ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Habemus Presidente

Page 4 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Habemus Presidente - Page 4 Empty Re: Habemus Presidente

Post by RayMabus 18/2/2020, 12:37

vuksadinare wrote:....nekak stjecem dojam da nas ovaj lik sve zajebava...po sistemu..'ja budala povjerovali mi' Basketball
Pa to i je tako.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 12:38

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:....nekak stjecem dojam da nas ovaj lik sve zajebava...po sistemu..'ja budala povjerovali mi' Basketball
Pa to i je tako.
pa ne bi bio prvi koji na s je zedne preko vode preveo..problem je samo sto nas je ovaj preveo pa smo mu dali drugu priliku da ucini isto...ocito neki ovdje pate od sado mazohizma
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 18/2/2020, 12:38

vuksadinare wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:Zoki:zahvaljujem se svim gostima koji su dosli zahvaljujem se josipi lisac na uspavanki taman...laku noc probudite me pred kraj mandata prije pocetka izborne kampanje pirat

Više manje to je to.
..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'l pirat

čekaj...dajmo mu priliku, u stvari dobio ju je, ljudi se mijenjaju, možda se to i njemu desilo
nisam optimist...vec se opravdava..'radit cu greske ali nece biti namjerne'....pa zar ce mu mandat opet proci na ucenju gresaka..ajme si ga nama drunken
čuj, ljudski je griješiti, priznajmo...griješila je i Kolinda i ako i on bude imao gafove Kolindinog tipa, a ne ništa ozbiljnije...nikome ništa, smijat ćemo se :)
neću ništa unaprijed pisati...dobre poteze ću mu pohvaliti, a loše kritizirati

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 12:40

Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Više manje to je to.
..probudit ga samo ako navrati edi rama ili ga pozove u goste..biznis je biznis..ipak a i da se nađe kad mu bude teško pri ruci..je'l pirat

čekaj...dajmo mu priliku, u stvari dobio ju je, ljudi se mijenjaju, možda se to i njemu desilo
nisam optimist...vec se opravdava..'radit cu greske ali nece biti namjerne'....pa zar ce mu mandat opet proci na ucenju gresaka..ajme si ga nama drunken
čuj, ljudski je griješiti, priznajmo...griješila je i Kolinda i ako i on bude imao gafove Kolindinog tipa, a ne ništa ozbiljnije...nikome ništa, smijat ćemo se  :)
ne znam norka...bojim se da ce biti slabo poteza a vise spavanja sa nekim ispadima..malo provociranja a onda nazad u krevet
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 12:41

cuj ako lik pedeset i kusur godina spava sto mislis da ce mjenjat navike pod starije dane...one se mjenjaju kad si mlad...i kad je vrijeme za to
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 18/2/2020, 12:43

vuksadinare wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:

čuj, ljudski je griješiti, priznajmo...griješila je i Kolinda i ako i on bude imao gafove Kolindinog tipa, a ne ništa ozbiljnije...nikome ništa, smijat ćemo se  :)
ne znam norka...bojim se da ce biti slabo poteza a vise spavanja sa nekim ispadima..malo provociranja a onda nazad u krevet

pratimo B-)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/2/2020, 12:46

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
Pa to i je tako.
pa ne bi bio prvi koji na s je zedne preko vode preveo..problem je samo sto nas je ovaj preveo pa smo mu dali drugu priliku da ucini isto...ocito neki ovdje pate od sado mazohizma
Puno njih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 12:58

Jedan od najboljih komentara koje sam u posljednje vrijeme procitao na izbor viceadmirala Hranja na celno mjesto glavnog stožera HV-a u dogovoru između Plenkija i Zokija

'Yugooficir na čelu Glavnog stožera?Izvrstan start kohabitacije i velike koalicije.Zamislite,Hrvatska nije dala nijednog časnika,generala,niti jednog nije odškolovala u ovih 30 godina postojanja i sad poteže za pitomcem JNA!Dokazani 'ratnik' na moru,"dejstvovao" je tako da je gotovo htio ispaliti dvije rakete na svoje bivše kolege i drugove ,ali eto nije,sačuvao ih je i tako lijepo u sigurnoj luci dočekao kraj rata,odlazak na doškolovavanje i na kraju uhljebljenje.Ne mogu si pomoći morao sam ovo napisati'. pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 13:01

....jbg anemicni biraju anemicne..nece valjda borbene pijetlove...koji puno zapitkuju i propitkuju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 18/2/2020, 13:05

Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava :facepalm
ne kritizirati i jamrati kad ne razumiješ da je Josipa kroz pjevanje himne htjela izraziti zabrinutost za budućnost Hrvatske.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 13:07

vili40 wrote:
Noor wrote:ova Josipa reve ko stari los, kakvo odvratno kramarenje i masakriranje himne, strava :facepalm
ne kritizirati i jamrati kad ne razumiješ da je Josipa kroz pjevanje himne htjela izraziti zabrinutost za budućnost Hrvatske.
tak se i obukla..boje koje su prevladavale su crna i siva kao i dansnje vrijeme...zijev a sada svi na spavanje do iduce inauguracije pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 18/2/2020, 13:09

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:
tak se i obukla..boje koje su prevladavale su crna i siva kao i dansnje vrijeme...zijev a sada svi na spavanje do iduce inauguracije pirat
snijeg bi padao i bilo bi prekrasno da mamlazi nisu sjebali klimu.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Hektorović 18/2/2020, 13:10

vuksadinare wrote:Jedan od najboljih komentara koje sam u posljednje vrijeme procitao na izbor viceadmirala Hranja na celno mjesto glavnog stožera HV-a u dogovoru između Plenkija i Zokija

'Yugooficir na čelu Glavnog stožera?Izvrstan start kohabitacije i velike koalicije.Zamislite,Hrvatska nije dala nijednog časnika,generala,niti jednog nije odškolovala u ovih 30 godina postojanja i sad poteže za pitomcem JNA!Dokazani 'ratnik' na moru,"dejstvovao" je tako da je gotovo htio ispaliti dvije rakete na svoje bivše kolege i drugove ,ali eto nije,sačuvao ih je i tako lijepo u sigurnoj luci dočekao kraj rata,odlazak na doškolovavanje i na kraju uhljebljenje.Ne mogu si pomoći morao sam ovo napisati'. pirat

Pa i Krstičević je Jugo Oficir... Pa što... Da ne govorimo o Admiralu Loši, ikoni desnice.

Čovjek je odabrao pravu stranu kad je trebalo...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo 18/2/2020, 13:27

kaya wrote:Pa što bi trebao, raditi operetu od ovoga kao kolinda...pozvala razbojnike i cirkus , kao da kraljicu proglašavaju...

Meni je himna bila ono baš vrh.
:aw

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 18/2/2020, 13:29

Ono u Rijeci je bio mačji kašalj. :aw

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 13:30

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:Jedan od najboljih komentara koje sam u posljednje vrijeme procitao na izbor viceadmirala Hranja na celno mjesto glavnog stožera HV-a u dogovoru između Plenkija i Zokija

Pa i Krstičević je Jugo Oficir... Pa što... Da ne govorimo o Admiralu Loši, ikoni desnice.

sve pet...samo nekako nije bio od akcije..uglavnom je bio uredski covjek..a kad je dobio zapovjedno mjesto na ratnom brodu i kad je trebalo unistiti jedan agreseorski brod kod dubrovnika..odjedared se predomislio i nije ispalio rakete...a agresorski brod je i dalje bio kod dubrovnika..da je tako npr.ustrucavao se blago zadro ili gotovina i danas bi bila 'krajina'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 18/2/2020, 13:44

Eroo wrote:
Ono u Rijeci je bio mačji kašalj. :aw

Habemus Presidente - Page 4 1f602

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 13:46

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

sve pet...samo nekako nije bio od akcije..uglavnom je bio uredski covjek..a kad je dobio zapovjedno mjesto na ratnom brodu i kad je trebalo unistiti jedan agreseorski brod kod dubrovnika..odjedared se predomislio i nije ispalio rakete...a agresorski brod je i dalje bio kod dubrovnika..da je tako npr.ustrucavao se blago zadro ili gotovina i danas bi bila 'krajina'
lik prešao jer nije imao izbora...ocito...da sacuva stecene pozicije promjenom dresa...od fajta ocito je bjezao pa postao uredski casnik...jebes to...ali bilo je i takvih...jbg...uglavnom svrha nekih prelazaka je bio da sacuvaju privilegije u promjenjenim okolnostima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 18/2/2020, 13:56

tko nije čuo, ne zna što je propustio Habemus Presidente - Page 4 1f602

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/2/2020, 14:01

je'l ovo oglasena zracna uzbuna Habemus Presidente - Page 4 1f602
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 18/2/2020, 14:03

vuksadinare wrote:je'l ovo oglasena zracna uzbuna Habemus Presidente - Page 4 1f602

Habemus Presidente - Page 4 1f602

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics