Masonski rat u Hrvatskoj
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Masonski rat u Hrvatskoj
A tko ga preporučio za državnog odvjetnika, kolinda?
Last edited by kaya on Wed 19 Feb - 16:36; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mi smo stanju od svega, ali baš od svega napraviti sprdačinu zbog koje nam se cijeli svijet smije.kaya wrote:A baš, onog gabrića ucjenjuju i mislio jadnik preko masona sredit nešto što je u stvari normalno, da ih zatvore, za to u normalnoj državi ne trebaš vezu ...a ovaj drugi mason se usrao...strava.Ra wrote:Masonstvo na balkanski način. Presmiješno...
A nama nikako nije jasno zašto se smiju. Ma i kad nam netko objasni, mi i dalje ne kapimo.
Bože dragi kakva bruka.
Guest- Guest
Rasturili smo i masonsku ložu.Ra wrote:Mi smo stanju od svega, ali baš od svega napraviti sprdačinu zbog koje nam se cijeli svijet smije.kaya wrote:A baš, onog gabrića ucjenjuju i mislio jadnik preko masona sredit nešto što je u stvari normalno, da ih zatvore, za to u normalnoj državi ne trebaš vezu ...a ovaj drugi mason se usrao...strava.Ra wrote:Masonstvo na balkanski način. Presmiješno...
A nama nikako nije jasno zašto se smiju. Ma i kad nam netko objasni, mi i dalje ne kapimo.
Bože dragi kakva bruka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
aha, pa se ti zajebavaj s hrvatimakaya wrote:Rasturili smo i masonsku ložu.Ra wrote:Mi smo stanju od svega, ali baš od svega napraviti sprdačinu zbog koje nam se cijeli svijet smije.kaya wrote:A baš, onog gabrića ucjenjuju i mislio jadnik preko masona sredit nešto što je u stvari normalno, da ih zatvore, za to u normalnoj državi ne trebaš vezu ...a ovaj drugi mason se usrao...strava.Ra wrote:Masonstvo na balkanski način. Presmiješno...
Bože dragi kakva bruka.
smeta ako udruzen u zlocinacku org. ili pogoduje svojim masonima javnim novcem/pogodnostima...uostalom kao bilo koja druga udruga , ne vidim potrebe mistifikacije ovog arhaicnog udruzenja utjecaj i lova odavna pod kontrolom drugih koje gle cuda radosno birate da to radeAssadNaPodmornici wrote:Dakle ako bandic natrpa pola Hercegovine na državne jasle I gdje ekipa kupuje diplome na baltazar fakultetima ili po Bosni, onda ti to smeta,debotoijusto wrote:masonerija je udruga gradjana kao udruga balotasa ledina ili pletilja djurdjevca , ljubljenje supka kokotu skacuci na jednu nogu nije kaznjivo
pogodovanje nekome je , moralno i sjedanje pored bandica
A kada masoni rade isto - ne smeta jel da
jel to ovdje slucaj ne znam dok za bandica kuscevica marica...nastavi niz - znam
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kaya wrote:A sad ozbiljno, pa oni novinari su trebali biti u remetincu zbog ucjene. Zašto su na slobodi?
pa jer nema pravne osnove, rekao jelenić. A vjerojatno ni ucjene u klasičnom smislu (iako mediji inače žive od reketa tog tipa, manje više svi) samo je Gabrić malo povukao svoje ljude u dorhu i policiji da dođe do spektakularnog privođenja. Na kraju je došlo do backfirea.
naravno da nije isto, u udruzi balota ili ljubljenja šupka se ne polaže nikakva prisega, samim polganjem prisege se postavlja moralno pitanje odanosti, kome si točno odan: građanima koje bi trebao zastupati i zakonima rh ili nekim smrdljivim debilima s kojima skupa oblačiš haljine, nosiš pečatnjak k'o bauštelac iz njemačke 1970-tih i glumiš facu koja po ničemu nisi.debotoijusto wrote:masonerija je udruga gradjana kao udruga balotasa ledina ili pletilja djurdjevca , ljubljenje supka kokotu skacuci na jednu nogu nije kaznjivo
pogodovanje nekome je , moralno i sjedanje pored bandica
Guest- Guest
Dakle je očigledno da je gabrić mason višeg stupnja, ako je GDO natjeran na ostavku 'na pravdi boga...'
ista stvar je i sa strankama, ako si odan nekoj stranci ne možeš biti državi ni građanima i kao takvog te ta odanost automatski diskvalificira s bilo kojeg mjesta u državnoj upravi, službi.
Guest- Guest
Odanost državi isključuje odanost građanima i obrnuto...ebenica wrote:ista stvar je i sa strankama, ako si odan nekoj stranci ne možeš biti državi ni građanima i kao takvog te ta odanost automatski diskvalificira s bilo kojeg mjesta u državnoj upravi, službi.
Jer su država i njezini građani u konstantnom sukobu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
a kaj sam ja napisao? u sukobu su upravo zato što su ljudi koji vode državu odani strankama a ne građanima i ne državi kao takvoj. dok je mišljenje stranke iznad tvog mišljenja nisi ništa nego izdajica.T. wrote:Odanost državi isključuje odanost građanima i obrnuto...ebenica wrote:ista stvar je i sa strankama, ako si odan nekoj stranci ne možeš biti državi ni građanima i kao takvog te ta odanost automatski diskvalificira s bilo kojeg mjesta u državnoj upravi, službi.
Jer su država i njezini građani u konstantnom sukobu...
Guest- Guest
Kažem samo da se ne može istovremeno bit odan i državi i građanima jer to isključuje jedno drugo...
kaya wrote:A sad ozbiljno, pa oni novinari su trebali biti u remetincu zbog ucjene. Zašto su na slobodi?
pa jer nema pravne osnove, rekao jelenić. A vjerojatno ni ucjene u klasičnom smislu (iako mediji inače žive od reketa tog tipa, manje više svi) samo je Gabrić malo povukao svoje ljude u dorhu i policiji da dođe do spektakularnog privođenja. Na kraju je došlo do backfirea.
ebenica wrote:ista stvar je i sa strankama, ako si odan nekoj stranci ne možeš biti državi ni građanima i kao takvog te ta odanost automatski diskvalificira s bilo kojeg mjesta u državnoj upravi, službi.
ne, jer stranke nisu tajna društva
masoni jesu
Opus dei još opasniji i masovniji
A toleriraju ga ko pusenje i alkohol
Preko opus dei se regrutirsju ne samo vazni politicari, nego i znanstvenici i druge javne licnosti
Brrrr
A toleriraju ga ko pusenje i alkohol
Preko opus dei se regrutirsju ne samo vazni politicari, nego i znanstvenici i druge javne licnosti
Brrrr
[size=30]Hrvatski obavještajci smatraju da je tajnovita katolička organizacija Opus Dei, koja već godinu dana djeluje u Zagrebu, predstavlja opasnost za državnu sigurnost: oni se službeno bave društveno korisnim djelima, a regrutiraju svoje članove među političarima, bogatašima i ljudima od utjecaja[/size]
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VW u Hrvatskoj
» DOBRO u Hrvatskoj
» Izbori u Hrvatskoj
» Zaposli se u Hrvatskoj
» Zelenski u Hrvatskoj
» DOBRO u Hrvatskoj
» Izbori u Hrvatskoj
» Zaposli se u Hrvatskoj
» Zelenski u Hrvatskoj
Page 3 of 5