Nestali
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nestali
točno to, dijalozi su ko u šekspiruvuksadinare wrote:jedna stvar me muci i kronicni problem u nasim filmovima-dijalog...u cem je problem?..jedino onaj goran navojec odskace ovo drugo streberski
jedan primjer takve "glume" je Dragan Despot
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bogorodica je tesko sranje od filma.
Neskrivena ustaska propaganda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ako mi nadjes ustasluk u filmu priznajemjastreb wrote:Bogorodica je tesko sranje od filma.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mala daj mi svoju fejs ili neku drugu stranicu pa da te razuvjerimkaya wrote:Vučko nemoj da se ljutiš, znaš da si ti meni simpa.. al ja mislim da je i jastreb bio više u ratu od tebevuksadinare wrote:tko cisti pusku po noci?...ne kuzim ovo ovi zastitili hrvaticu jer je ona njih zastitila?..a nalaze se u 'krajini'...opet shema..tko nas bre zavadi...presporo...ali ajd gledljivije bar vizualno od generala...ali nije da se jedva ceka pogledat druga epizoda..daj bogamu ako radite ratni film konacno napravite i kako je bilo...ovdje pobiju nepotrebno osam cetnika..i onda ih niko ne trazi nego odu na konak..umjesto sto brze izvlacenje..bzv
2015-09-08
Navece. Radim sad. Kao prvo onaj Điđimilović kad sere o Blajburgu.vuksadinare wrote:ako mi nadjes ustasluk u filmu priznajemjastreb wrote:Bogorodica je tesko sranje od filma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..to o blajburgu imas u hrpu filmova...po tom pitanju i zivot sa stricem je ustasluk..ajmo daljejastreb wrote:Navece. Radim sad. Kao prvo onaj Điđimilović kad sere o Blajburgu.vuksadinare wrote:ako mi nadjes ustasluk u filmu priznajemjastreb wrote:Bogorodica je tesko sranje od filma.
2015-09-08
i treci put pogledao..zakljucak..da je moglo bolje moglo je..ali stono se kaze koliko para toliko muzike..ne ide mi u glavu jos ne's..ti nasi redatelji imaju brdo dokumentaraca iz domovinskog rata..mogu vidjeti kakve su uniforme bile,boje vozila..oznake..i oni uvale vojna vozila sa danasnjom bojom vozila HV i nacrtaju srpske zastave na vrata od vozila..ak je rijec o ustedi razumijem sto cisto sumnjam..nego ne ide se za tim..nisu mi jasni ni oni koji koji analiziraju tehnicke greske prilikom snimanja da nisu zapazili vjetrenjace
2015-09-08
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/-nestali--odusevili-gledatelje--ali-razljutili-jednog-veterana-domovinskog-rata/58303?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nestali-rezime
» Nestali-druga sezona?
» Englezi nestali iz Londona
» Mozda pronadjen nestali avion 777
» Nestali šef interpola pronađen u kineskom zatvoru...
» Nestali-druga sezona?
» Englezi nestali iz Londona
» Mozda pronadjen nestali avion 777
» Nestali šef interpola pronađen u kineskom zatvoru...
Page 3 of 3