Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Page 17 of 37
Page 17 of 37 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Negde između ISIL-a i nacista. Srećom nema ćiriličnih knjiga inače bi ih palili po trgovima.Stanojko wrote:jasambrend wrote:dzango wrote:Samo kreten može da poveže žrtve i pismo i jezik nacionalne manjine. To jest gomila kretena na alkoholu i drogama.tre911 wrote:Dobro ti si dete kreten kako sam ti već rekao i nema te smisla tući čak ni virtualno, ajde bok ;)dzango wrote:Silovanje žrtve table na jeziku nacionalne manjine koje su po zakonu i Ustavu? O jebote.tre911 wrote:Pa to ne mjenja činjenicu da je ćirilica političku nametnuta baš od onih koji su razorili taj isti vukovar(plus naravno vlada) i pobili mu 2 tisuće stanovnika. Srbi koriste i jedno i drugo pismo i nema razloga da se forsira ćirilica baš u Vukovaru jer to nama izgleda kao nova agrsija i ponovno silovanje žrtve.Starhemberg wrote:Hijeroglifi inače za one koji ne znaju čitati je svako pismo, a ovim "hijeroglifima" su se pored glagoljice služili i Hrvati. Mislim, jedna stvar biti protiv dvojezičnih ploča, ali pisati ovakve nebuloze o pismu kojim su nekad svi Slaveni pisali....tre911 wrote:hijeroglife sa istoka.
Samo kreten provodi institucionalno nasilje nad ionako debelo istraumatiziranim ljudima koji su ostavili svoje najmilije ili zdravlje u ratu, a koji nije nastao njihovom krivicom...doduše to su naši kreteni, ne vidim što bi se to vas posebno trebalo ticati...mislim ni dron sa zastavom velike Albanije nije nikog ubio pa je rulja linč tražila...ljudi eto iz nekog razloga ne vole kada ih se zajebava, a pogotovo kad ta zajebancija ima krvavu pozadinu...
Stvarno? A na tabli je pisalo "ovo je Srbija" ili je pitanje samo u cirilici? Prvi narod u istoriji koji je objavio rat ... pismu!? Mislim da ste tu negde, u rangu sa ISIS-om...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Da se manuo alkohola, bio bi živ.maggie13 wrote:Crveni, jesam li ja to tebi na ignore?
Ne mogu vjerovati @_@
A,u svezi teme..pa najglasniji ovi Srbi iz Srbije..pa gdje ste bili '95.?
Sad je kasno za plakanje..mi cemo rijesit svoje unutarnje stvari kako umijemo..ovom jadnom branitelju pokoj dusi i hvala za sve..nije jadan kriv sto je bio bolestan..
da nije bio gkk, bio bi živ...
Guest- Guest
dzango wrote:Meni se čini da su ti istraumirani malo više popili i nasrnuli na policiju. Doduše, neki drugi su ih malo podložili i isturili radi svojih nekih političkih poena. Najlakše je sa intelektualno najslabijima.jasambrend wrote:dzango wrote:Samo kreten može da poveže žrtve i pismo i jezik nacionalne manjine. To jest gomila kretena na alkoholu i drogama.tre911 wrote:Dobro ti si dete kreten kako sam ti već rekao i nema te smisla tući čak ni virtualno, ajde bok ;)dzango wrote:Silovanje žrtve table na jeziku nacionalne manjine koje su po zakonu i Ustavu? O jebote.tre911 wrote:Pa to ne mjenja činjenicu da je ćirilica političku nametnuta baš od onih koji su razorili taj isti vukovar(plus naravno vlada) i pobili mu 2 tisuće stanovnika. Srbi koriste i jedno i drugo pismo i nema razloga da se forsira ćirilica baš u Vukovaru jer to nama izgleda kao nova agrsija i ponovno silovanje žrtve.Starhemberg wrote:Hijeroglifi inače za one koji ne znaju čitati je svako pismo, a ovim "hijeroglifima" su se pored glagoljice služili i Hrvati. Mislim, jedna stvar biti protiv dvojezičnih ploča, ali pisati ovakve nebuloze o pismu kojim su nekad svi Slaveni pisali....tre911 wrote:hijeroglife sa istoka.
Samo kreten provodi institucionalno nasilje nad ionako debelo istraumatiziranim ljudima koji su ostavili svoje najmilije ili zdravlje u ratu, a koji nije nastao njihovom krivicom...doduše to su naši kreteni, ne vidim što bi se to vas posebno trebalo ticati...mislim ni dron sa zastavom velike Albanije nije nikog ubio pa je rulja linč tražila...ljudi eto iz nekog razloga ne vole kada ih se zajebava, a pogotovo kad ta zajebancija ima krvavu pozadinu...
Na policiju se i inače nasrće okrenut leđima...
darth_vader-
2014-04-17
tre911 wrote:četnici su teroristička organizacija, usto alkoholičari i napadali su sa ćiriličnim zastavama Hrvatsku i silovali, i klali, i ubijali, i razarali i pljačkali ...zajedno sa srpskim pripadnicima teritorijalne obrane i ostalim srpskim dobrovoljačkim jedinicama predvođeni srbiziranom JNA. Petokraka i kokarda zajedno press kao u ww2.dzango wrote:ISIL nije nacionalna manjina već teroristička organizaciija. Probaj bar da daš neko suvislo poređenje ako porediš. Ovde su jedini teroristi alkoholičari koji su napali državnu instiotuciju i osobe u uniformi koje štite tu instituciju. Ne znam ja koja ti je to grupa.tre911 wrote:Pa kretenski je ne povezati sve u vezi napadača sa istim. Kako rekoh zastave isila na državne zgrade jer nisu zastave ni pismo ubile francuze, a ti isto spadaš u onu grupu ja ne mrzim jel tako bre a?dzango wrote:Samo kreten može da poveže žrtve i pismo i jezik nacionalne manjine. To jest gomila kretena na alkoholu i drogama.tre911 wrote:Dobro ti si dete kreten kako sam ti već rekao i nema te smisla tući čak ni virtualno, ajde bok ;)dzango wrote:Silovanje žrtve table na jeziku nacionalne manjine koje su po zakonu i Ustavu? O jebote.tre911 wrote:Pa to ne mjenja činjenicu da je ćirilica političku nametnuta baš od onih koji su razorili taj isti vukovar(plus naravno vlada) i pobili mu 2 tisuće stanovnika. Srbi koriste i jedno i drugo pismo i nema razloga da se forsira ćirilica baš u Vukovaru jer to nama izgleda kao nova agrsija i ponovno silovanje žrtve.Starhemberg wrote:Hijeroglifi inače za one koji ne znaju čitati je svako pismo, a ovim "hijeroglifima" su se pored glagoljice služili i Hrvati. Mislim, jedna stvar biti protiv dvojezičnih ploča, ali pisati ovakve nebuloze o pismu kojim su nekad svi Slaveni pisali....tre911 wrote:hijeroglife sa istoka.
Četnici nisu teroristi već regularna vojska. A kakve su to ćirične zastave i kakve one imaju veze sa tablama na kojima je ispisan tekst na jeziku nacionalne manjine i na kojem se nalazi šahovnica? Nigde veze sem za idiote našuškane glupavim pričama i podleženih brljom da prave sranje.
Ko je kome došao na prag?jasambrend wrote:dzango wrote:Meni se čini da su ti istraumirani malo više popili i nasrnuli na policiju. Doduše, neki drugi su ih malo podložili i isturili radi svojih nekih političkih poena. Najlakše je sa intelektualno najslabijima.jasambrend wrote:dzango wrote:Samo kreten može da poveže žrtve i pismo i jezik nacionalne manjine. To jest gomila kretena na alkoholu i drogama.tre911 wrote:Dobro ti si dete kreten kako sam ti već rekao i nema te smisla tući čak ni virtualno, ajde bok ;)dzango wrote:Silovanje žrtve table na jeziku nacionalne manjine koje su po zakonu i Ustavu? O jebote.tre911 wrote:Pa to ne mjenja činjenicu da je ćirilica političku nametnuta baš od onih koji su razorili taj isti vukovar(plus naravno vlada) i pobili mu 2 tisuće stanovnika. Srbi koriste i jedno i drugo pismo i nema razloga da se forsira ćirilica baš u Vukovaru jer to nama izgleda kao nova agrsija i ponovno silovanje žrtve.Starhemberg wrote:Hijeroglifi inače za one koji ne znaju čitati je svako pismo, a ovim "hijeroglifima" su se pored glagoljice služili i Hrvati. Mislim, jedna stvar biti protiv dvojezičnih ploča, ali pisati ovakve nebuloze o pismu kojim su nekad svi Slaveni pisali....tre911 wrote:hijeroglife sa istoka.
Na policiju se i inače nasrće okrenut leđima...
2014-04-19
ćiričične zastave...
Guest- Guest
Sada Srbi u Vukovaru treba da polupaju sve table na kojima ima neko latinično slovo U. Idiotluk neviđenih razmera.
2014-04-19
Braćala wrote:da nije bio gkk, bio bi živ...
A i ti si gkk, dapače titula u trajnom vlasništvu...i ništa ti nije...dakle nije do toga...
darth_vader-
2014-04-17
šta vam je to gkk?
crvenkasti-
2014-04-17
jasambrend wrote:Braćala wrote:da nije bio gkk, bio bi živ...
A i ti si gkk, dapače titula u trajnom vlasništvu...i ništa ti nije...dakle nije do toga...
ahahah, a ko me je dodelio, debilde? pojedi sendvič, klošaru...
Guest- Guest
Braćala wrote:glup ko kurac
a, pa ja sam onda gkk
i marcelus
crvenkasti-
2014-04-17
Grabar Kitarović Kolinda.crvenkasti wrote:šta vam je to gkk?
2014-04-19
svi smo mi gkk
crvenkasti-
2014-04-17
Braćala wrote:jasambrend wrote:Braćala wrote:da nije bio gkk, bio bi živ...
ahahah, a ko me je dodelio, debilde? pojedi sendvič, klošaru...
Nećemo valjda sad screenshotove s Net.hr ko Amper vaditi...titula je titula...časno si branio boje Partizana iako si odrastao u kontejneru...
darth_vader-
2014-04-17
vadi slobodno, ionako si preglup da shvatiš ono što sam napisao-i kome je bilo upućeno.
Guest- Guest
Oču i ja gkk,a jel boli to gkk???crvenkasti wrote:svi smo mi gkk
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Braćala wrote:vadi slobodno, ionako si preglup da shvatiš ono što sam napisao-i kome je bilo upućeno.
Kome? Ionako je bespredmetno raspravljati s ljudima koji misle da je opravdana policijska brutalnost u slučaju ugroze neke glupave ploče na nekoj usranoj instituciji ma što god ona predstavljala...ako je to razlog za razbiti čovjeku lubanju i ne pokušati mu pružiti pomoć dok isti leži lokvi krvi onda nek sve ide u pičku materinu i ljudskost i sve i bilo kakvo moraliziranje o obvezi poštivanja ikakvih zakona...pogotovo kad iste donose jebivjetri u ulozi naših političara...
darth_vader-
2014-04-17
Kosovo je Srbija!Braćala wrote:maggie13 wrote:aha,morate 'agresovat',ovako ili onako..;-)Braćala wrote:maggie13 wrote:Crveni, jesam li ja to tebi na ignore?
Ne mogu vjerovati @_@
A,u svezi teme..pa najglasniji ovi Srbi iz Srbije..pa gdje ste bili '95.?
Sad je kasno za plakanje..mi cemo rijesit svoje unutarnje stvari kako umijemo..ovom jadnom branitelju pokoj dusi i hvala za sve..nije jadan kriv sto je bio bolestan..
95 nije bilo interneta...
jedina agresija je bila agresija hrvata na konstitutivni narod RH od '91 do '95...
:D
2014-04-12
Page 17 of 37 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37
Similar topics
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
Page 17 of 37