Habemus Presidente
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Habemus Presidente
Pa to i je tako.vuksadinare wrote:....nekak stjecem dojam da nas ovaj lik sve zajebava...po sistemu..'ja budala povjerovali mi'
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa ne bi bio prvi koji na s je zedne preko vode preveo..problem je samo sto nas je ovaj preveo pa smo mu dali drugu priliku da ucini isto...ocito neki ovdje pate od sado mazohizmaRayMabus wrote:Pa to i je tako.vuksadinare wrote:....nekak stjecem dojam da nas ovaj lik sve zajebava...po sistemu..'ja budala povjerovali mi'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
čuj, ljudski je griješiti, priznajmo...griješila je i Kolinda i ako i on bude imao gafove Kolindinog tipa, a ne ništa ozbiljnije...nikome ništa, smijat ćemo se :)vuksadinare wrote:nisam optimist...vec se opravdava..'radit cu greske ali nece biti namjerne'....pa zar ce mu mandat opet proci na ucenju gresaka..ajme si ga namaNoor wrote:vuksadinare wrote:..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'lHektorović wrote:vuksadinare wrote:Zoki:zahvaljujem se svim gostima koji su dosli zahvaljujem se josipi lisac na uspavanki taman...laku noc probudite me pred kraj mandata prije pocetka izborne kampanje
Više manje to je to.
čekaj...dajmo mu priliku, u stvari dobio ju je, ljudi se mijenjaju, možda se to i njemu desilo
neću ništa unaprijed pisati...dobre poteze ću mu pohvaliti, a loše kritizirati
ne znam norka...bojim se da ce biti slabo poteza a vise spavanja sa nekim ispadima..malo provociranja a onda nazad u krevetNoor wrote:čuj, ljudski je griješiti, priznajmo...griješila je i Kolinda i ako i on bude imao gafove Kolindinog tipa, a ne ništa ozbiljnije...nikome ništa, smijat ćemo se :)vuksadinare wrote:nisam optimist...vec se opravdava..'radit cu greske ali nece biti namjerne'....pa zar ce mu mandat opet proci na ucenju gresaka..ajme si ga namaNoor wrote:vuksadinare wrote:..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'lHektorović wrote:
Više manje to je to.
čekaj...dajmo mu priliku, u stvari dobio ju je, ljudi se mijenjaju, možda se to i njemu desilo
2015-09-08
cuj ako lik pedeset i kusur godina spava sto mislis da ce mjenjat navike pod starije dane...one se mjenjaju kad si mlad...i kad je vrijeme za to
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne znam norka...bojim se da ce biti slabo poteza a vise spavanja sa nekim ispadima..malo provociranja a onda nazad u krevetNoor wrote:čuj, ljudski je griješiti, priznajmo...griješila je i Kolinda i ako i on bude imao gafove Kolindinog tipa, a ne ništa ozbiljnije...nikome ništa, smijat ćemo se :)vuksadinare wrote:nisam optimist...vec se opravdava..'radit cu greske ali nece biti namjerne'....pa zar ce mu mandat opet proci na ucenju gresaka..ajme si ga namaNoor wrote:vuksadinare wrote:
..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'l
pratimo
Puno njih.vuksadinare wrote:pa ne bi bio prvi koji na s je zedne preko vode preveo..problem je samo sto nas je ovaj preveo pa smo mu dali drugu priliku da ucini isto...ocito neki ovdje pate od sado mazohizmaRayMabus wrote:Pa to i je tako.vuksadinare wrote:....nekak stjecem dojam da nas ovaj lik sve zajebava...po sistemu..'ja budala povjerovali mi'
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedan od najboljih komentara koje sam u posljednje vrijeme procitao na izbor viceadmirala Hranja na celno mjesto glavnog stožera HV-a u dogovoru između Plenkija i Zokija
'Yugooficir na čelu Glavnog stožera?Izvrstan start kohabitacije i velike koalicije.Zamislite,Hrvatska nije dala nijednog časnika,generala,niti jednog nije odškolovala u ovih 30 godina postojanja i sad poteže za pitomcem JNA!Dokazani 'ratnik' na moru,"dejstvovao" je tako da je gotovo htio ispaliti dvije rakete na svoje bivše kolege i drugove ,ali eto nije,sačuvao ih je i tako lijepo u sigurnoj luci dočekao kraj rata,odlazak na doškolovavanje i na kraju uhljebljenje.Ne mogu si pomoći morao sam ovo napisati'.
'Yugooficir na čelu Glavnog stožera?Izvrstan start kohabitacije i velike koalicije.Zamislite,Hrvatska nije dala nijednog časnika,generala,niti jednog nije odškolovala u ovih 30 godina postojanja i sad poteže za pitomcem JNA!Dokazani 'ratnik' na moru,"dejstvovao" je tako da je gotovo htio ispaliti dvije rakete na svoje bivše kolege i drugove ,ali eto nije,sačuvao ih je i tako lijepo u sigurnoj luci dočekao kraj rata,odlazak na doškolovavanje i na kraju uhljebljenje.Ne mogu si pomoći morao sam ovo napisati'.
2015-09-08
....jbg anemicni biraju anemicne..nece valjda borbene pijetlove...koji puno zapitkuju i propitkuju
2015-09-08
ne kritizirati i jamrati kad ne razumiješ da je Josipa kroz pjevanje himne htjela izraziti zabrinutost za budućnost Hrvatske.Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
vili40-
2015-08-02
tak se i obukla..boje koje su prevladavale su crna i siva kao i dansnje vrijeme...zijev a sada svi na spavanje do iduce inauguracijevili40 wrote:ne kritizirati i jamrati kad ne razumiješ da je Josipa kroz pjevanje himne htjela izraziti zabrinutost za budućnost Hrvatske.Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
2015-09-08
snijeg bi padao i bilo bi prekrasno da mamlazi nisu sjebali klimu.vuksadinare wrote:tak se i obukla..boje koje su prevladavale su crna i siva kao i dansnje vrijeme...zijev a sada svi na spavanje do iduce inauguracijevili40 wrote:ne kritizirati i jamrati kad ne razumiješ da je Josipa kroz pjevanje himne htjela izraziti zabrinutost za budućnost Hrvatske.Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:Jedan od najboljih komentara koje sam u posljednje vrijeme procitao na izbor viceadmirala Hranja na celno mjesto glavnog stožera HV-a u dogovoru između Plenkija i Zokija
Pa i Krstičević je Jugo Oficir... Pa što... Da ne govorimo o Admiralu Loši, ikoni desnice.
Čovjek je odabrao pravu stranu kad je trebalo...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaya wrote:Pa što bi trebao, raditi operetu od ovoga kao kolinda...pozvala razbojnike i cirkus , kao da kraljicu proglašavaju...
Meni je himna bila ono baš vrh.
Ono u Rijeci je bio mačji kašalj.Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
sve pet...samo nekako nije bio od akcije..uglavnom je bio uredski covjek..a kad je dobio zapovjedno mjesto na ratnom brodu i kad je trebalo unistiti jedan agreseorski brod kod dubrovnika..odjedared se predomislio i nije ispalio rakete...a agresorski brod je i dalje bio kod dubrovnika..da je tako npr.ustrucavao se blago zadro ili gotovina i danas bi bila 'krajina'Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Jedan od najboljih komentara koje sam u posljednje vrijeme procitao na izbor viceadmirala Hranja na celno mjesto glavnog stožera HV-a u dogovoru između Plenkija i Zokija
Pa i Krstičević je Jugo Oficir... Pa što... Da ne govorimo o Admiralu Loši, ikoni desnice.
2015-09-08
Eroo wrote:Ono u Rijeci je bio mačji kašalj.Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava
lik prešao jer nije imao izbora...ocito...da sacuva stecene pozicije promjenom dresa...od fajta ocito je bjezao pa postao uredski casnik...jebes to...ali bilo je i takvih...jbg...uglavnom svrha nekih prelazaka je bio da sacuvaju privilegije u promjenjenim okolnostimavuksadinare wrote:sve pet...samo nekako nije bio od akcije..uglavnom je bio uredski covjek..a kad je dobio zapovjedno mjesto na ratnom brodu i kad je trebalo unistiti jedan agreseorski brod kod dubrovnika..odjedared se predomislio i nije ispalio rakete...a agresorski brod je i dalje bio kod dubrovnika..da je tako npr.ustrucavao se blago zadro ili gotovina i danas bi bila 'krajina'Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Jedan od najboljih komentara koje sam u posljednje vrijeme procitao na izbor viceadmirala Hranja na celno mjesto glavnog stožera HV-a u dogovoru između Plenkija i Zokija
2015-09-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vuksadinare wrote:je'l ovo oglasena zracna uzbuna
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Page 4 of 13