Slom stambene politike u RH
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slom stambene politike u RH
Ne očekujem od njih ništa ima već 12 godina. Nemam s njima posla otkako san otkrija emanicipaciju.
Mogu one same. One su emanicipirane. Šta ću in ja ? Valjda samo radi tih stanova a takva veza me ne zanima.
Ja sam po prirodi vuk samotnjak i od njih ne očekujem više ništa od kako san neke stvari vidija.
Doslovno nemam očekivanja od njih nit išta tražim od njih niti mi tribaju iz bilo kojeg razloga ( sex i kreiranje djece ).
Više one mene tribaju jer ih mogu dobro stambeno zbrinit i materijalno relaksirat tako da o lovi ne moraju lomit živce i psihu jer s tim kod mene nema zime.
No ne tribaju mi više. Nemam koristi od njih nikakve za ništa. Praznina. Rupa. Bezdan. Šuplji prostor. Duhovna nula.
Moram se ja duhovno razvijat a to ne mogu s njima ovakvima jer su ispod mene pa me vuču prema dole. Kao samac sam puno duhovno bolji.
Mogu one same. One su emanicipirane. Šta ću in ja ? Valjda samo radi tih stanova a takva veza me ne zanima.
Ja sam po prirodi vuk samotnjak i od njih ne očekujem više ništa od kako san neke stvari vidija.
Doslovno nemam očekivanja od njih nit išta tražim od njih niti mi tribaju iz bilo kojeg razloga ( sex i kreiranje djece ).
Više one mene tribaju jer ih mogu dobro stambeno zbrinit i materijalno relaksirat tako da o lovi ne moraju lomit živce i psihu jer s tim kod mene nema zime.
No ne tribaju mi više. Nemam koristi od njih nikakve za ništa. Praznina. Rupa. Bezdan. Šuplji prostor. Duhovna nula.
Moram se ja duhovno razvijat a to ne mogu s njima ovakvima jer su ispod mene pa me vuču prema dole. Kao samac sam puno duhovno bolji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Žene su masovno aberirane jer s jedne strane nemaju para a s druge razmišljaju o tome kako će jednom imat djecu i onda su preopterećene s time i to prenose na muške s kojima uđu u kontalt.
Zato san odlučija da neću ulaziti s njima u kontakt jer je aberacija zarazna a meni njihove teške misli oko te brige kod kako će ona kreirat familiju jednostavno ne triba u životu.
Uglavnom X , prekriženo da mi ne ometaju duhovni razvoj.
Zato san odlučija da neću ulaziti s njima u kontakt jer je aberacija zarazna a meni njihove teške misli oko te brige kod kako će ona kreirat familiju jednostavno ne triba u životu.
Uglavnom X , prekriženo da mi ne ometaju duhovni razvoj.
2014-04-11
Ovo je cilj
https://es.m.wikipedia.org/wiki/Nirvana_(espiritualidad)
A ne zaglavit u vezi s dicon i gušit se u materijalnim brigama.
Misliš da ćeš u vezi naći harmoniju , sklad šta je neka vrst gruone nirvane a kad ono emanicipacija aberiranih ( iskompleksiranih , opterečenih ) žena od koje se svakom normalnom muškom diže kosa na glavi.
Nirvanu ja mogu postić i bez žene , djeca šema tako da šta se toga tiče ta priča je za mene završena.
Seks mi ne triba tako da smo i to završili.
Ne tribaju mi ni one finacijski pa smo i to završili.
Aberirane su i teške pa mi ne tribaju nit kao supomagači k nekom zemaljskom cilju pa smo i to završili.
Ukratko mogu provest cili život a da ni s jedmom nemam dodirnih točaka dakle bez seksa s njima i neću niti trepnit.
A mogu se i seksat al opet neću niti trepnit jer sam vuk samotnjak.
I ostaje ta nirvana i to mi je najbitnije. To je ono šta ja tražim u priči postojanja na fizičkoj ravni a ne neka sekirancija oko materijalnih stvari.
https://es.m.wikipedia.org/wiki/Nirvana_(espiritualidad)
A ne zaglavit u vezi s dicon i gušit se u materijalnim brigama.
Misliš da ćeš u vezi naći harmoniju , sklad šta je neka vrst gruone nirvane a kad ono emanicipacija aberiranih ( iskompleksiranih , opterečenih ) žena od koje se svakom normalnom muškom diže kosa na glavi.
Nirvanu ja mogu postić i bez žene , djeca šema tako da šta se toga tiče ta priča je za mene završena.
Seks mi ne triba tako da smo i to završili.
Ne tribaju mi ni one finacijski pa smo i to završili.
Aberirane su i teške pa mi ne tribaju nit kao supomagači k nekom zemaljskom cilju pa smo i to završili.
Ukratko mogu provest cili život a da ni s jedmom nemam dodirnih točaka dakle bez seksa s njima i neću niti trepnit.
A mogu se i seksat al opet neću niti trepnit jer sam vuk samotnjak.
I ostaje ta nirvana i to mi je najbitnije. To je ono šta ja tražim u priči postojanja na fizičkoj ravni a ne neka sekirancija oko materijalnih stvari.
2014-04-11
Kad nešto oćeš pa i to šta ti oćeš isto to oće al ste preslični pa ne funkcionirate kao par onda otkriješ da taj koncept ne funkcionira pa ga moraš prekrižit pa ti ostane opcija da nađeš nešto s kim funkcioniraš no onda to nisi onaj ti koji želiš biti pa ispada kao da živiš tuđi život pa to nije to onda imaš situaciju da ne možeš ni livo ni desno tj nit jedna od te dvi opcije nevalja pa imaš idejni problem.
Onda najbolje ostat di jesi i povuć se od tih ideja i lagano se zatvorit u svoj mali svijet a ovo vanka sve prekrižiš i šta manje posla s ikim.
Previše znam da bi mi netko prodao priče i pričice o tome šta je najbolje za mene.
Za mene je najbolje zatvorit se u svoj svijet i čekat treći svijetski rat i raspad ove zapadne civilizacije.
Taj raspad je u suštini ono šta san ja ionako tija postić tj taj viši cilj samo san ga tija postić na način da se postigne da je svima dobro no cilj se može postići i na način da vam svima bude loše jer cilj ne pita to kako ćete se vi osječati oosječati nego jel postignuto osvajanje planeta Zemlje.
Kad padne zapadna civilizacija i emanicipacija odgovor je : Si senjor capitan.
To vam je kao rat u kojem vam netko pokušava mirno objasniti kako se pravilno ore zemlja a vi ne prihvaćate pa vam mi spalimo oranice i onda orete idući put kako smo vam mi rekli da je prsvilno.
Jel cilj postignut ?
Jeste.
E zato meni više ne triba neka ženska kao partner jer ovo mogu i sam.
Onda najbolje ostat di jesi i povuć se od tih ideja i lagano se zatvorit u svoj mali svijet a ovo vanka sve prekrižiš i šta manje posla s ikim.
Previše znam da bi mi netko prodao priče i pričice o tome šta je najbolje za mene.
Za mene je najbolje zatvorit se u svoj svijet i čekat treći svijetski rat i raspad ove zapadne civilizacije.
Taj raspad je u suštini ono šta san ja ionako tija postić tj taj viši cilj samo san ga tija postić na način da se postigne da je svima dobro no cilj se može postići i na način da vam svima bude loše jer cilj ne pita to kako ćete se vi osječati oosječati nego jel postignuto osvajanje planeta Zemlje.
Kad padne zapadna civilizacija i emanicipacija odgovor je : Si senjor capitan.
To vam je kao rat u kojem vam netko pokušava mirno objasniti kako se pravilno ore zemlja a vi ne prihvaćate pa vam mi spalimo oranice i onda orete idući put kako smo vam mi rekli da je prsvilno.
Jel cilj postignut ?
Jeste.
E zato meni više ne triba neka ženska kao partner jer ovo mogu i sam.
2014-04-11
Ono šta je dobro za lovca nije dobro za patku.
Gledam ovaj koronavirus ,. 1523 mrtva , većinom starija populacija.
Starčad živi sto godina i onda mladi moraju dizat kredit u banku da imaju svoj stan a recimo ako ovaj koronavirus samo u Kini potamani 50 miljona starčsdi doći će do sloma stanogradnje jer neće biti potrebe za novim stanovima.
Gledam ovaj koronavirus ,. 1523 mrtva , većinom starija populacija.
Starčad živi sto godina i onda mladi moraju dizat kredit u banku da imaju svoj stan a recimo ako ovaj koronavirus samo u Kini potamani 50 miljona starčsdi doći će do sloma stanogradnje jer neće biti potrebe za novim stanovima.
2014-04-11
Zamisli sad jednu Njemačku di je turbo kapitalizam i država udara porez na nekretnine i sad imaju najgori natalitet i nema radne snage i raste im desnica i ovi na vlasti gube fotelje.
Panika.
Sad triba gradit stanove po povoljnim cijenama e.
Panika.
Sad triba gradit stanove po povoljnim cijenama e.
2014-04-11
Zamisli kad bi ovi u Njemačkoj imali znanje koje ja imam. Oni bi se pristravili.
Jučer Kurc podržao Merkel šta neće da ide sa AfD u koaliciju a Kurc podržao gey brakove 2019 a Merkel je to napravila 2017.
Lažna desnica.
Da da da
Sve vas vidi onaj od gore.
Uskoro će vas razvalit.
Jučer Kurc podržao Merkel šta neće da ide sa AfD u koaliciju a Kurc podržao gey brakove 2019 a Merkel je to napravila 2017.
Lažna desnica.
Da da da
Sve vas vidi onaj od gore.
Uskoro će vas razvalit.
2014-04-11
Zamisli koja će to vrhunska jebačina bit u Njemačkoj idući pet godina kad im ove generacije koje sad imaju 15 do 19 godina počmu ulazit u dob za rađanje a to je 20 godina i onda se natalitet još više sunovrati i oni počmu shvačat da će uskoro bit manjina u vlastitoj državi
Bude panika al prava vrlo brzo.
Bude panika al prava vrlo brzo.
2014-04-11
Epi, upravo zbog ne bavljenja institucija korupcijom i kriminalom nema govora o zdravoj naravi bilo koga tko živi u takvoj sredini.epikur37 wrote:Ra wrote:Pa smislili smo. Imali smo stanove namijenjene mladim obiteljima, ali su ih pokupovali neki tamo. Zna se tko. I to transgeneracijski (otac+sin)epikur37 wrote:Ra wrote:Obitelj da. Ali mladi ljudi i samci bi trebali misliti o drugim stvarima, a ne kako se opteretiti do 50. godine kreditom jer, eto, nisi čoek ako nemaš svoj krov nad glavom.epikur37 wrote:
Gle, meni paše da ljudi kolaju i iznajmljuju a ne da posjeduju i stoje. Rentam par stanova što podstanarima što turistima.
Međutim, nije zdravo ljude prebaciti u nomade...obitelj traži stabilan oslonac a obitelj je zajednica.
Ne znam kakvu sigurnost ima obitelj koja se optereti skupim kreditom zbog kojeg će se svi godinama tresti hoće li moći platiti ratu... i cijeli život im se pretvori u noćnu moru da bi imali svoj krov nad glavom.
Ma mislim da smo ovu temu već prije pretresali, pa nećemo ponavljati :)
Moramo problem postaviti transgeneracijski a ne individualno ako se još uvijek smatramo zajednicom, odnosno specifičnim društvom.
Ako se slažemo u potonjem, pretpostavka je osmisliti uvjete u kojima je pogodno zasnivati obitelj i prokreaciju. I to je prioritet veći od individualne samorealizacije.
Bez samorealizacije pojedinca nema napretka ni grupe.
Znaš što, o korupciji i kriminalnim djelima neka se bavi pravosuđe ja govorim ovdje o zdravoj naravi.
A samorealizacija je prolazak kroz sve životne uloge a ne zaglavljivanje u jednoj ...što na žalost sve češće viđam.
Zaglavili su u istoj ulozi beznađa i oni koji su odabrali biti samci kao i oni koji su pokušali proći kroz sve životne uloge (dečko/cra, suprug/(a), roditelj, djed/baka).
U zemlji u kojoj i samci teško zarade za vlastite potrebe, jači je strah od želje za stvaranjem obitelji.
Nije to tek pomodarstvo, to je posljedica svega onog od čega svi godinama okrećemo glavu, jer to kao nije naša briga.
Nisu svi tvoje sreće. :)
Guest- Guest
Ono gore ne mora biti. Ima nas svakakvih. Prirodnije mi je da netko tko nije stvoren za zajednicu ostane samac i ne uništi život još nekom samo zato što okolina misli da to nije prirodno.epikur37 wrote:U konačnici, ultimativni pojedinac, u potrazi za svakodnevnom samorealizacijom i nevezivanjem je protuprirodan.
Prazan.
Nezadovoljan.
Čovjek treba ispuniti svoj biološki krug a on podrazumijeva: djetinjstvo, razuzdanu mladost i individualizam, ozbiljnije planiranje potom, obitelj i osjećaj za zajednicu, integriranje životnog iskustva i životnu mudrost potom i ako je sreće unuke i mirnu starost.
Kad vidim lika od 50 godina koji fura kao da mu je 23 ...prosto mi je tragikomiočno.
Nisu svi prazni i neispunjeni samo zato što su sami. Možeš biti usamljeniji i prazniji kad si s krivom osobom, nego kad si sam i miran u duši. :)
A ovo boldano je ono što i ja podržavam i smatram prirodnim.
Ali za to treba imati uvjete. Ovo sve ispred još nekako i može proći, djetinjstvo mladost (jbg kad si mlad dobro ti je i bez novaca), ali očekivati mirnu starost uz prosječne hrvatske mirovine je utopija. Prosječan hrvatski građanin je definitivno neće imati jer će živjeti vrlo oskudno, skoro na granici siromaštva.
Pune mirovine tih najbrojnijih ljudi, za 41 godinu staža su 2700 kn.
Oni koji su radili i u drugim zemljama pa dobijaju djelomičnu hr mirovinu, dobiti će 66 kn (i nešto sitno lipa) za svaku godinu. Za 10 godina 660 kn. Za 20 godina 1320 kn. za 30 godina je to cijelih 1980 kn. Da se raspametiš od sreće. Jedva čekaju da im dođu unuci da im mogu od mirovine kupiti par čokolada i sladoled.
Da. Ružno i smiješno je.
Guest- Guest
Ra wrote:Ono gore ne mora biti. Ima nas svakakvih. Prirodnije mi je da netko tko nije stvoren za zajednicu ostane samac i ne uništi život još nekom samo zato što okolina misli da to nije prirodno.epikur37 wrote:U konačnici, ultimativni pojedinac, u potrazi za svakodnevnom samorealizacijom i nevezivanjem je protuprirodan.
Prazan.
Nezadovoljan.
Čovjek treba ispuniti svoj biološki krug a on podrazumijeva: djetinjstvo, razuzdanu mladost i individualizam, ozbiljnije planiranje potom, obitelj i osjećaj za zajednicu, integriranje životnog iskustva i životnu mudrost potom i ako je sreće unuke i mirnu starost.
Kad vidim lika od 50 godina koji fura kao da mu je 23 ...prosto mi je tragikomiočno.
Nisu svi prazni i neispunjeni samo zato što su sami. Možeš biti usamljeniji i prazniji kad si s krivom osobom, nego kad si sam i miran u duši. :)
A ovo boldano je ono što i ja podržavam i smatram prirodnim.
Ali za to treba imati uvjete. Ovo sve ispred još nekako i može proći, djetinjstvo mladost (jbg kad si mlad dobro ti je i bez novaca), ali očekivati mirnu starost uz prosječne hrvatske mirovine je utopija. Prosječan hrvatski građanin je definitivno neće imati jer će živjeti vrlo oskudno, skoro na granici siromaštva.
Pune mirovine tih najbrojnijih ljudi, za 41 godinu staža su 2700 kn.
Oni koji su radili i u drugim zemljama pa dobijaju djelomičnu hr mirovinu, dobiti će 66 kn (i nešto sitno lipa) za svaku godinu. Za 10 godina 660 kn. Za 20 godina 1320 kn. za 30 godina je to cijelih 1980 kn. Da se raspametiš od sreće. Jedva čekaju da im dođu unuci da im mogu od mirovine kupiti par čokolada i sladoled.
Da. Ružno i smiješno je.
Naravno da ne mora biti, ništa nije nužno ali neki prirodni i društveni obrazac postoji. Potkapanje istog nije dobro.
Posve se slažem s tobom kada je u pitanju socioekonomska problematika, odnosno egzistencijalni preduvjeti koji su za poveći dio društva teški.
Ja bijem ideološki boj pa ovo drugo nisam aspektirao.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nisi shvatio jednu stvar koja je ženama bitna, a i muškima bi bilo bolje da im je bitna:RayMabus wrote:Većina danšnjih cura su teški materijalisti. Ne sve al većina. Ide logikom da se mora imati da bi se bilo i najbitnija stavka je da lik ima para il tako nešto.
To je pogrešno. To je krivi pristup u odnosu dvoje ljudi. Užasno krivi pristup.
Dvoje ljudi su skupa jer se slažu i jer mogu zajedno kreirati dosta toga i iz toga svega oni zajednički nešto stvaraju i imaju
A ove bi dda imaju pa će biti ok dok se ima para a kad nestane rastava
Ja san mora prekinit odlične veze zbog toga šta su se ovako postavile tj počele pričat o materiji i šta njoj triba ako ja oću vezu itd
brak ne funkcionira ako par živi s njegovim roditeljima. Ne bi funkcionirao niti da taj isti par živi i s njezinim roditeljima. Ne piše uzalud u Bibliji: "I zato muškarac ostavi oca i majku da prione uz ženu svoju".
U njenim očima iuspada da si oženio vlastitu mater, a ona joj dođe tek kao zakrpa. I u pravu je. Parovi koji dopuštaju da im se matere miješaju u brak i veze, u odgoj djece i sve ostalo, nemaju budućnost. Ako hoćeš sretan brak, bolje živjeti i sa ženom u potleušici, ali zajedničkoj, nego u penthausu, ali vrata do vrata s njenim ili njegovim roditeljima. U životu ima mnogo zla, ali Biblija je rekla da su punica i svekrva definitivno najgore zlo. A Biblija ne laže. Muškarcu kojem je mišljenje njegovih vlastitih roditelja i majke važnije od mišljenja vlastite žene, i ne zaslužuje ženu. U svađi njegove žene i njegove majke on će uvijek stati uz majku.
S druge strane, kako reagirati kad ti se mlada žena pet puta dnevno čuje s vlastitom materom telefonom? Nema intime, nema bliskosti, a i8maš dojam da si u braku s njenom materom a ne njom. I kad se svađaš sa ženom, ona će tebi uvaljivati provjerene recepte svoje matere. Zato se treba odvojiti od roditelja jer oni su najčešće, pa čak i u najboljoj namjeri, ali onda nesvjesno, emocionalni vampiri koji sišu sve zdravo i vitalno od svoje djece i njihove veze s nekim drugim, ponekad često iz vlastite sebične, bolesne i posesivne želje da doživotno kontroliraju ne samo svoju djecu, već i njihove veze i unučad i da - snahe. Niti jedna zdrava i normalna žena ne bi pristala živjeti s mužem kod njegovih roditelja da su najdivniji na svijetu. Ako to ne možeš shvatiti, onda za tebe nije brak ni za 10 ni za 20 godina.
Ali uostalom, što je uopće brak i kolika je njegova današnja vrijednost? Iz perspektive muškarca, smatram da je bolje biti sam. Sloboda nema cijene, a ljubav bi ipak doista trebala biti prokleto dobra pa da se odlučiš žrtvovati vlastitu slobodu za nešto što se zove život u dvoje. Ili još gore, doživotni zavjeti. Pa to je svojevoljni doživotni zatvor! Pa onda bolje živjeti u samostanu i plaćati povremene odlaske kurvi! Ne znam kakva bi trebala biti žena koja bi normalnog muškarca natjerala u brak, ali i da takva postoji i da je ne znam kako dobra, ne bi bila normalna, ni mudra ni razumna kada bi pristala živjeti s mužem kod njegovih roditelja. Pa da joj njegova mater doživotno kvoca po glavi kako nije dovoljno dobra kuharica, žena, majka, što god, jednostavno nije dovoljno dobra, kao ona koja ga je rodila niti će to ikada biti Ja prvi da sam žena ne bih u takvom braku pristao biti ni 5 minuta, bez obzira koliko volim svog dečka/muža. Neke stvari jednostavno nemaju cijenu, a za sretan brak i dugotrajnu normalnu vezu to su: žensko dostojanstvo i muški ego. Istina, prvo je razvikano, a drugo precijenjeno.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kome treba da mu mama i tata drže svijeću dok jebe u sobi do njihove - taj nije normalan. Nek si jebe mamu
2015-08-09
Što te roditelji više vole, to prije pobjegni na drugi kontinent.
2015-08-09
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slom izvoza, yuana, zaposlenosti, kreditorske politike… Jedini izlaz je rat
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Švedska ukida doživotne stambene kredite
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Švedska ukida doživotne stambene kredite
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
Page 4 of 4