Srbin i Hrvat osnovali KUD Dositej Obradović i podigli spomenik Stojanu Jankoviću
Page 1 of 1
Srbin i Hrvat osnovali KUD Dositej Obradović i podigli spomenik Stojanu Jankoviću
http://srpskacafe.com/2019/08/prica-o-gaji-i-zlaji-oduzicemo-se-stojanu-jankovicu-fotovideo/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» U Podgorici podigli spomenik Josipu Brozu Titu
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Generali podigli spomenik masovnom ubojici Koradeu na groblju na kojem leže njegove žrtve
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» U Podgorici podigli spomenik Josipu Brozu Titu
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Generali podigli spomenik masovnom ubojici Koradeu na groblju na kojem leže njegove žrtve
Page 1 of 1