Italija pada u tešku recesiju zbog koronavirusa
Page 11 of 20
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Italija pada u tešku recesiju zbog koronavirusa
Sad in triba u šupak pogledat svima na granici tako da zapamti to putovanje za cili život.Noor wrote:e, fino...sad pitaj Boga kad će se moći vratiti domavuksadinare wrote:...ma budale...evo meni susjed otisao u italiju na turisticko putovanje..'jer je sad jeftinije'..rekao sam mu kad s evrati ako mi s epriblizti prvo pucamvili40 wrote:nije to nevjerojatno,jednostavno nemaju takav protok ljudi ko druge zemlje.Ne bi možda bilo ni kod nas da naši ljudi ne putuju u italiju(ili tamo rade)vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neće korona na junaka i krst časni.vuksadinare wrote:mo'š mislit...ima novi vic..'zašto nema korona virusa u crnoj gori'...'zato jer su je crnogorci zarazili ljenitisom'dzango wrote:Svetinje jače od korone.vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
Naš predsednik kaže da je domaća rakija najbolja preventiva.Noor wrote:ma neeeeeee, kaj paničariš to je "obična gripa"kaya wrote:Budaletine. Evo danas su kinezi dali podatke sa obdukcija, kombinacija hiva i sarsa. Zato ih liječe ljekovima za aids.Serbinho-3 wrote:Situacija je alarmantno losa a vi kako hocete, ionako ste oguglali uz granate, pa vas bole ona stvar za Koronu.
Nemacka krije zbog ekonomije.
Ostali se ili ne testiraju ili ne znaju razliku izmedju gripa i Korone.
Ali nije samo stvar u tome, nego na i onima lakše oboljelima mogu ostaviti trajne posljedice na imunitet i pluća.
obustava života do 3. travnja...nitko ni u ni iz Italije
nije mi poznato djelovanje alkohola na coronu, možda ga stvarno mrzi :)dzango wrote:Naš predsednik kaže da je domaća rakija najbolja preventiva.Noor wrote:ma neeeeeee, kaj paničariš to je "obična gripa"kaya wrote:Budaletine. Evo danas su kinezi dali podatke sa obdukcija, kombinacija hiva i sarsa. Zato ih liječe ljekovima za aids.Serbinho-3 wrote:Situacija je alarmantno losa a vi kako hocete, ionako ste oguglali uz granate, pa vas bole ona stvar za Koronu.
Ali nije samo stvar u tome, nego na i onima lakše oboljelima mogu ostaviti trajne posljedice na imunitet i pluća.
ja sam nafilao hladnu komoru.
mesine ionako imam.
pol godine sam miran.
osim ako mi se desi Decameron.
mesine ionako imam.
pol godine sam miran.
osim ako mi se desi Decameron.
2014-12-30
U Italiji je ošlo sve do vraga, mislim da žrtve više i ne broje.
Sistem im se urušio, treba im pomoć...
Kod nas bi trebalo odmah proglasiti "ljetne praznike", dok ovo ne prođe.
Gospođu sam upravo vodio kod liječnika na obaveznu injekciju...
Na ulazu obavezna dezifekcija ruku...i to je to.
Sistem im se urušio, treba im pomoć...
Kod nas bi trebalo odmah proglasiti "ljetne praznike", dok ovo ne prođe.
Gospođu sam upravo vodio kod liječnika na obaveznu injekciju...
Na ulazu obavezna dezifekcija ruku...i to je to.
naši su jučer u zemlju pustili 600 talijana :O
ovo je van pameti!
ovo je van pameti!
jebeš koronu..pare vrti dok moš jošNoor wrote:naši su jučer u zemlju pustili 600 talijana :O
ovo je van pameti!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zašto širite dezinformacije?Noor wrote:naši su jučer u zemlju pustili 600 talijana :O
ovo je van pameti!
ako žele u hr moraju 2 tjedna u karantenu.
ako ne raus.
nemojte dodavat na paniku.
hr je ok što se tiče cjelokupnog stanja.
2014-12-30
Navodno je rakija odličan antiseptik. Ja ću da probam.Noor wrote:nije mi poznato djelovanje alkohola na coronu, možda ga stvarno mrzi :)dzango wrote:Naš predsednik kaže da je domaća rakija najbolja preventiva.Noor wrote:ma neeeeeee, kaj paničariš to je "obična gripa"kaya wrote:Budaletine. Evo danas su kinezi dali podatke sa obdukcija, kombinacija hiva i sarsa. Zato ih liječe ljekovima za aids.Serbinho-3 wrote:Situacija je alarmantno losa a vi kako hocete, ionako ste oguglali uz granate, pa vas bole ona stvar za Koronu.
Za svaki sučaj ti prije napiši oporuku.dzango wrote:Navodno je rakija odličan antiseptik. Ja ću da probam.Noor wrote:nije mi poznato djelovanje alkohola na coronu, možda ga stvarno mrzi :)dzango wrote:Naš predsednik kaže da je domaća rakija najbolja preventiva.Noor wrote:ma neeeeeee, kaj paničariš to je "obična gripa"kaya wrote:
Budaletine. Evo danas su kinezi dali podatke sa obdukcija, kombinacija hiva i sarsa. Zato ih liječe ljekovima za aids.
Sve što imam ostavljam samom sebi. U vas deco, sve zajedno, nemam ni malo poverenja.
Djeca nam imaju sanse, ako obole, mi i ne bas;-D
Njih ce stavit na aparate za disanje, mi smo out..krace imamo poreze placat ;-~
pa bilo ti je u vijestima sinoć ...ne misliš valjda da sam ja dežurala na granici i brojala ihveber wrote:zašto širite dezinformacije?Noor wrote:naši su jučer u zemlju pustili 600 talijana :O
ovo je van pameti!
ako žele u hr moraju 2 tjedna u karantenu.
ako ne raus.
nemojte dodavat na paniku.
hr je ok što se tiče cjelokupnog stanja.
S konferencije za novinare poručeno da je u zadnjih 24 sata u Hrvatsku ušlo 600 državljana Italije pa je Stožer odlučio uvesti dodatne mjere koje omogućavaju u ovom trenutku bolju kontrolu, do sada su se javljali epidemiologu i bili su slobodni, ali sada su odlučili uvesti karantenu za sve koji dolaze iz regija koje su žarište epidemije koronavirusa.
Ako se odluče da ne žele u karantenu vratit će se natrag u svoju državu.
https://hrvatska-danas.com/2020/03/09/stozer-odgodite-skupove-karantena-za-strance-u-zemlju-uslo-600-talijana/
koje ludilo,bogtejebo.sve te viroloze,"znanstvenike" i diletantske političare na zid i streljat.od tog jebenog virusa će umrit neznatno više ljudi, kojim bi i onako prirodna selekcija presudila.al kad zaglavi gospodarstvo zbog nepotrebne panike,i kad zaluđena i agresivna pučina ostane bez kruva i vode.. e,onda će nastat tek belaj...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Svi su na godišnjemu.max123 wrote:koje ludilo,bogtejebo.sve te viroloze,"znanstvenike" i diletantske političare na zid i streljat.od tog jebenog virusa će umrit neznatno više ljudi, kojim bi i onako prirodna selekcija presudila.al kad zaglavi gospodarstvo zbog nepotrebne panike,i kad zaluđena i agresivna pučina ostane bez kruva i vode.. e,onda će nastat tek belaj...
Pitanje je šta će nakon dva tjedna kad istekne godišnji. Ne živi se od arije.
2014-04-11
socijalni kanibalizam,brale...RayMabus wrote:Svi su na godišnjemu.max123 wrote:koje ludilo,bogtejebo.sve te viroloze,"znanstvenike" i diletantske političare na zid i streljat.od tog jebenog virusa će umrit neznatno više ljudi, kojim bi i onako prirodna selekcija presudila.al kad zaglavi gospodarstvo zbog nepotrebne panike,i kad zaluđena i agresivna pučina ostane bez kruva i vode.. e,onda će nastat tek belaj...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A viš šta je sad problem : sad oni njih puste radit al ima puno virusa i sad počmu radit i zaraze se i onda dva tjedna u karantin il kućna izolacija. Koji god scenarij okreneš nevalja.max123 wrote:socijalni kanibalizam,brale...RayMabus wrote:Svi su na godišnjemu.max123 wrote:koje ludilo,bogtejebo.sve te viroloze,"znanstvenike" i diletantske političare na zid i streljat.od tog jebenog virusa će umrit neznatno više ljudi, kojim bi i onako prirodna selekcija presudila.al kad zaglavi gospodarstvo zbog nepotrebne panike,i kad zaluđena i agresivna pučina ostane bez kruva i vode.. e,onda će nastat tek belaj...
2014-04-11
Mi ćemo da pijemo rakiju i nema zime.Maggie19 wrote:Djeca nam imaju sanse, ako obole, mi i ne bas;-D
U Španjolskoj više od 1600 zaraženih i 35 mrtvih. I ovi se mogu pozdraviti s turizmom za ovu godinu. Hasta la vista.
2014-04-11
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Similar topics
» Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Četnici odgodili skup zbog koronavirusa
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa