ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zelenski u Hrvatskoj

Go down

Zelenski u Hrvatskoj Empty Zelenski u Hrvatskoj

Post by RayMabus Wed 9 Oct - 9:46

Znači jugoistočna Europa po ovome su: Moldavija, Rumnjska, Bugarska, Grčka, Turska, Albanija, Kosovo, Srbija, Sjeverna Makedonija Slovenija, Hrvatska, CG i BiH dakle bivša Juga plus ovi vamo.

Zelenski u Hrvatskoj

U Dubrovniku se danas održava samit Ukrajina - Jugoistočna Europa, na koji stiže ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

Osim njega, u Dubrovnik stiže i predsjednica Slovenije Nataša Pirc Musar, predsjednica Kosova Vjosa Osman te predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, a još uvijek je moguć i dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučica.

Uz domaćina, predsjednika hrvatske Vlade, Andreja Plenkovica bit će tu i premijeri Grčke Kyriakos Mitsotakis, Albanije Edi Rama, Sjeverne Makedonije Hristijan Mickoski, Bugarske Dimitar Glavčevte, predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto, potpredsjednik Vlade Moldavije Mihail Popsoij kao i ministri vanjskih poslova Turske Hakan Fidan, Srbije Marko Đurić, te Rumunjske Luminița Odobescu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Zelenski u Hrvatskoj Empty Re: Zelenski u Hrvatskoj

Post by RayMabus Wed 9 Oct - 10:26

Zelenski se posrao po Kosovu.

Stigao sam u Hrvatsku na sastanak s premijerom Andrejom Plenkovicem
i predstavnicima drugih zemalja u regiji te sudjelovati na trećem summitu Ukrajina – Jugoistočna Europa. S premijerom Plenkovicem razgovarat ćemo o daljnjoj obrambenoj suradnji, rehabilitaciji naših ratnika ranjenih na bojišnici, kao i o oporavku Ukrajine. Na summitu u formatu Ukrajina+12 razgovarat ćemo o međunarodnim naporima za približavanje mira i provedbu Formule mira, zajedničkom odgovoru s partnerima na sigurnosne izazove, kao i suradnji na putu prema Europskoj uniji i NATO-u.

Moldavija, Rumunjska, Turska, Grčka, Bugarska,

SM, CG, Srbija, BiH, Albanija

Slovenija i Hrvatska

12 zemalja.

Ukrajina ne priznaje Kosovo.

Ne može on sad reč da je Kosovo država kad ga ni ne priznaje.

Kosovo je Srbija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 9 Oct - 11:55

Plenkovic se oglasio na X-u nakon potpisivanja sporazuma sa Zelenskim. 

S ukrajinskim predsjednikom potpisali smo Sporazum o dugoročnoj suradnji i potpori. Prenosimo Ukrajini jedinstvena iskustva Hrvatske u području humanitarnog razminiranja, procesuiranja ratnih zločina i skrbi za ratne veterane, kao i iz pristupnog procesa", objavio je. 
Zelenski u Hrvatskoj 35490093

Mora je doć u Hrvatsku Zelenski da bilo šta potpiše s nama.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 9 Oct - 12:15

Dobro došao

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Wed 9 Oct - 12:32

Boli nas briga, možemo mu sve potpisati, ionako nije legalno na vlasti pa sutra neće ništa vridit. 
A i veli struka da po Ustavu bi trebao Ukrajinu u izvanrednom stanju nakon propušteni izbora predstavljati predsjednik sabora.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 9 Oct - 12:54

... Nek dolazi ako moze Suljo moze i on.. cujem da ne dolazi onaj koji se uspio cak bilju zamjeriti aboliravši četnike i vojvodu u Crnoj gori
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 9 Oct - 12:56

Šuška se da zokija rusi ucjenjuju koji imaju opak materijal o njemu za koji bi plenki zlatom placa da ga se docepa
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Wed 9 Oct - 13:41

vuksadinare wrote:Šuška se da zokija rusi ucjenjuju koji imaju opak materijal o njemu za koji bi plenki zlatom placa da ga se docepa
Šuška se da su picousti i anemija u intimnom odnosu i da ih oni koji imaju dokazni materijal tjeraju na ovaj protuprirodni politički  blud  u Dubrovniku... 
Jel ova priča bolja od tvoje?

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 9 Oct - 14:34

Hoholo Mudovski wrote:
vuksadinare wrote:Šuška se da zokija rusi ucjenjuju koji imaju opak materijal o njemu za koji bi plenki zlatom placa da ga se docepa
Šuška se da su picousti i anemija u intimnom odnosu i da ih oni koji imaju dokazni materijal tjeraju na ovaj protuprirodni politički  blud  u Dubrovniku... 
Lipi moje priče su utemeljene i iz pravih izvora
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Wed 9 Oct - 17:39

vuksadinare wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
Lipi moje priče su utemeljene i iz pravih izvora
Šta kažu za ovu priču od prije 2 godine. 
Zelenski u Hrvatskoj 20241022

Zna li se šta jel Vučič doša u srpski ili hrvatski Dubrovnik.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Wed 9 Oct - 18:08

Još jedna za Vuka i DP
Zelenski u Hrvatskoj 20241023

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 9 Oct - 18:30

Mi se uhvatili vučića ko pijan plota.. on je problem ali ne veci od plimnog vala cajki što tu dolaze.. sto meni vrijedi sto netko laje 'Adem Vuchiqi četnik' a ode gledati ili slušati priju, brenu i slicne koje upravo Adem Vuchiqi i društvo ovdje šalje u sklopu 'srpskog sveta'.. ili 'hr' mediji o kojima bolje da ne govorim sto meni vrijedi sto plenki veli Vučiću srbija iz vrsila agresiju na hrvatsku 91 a ovaj mu usred Dubrovnika kaze da on i hrvati lažu i umjesto odmah šljaga ono nista.. sto mi vrijedi zokijeva kurče je 'ja hrvat' ili ja branim 'hrvatske interese' a jucer aboliraš crnogorske četnike kojima je zabranjen ulaz u RH-a zbog rezolucije o Jasenovcu.. jedino sto mi preostaje da zavapim franjo ustani tako ti boga i tjeraju ove debile
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Wed 9 Oct - 19:05

vuksadinare wrote:Mi se uhvatili vučića ko pijan plota.. on je problem ali ne veci od plimnog vala cajki što tu dolaze.. sto meni vrijedi sto netko laje 'Adem Vuchiqi četnik' a ode gledati ili slušati priju, brenu i slicne koje upravo Adem Vuchiqi i društvo ovdje šalje u sklopu 'srpskog sveta'.. ili 'hr' mediji o kojima bolje da ne govorim sto meni vrijedi sto plenki veli Vučiću srbija iz vrsila agresiju na hrvatsku 91 a ovaj mu usred Dubrovnika kaze da on i hrvati lažu i umjesto odmah šljaga ono nista.. sto mi vrijedi zokijeva kurče je 'ja hrvat' ili ja branim 'hrvatske interese' a jucer aboliraš crnogorske četnike kojima je zabranjen ulaz u RH-a zbog rezolucije o Jasenovcu.. jedino sto mi preostaje da zavapim franjo ustani tako ti boga i tjeraju ove debile
Franjo bi bio uz bok s Orbanom kontra Soroša i Soroščadi okupljenih u Dubrovniku

2023-08-31

Back to top Go down

Post by T. Wed 9 Oct - 19:06

HDZ zajebo putina...

Svijet FRIŠKO POTPISANA

Imamo cijeli tekst Dubrovačke deklaracije!; ‘Krim, Sevastopolj, Donjeck, Herson, Lugansk i Zaporižje su ukrajinski‘

Piše Jadran Kapor
9. listopada 2024. - 20:46

Zelenski u Hrvatskoj O_28166755_1024 
Mato Franković, Andrej Kenwood Kenon i Volodimir Zelenski na Stradunu

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics