Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Primera División 19/20
Evo, pogledah uživo i tu kurčinu od derbija. Kara na bicikli jednom riječju. Ali, evo imao sam se priliku uvjeriti na licu mjesta kakve legende su tamo Luka, a i Šuker. Čim kažeš da si iz Hrvatske, prvo je odmah - Modrić? Ovi stariji spomenu i Šukera. Taksist, navijač Atletica odmah spomene Vrsaljka i Mandžukića. Dokaz da nam je nogomet najbolja reklama. Naravno, iskoristio sam svaku priliku napomenuti da svi ti igrači potiču iz najvećeg hrvatskog kluba - Dinama.
Inače, iznenadilo me da sam viđao na dan tekme likove u Barcinim dresovima kako šeću gradom, mislio sam da nema gostujućih navijača. Na štandovima prodaju i Barcine i Realove dresove na dan tekme!?
Derbi, meni čudan, navijanje nikakvo, Barca je to trebala riješiti prvo poluvrijeme. Točno sam znao da će tako popušiti, a Realovi "navijači" onda se probudili. Uuu, kako su mi išli na živce, pravi pozeri.
Inače, iznenadilo me da sam viđao na dan tekme likove u Barcinim dresovima kako šeću gradom, mislio sam da nema gostujućih navijača. Na štandovima prodaju i Barcine i Realove dresove na dan tekme!?
Derbi, meni čudan, navijanje nikakvo, Barca je to trebala riješiti prvo poluvrijeme. Točno sam znao da će tako popušiti, a Realovi "navijači" onda se probudili. Uuu, kako su mi išli na živce, pravi pozeri.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Dok španjolski mediji špekuliraju o njegovoj budućnosti, Rakitić se poslije El Clasica družio s Lukom Modrićem.
- Još jedna za uspomenu. Uvijek je posebno igrati protiv tebe, ali ljepše mi je kada smo zajedno u kockastom dresu.
Krasna fotka! 2 velikana.
Raketa i najveći hr igrač svih vremena LUKA MODRIĆ,LM10
- Još jedna za uspomenu. Uvijek je posebno igrati protiv tebe, ali ljepše mi je kada smo zajedno u kockastom dresu.
Krasna fotka! 2 velikana.
Raketa i najveći hr igrač svih vremena LUKA MODRIĆ,LM10
Raketa je privilegiran jer je mogao u reprezentaciji igrati uz našeg najvećeg igrača.
Istina...Roland Deschain wrote:Raketa je privilegiran jer je mogao u reprezentaciji igrati uz našeg najvećeg igrača.
Godilo mu je igrat uz NK10, najboljeg hrvatskog igrača 21. stoljeća...
<3
Guest- Guest
Kakva privilegija je bila pratiti najvećega hr igrača svih vremena. Njegove uspjehe posebno induvidualne neće nikada ni jedan naš igrač dostići. Ni blizu. Veliki Luka,LM10Roland Deschain wrote:Raketa je privilegiran jer je mogao u reprezentaciji igrati uz našeg najvećeg igrača.
fridrih_niche wrote:Istina...Roland Deschain wrote:Raketa je privilegiran jer je mogao u reprezentaciji igrati uz našeg najvećeg igrača.
Godilo mu je igrat uz NK10, najboljeg hrvatskog igrača 21. stoljeća...
<3
Guest- Guest
Naravno da je. Nije bio najsporiji u ekipi.fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Istina...Roland Deschain wrote:Raketa je privilegiran jer je mogao u reprezentaciji igrati uz našeg najvećeg igrača.
Godilo mu je igrat uz NK10, najdebljeg hrvatskog igrača 21. stoljeća...
<3
Svaka čast!Roland Deschain wrote:Naravno da je. Svima bi godilo igrat s takvim umjetnikom kakav je bio Niko! <3fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Istina...Roland Deschain wrote:Raketa je privilegiran jer je mogao u reprezentaciji igrati uz našeg najvećeg igrača.
Godilo mu je igrat uz NK10, najdebljeg hrvatskog igrača 21. stoljeća...
<3
Guest- Guest
zamisli danas niku i raketu u ekipi, još deki legenda pozadi. pa primali bi po 3 gola po utakmici sigurno...
Guest- Guest
Dva pusaca kuraca jedan pusi pedercini sa madeire drugi stakoru is rosario
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dobro ti ipak navijas za United jel da???scorpion wrote:Gotovo je sad. Nema više povratka. Ali da se zajebao, jest!
Pa onda sta si se toliko uzasrao oko Reala???
Ne kontam. I kako to da manchesterski sin igra za Juventus sto mu je svakako vrhunac karijere. Ok mozda zali i za realom jer tamo mu se sve namjestalo i kralo u svih 16 pa i to razumin donekle ali kako to da je nakon reala izabrao juve i da bi se opet zelio vratit u real koji ga ni u ludilu nece natrag a nikako nevidim da igdje govori da bi se volio vratit u svoj united ili mozda savjest pece i boli ako uzmemo u obzir cinjenicu da je pobjegao iz uniteda i plakao kako se u manchesteru osjeca kao u zatvoru i da zeli u real.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Normalno da ce jedan slavonac ili priglupi prigorac ili medjumurac biti privilegiran igrati uz najboljega koji je dalmatinac.Roland Deschain wrote:Raketa je privilegiran jer je mogao u reprezentaciji igrati uz našeg najvećeg igrača.
Sto i necudi najbolje nam ionako stize iz dalmacije
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Dobro ti ipak navijas za United jel da???scorpion wrote:Gotovo je sad. Nema više povratka. Ali da se zajebao, jest!
Pa onda sta si se toliko uzasrao oko Reala???
Ne kontam. I kako to da manchesterski sin igra za Juventus sto mu je svakako vrhunac karijere. Ok mozda zali i za realom jer tamo mu se sve namjestalo i kralo u svih 16 pa i to razumin donekle ali kako to da je nakon reala izabrao juve i da bi se opet zelio vratit u real koji ga ni u ludilu nece natrag a nikako nevidim da igdje govori da bi se volio vratit u svoj united ili mozda savjest pece i boli ako uzmemo u obzir cinjenicu da je pobjegao iz uniteda i plakao kako se u manchesteru osjeca kao u zatvoru i da zeli u real.
koji vrhunac karijere debilu? kako nešto može da ti bude vrhunac karijere a ti si debelo zagazio u 35. godinu života...
baš si glup, jebo ti pas mater.
Guest- Guest
Ronaldinho uhapšen u Paragvaju zbog sumnje da poseduje falsifikovan pasoš.
Navike iz vremena dok je nosio dres malog palanačkog kluba iz prljave, smrdljive luke na mediteranu su još prisutne kod njega.
Navike iz vremena dok je nosio dres malog palanačkog kluba iz prljave, smrdljive luke na mediteranu su još prisutne kod njega.
Guest- Guest
Bracala i skorpija se vise brinu za buducnost reala nego za united.
Oni su inace vatreni unitedovci
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Bracala i skorpija se vise brinu za buducnost reala nego za united.
Guest- Guest
Toliko placu sto je sin napustio madrid da sam se poceo brinit za njih dvojicu.
Niti jednom rici njizi dva ne zale za unitedon i vrimenima kad je homoseksualac igra za united.
Niti jednom rici njizi dva ne zale za unitedon i vrimenima kad je homoseksualac igra za united.
2015-09-13
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20