Slom stambene politike u RH
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slom stambene politike u RH
Imaš dvi vrste ljudi kad su veze u pitanju. Prva jako raširena i totalno pogrešna je da se mora imati da bi se bilo.
Druga kao ja koja traži da se bude pa će se i imati je jako rjetka kod suprotnog spola.
Većina današnjih cura su pogrešno nasađene pa idu logikom : imati pa biti.
To ti je brak koji u suštini čim nestane para nestaje i on.
A takvih je cura danas puno i zato toliko rastava.
Druga kao ja koja traži da se bude pa će se i imati je jako rjetka kod suprotnog spola.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ni zrno žita okupatoru...RayMabus wrote:Ma to priko diteta bi tražila. Čim imaš nešto to je odma njeno i od njene i tvoje dice.Ra wrote:Longi, ono što si imao prije braka je uvijek i zauvijek samo tvoje. Ne može se tući za to nitko s tobom.RayMabus wrote:Da , gadljivo.Ra wrote:Nije to pomodarstvo, to je racionalan pristup.epikur37 wrote:
Ma da, budi ti urbani nomad...seljakaj okolo i nigdje svoj na svom i plaćaj tri puta više...heblo vas glupa liberalna ideologija i postmoderno pomodarstvo.
Većina se emotivno veže za nekretninu kao da je ona njih kupila, a ne oni nju.
Zbog nekretnine koju posjeduju i sami postanu nekretnina.
Ja iman dva stana već petnajst godina , sto metara su mi od kuće a nikad nisan prispava u njima.
Ne želin se vezat uz materiju.
I da se ja oženin za neku takvu koja je gladna svog stana ova bi se tukla s menom na sudu za moje stanove a nisu njeni uopće.
De de odjebi odma takve šta bi se udavale za nekretninu a ne za lika.
Problem je šta one umisle da je njihovo a nije. Kako god okreneš takve koje imaju tqkvu viziju veze ( imati raditi pa biti ) to biž ća od toga.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Zato se ja nisan ni oženija. Svaka provjerava koliko ja para imam a mene ne vidi uopće.
I bolje da san prikinija sve te veze na vrijeme. Nek je ženk netko drugi. I puno mu sriće želin jer će im tribat s takvim ženskima koje misle da se triba imati da bi se bilo.
Pa to je živa katastrofa.
I bolje da san prikinija sve te veze na vrijeme. Nek je ženk netko drugi. I puno mu sriće želin jer će im tribat s takvim ženskima koje misle da se triba imati da bi se bilo.
2014-04-11
Nažalost si ovdje totalno u pravu.RayMabus wrote:Imaš dvi vrste ljudi kad su veze u pitanju. Prva jako raširena i totalno pogrešna je da se mora imati da bi se bilo.
Guest- Guest
T. wrote:Zna se šta znači biti 'svoj na svome'...epikur37 wrote:T. wrote:A ti si u zari svoj na svom?epikur37 wrote:T. wrote:Živimo ko u srednjem vijeku...
Najvažnija stvar je imat vlastitu kolibu...
Pa jel bolje živit u hotelu, da ti spremaju i služe te, nego se zajebavat oko računa, održavanja, susjeda, parkinga, poreza na imovinu, prireza na imovinu, jel ulazi vlaga, prokišnjava li krov...
Ma da, budi ti urbani nomad...seljakaj okolo i nigdje svoj na svom i plaćaj tri puta više...heblo vas glupa liberalna ideologija i postmoderno pomodarstvo.
Naravno da jesam.
Ti očito ni u makarskoj nisi...
Nije dovoljan zk izvadak...
A ti se nastavi tješiti...
Lipi, ti se tješiš. razumij to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jedino šta im napravim je da im pokažem svoje stanove na kraju i onda im kažem : Ti to nikad nećeš imatRayMabus wrote:Zato se ja nisan ni oženija. Svaka provjerava koliko ja para imam a mene ne vidi uopće.
Pozdravlja te anđeoska hijerarhija ti mali beznačajni egiču u ženskom tijelu.
2014-04-11
Ra wrote:Obitelj da. Ali mladi ljudi i samci bi trebali misliti o drugim stvarima, a ne kako se opteretiti do 50. godine kreditom jer, eto, nisi čoek ako nemaš svoj krov nad glavom.epikur37 wrote:Ra wrote:Nije to pomodarstvo, to je racionalan pristup.epikur37 wrote:T. wrote:Živimo ko u srednjem vijeku...
Najvažnija stvar je imat vlastitu kolibu...
Pa jel bolje živit u hotelu, da ti spremaju i služe te, nego se zajebavat oko računa, održavanja, susjeda, parkinga, poreza na imovinu, prireza na imovinu, jel ulazi vlaga, prokišnjava li krov...
Gle, meni paše da ljudi kolaju i iznajmljuju a ne da posjeduju i stoje. Rentam par stanova što podstanarima što turistima.
Međutim, nije zdravo ljude prebaciti u nomade...obitelj traži stabilan oslonac a obitelj je zajednica.
Ne znam kakvu sigurnost ima obitelj koja se optereti skupim kreditom zbog kojeg će se svi godinama tresti hoće li moći platiti ratu... i cijeli život im se pretvori u noćnu moru da bi imali svoj krov nad glavom.
Ma mislim da smo ovu temu već prije pretresali, pa nećemo ponavljati :)
Moramo problem postaviti transgeneracijski a ne individualno ako se još uvijek smatramo zajednicom, odnosno specifičnim društvom.
Ako se slažemo u potonjem, pretpostavka je osmisliti uvjete u kojima je pogodno zasnivati obitelj i prokreaciju. I to je prioritet veći od individualne samorealizacije.
2015-08-06
Pa smislili smo. Imali smo stanove namijenjene mladim obiteljima, ali su ih pokupovali neki tamo. Zna se tko. I to transgeneracijski (otac+sin)epikur37 wrote:Ra wrote:Obitelj da. Ali mladi ljudi i samci bi trebali misliti o drugim stvarima, a ne kako se opteretiti do 50. godine kreditom jer, eto, nisi čoek ako nemaš svoj krov nad glavom.epikur37 wrote:Ra wrote:Nije to pomodarstvo, to je racionalan pristup.epikur37 wrote:
Gle, meni paše da ljudi kolaju i iznajmljuju a ne da posjeduju i stoje. Rentam par stanova što podstanarima što turistima.
Međutim, nije zdravo ljude prebaciti u nomade...obitelj traži stabilan oslonac a obitelj je zajednica.
Ne znam kakvu sigurnost ima obitelj koja se optereti skupim kreditom zbog kojeg će se svi godinama tresti hoće li moći platiti ratu... i cijeli život im se pretvori u noćnu moru da bi imali svoj krov nad glavom.
Moramo problem postaviti transgeneracijski a ne individualno ako se još uvijek smatramo zajednicom, odnosno specifičnim društvom.
Ako se slažemo u potonjem, pretpostavka je osmisliti uvjete u kojima je pogodno zasnivati obitelj i prokreaciju. I to je prioritet veći od individualne samorealizacije.
Bez samorealizacije pojedinca nema napretka ni grupe.
Guest- Guest
U konačnici, ultimativni pojedinac, u potrazi za svakodnevnom samorealizacijom i nevezivanjem je protuprirodan.
Prazan.
Nezadovoljan.
Čovjek treba ispuniti svoj biološki krug a on podrazumijeva: djetinjstvo, razuzdanu mladost i individualizam, ozbiljnije planiranje potom, obitelj i osjećaj za zajednicu, integriranje životnog iskustva i životnu mudrost potom i ako je sreće unuke i mirnu starost.
Kad vidim lika od 50 godina koji fura kao da mu je 23 ...prosto mi je tragikomiočno.
Prazan.
Nezadovoljan.
Čovjek treba ispuniti svoj biološki krug a on podrazumijeva: djetinjstvo, razuzdanu mladost i individualizam, ozbiljnije planiranje potom, obitelj i osjećaj za zajednicu, integriranje životnog iskustva i životnu mudrost potom i ako je sreće unuke i mirnu starost.
Kad vidim lika od 50 godina koji fura kao da mu je 23 ...prosto mi je tragikomiočno.
2015-08-06
Ra wrote:Pa smislili smo. Imali smo stanove namijenjene mladim obiteljima, ali su ih pokupovali neki tamo. Zna se tko. I to transgeneracijski (otac+sin)epikur37 wrote:Ra wrote:Obitelj da. Ali mladi ljudi i samci bi trebali misliti o drugim stvarima, a ne kako se opteretiti do 50. godine kreditom jer, eto, nisi čoek ako nemaš svoj krov nad glavom.epikur37 wrote:Ra wrote:
Nije to pomodarstvo, to je racionalan pristup.
Bez samorealizacije pojedinca nema napretka ni grupe.
Znaš što, o korupciji i kriminalnim djelima neka se bavi pravosuđe ja govorim ovdje o zdravoj naravi.
A samorealizacija je prolazak kroz sve životne uloge a ne zaglavljivanje u jednoj ...što na žalost sve češće viđam.
2015-08-06
Preuzimanje odgovornosti za svoju ljudsku bit.
Mi živimo u društvu koje protežira adolescenciju kao univerzalni lifestile, retardirali smo.
Mi živimo u društvu koje protežira adolescenciju kao univerzalni lifestile, retardirali smo.
2015-08-06
Nažalost sam u pravu. Mora san prekinit par potencijalno dobrih veza. Zato se nisan ni oženija. Pričaš s njima a ko da je između mene i njih : Kako će ona materijno ako uđe u ozbiljnu vezu , dite ovo ono , počmu pričat o materiji a nitko ih ništa ne pita a vidiš da tebe uopće ne doživljava ka osobu nego te ubacuje u taj svoj program poput nekog predmeta koji se mora tu uklapat.Ra wrote:Nažalost si ovdje totalno u pravu.RayMabus wrote:Imaš dvi vrste ljudi kad su veze u pitanju. Prva jako raširena i totalno pogrešna je da se mora imati da bi se bilo.
I onda prekid i pokažem joj stanove kad je sve gotovo i ove do jedna živčani bi dobijale.
Naičim ih lekciji koje će pamtit dok su god žive.
2014-04-11
Jbga nisi mi oprala noge a pričaš kako bi s menom u brak al triba ovo triba ono.RayMabus wrote:Nažalost sam u pravu. Mora san prekinit par potencijalno dobrih veza. Zato se nisan ni oženija. Pričaš s njima a ko da je između mene i njih : Kako će ona materijno ako uđe u ozbiljnu vezu , dite ovo ono , počmu pričat o materiji a nitko ih ništa ne pita a vidiš da tebe uopće ne doživljava ka osobu nego te ubacuje u taj svoj program poput nekog predmeta koji se mora tu uklapat.Ra wrote:Nažalost si ovdje totalno u pravu.RayMabus wrote:Imaš dvi vrste ljudi kad su veze u pitanju. Prva jako raširena i totalno pogrešna je da se mora imati da bi se bilo.
I onda prekid i pokažem joj stanove kad je sve gotovo i ove do jedna živčani bi dobijale.
Operi mi noge.
Pa ću ja kasnije tebi i to je to i s opranim nogama i izmasiranim lakše se priča.
Ako ti se gadi oprat meni noge a onda produži i nekome drugome pričaj šta tebi triba.
2014-04-11
Sestra mi je pedikerka pa mi sredila nokte nikidan pa mi palo na pamet ovo s pranjem nogu.
Njoj nije problem oprat mužu noge a ove su sve neke pametne , dođu filozofirat o nekakvim stanovima kako je ona to zamislila a nitko je ništa nije pita , ona to sama priča meni kao to tako mora biti kod nje.
Jel ?
Njoj nije problem oprat mužu noge a ove su sve neke pametne , dođu filozofirat o nekakvim stanovima kako je ona to zamislila a nitko je ništa nije pita , ona to sama priča meni kao to tako mora biti kod nje.
Jel ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Jbga nisi mi oprala noge a pričaš kako bi s menom u brak al triba ovo triba ono.RayMabus wrote:Nažalost sam u pravu. Mora san prekinit par potencijalno dobrih veza. Zato se nisan ni oženija. Pričaš s njima a ko da je između mene i njih : Kako će ona materijno ako uđe u ozbiljnu vezu , dite ovo ono , počmu pričat o materiji a nitko ih ništa ne pita a vidiš da tebe uopće ne doživljava ka osobu nego te ubacuje u taj svoj program poput nekog predmeta koji se mora tu uklapat.Ra wrote:Nažalost si ovdje totalno u pravu.RayMabus wrote:Imaš dvi vrste ljudi kad su veze u pitanju. Prva jako raširena i totalno pogrešna je da se mora imati da bi se bilo.
Operi mi noge.
Pa ću ja kasnije tebi i to je to i s opranim nogama i izmasiranim lakše se priča.
Ako ti se gadi oprat meni noge a onda produži i nekome drugome pričaj šta tebi triba.
Ti si iz Gomilice jel da!?
E tamo sam bio podstanar kod jednog, gore prema pruzi, di je držao dućan onaj Zoran (tako se zvao čini mi se, žena mu šepala iz Sinja). Ista priča, zapeo da mu žena mora oprati noge i bog...pa koji ste vi soj :D
2015-08-06
Puna država nekih pametnih ženski. Ona je gledala na tv neku tursku sapunicu i sad mora i ona imat stan , poslugu , vozača a ja moran bit direktor nečega i volit samo nju.
Gledaj ti i dalje sapunice i čekajte da vam se nacrta princ na bijelom konju i onda kako vam neće reč da ima bijelog konja onda mu vi filozofirajte pa če van dat pedalu a on nastavit tražit svoju pepeljugu.
Gledaj ti i dalje sapunice i čekajte da vam se nacrta princ na bijelom konju i onda kako vam neće reč da ima bijelog konja onda mu vi filozofirajte pa če van dat pedalu a on nastavit tražit svoju pepeljugu.
2014-04-11
Ma šalin se. To san sad izvalija. Brige mene za pranje nogu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Jbga nisi mi oprala noge a pričaš kako bi s menom u brak al triba ovo triba ono.RayMabus wrote:Nažalost sam u pravu. Mora san prekinit par potencijalno dobrih veza. Zato se nisan ni oženija. Pričaš s njima a ko da je između mene i njih : Kako će ona materijno ako uđe u ozbiljnu vezu , dite ovo ono , počmu pričat o materiji a nitko ih ništa ne pita a vidiš da tebe uopće ne doživljava ka osobu nego te ubacuje u taj svoj program poput nekog predmeta koji se mora tu uklapat.Ra wrote:Nažalost si ovdje totalno u pravu.RayMabus wrote:Imaš dvi vrste ljudi kad su veze u pitanju. Prva jako raširena i totalno pogrešna je da se mora imati da bi se bilo.
Operi mi noge.
Ti si iz Gomilice jel da!?
E tamo sam bio podstanar kod jednog, gore prema pruzi, di je držao dućan onaj Zoran (tako se zvao čini mi se, žena mu šepala iz Sinja). Ista priča, zapeo da mu žena mora oprati noge i bog...pa koji ste vi soj :D
2014-04-11
Iako ta ideja s pranjem nogu i nije toliko loša kad se malo proanalzira pa ako neće onda ništa i odeš svojim putem i tražiš neku kojij to nije problem da ti napravi.
Ima to logike al neću ti ja to upirat nikojoj jer meni to nije bitno.
Ok ako oće jer se tako opušta cijeli snop mišića i relaksira somatski um al to je to , ne bi to uvjetova nekoj kao pod moraš.
Ok ako oće jer se tako opušta cijeli snop mišića i relaksira somatski um al to je to , ne bi to uvjetova nekoj kao pod moraš.
2014-04-11
RayMabus wrote:Iako ta ideja s pranjem nogu i nije toliko loša kad se malo proanalzira pa ako neće onda ništa i odeš svojim putem i tražiš neku kojij to nije problem da ti napravi.
Ovom je ženska i prala noge a on ju je držao kao boginju.
2015-08-06
Ne očekujem da mi pere noge. Ja od njih vrlo malo očekujem jer sam vuk samotnjak. Vidiš da mi ni seks s njima ne triba.
Ne očekujem da mi popuje jer s takvima odma prekidam.
Takve u kuću ne dovodi.
Ne očekujem da mi popuje jer s takvima odma prekidam.
Takve u kuću ne dovodi.
2014-04-11
Ne očekujem od njih ništa ima već 12 godina. Nemam s njima posla otkako san otkrija emanicipaciju.
Mogu one same. One su emanicipirane. Šta ću in ja ? Valjda samo radi tih stanova a takva veza me ne zanima.
Ja sam po prirodi vuk samotnjak i od njih ne očekujem više ništa od kako san neke stvari vidija.
Doslovno nemam očekivanja od njih nit išta tražim od njih niti mi tribaju iz bilo kojeg razloga ( sex i kreiranje djece ).
Više one mene tribaju jer ih mogu dobro stambeno zbrinit i materijalno relaksirat tako da o lovi ne moraju lomit živce i psihu jer s tim kod mene nema zime.
No ne tribaju mi više. Nemam koristi od njih nikakve za ništa. Praznina. Rupa. Bezdan. Šuplji prostor. Duhovna nula.
Moram se ja duhovno razvijat a to ne mogu s njima ovakvima jer su ispod mene pa me vuču prema dole. Kao samac sam puno duhovno bolji.
Mogu one same. One su emanicipirane. Šta ću in ja ? Valjda samo radi tih stanova a takva veza me ne zanima.
Ja sam po prirodi vuk samotnjak i od njih ne očekujem više ništa od kako san neke stvari vidija.
Doslovno nemam očekivanja od njih nit išta tražim od njih niti mi tribaju iz bilo kojeg razloga ( sex i kreiranje djece ).
Više one mene tribaju jer ih mogu dobro stambeno zbrinit i materijalno relaksirat tako da o lovi ne moraju lomit živce i psihu jer s tim kod mene nema zime.
No ne tribaju mi više. Nemam koristi od njih nikakve za ništa. Praznina. Rupa. Bezdan. Šuplji prostor. Duhovna nula.
Moram se ja duhovno razvijat a to ne mogu s njima ovakvima jer su ispod mene pa me vuču prema dole. Kao samac sam puno duhovno bolji.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slom izvoza, yuana, zaposlenosti, kreditorske politike… Jedini izlaz je rat
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Švedska ukida doživotne stambene kredite
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Dan državnosti skriva izvorište dubokih sukoba u Hrvatskoj, Tuđmanove hrvatske suverenističke politike i Račanove antihrvatske antisuverenističke politike
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Švedska ukida doživotne stambene kredite
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
Page 3 of 4