U Podgorici podigli spomenik Josipu Brozu Titu
Page 1 of 1
U Podgorici podigli spomenik Josipu Brozu Titu
Da sam mogla biti ovih dana na nekom mjestu teleportirana , to bi bila Podgorica , Titograd
tamo je pokazalo novi spomrnik TITU , visok 4 m i gotovo isti kao onaj Augustincicev u kumrovcu
Najveci sin Hrvata l jedan od najvecih državnika svijeta u 20.vijeku koji je uživao izniman ugled posvud i kpjem je na pogrebu bilo najvise delegacija iz cijelog svijeta.
Neumrli i veliki drzavnik, vojskovođa. Humanist i predvodnik nesvrstanih i potlačenih .
Za Hrvate .. velicina kpje se srame. A nisu psmetni zato...
tamo je pokazalo novi spomrnik TITU , visok 4 m i gotovo isti kao onaj Augustincicev u kumrovcu
Najveci sin Hrvata l jedan od najvecih državnika svijeta u 20.vijeku koji je uživao izniman ugled posvud i kpjem je na pogrebu bilo najvise delegacija iz cijelog svijeta.
Neumrli i veliki drzavnik, vojskovođa. Humanist i predvodnik nesvrstanih i potlačenih .
Za Hrvate .. velicina kpje se srame. A nisu psmetni zato...
Re: U Podgorici podigli spomenik Josipu Brozu Titu
Kod spomenika se okupio veliki broj građana da odaju poštu, kako kažu, "najvećem sinu naših naroda"
PODGORICA Spomenik bivšem predsjedniku Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Josipu Brozu Titu otkriven je dana u parku u blizini hotela Podgorica u glavnom gradu Crne Gore.
Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković poručio je da i oni koji opravdano kritiziraju Tita zbog progona političkih neistomišljenika priznaju da je najvažnija ličnost ovih prostora, prenose Vijesti.me.
Vuković je naglasio da su na današnji dan 1944. godine okupatori Podgorice i domaći kolaboracionisti konačno položili oružje.
heh....pa u crnoj gori nestalo partizana jos 1941..kada su prevladali cetnici...pa nakratko se vratili 1943 pa nakon sutjeske opet istjerani...drugo u crnoj gori su komunisti 1941 radili najajci teror zato su tamo cede i zelenasi prevladali..i istjerali ih...crnogorci su bili najveci staljinisti pa je tile 1948 godien gotovo 90% clanova partije iz crne gore potjerao na goli otok...
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Ma nije u pitanju Tito
Pitanje je tko ga se i mrtvog boji
Pitanje je tko ga se i mrtvog boji
sora daj se pojebi s erom. bu vam zdravije, snimke nemojte objavit da ne izovete impontenciju.
2014-12-30
Teraj se u pizdu materinu? OK? Kretenu primitivni.veber wrote:sora daj se pojebi s erom. bu vam zdravije, snimke nemojte objavit da ne izovete impontenciju.
kaj bi ti ja kada imaš mali pimpek ko i iq. metildu si zemite pa u troje bacite.
2014-12-30
Pitaj kolege šta misle o tvom ponašanju.
Primitivizam par exellence.
Zaobiđi i mene i moje teme.
Primitivizam par exellence.
Zaobiđi i mene i moje teme.
a čisto da znaš u blagdanskom duhu četitanja i lijepih želja. kayicu ako sretneš ikad u životu, kaj god da naruči, plati joj. pišeš i daje zahvaljujuć- jedino i samo njoj. i nemoj me provocirat. kayica ti je dala produžetke, cijeni to.
2014-12-30
Crnogorci cestitke i svaka vam cast.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
najvise je Crnogoraca trpao na Goli Otok..
izgleda da ima glupljih od Hrvata..
tko god radi spomenike, bilo kakve i bilo kome u ovo doba kad su skole i bolnice za ku*ac, kad se zeljeznicom vozi ko 1873, kad se zatvaraju tvornice i ljudi kopaju po smecu - treba mu je*at mater i dozivotno poslat na goli otok nek mlati glavom po kamenju...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ma nemoj... ....ce da visimo na bandera ali da visimo uspravnokimono pun kostiju wrote:
2015-09-08
u majku ti hohstlapersku oces da caleta vesaju za jajca...
2015-09-08
Nemakimono pun kostiju wrote:
Jer Hrvati ga po tome bez razloga ne vole
I to je beskrajno glupo i pokvareno
Otvoriti oci takvima slijepcima je nemoguća misija
Ili ocrkivati pametnu reakciju u odnosu na vlastitog HRBATSKOG politicara ..
jad i bijeda Hrvata uglsvnom
Similar topics
» Kinezi u Hrvatkoj hoće da prave spomen-park Josipu Brozu Titu
» Srbin i Hrvat osnovali KUD Dositej Obradović i podigli spomenik Stojanu Jankoviću
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Generali podigli spomenik masovnom ubojici Koradeu na groblju na kojem leže njegove žrtve
» Danas objava presude Josipu Boljkovcu
» Srbin i Hrvat osnovali KUD Dositej Obradović i podigli spomenik Stojanu Jankoviću
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Generali podigli spomenik masovnom ubojici Koradeu na groblju na kojem leže njegove žrtve
» Danas objava presude Josipu Boljkovcu
Page 1 of 1