Raspudic razvalio Odojka Obija
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Raspudic razvalio Odojka Obija
tre wrote:oćel se sad skinuti ili nakačiti na proračun RH kao žbanićkaHektorović wrote:Noor wrote:ta titula dođe ko i ona lorda Hadžihafizbegovića, s tim da je ova riječka skuplja za nekih 30 miliona eura
jedina razlika je što lord za svoju nije dao ni lipe, a Odojko je 20 i kusur miliona izvukao iz džepova građana hrvatske
Evo ga upravo postao ministar kulture
Sad je lord ministar
Odavno je već nakačen
izvukao je taj milijune od proračuna hr
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
Profesor talijanske književnosti
2018-04-10
zato sam se nadao da će se skinutiHektorović wrote:tre wrote:oćel se sad skinuti ili nakačiti na proračun RH kao žbanićkaHektorović wrote:Noor wrote:ta titula dođe ko i ona lorda Hadžihafizbegovića, s tim da je ova riječka skuplja za nekih 30 miliona eura
jedina razlika je što lord za svoju nije dao ni lipe, a Odojko je 20 i kusur miliona izvukao iz džepova građana hrvatske
Evo ga upravo postao ministar kulture
Sad je lord ministar
Odavno je već nakačen
izvukao je taj milijune od proračuna hr
Ajde, prvi glas...a što ne piše onda nešto o književnosti nego sere uvijek jedno te isto, o jugi, partizanima i ustašama. Ja evo nisam ni pročitala jer mi dosadno..Hektorović wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pod "b" je i sociolog. Uostalom, kao intelektualac dužan je promišljati i komentirati sve društvene teme.kaya wrote:Ajde, prvi glas...a što ne piše onda nešto o književnosti nego sere uvijek jedno te isto, o jugi, partizanima i ustašama. Ja evo nisam ni pročitala jer mi dosadno..Hektorović wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
Ne komentira sve teme, uvijek piše jedno te isto.Eroo wrote:Pod "b" je i sociolog. Uostalom, kao intelektualac dužan je promišljati i komentirati sve društvene teme.kaya wrote:Ajde, prvi glas...a što ne piše onda nešto o književnosti nego sere uvijek jedno te isto, o jugi, partizanima i ustašama. Ja evo nisam ni pročitala jer mi dosadno..Hektorović wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ajde, prvi glas...a što ne piše onda nešto o književnosti nego sere uvijek jedno te isto, o jugi, partizanima i ustašama. Ja evo nisam ni pročitala jer mi dosadno..Hektorović wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
Rođen u Mostaru 3. studenog 1975. godine. Osnovnu školu završio je u rodnom gradu. Maturirao u Trevisu (Italija). Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 1999. godine diplomirao filozofiju i talijanski jezik i književnost, a 2004. godine i magistrirao radnjom "'Slaba misao' i postmodernistička poetika u suvremenoj talijanskoj prozi". Znanstveni novak na katedri za talijansku književnost od 2000. godine. Bavi se suvremenom talijanskom književnošću u horizontu postmodernog mišljenja. Prevodi s talijanskog jezika književnost i teoriju (Eco, Ammaniti, Vattimo, Pareyson i dr.), objavljuje književnu kritiku i esejistiku. U pripremi mu je knjiga "'Slaba misao' i jaki pisci: Postmoderna i talijanska književnost.". |
2018-04-10
kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
Nino Raspudić (born 3 November 1975) is a Bosnian and Herzegovinian conservative philosopher, writer and political analyst.
Guest- Guest
Eroo wrote:Pod "b" je i sociolog. Uostalom, kao intelektualac dužan je promišljati i komentirati sve društvene teme.kaya wrote:Ajde, prvi glas...a što ne piše onda nešto o književnosti nego sere uvijek jedno te isto, o jugi, partizanima i ustašama. Ja evo nisam ni pročitala jer mi dosadno..Hektorović wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
hercegovac izbosne filozofira o Rijeci koja je u drugoj državi.
Guest- Guest
On je po podrijetlu Hercegovac, ali je studirao (i živi) u Zagrebu. DakleM, hrvatski "philosopher,writer and political analyst".Gnječ wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
Nino Raspudić (born 3 November 1975) is a Bosnian and Herzegovinian conservative philosopher, writer and political analyst.
Žižek bi ti zasigurno bio ok. I koji kurac ste Marksa presađivali u ove krajeve?Gnječ wrote:Eroo wrote:Pod "b" je i sociolog. Uostalom, kao intelektualac dužan je promišljati i komentirati sve društvene teme.kaya wrote:Ajde, prvi glas...a što ne piše onda nešto o književnosti nego sere uvijek jedno te isto, o jugi, partizanima i ustašama. Ja evo nisam ni pročitala jer mi dosadno..Hektorović wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
Eroo wrote:On je po podrijetlu Hercegovac, ali je studirao (i živi) u Zagrebu. DakleM, hrvatski "philosopher,writer and political analyst".Gnječ wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
hercegbosanski konzervativni šupak filozof nek ode filozofirat ovcama po Dinari.
Guest- Guest
Noor wrote:ta titula dođe ko i ona lorda Hadžihafizbegovića, s tim da je ova riječka skuplja za nekih 30 miliona eura
kako tebe žuljaju samo neki milijuni a stotine milijuna koje hdz banda pojede to te ne žulja. čudna mi je tvoja selektivna kritika ekonomije.
Guest- Guest
'nači, bosanac koji nema veze s rijekom ni hrvatskom komentira istu, pa usput komentira tita i partizane i njihovu zvijezdu koji su tu istu Rijeku vratili hrvatskoj i ništa mu nije jasno, kao intelekutalac.vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/raspudic-razvalio-obersnela-otkrio-frapantne-brojke-evo-istine-o-europskoj-prijestolnici-kulture-1428783/
druga stvar koja mu smeta je multikulti europe i ista ta stvar mu smeta kod rijeke s kojom ponovo veze nema, zakaj jednostavno ta čobančina ne napiše: mrzim muslimane, komunjare sve koji u europu ne spadaju osim čiste bijele katoličko-kapitalističke rase zbog toga sam i pobjegao iz bosne jer sam mrzio sve svoje sujede koji nisu čisti katolički hrvati i stvar završena...
koje govno i jadnik.
Guest- Guest
kak si po podrijetlu ercegovac ako si tamo rođen? onda to valjda i jesi.Eroo wrote:On je po podrijetlu Hercegovac, ali je studirao (i živi) u Zagrebu. DakleM, hrvatski "philosopher,writer and political analyst".Gnječ wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
Guest- Guest
to treba pitati Erinu prababu,koju su pohodili Osmani..
Guest- Guest
Gnječ wrote:
Nino radi i na faxu u ZG i na faxu u Mostaru
2018-04-10
Hektorović wrote:Gnječ wrote:
Nino radi i na faxu u ZG i na faxu u Mostaru
kakve veze ima gdje radi? on je hercegovac koji veze sa Rijekom nema nego prodaje hercegovačku kamenjarsku filozofiju fijumanima koji su 10 stoljeća ispred njegove zatucane hercegbosanske kasabe. neka bude iskren i neka javno kaže ja sam hercegovac i želim u RH nametnuti hercegovačku filozofiju i kulturu.
Guest- Guest
Eroo wrote:Pod "b" je i sociolog. Uostalom, kao intelektualac dužan je promišljati i komentirati sve društvene teme.kaya wrote:Ajde, prvi glas...a što ne piše onda nešto o književnosti nego sere uvijek jedno te isto, o jugi, partizanima i ustašama. Ja evo nisam ni pročitala jer mi dosadno..Hektorović wrote:kaya wrote:A ovaj raspudić se vječno negdje gura a nitko ne zna što je on uopće po zanimanju? Da je novinar imao bi različite teme..
neka promišlja i komentira društvene teme iz BiH i Mongolije.
Guest- Guest
Nino je počeo kao velika nada soroševaca, sa Gatalom je bio zvijeza urbane građanske scene Mostara... Iz tog vremena je i ona skulptura Bruce Leeja, koja je njegova ideja.
Kasnije kad je u toj opciji presušila lova Gatalo odlazi u Dodikov SNSD, a Nino počinje kao konzervativac
Kasnije kad je u toj opciji presušila lova Gatalo odlazi u Dodikov SNSD, a Nino počinje kao konzervativac
2018-04-10
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» Ha,ha,ha..najluđi navijač ikad...okrenuo odojka u autu
» Tko štiti čovjeka zvan 'afera' Vojka Odojka?
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
» Ha,ha,ha..najluđi navijač ikad...okrenuo odojka u autu
» Tko štiti čovjeka zvan 'afera' Vojka Odojka?
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
Page 2 of 8