo broketa sjajan igrac hajduka iz one generacije vuksa,beare,frane matosica..covjek rekao dok je srca bit ce i kroacije..i rampa za reprezentaciju...a u begešu su mu na utakmici sa zvezdom slomili nogumortal wrote:kolike su mase onih koji nemaju šanse za igdje istaći svoje sposobnosti jer su previše Hrvativuksadinare wrote:evo po meni jedan nas odlican glumac slaven knezovic nema sanse da dobije ulogu u srpskim filmovima...a u zadnje vrijeme ni u bosanskim..naime previse hrvatski razmislja i govori...
do kad ćemo mi Hrvati to uopće tolerirati i zašto to podnosimo ako smo toga svjesni ?))))))))))))
istina, ali je i sramota ne raditi na promjenama u današnje vrijeme
immortal-
2014-04-16
MA ... previse se Hrvati zivciraju radi ovakvih gluposti.Noor wrote:da se opravda, zatoRingo10 wrote:Da ...Noor wrote:kriza identiteta...ni prvi ni zadnji
Na kraju krajeva svak ima pravo da bude sta hoce.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ne moze si pomoci...Ringo10 wrote:MA ... previse se Hrvati zivciraju radi ovakvih gluposti.Noor wrote:da se opravda, zatoRingo10 wrote:Da ...Noor wrote:kriza identiteta...ni prvi ni zadnji
kad covjek ucini nesto protiv javnog, pa mozda i osobnog, mnijenja...ima se potrebu opravdati, u protivnom bi sutio i radio
Di je bio 91?!
Aha, u ratu...e jbg
Aha, u ratu...e jbg
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Primjetila sam u zadnje vrijeme jednu neobičnu pojavu, da se ovi koji su bili u ratu 5 minuta ili ni toliko osjećaju najviše hrvatima...i sad kako napasti ove jugoslavene koji su zbilja negdje bili?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa o tom se radi..šuti i radi..ovo mi vise izgleda kao neko opravdnje navodeci sto razloga a samo jedan je razlog u konacnici-posao...Noor wrote:ne moze si pomoci...Ringo10 wrote:MA ... previse se Hrvati zivciraju radi ovakvih gluposti.Noor wrote:da se opravda, zatoRingo10 wrote:Da ...Noor wrote:kriza identiteta...ni prvi ni zadnji
kad covjek ucini nesto protiv javnog, pa mozda i osobnog, mnijenja...ima se potrebu opravdati, u protivnom bi sutio i radio
2015-09-08
jbg..lucev i neki misle d aim je hrvatsko trziste premalo za zaradu i uloge...u konacnici i ambicije...i jbg..logicno ne mo's u glumit u srpskim filmovima ako nastupas kao ne znam hrvatski domoljub...uvijek takvi nađu neko kompromisno rjesenje a najbolje razbcivati se multi kulti frazama
2015-09-08
kaya wrote:Di je bio 91?!
Aha, u ratu...e jbg
Šteta.
Guest- Guest
A zašto se netko ne bi smio osjećati Jugoslavenom u bilo kojem smislu???Noor wrote:kriza identiteta...ni prvi ni zadnji
Ako je glumac,zašto se ne bi smio osjećati općejugoslavenskim glumcem,budući da igra u filmovima širom bivše Juge?
Da recimo Višnjić izjavi kako se osjeća kao Amer,vjerujem da bi u Hrvatskoj vijest prošla potpuno nezapaženo.
I Veselin Vujović je u NU2 izrazio nostalgiju pa mu nitko to ne nabacuje na nos.
U svim repšublikama ex YU to nije nikakav problem osim u Hrvatskoj koja je u stvari i iznjedrila jugoslavenski pokret.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro zar vi desnohrvati svakog tko pokazuje malo simpatije prama Jugi,odma morate povezivati sa BG i Srbijom???vuksadinare wrote:....dobro..sretno mu u begešu ne manjka ih tamo sa ovih prostora..ako nista ti su bar iskreni...Maggie19 wrote:Neka se svatko osjeca kako.god hoce.
Zar toga nema npr. u Sarajevu,Tuzli,Ljubljani,Cetinju,Skopju,Rijeci,Prilepu,ili Banjaluci???
I onda vam ni to nije dosta nego te ljude povezujete sa četanima i još ima nabacujete kokarde i redenike.
Stvarno ste opičeni .
2014-04-22
Pšsssstvffffssss, alo košava, košava..ovde bonaca, bonaca...
Pa tko mu brani?
Pa tko mu brani?
Ni ne može mu zabranit.Noor wrote:Pšsssstvffffssss, alo košava, košava..ovde bonaca, bonaca...
Pa tko mu brani?
No nigdje se oko toga toliko ne diže prašina kao u Hrvatskoj.
Bože moj,pa bilo bi čudo da nitko ne žali za lijepim trenucima iz doba Juge,ili da danas netko tko ima masu prijatelja sa tih prostora ne osjeća nekakvo zajedništvo.
Nitko ne želi,niti može obnoviti SFRJ. Čega se toliko plaše???
2014-04-22
Znanstveniče, a daj objasni pa zasto je on morao ta svoja razmisljanja objaviti? Jel sad lakse nasao identitet ili ga i dalje trazi? Koga normalnog briga za tuđe misaone preokupacije, duboke intimne osjecaje?
Jel i ti po fejsu keljis takve statuse?
pa možda nema guzicu ni cice da to objavljuje ili mu je možda slikanje i objavljivanje fešti, rođendana i ostalih sranja isprazno k'o i cijelo društvo i kompletan fejsbuk, možda nekome fejs služi kao dnevnik, objavljivanje misli umjesto događaja, objavljivanje sebe umjesto guzica, pijanih pički i cica. to kaj je nekaj na fejsu ne znači da je namjenjeno tebi ti gledaj kaj stavlja nives celzijus i budi normalna.Noor wrote:Znanstveniče, a daj objasni pa zasto je on morao ta svoja razmisljanja objaviti? Jel sad lakse nasao identitet ili ga i dalje trazi? Koga normalnog briga za tuđe misaone preokupacije, duboke intimne osjecaje?
Guest- Guest
ebenica wrote:pa možda nema guzicu ni cice da to objavljuje ili mu je možda slikanje i objavljivanje fešti, rođendana i ostalih sranja isprazno k'o i cijelo društvo i kompletan fejsbuk, možda nekome fejs služi kao dnevnik, objavljivanje misli umjesto događaja, objavljivanje sebe umjesto guzica, pijanih pički i cica. to kaj je nekaj na fejsu ne znači da je namjenjeno tebi ti gledaj kaj stavlja nives celzijus i budi normalna.Noor wrote:Znanstveniče, a daj objasni pa zasto je on morao ta svoja razmisljanja objaviti? Jel sad lakse nasao identitet ili ga i dalje trazi? Koga normalnog briga za tuđe misaone preokupacije, duboke intimne osjecaje?
evo čitaj, putuje, druži se, radi što voli...nije loše :)
Ak vec nema cice, nije vrag da nema nista lijepo za objaviti (kad vec nesto mora, jel) iz tako ispunjenog zivota, s čestih putovanja i ugodnih trenutaka provedenih s ljudima koji mu nekaj znače...
a ok..kako god, objavis li cice i dupe, ili neko razmisljanje, moras biti spreman na reakcije
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219901559623532&id=1057610720
znači, pratiš nives...ko i ostala rulja, pa u redu, tvoje pravo
Last edited by Noor on 19/2/2020, 19:29; edited 1 time in total
krivo smo se razumijeli, ja se nisam osvrnuo na leona lučeva nego na tebe i tvoj komentar, tvoje čuđenje kaj ljudi stavljaju po fejsu i pokušaj svrstavanja objava na fejsu pod "normalne i nenormalne"..leona ne poznajem niti s njim pričam niti me za istoga boli kuratz, da sam njega htio nešto pitat poslao bih mu poruku na fejs ali nisam nego sam komentirao tvoj komentar jer si ti tu i ti možeš odgovoriti za ono kaj si ti napisala a ne ono kaj misliš da leon piše jer njegove razloge i motive ne možeš znati pošto ti nisi on. valjda.Noor wrote:ebenica wrote:pa možda nema guzicu ni cice da to objavljuje ili mu je možda slikanje i objavljivanje fešti, rođendana i ostalih sranja isprazno k'o i cijelo društvo i kompletan fejsbuk, možda nekome fejs služi kao dnevnik, objavljivanje misli umjesto događaja, objavljivanje sebe umjesto guzica, pijanih pički i cica. to kaj je nekaj na fejsu ne znači da je namjenjeno tebi ti gledaj kaj stavlja nives celzijus i budi normalna.Noor wrote:Znanstveniče, a daj objasni pa zasto je on morao ta svoja razmisljanja objaviti? Jel sad lakse nasao identitet ili ga i dalje trazi? Koga normalnog briga za tuđe misaone preokupacije, duboke intimne osjecaje?
evo čitaj, putuje, druži se, radi što voli...nije loše :)
Ak vec nema cice, nije vrag da nema nista lijepo za objaviti (kad vec nesto mora, jel) iz tako ispunjenog zivota, s čestih putovanja i ugodnih trenutaka provedenih s ljudima koji mu nekaj znače...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219901559623532&id=1057610720
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Leon Lučev nako 'revolvera pod rebra' u Srbiji:'Nisam više siguran da ću nešto snimati u Srbiji'
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Senf:'Osjecam se uspjesan kao gradonacelnik'
» ODUVIJEK NA BRANIKU EUROPE: Papa Leon X. Hrvatsku proglasio predziđem kršćanstva
» Bajaga: Ne osjećam se dobro, primio sam cjepivo i imam reakciju
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Senf:'Osjecam se uspjesan kao gradonacelnik'
» ODUVIJEK NA BRANIKU EUROPE: Papa Leon X. Hrvatsku proglasio predziđem kršćanstva
» Bajaga: Ne osjećam se dobro, primio sam cjepivo i imam reakciju
Page 2 of 4