Papa Franjin najbolji frend Irinej sve radikalniji:'Istrebljuju nas kao Albanci'
Page 1 of 1
Papa Franjin najbolji frend Irinej sve radikalniji:'Istrebljuju nas kao Albanci'
http://www.srbijadanas.com/vesti/region/istrebljuju-nas-kao-albanci-2020-02-19
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Papa Franjin najbolji frend Irinej sve radikalniji:'Istrebljuju nas kao Albanci'
nije đabe najbolji frend pape franje...on voli jako irineja 'mirotvorca'..iz njega prsti sva ljubav za covjeka kako onomad rece papa-n franjo
2015-09-08
Re: Papa Franjin najbolji frend Irinej sve radikalniji:'Istrebljuju nas kao Albanci'
đava đavlu ruku mije i to ti je...
2015-09-08
...kako je zaboravio ustaše majku mu...nedavno ih je spoenuo u kontekstu ko istrebljuje srbe..
2015-09-08
Similar topics
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Zokijev frend nazvao pripadnike HV-a nasljednicima ustaša
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Najbolje mi je kada mi frend Sirijac
» Zokijev frend nazvao pripadnike HV-a nasljednicima ustaša
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Najbolje mi je kada mi frend Sirijac
Page 1 of 1