Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Page 25 of 37
Page 25 of 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Ne lupam, čitala se u svim pravoslavnim crkvama.dzango wrote:Daj ne lupaj.Regoč wrote:Kako ide ono uskrsna poslanica iz 91.? Ako Srbi hoće da se osvete treba da kolju, pale kuće... Je li potpisnik Pavle? Nije više bio German, ako se dobro sjećam.dzango wrote:Pozivala ih je da se spasu od ustaškog klanja. Jebiga, iskustvo.Regoč wrote:Stvarno uvjerljiv dokaz. Je li to ona ista SPC što je 1991. izdavala priopćenja međunarodnoj zajednici da Hrvati i Srbi ne smiju živjeti u istoj državi? Pa 95. pozivala Srbe da idu u Hrvatsku?dzango wrote:Spisak SPC.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
vjerujem ti na rijec..samo se drzi ovog perioda od '90. barem..inace me plasis..zamisljam te k'o pogrbljenog stogodisnjaka s dugom sijedom bradom i stapom u ruci :Ddzango wrote:A šta tek sve znam...maggie13 wrote:pa ti si barem stogodisnjak :Ddzango wrote:Regoč wrote:Stvarno uvjerljiv dokaz. Je li to ona ista SPC što je 1991. izdavala priopćenja međunarodnoj zajednici da Hrvati i Srbi ne smiju živjeti u istoj državi? Pa 95. pozivala Srbe da idu u Hrvatsku?dzango wrote:Spisak SPC.
Pozivala ih je da se spasu od ustaškog klanja. Jebiga, iskustvo.
2014-04-12
Megi, mogu da ti pomognem oko renoviranja. Odlično pravim nered.
Ja se slikao ove godine. Mislim da imaju slike na Fejsu.Regoč wrote:Naravno, kako ću znati da valja. Prije koju godinu naišli neki Niskozemci, pitali za put pa nas slikali kraj kazana.dzango wrote:A lepo ti kad pečeš i degustiraš?Regoč wrote:Ne podsjećaj, sutra moram pet posaditi i još nešto porušiti. Lakše mi da na to ne mislim.dzango wrote:Čekaj da sabije tri šljive, da mu nadođe hrabrost.crvenkasti wrote:Razbij, majku im!Regoč wrote:
Vidim da je na ćirilici, a u skladu s temom, neću ju čitati.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Odi dedi...maggie13 wrote:vjerujem ti na rijec..samo se drzi ovog perioda od '90. barem..inace me plasis..zamisljam te k'o pogrbljenog stogodisnjaka s dugom sijedom bradom i stapom u ruci :Ddzango wrote:A šta tek sve znam...maggie13 wrote:pa ti si barem stogodisnjak :Ddzango wrote:Regoč wrote:Stvarno uvjerljiv dokaz. Je li to ona ista SPC što je 1991. izdavala priopćenja međunarodnoj zajednici da Hrvati i Srbi ne smiju živjeti u istoj državi? Pa 95. pozivala Srbe da idu u Hrvatsku?dzango wrote:Spisak SPC.
2014-04-19
ne,ne,sad ti je gotovo..ponudio si se,sad ja odlucujem hocu li i kako iskoristiti :Ddzango wrote:Megi, mogu da ti pomognem oko renoviranja. Odlično pravim nered.
2014-04-12
U redu to, nego sam bolji za neke druge poslove.maggie13 wrote:ne,ne,sad ti je gotovo..ponudio si se,sad ja odlucujem hocu li i kako iskoristiti :Ddzango wrote:Megi, mogu da ti pomognem oko renoviranja. Odlično pravim nered.
2014-04-19
A da, ne vidiš klipove. https://www.youtube.com/watch?v=uvW_dHDPH64dzango wrote:Odi dedi...maggie13 wrote:vjerujem ti na rijec..samo se drzi ovog perioda od '90. barem..inace me plasis..zamisljam te k'o pogrbljenog stogodisnjaka s dugom sijedom bradom i stapom u ruci :Ddzango wrote:A šta tek sve znam...maggie13 wrote:pa ti si barem stogodisnjak :Ddzango wrote:Regoč wrote:Stvarno uvjerljiv dokaz. Je li to ona ista SPC što je 1991. izdavala priopćenja međunarodnoj zajednici da Hrvati i Srbi ne smiju živjeti u istoj državi? Pa 95. pozivala Srbe da idu u Hrvatsku?dzango wrote:Spisak SPC.
2014-04-19
H je N. Idioti.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti-
2014-04-17
Odoše svi, ode i ja. Čitamo se!
Pogotovo kad ih siluju jel tako smrade četnički?dzango wrote:A svaka prava Hrvatica voli Srbe.crvenkasti wrote:Megi je prava Hrvatica.
Guest- Guest
Kada bih bio poslednji Srbin, pristao bih da nestanem, a da ne bude zločina...pristao bih da nestane ne samo velika nego i mala Srbija i svi Srbi sa mnom, a ne bih pristao na neljudstvo i nečovečstvo, jedna je od poruka patrijarha Pavla, koji svojoj duhovnoj deci objašnjava smisao kosovskog zaveta i svog opredeljenja za "Carstvo nebesko".maggie13 wrote:umjesto da sire ljubav,vjeru i pomirenje,poticu mrznju i osvetu..tuzno..nasrecu,vjerujem da ima i drugacijih..Regoč wrote:Kako ide ono uskrsna poslanica iz 91.? Ako Srbi hoće da se osvete treba da kolju, pale kuće... Je li potpisnik Pavle? Nije više bio German, ako se dobro sjećam.dzango wrote:Pozivala ih je da se spasu od ustaškog klanja. Jebiga, iskustvo.Regoč wrote:Stvarno uvjerljiv dokaz. Je li to ona ista SPC što je 1991. izdavala priopćenja međunarodnoj zajednici da Hrvati i Srbi ne smiju živjeti u istoj državi? Pa 95. pozivala Srbe da idu u Hrvatsku?dzango wrote:Spisak SPC.
aha, eno ih u šaranovoj jami 60 tisuća. Nego kad već spominješ svećenike koljače jebo te pop đujić u glavu tulavu četničkudzango wrote:Jebiga. Bar nisu klali kao ovi vaši "svećenici".maggie13 wrote:jel'to onih sto huskaju na ratove..i dan danas..ne citaju mi se huckacki pamfleti,sorry..barem ne danas:-odzango wrote:Spisak SPC. Samo za Dalmatinsku eparhiju. Može još ako treba.maggie13 wrote:sto ovo dzani stavlja..plahte Save Strbca?:Dcrvenkasti wrote:Megi je prava Hrvatica.
Guest- Guest
Ne bih znao. To je neko tvoje shvatanje ljubavi. Svako iz svog iskustva.tre911 wrote:Pogotovo kad ih siluju jel tako smrade četnički?dzango wrote:A svaka prava Hrvatica voli Srbe.crvenkasti wrote:Megi je prava Hrvatica.
Vaistinu brate Cane.Stanojko wrote:Kada bih bio poslednji Srbin, pristao bih da nestanem, a da ne bude zločina...pristao bih da nestane ne samo velika nego i mala Srbija i svi Srbi sa mnom, a ne bih pristao na neljudstvo i nečovečstvo, jedna je od poruka patrijarha Pavla, koji svojoj duhovnoj deci objašnjava smisao kosovskog zaveta i svog opredeljenja za "Carstvo nebesko".maggie13 wrote:umjesto da sire ljubav,vjeru i pomirenje,poticu mrznju i osvetu..tuzno..nasrecu,vjerujem da ima i drugacijih..Regoč wrote:Kako ide ono uskrsna poslanica iz 91.? Ako Srbi hoće da se osvete treba da kolju, pale kuće... Je li potpisnik Pavle? Nije više bio German, ako se dobro sjećam.dzango wrote:Pozivala ih je da se spasu od ustaškog klanja. Jebiga, iskustvo.Regoč wrote:Stvarno uvjerljiv dokaz. Je li to ona ista SPC što je 1991. izdavala priopćenja međunarodnoj zajednici da Hrvati i Srbi ne smiju živjeti u istoj državi? Pa 95. pozivala Srbe da idu u Hrvatsku?dzango wrote:Spisak SPC.
2014-04-19
Marš Šarac. Opet si se odvezao. Čibe bre u štalu.tre911 wrote:aha, eno ih u šaranovoj jami 60 tisuća. Nego kad već spominješ svećenike koljače jebo te pop đujić u glavu tulavu četničkudzango wrote:Jebiga. Bar nisu klali kao ovi vaši "svećenici".maggie13 wrote:jel'to onih sto huskaju na ratove..i dan danas..ne citaju mi se huckacki pamfleti,sorry..barem ne danas:-odzango wrote:Spisak SPC. Samo za Dalmatinsku eparhiju. Može još ako treba.maggie13 wrote:sto ovo dzani stavlja..plahte Save Strbca?:Dcrvenkasti wrote:Megi je prava Hrvatica.
2014-04-19
Ono što treba reći je da je tre Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa sta ako je srbin!? :)
Regoč wrote:Ne lupam, čitala se u svim pravoslavnim crkvama.dzango wrote:Daj ne lupaj.Regoč wrote:Kako ide ono uskrsna poslanica iz 91.? Ako Srbi hoće da se osvete treba da kolju, pale kuće... Je li potpisnik Pavle? Nije više bio German, ako se dobro sjećam.dzango wrote:Pozivala ih je da se spasu od ustaškog klanja. Jebiga, iskustvo.Regoč wrote:Stvarno uvjerljiv dokaz. Je li to ona ista SPC što je 1991. izdavala priopćenja međunarodnoj zajednici da Hrvati i Srbi ne smiju živjeti u istoj državi? Pa 95. pozivala Srbe da idu u Hrvatsku?dzango wrote:Spisak SPC.
Đango kao i svi četnici nisu ni vidjeli crkvu do rata a kamoli da su čuli što oni kriminalci iz SPCa govore u njoj.
Guest- Guest
Zile, ja ti sve verujem. Ti si kao pravi srbin stalno u crkvi i znas sta popovi pricaju... :)tre911 wrote:Regoč wrote:Ne lupam, čitala se u svim pravoslavnim crkvama.dzango wrote:Daj ne lupaj.Regoč wrote:Kako ide ono uskrsna poslanica iz 91.? Ako Srbi hoće da se osvete treba da kolju, pale kuće... Je li potpisnik Pavle? Nije više bio German, ako se dobro sjećam.dzango wrote:Pozivala ih je da se spasu od ustaškog klanja. Jebiga, iskustvo.Regoč wrote:Stvarno uvjerljiv dokaz. Je li to ona ista SPC što je 1991. izdavala priopćenja međunarodnoj zajednici da Hrvati i Srbi ne smiju živjeti u istoj državi? Pa 95. pozivala Srbe da idu u Hrvatsku?dzango wrote:Spisak SPC.
Đango kao i svi četnici nisu ni vidjeli crkvu do rata a kamoli da su čuli što oni kriminalci iz SPCa govore u njoj.
Similar topics
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
Page 25 of 37