Raspudic razvalio Odojka Obija
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Raspudic razvalio Odojka Obija
...ne da mi se gnjeco raspravljat sa tobom..odi lovit sismise za juhu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma izmišlja probleme i potencira talasanje, kao i uvijektre wrote:ja idem malo malo do aerodroma kad je djeci povoljnija opcija za ameriku ili italiju i nemam frke ali eto svetozar je ugrožen jer je netko na ovom forumu srbendama jebao materNoor wrote:pa ne kažem da imas, samo te pitam s kojom putnom ispravom, kako bi se osobno osjecao sigurnim, ulazis u srbiju?Legendovich wrote:Noor wrote:pa zasto skrivas? ako imas strah da vide hr putovnicu, onda jednako tako strahujes i sa hr osobnom, jel :))Legendovich wrote:
sto te briga..?? Vama sve ljudi moraju kao podastrijeti..
jedino ako ides sa srpskim pasošem, naravno da si tada siguran, ali zasto se toga sramiš? Levi je faca, on bez kompleksa nabroji svih 6 pasosa koje ima
i jel sad vidis kako su u laži kratke noge
kako mogu imati srpski pasos,"genijalko" ?..mislim,rado cu ga primiti,posto je iza njega im+pak normalnija drzava,bar neekon rata..a Istina je nesto sto Vi ne bi trebali niti izustiti..dakle pssst..Noorka,prodala si ti davno sebe..davno..
evo, ja cu ti reci za sebe...u srbiju ulazim sa HR putovnicom ili osobnom i ni las sa glave mi ne fali, i policija i carinici pristojni i normalni ljudi.
Cega se ti bojis?
vuksadinare wrote:...ne da mi se gnjeco raspravljat sa tobom..odi lovit sismise za juhu
nestalo ti municije?
Guest- Guest
prebujnu maštu ima a malo doticaja sa realnošću, smješno mi je kad se guza forumašima koji su ga ispljeskali dan ranije(svi ga pljeskaju, i lijevi i desni) samo da bi bio u zavjetrini tog dana zbog toga što ga opet neko šamara pa na taj način liže raneNoor wrote:ma izmišlja probleme i potencira talasanje, kao i uvijektre wrote:ja idem malo malo do aerodroma kad je djeci povoljnija opcija za ameriku ili italiju i nemam frke ali eto svetozar je ugrožen jer je netko na ovom forumu srbendama jebao materNoor wrote:pa ne kažem da imas, samo te pitam s kojom putnom ispravom, kako bi se osobno osjecao sigurnim, ulazis u srbiju?Legendovich wrote:Noor wrote:
pa zasto skrivas? ako imas strah da vide hr putovnicu, onda jednako tako strahujes i sa hr osobnom, jel :))
jedino ako ides sa srpskim pasošem, naravno da si tada siguran, ali zasto se toga sramiš? Levi je faca, on bez kompleksa nabroji svih 6 pasosa koje ima
i jel sad vidis kako su u laži kratke noge
kako mogu imati srpski pasos,"genijalko" ?..mislim,rado cu ga primiti,posto je iza njega im+pak normalnija drzava,bar neekon rata..a Istina je nesto sto Vi ne bi trebali niti izustiti..dakle pssst..Noorka,prodala si ti davno sebe..davno..
evo, ja cu ti reci za sebe...u srbiju ulazim sa HR putovnicom ili osobnom i ni las sa glave mi ne fali, i policija i carinici pristojni i normalni ljudi.
Cega se ti bojis?
..pa to im je u opisu posla da seruckaju..evo gledao sinoc neku emisiju na tv bg..gdje su gostovali srbi koji su zivjeli u hrvatskoj..a zbrisali su 91...najbolji mi je bio jedan tip ala crveni koji je pricao bajke kad je zivio u zagrebu..kako je kao je znao prebiti hrvate naravno ujke i to manje ni vise nego u liftu zgrade u kojoj je zivio...i da su srbi bili u zagrebu mange i zakon a purgeri onako pederkasti koje je svatko samarao..onda klasika kako je on uvijek bio kao srbin 'ugrozen' od hrvata dok je zivio u zagrebu..nadrobio svega i svacega...tre wrote:ne gledam ih, malo seruckaju na parkingu aerodroma ali uglavnom nema frkevuksadinare wrote:si lud...znas da srbe ne smijes ni krivo pogledat...odmah se aktivira gen 'ugrozenosti'..tre wrote:ja idem malo malo do aerodroma kad je djeci povoljnija opcija za ameriku ili italiju i nemam frke ali eto svetozar je ugrožen jer je netko na ovom forumu srbendama jebao materNoor wrote:pa ne kažem da imas, samo te pitam s kojom putnom ispravom, kako bi se osobno osjecao sigurnim, ulazis u srbiju?Legendovich wrote:
Cega se ti bojis?
2015-09-08
jebaji ga kad to srblji popuše. U principu su svi takvi likovi proizašli od sulje i dok se na taj način kanalizira nezadovljstvo među srbadijom dotle će beg i aga i sultan suljo carevati srbijom. No kad jednom pukne biće krvi do koljena.vuksadinare wrote:..pa to im je u opisu posla da seruckaju..evo gledao sinoc neku emisiju na tv bg..gdje su gostovali srbi koji su zivjeli u hrvatskoj..a zbrisali su 91...najbolji mi je bio jedan tip ala crveni koji je pricao bajke kad je zivio u zagrebu..kako je kao je znao prebiti hrvate naravno ujke i to manje ni vise nego u liftu zgrade u kojoj je zivio...i da su srbi bili u zagrebu mange i zakon a purgeri onako pederkasti koje je svatko samarao..onda klasika kako je on uvijek bio kao srbin 'ugrozen' od hrvata dok je zivio u zagrebu..nadrobio svega i svacega...tre wrote:ne gledam ih, malo seruckaju na parkingu aerodroma ali uglavnom nema frkevuksadinare wrote:si lud...znas da srbe ne smijes ni krivo pogledat...odmah se aktivira gen 'ugrozenosti'..tre wrote:ja idem malo malo do aerodroma kad je djeci povoljnija opcija za ameriku ili italiju i nemam frke ali eto svetozar je ugrožen jer je netko na ovom forumu srbendama jebao materNoor wrote:
pa ne kažem da imas, samo te pitam s kojom putnom ispravom, kako bi se osobno osjecao sigurnim, ulazis u srbiju?
Cega se ti bojis?
ma ne smijesno mi..kao samarao prebijao hrvate po zagrebu a onda prica kako je bio ugrozen kao srbin i morao pobjeci od tih istih koje navodno samarao prebijao u sarmu pretvarao...tre wrote:jebaji ga kad to srblji popuše. U principu su svi takvi likovi proizašli od sulje i dok se na taj način kanalizira nezadovljstvo među srbadijom dotle će beg i aga i sultan suljo carevati srbijom. No kad jednom pukne biće krvi do koljena.vuksadinare wrote:..pa to im je u opisu posla da seruckaju..evo gledao sinoc neku emisiju na tv bg..gdje su gostovali srbi koji su zivjeli u hrvatskoj..a zbrisali su 91...najbolji mi je bio jedan tip ala crveni koji je pricao bajke kad je zivio u zagrebu..kako je kao je znao prebiti hrvate naravno ujke i to manje ni vise nego u liftu zgrade u kojoj je zivio...i da su srbi bili u zagrebu mange i zakon a purgeri onako pederkasti koje je svatko samarao..onda klasika kako je on uvijek bio kao srbin 'ugrozen' od hrvata dok je zivio u zagrebu..nadrobio svega i svacega...tre wrote:ne gledam ih, malo seruckaju na parkingu aerodroma ali uglavnom nema frkevuksadinare wrote:si lud...znas da srbe ne smijes ni krivo pogledat...odmah se aktivira gen 'ugrozenosti'..tre wrote:
ja idem malo malo do aerodroma kad je djeci povoljnija opcija za ameriku ili italiju i nemam frke ali eto svetozar je ugrožen jer je netko na ovom forumu srbendama jebao mater
2015-09-08
jedino je u studiju bio realan jedan srbin koji je isto zivio u zagrebu do 91..kada je rekao da je otisao u ljeto 91 iz zagreba ne zato sto je fizicki bio ugrozen niti je dobijao prijetnje nego jednostavno nije mogao zamisliti da dalje zivi u hrvatskoj kao drzavi a ne u jugoslaviji..da su mu kao strucnjaku nudili i napredovanje u firmi u kojoj je radio da ostane ali da nije htio jer jednostavno nije htio zbog tudjmana i hdz-a
2015-09-08
svaka kritika je dopuštena, bar s estetske strane bi se trebalo pokušati vidjeti što će to Rijeka dobiti i što će joj ostati nakon ovoga, na kraju nekako to je grad koji je stvarno prošao najmanji re-branding, Split se transformirao u turistički grad npr i profitira od toga, a Rijeka nije-
Rijeci bi više odgovaralo da su napokon dobili te Mediteranske igre, ali s turizmom malo imaju, i tek sad čitam da i neki Škotski gradić je isto prijestolnica te kulture.. ne znam, najlakše se punkerski postaviti prema tradicionalnim vrijednostima a mogli su malo reći EU u što su se pretvorili-
Rijeka mi nikada nije ostavljala dojam mediteranskog grada, kontinentalni grad koji se nekako erozijom odvalio i otklizao uz more.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
rijeka je se kandidirala prije 6,7 godina kad su eu-m drmali neoliberali i ljevicari sad kad su se geostrateske politicke prilike drasticno promjenile da se sad kandidira i sa ovim stavom figu bi dobilskic wrote:
svaka kritika je dopuštena, bar s estetske strane bi se trebalo pokušati vidjeti što će to Rijeka dobiti i što će joj ostati nakon ovoga, na kraju nekako to je grad koji je stvarno prošao najmanji re-branding, Split se transformirao u turistički grad npr i profitira od toga, a Rijeka nije-
Rijeci bi više odgovaralo da su napokon dobili te Mediteranske igre, ali s turizmom malo imaju, i tek sad čitam da i neki Škotski gradić je isto prijestolnica te kulture.. ne znam, najlakše se punkerski postaviti prema tradicionalnim vrijednostima a mogli su malo reći EU u što su se pretvorili-
2015-09-08
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» Ha,ha,ha..najluđi navijač ikad...okrenuo odojka u autu
» Tko štiti čovjeka zvan 'afera' Vojka Odojka?
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
» Ha,ha,ha..najluđi navijač ikad...okrenuo odojka u autu
» Tko štiti čovjeka zvan 'afera' Vojka Odojka?
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
Page 8 of 8