Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Primera División 19/20
Scorpija obožava pusit ispod stola...
Anti i Bracali...
Menage a trois...
<3
Anti i Bracali...
Menage a trois...
<3
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Glup si ko trokuracfridrih_niche wrote:Scorpija obožava pusit ispod stola...
Anti i Bracali...
Menage a trois...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zato jer si pedercina.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sakupljači s Camp Nou
Last edited by Roland Deschain on 23/4/2020, 09:23; edited 1 time in total (Reason for editing : P)
najbolja momčad u povijesti nogometa
Abidal je naime prije samo tri mjeseca operirao rak jetre i karijera mu je bila u opasnosti. Kakva karijera, život. I onda je uslijedio herojski povratak u nadljudskom roku i finale u kojemu je pretrčao 10.467 metara. Veliki Xavi odlučio je to honorirati na kapetanski način.
Abidal je iz ruku sunarodnjaka Platinija primio najvredniji klupski trofej, podigao ga visoko u zrak i tako zaokružio najljepšu nogometnu priču sezone. I ne samo nogometnu.
smij se ovom umobolna četnička cigančino...
Abidal je naime prije samo tri mjeseca operirao rak jetre i karijera mu je bila u opasnosti. Kakva karijera, život. I onda je uslijedio herojski povratak u nadljudskom roku i finale u kojemu je pretrčao 10.467 metara. Veliki Xavi odlučio je to honorirati na kapetanski način.
Abidal je iz ruku sunarodnjaka Platinija primio najvredniji klupski trofej, podigao ga visoko u zrak i tako zaokružio najljepšu nogometnu priču sezone. I ne samo nogometnu.
smij se ovom umobolna četnička cigančino...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sakupljači željeza. Kakav odvratan klub, nema ogavnijegBrat Brale wrote:
jedna slika za sva vremena...
Nichko to sam stavio prije nekoliko dana vec ..ali bolje i turban na glavi nego krov od kartona
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Znam da jesi...Dybala wrote:Nichko to sam stavio prije nekoliko dana vec ..ali bolje i turban na glavi nego krov od kartona
Turban Junajtid je top!
<3
Guest- Guest
Air Jordan je prvi ozbiljni kandidat za kupnju prava na imenovanje Camp Noua u sezoni 2020./2021., piše Mundo Deportivo. Nikeov brand inspiriran ponajboljim košarkašem svih vremena već sponzorira PSG, a sada imaju plan umetnuti svoje ime na kultni Barcelonin stadion.
Ovaj katalonski list čak je dao i vlastiti prijedlog imena u tom slučaju - Air Camp Nou, što po njima ne bi uopće zvučalo toliko loše.
Air Jordan nadaleko poznati u svijetu po borbi protiv COVID19.
kakvo GOAT-ovsko poslovanje
Ovaj katalonski list čak je dao i vlastiti prijedlog imena u tom slučaju - Air Camp Nou, što po njima ne bi uopće zvučalo toliko loše.
Air Jordan nadaleko poznati u svijetu po borbi protiv COVID19.
kakvo GOAT-ovsko poslovanje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19