Nestali
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nestali
'zivi i mrtvi' i ' broj 55' i dalje bez ozbiljnije ugroze kao filmska tematika na temu o domov.ratu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad ide II nastavak?jastreb wrote:Također se trudilo da se koriste vozila,tehn.sredstva ,oružje,odjeća,uniforme...koja su se koristila,ili nosila u to doba.
Još jednom ponavljam,slika je perfekt.
Ponedjeljak.Noor wrote:Kad ide II nastavak?jastreb wrote:Također se trudilo da se koriste vozila,tehn.sredstva ,oružje,odjeća,uniforme...koja su se koristila,ili nosila u to doba.
Još jednom ponavljam,slika je perfekt.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Po meni je najbolji film "Vrijeme ratnika" iako je snimljen neposredno pred sam rat u filmu se osjeća nekakva neskrivena prijetnja i osjećaj nadolazećeg zla.vuksadinare wrote:'zivi i mrtvi' i ' broj 55' i dalje bez ozbiljnije ugroze kao filmska tematika na temu o domov.ratu
Film je sniman na lokacijama na Kordunu,koja će uskoro nakon toga postati poprišta rata.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo mi se čini dobro, jel zna netko gdje bi se moglo pogledati na netu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jeste dabome, krivo su im rekli kako je bilo, nisu pitali tebe...vuksadinare wrote:svejedno..malo nadrealno..jebote izvedes akciju napada na neprijateljsku vojnu kolonu i odes na konak kod srpkinja..unutar neprijateljskog teritorija umjesto da gledas da sto prije i sto brze napustis neprijateljski teritorij...velim dosta je gresaka..ostaje vidjet naredne epizode mozda budu logicnije..i boljejastreb wrote:Nisi pratio. Na konak su došli kod Srpkinja koje su čuvale jednu Hrvaticu.vuksadinare wrote:realno ocekivao sam vise...serija me vise podsjeca na one nekad dokument serije 'Istraga'...jebote roknu kolonu ceda u kamionima i da nema odmah organizirane potjere nego oni nakon akcije svrate na cugu i spavanje kod hrvata koji ni sami od straha nisu smjeli spavati u kucama a ne da ugoste jos diverzante ili izvidjace hv-a
Pa jbt vuče, misliš da redatelj nije dobivao informaciju od nekih koji su možda stvarni likovi...
2015-08-15
Ma nije vučko ni bio tamo, pusti ga, brije neštojastreb wrote:Hahaha,zajebo si se, pisalo je CBK.jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote: u kojem je pisalo BPCK.
Srpska vojska krajine.
2015-08-15
dobar film..film je snimljen u lasinji i pokupskomjastreb wrote:Po meni je najbolji film "Vrijeme ratnika" iako je snimljen neposredno pred sam rat u filmu se osjeća nekakva neskrivena prijetnja i osjećaj nadolazećeg zla.vuksadinare wrote:'zivi i mrtvi' i ' broj 55' i dalje bez ozbiljnije ugroze kao filmska tematika na temu o domov.ratu
Film je sniman na lokacijama na Kordunu,koja će uskoro nakon toga postati poprišta rata.
2015-09-08
ne kuzis...tema je nedorecena..prije emitiranja pisalo je kako se ovi nalaze u okruzenju ceda a sad nasi traze nekog ljubu...i zapravo ne traze ljubu nego nesto..imao sam velika ocekivanja od serije i ostao sam pomalo razocaran..i dalje tvrdim najbolje teme za film su one iz 1991kaya wrote:Jeste dabome, krivo su im rekli kako je bilo, nisu pitali tebe...vuksadinare wrote:svejedno..malo nadrealno..jebote izvedes akciju napada na neprijateljsku vojnu kolonu i odes na konak kod srpkinja..unutar neprijateljskog teritorija umjesto da gledas da sto prije i sto brze napustis neprijateljski teritorij...velim dosta je gresaka..ostaje vidjet naredne epizode mozda budu logicnije..i boljejastreb wrote:Nisi pratio. Na konak su došli kod Srpkinja koje su čuvale jednu Hrvaticu.vuksadinare wrote:realno ocekivao sam vise...serija me vise podsjeca na one nekad dokument serije 'Istraga'...jebote roknu kolonu ceda u kamionima i da nema odmah organizirane potjere nego oni nakon akcije svrate na cugu i spavanje kod hrvata koji ni sami od straha nisu smjeli spavati u kucama a ne da ugoste jos diverzante ili izvidjace hv-a
Pa jbt vuče, misliš da redatelj nije dobivao informaciju od nekih koji su možda stvarni likovi...
2015-09-08
....nelos film je bogorodica...vizualno ova serija nestali nije losa..ali tema nije dobro obradjena..opet se ubacilo viska stvari i ona srz serije se izgubila..kao da nasi redatelji pate od sirenja teme i tako razvodne onu glavnu srz filma ili serije i izgubi se na kvaliteti...
2015-09-08
odjeb kajo..ako mislis nisko igratikaya wrote:Ma nije vučko ni bio tamo, pusti ga, brije neštojastreb wrote:Hahaha,zajebo si se, pisalo je CBK.jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote: u kojem je pisalo BPCK.
Srpska vojska krajine.
2015-09-08
tko cisti pusku po noci?...ne kuzim ovo ovi zastitili hrvaticu jer je ona njih zastitila?..a nalaze se u 'krajini'...opet shema..tko nas bre zavadi...presporo...ali ajd gledljivije bar vizualno od generala...ali nije da se jedva ceka pogledat druga epizoda..daj bogamu ako radite ratni film konacno napravite i kako je bilo...ovdje pobiju nepotrebno osam cetnika..i onda ih niko ne trazi nego odu na konak..umjesto sto brze izvlacenje..bzv
2015-09-08
kaya wrote:Ovo mi se čini dobro, jel zna netko gdje bi se moglo pogledati na netu?
https://uptobox.com/m4cg8tcb00dn
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..pogledao sad ujutro jos jednom...tak tak..velim nije da umires od zelje za drugom epizodom ..pocetak dobar prvih 15-tak minuta..onda voda...nadam se da su braca navojci prezivjeli da naplate honorar
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pogledao sad ujutro jos jednom...tak tak..velim nije da umires od zelje za drugom epizodom ..pocetak dobar prvih 15-tak minuta..onda voda...nadam se da su braca navojci prezivjeli da naplate honorar
jel bolje od generala ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
bolji...ali realno tak tak..daleko je to od filmova npr.broj 55,zivi i mrtvi,bogorodica...puno se htjela ali ne bas puno i dobilo..no ok..ko voli ratnu tematiku..nadam se da ce skinut ljubudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..pogledao sad ujutro jos jednom...tak tak..velim nije da umires od zelje za drugom epizodom ..pocetak dobar prvih 15-tak minuta..onda voda...nadam se da su braca navojci prezivjeli da naplate honorar
jel bolje od generala ?
2015-09-08
jedna stvar me muci i kronicni problem u nasim filmovima-dijalog...u cem je problem?..jedino onaj goran navojec odskace ovo drugo streberski
2015-09-08
Vučko nemoj da se ljutiš, znaš da si ti meni simpa.. al ja mislim da je i jastreb bio više u ratu od tebevuksadinare wrote:tko cisti pusku po noci?...ne kuzim ovo ovi zastitili hrvaticu jer je ona njih zastitila?..a nalaze se u 'krajini'...opet shema..tko nas bre zavadi...presporo...ali ajd gledljivije bar vizualno od generala...ali nije da se jedva ceka pogledat druga epizoda..daj bogamu ako radite ratni film konacno napravite i kako je bilo...ovdje pobiju nepotrebno osam cetnika..i onda ih niko ne trazi nego odu na konak..umjesto sto brze izvlacenje..bzv
2015-08-15
A u oluji si bio jedino ako te nevrijeme uhvatilo u dalmaciji ...al neću nikom reći
2015-08-15
točno to, dijalozi su ko u šekspiruvuksadinare wrote:jedna stvar me muci i kronicni problem u nasim filmovima-dijalog...u cem je problem?..jedino onaj goran navojec odskace ovo drugo streberski
jedan primjer takve "glume" je Dragan Despot
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nestali-rezime
» Nestali-druga sezona?
» Englezi nestali iz Londona
» Mozda pronadjen nestali avion 777
» Nestali šef interpola pronađen u kineskom zatvoru...
» Nestali-druga sezona?
» Englezi nestali iz Londona
» Mozda pronadjen nestali avion 777
» Nestali šef interpola pronađen u kineskom zatvoru...
Page 2 of 3