Tema za Longija (emanćipaćija)
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tema za Longija (emanćipaćija)
https://www.jutarnji.hr/autoklub/garaza/video-u-mercedesu-pokusala-do-big-maca-preko-reda-na-drive-inu-je-odbili-posluziti-no-tada-je-nastala-drama-od-guranja-autom-do-psovki-i-saketanja/10386196/
ono kad se babe ponašaju ko mačo ćelavi bemvejdžije na lošem speedu
a tebi žao kaj nemaš bmw i pride sanjaš o mercedesu.
2014-12-30
Re: Tema za Longija (emanćipaćija)
Ne bavim se više emancipacijom jer sam preša 40 godina i vidim da je život kratak i nemam namjeru trošit svoju energiju na to. To ostavljam mlađima da se bore protiv tog sistema. Ja gledam kako ću ovo šta mi je ostalo preživit šta lakše i sa šta manje sranja u životu dakle izbacija sam to područje ( žena i djeca ) s popisa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ono kad se luftiguzi sa bembarama osete prozvano.veber wrote:a tebi žao kaj nemaš bmw i pride sanjaš o mercedesu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber wrote:a tebi žao kaj nemaš bmw i pride sanjaš o mercedesu.
bmw bi meni pristajao ko kožna jakna sa zakovicama i ćelava glava
not me
kvaka je da bi da je to napravio frajer neko izašo iz reda i zakuco ga u glavu
babu ne moš. iako bi možda ovu trebalo
Nek policija to rješava.marcellus wrote:kvaka je da bi da je to napravio frajer neko izašo iz reda i zakuco ga u glavu
2014-04-11
Pitanje je zašto on radi na parkingu ?
Ja u psihijatrice nikidan i pita me ona šta radim ? Ja kažem ništa , imam stanove itd. Ona ima fakultet i da san ja njoj reka da radim na parkingu recimo ona bi me gledala ko šljakera jer je to tako a u biti ovako ti radiš a ja ne moram i ja sam statusno iznad tebe.
Nisam mu ja kriv šta radi na parkingu il uopće igdje radi. Budala.
Ja u psihijatrice nikidan i pita me ona šta radim ? Ja kažem ništa , imam stanove itd. Ona ima fakultet i da san ja njoj reka da radim na parkingu recimo ona bi me gledala ko šljakera jer je to tako a u biti ovako ti radiš a ja ne moram i ja sam statusno iznad tebe.
Nisam mu ja kriv šta radi na parkingu il uopće igdje radi. Budala.
2014-04-11
Nemoj radit šljakerske poslove i to ti je cila priča. Ja kad bi reka da radim na pumpi odma vidiš kako im pada interes i piše im na čelu ; On je šljaker.
Odma te gledaju ka nižu vrstu.
A ovako kad kažeš di radiš ? Nigdi. Od čega živiš ? Imam stanove.
To ti je to. Onaj tko ne mora radit taj je statusno iznad onoga tko mora imao taj il ta fakultet il nemao.
Odma te gledaju ka nižu vrstu.
A ovako kad kažeš di radiš ? Nigdi. Od čega živiš ? Imam stanove.
To ti je to. Onaj tko ne mora radit taj je statusno iznad onoga tko mora imao taj il ta fakultet il nemao.
2014-04-11
Ja kad san radija na pumpi ima san i onda para. Nije mi triba taj posla. Ovakvi debili bilo kojeg spola kad mi meni na pumpi počeli letili bi naglavačke jer to misli da će mi pritit otkazom a mene boli kurac za to.
On se tu trese a ja bi joj samo retrovizor razbija i aj ća u pizdu materinu. Al nisan ja nikad radi posla skaka nego kad bi na mene išli ka osobu onda bi sranje počelo jer gotovo je ako na mene osobno ideš a za posal me boli kurac. Kupac je uvijek u pravu.
On se tu trese a ja bi joj samo retrovizor razbija i aj ća u pizdu materinu. Al nisan ja nikad radi posla skaka nego kad bi na mene išli ka osobu onda bi sranje počelo jer gotovo je ako na mene osobno ideš a za posal me boli kurac. Kupac je uvijek u pravu.
2014-04-11
tebi više paše crvena marama sa školjkastim uuzorkom i kymco skuter.marcellus wrote:veber wrote:a tebi žao kaj nemaš bmw i pride sanjaš o mercedesu.
bmw bi meni pristajao ko kožna jakna sa zakovicama i ćelava glava
not me
pride još i picu dostaviš.
2014-12-30
Ne radim više nigdje a niti ću. Imam više od 40 godina , neću se ženit ni pravit dicu , stari mi je u godinama i oćeš nećeš ne mogu se ja za njega brinit kad ne bude on moga više. Morat će stara uskočit. Nema smisla da se svađam s njom kad se neću ženit jer sam se s njom svađa jer je morala ona ić ća ako misli da dođe neka žena a ona to nije skužila dakle sad kad žene nema sad se može i vratit.
I to ti je to. Ne mislim zatrpavat svoj um s nečim šta me se više ne tiče i nije dio moje životne putanje a to je kreiranje obitelji i rintanje za istu a nikakva prava nemaš jer u sistemu u kojoj žena i dijete imaju prednost a obitelj se sastoji od muške i ženske jedinke te njihove djece očito da ako oni imaju prednost da si ti u toj šemi zadnja rupa na svirali a to me ne zanima. Imam pametnijeg posla.
I to ti je to. Ne mislim zatrpavat svoj um s nečim šta me se više ne tiče i nije dio moje životne putanje a to je kreiranje obitelji i rintanje za istu a nikakva prava nemaš jer u sistemu u kojoj žena i dijete imaju prednost a obitelj se sastoji od muške i ženske jedinke te njihove djece očito da ako oni imaju prednost da si ti u toj šemi zadnja rupa na svirali a to me ne zanima. Imam pametnijeg posla.
2014-04-11
boli tebe đoni kada si general GF
i to ko jamnica, s pet zvjezdica.
2014-12-30
To je neka druga tematika. Nema veze sa ovim temama.veber wrote:boli tebe đoni kada si general GF
Jednostavno ono žena i dijete imaju prednost a obitelj se sastoji od muške i ženske jedinke te njihove djece dakle ti si tu pravno i društveno zadnja rupa na svirali a da mi se to ne desi ništa od kreiranja obitelji i to je jednostavno samo ta priča i to je sve.
To šta to sad lomi natalitet pa ekonomija nema radne snage pa je mora uvoziti i šta je to i promjena društvene strukture u konačnici , a čuj to ti tako ide. Tu se ne može ništa.
2014-04-11
znam. mene u običnu galaktiku ne žele primit jer imam djecu.
i hetero sam.
pao sam na pitanju; volite li dečke?
da sam znao rekao bi da. jebga spušio foru.
i hetero sam.
2014-12-30
veber wrote:znam. mene u običnu galaktiku ne žele primit jer imam djecu.
i hetero sam.
Ok. Zapitaj sam sebe koliko ti je znanje o psihologiji ? Ako ti je puno manje od moga onda je to to.
2014-04-11
Na planeti se dešava jedan određeni proces di žene imaju sve veću slobodnu volju i biraju muške koji će biti dobri za njih i djecu i oni muški koji ostanu s negativnom umnom šemom jednostavno neće imat ni ženu ni djecu i tako će ta negativna šema otić ća.
Nemam problema s time jer kao šta rekoh ne vidim se u društvenom sistemu di žena i djeca imaju prednost a ti si onda tu zadnja rupa na svirali.
Sve je ok. One dobivaju šta one žele a ja šta ja želim. Nikom ništa i idemo dalje.
Nemam problema s time jer kao šta rekoh ne vidim se u društvenom sistemu di žena i djeca imaju prednost a ti si onda tu zadnja rupa na svirali.
Sve je ok. One dobivaju šta one žele a ja šta ja želim. Nikom ništa i idemo dalje.
2014-04-11
stalno me kopka.marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/autoklub/garaza/video-u-mercedesu-pokusala-do-big-maca-preko-reda-na-drive-inu-je-odbili-posluziti-no-tada-je-nastala-drama-od-guranja-autom-do-psovki-i-saketanja/10386196/
ti si ko jura. jura stublić.
ne živiš u sesvetskom kraljevcu, ali se tako oblačš.
znam da si me na nekog podsjećao.
2014-12-30
Neke igre su ti takve da nitko ništa ne dobiva a svi pobjeđuju.
Nešto kao ja i ti idemo radit neki projekt pa ti skužiš da ti to nećeš jer ti je plan nešto drugo a i ja isto skužim da ja to neću jer mi ne odgovaraju uvjeti.
Pa se fino pozdravimo ko prijatelji , popijemo piće za rastanak i odemo svak svojim putem jer smo svi pobjedili jer nismo ušli u projekt koji nam ne paše.
Svi sretni.
Nešto kao ja i ti idemo radit neki projekt pa ti skužiš da ti to nećeš jer ti je plan nešto drugo a i ja isto skužim da ja to neću jer mi ne odgovaraju uvjeti.
Pa se fino pozdravimo ko prijatelji , popijemo piće za rastanak i odemo svak svojim putem jer smo svi pobjedili jer nismo ušli u projekt koji nam ne paše.
Svi sretni.
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
» Jedna malo vedrija tema za našeg Longija :9
» Tema za longija: U Dubrovniku više prostitutki nego inače
» emancipacija u BIH
» emančipačija rip
» Jedna malo vedrija tema za našeg Longija :9
» Tema za longija: U Dubrovniku više prostitutki nego inače