Italija pada u tešku recesiju zbog koronavirusa
Page 10 of 20
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Italija pada u tešku recesiju zbog koronavirusa
Možemo cijelu stvar gledat i kao generalni štrajk izrabljenog privatnog sektora pa postaje jjasno zašto političari i ekonomsti sad ispaljuju na živce.
Robovi štrajkaju.
Robovi štrajkaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahahaRayMabus wrote:Možemo cijelu stvar gledat i kao generalni štrajk izrabljenog privatnog sektora pa postaje jjasno zašto političari i ekonomsti sad ispaljuju na živce.
Robovi štrajkaju.
YekeYeke-
2019-05-13
Generalni štrajk
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/zbog-koronavirusa-u-izolaciji-cijela-italija/200309199
Eto kad stane privatni sektor kako sistem koji je parazit odma pada.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/zbog-koronavirusa-u-izolaciji-cijela-italija/200309199
Eto kad stane privatni sektor kako sistem koji je parazit odma pada.
2014-04-11
@Longi...nakashljavaj se pred zenama...
YekeYeke-
2019-05-13
zasto da se cuvas, uvatis virus, prebolis i pici dalje, vako samo iscekivanje, tctc jebo toSerbinho-3 wrote:Noor wrote:Serbinho, čuvaj se...koliko god možeš, ako možeš
Hvala
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Unimatrix_Zero wrote:samo krkaj bijelog luka i dunje rakije iz ormara i nece niki virus na te
YekeYeke-
2019-05-13
https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/cela-italija-u-izolaciji-zbog-koronavirusa-premijer-konte-doneo-drasticnu-odluku-2020-03-09
dakle preko italije zaražena cijela europa a neki još tu koronu uspoređuju sa sezonskom gripom
vili40-
2015-08-02
gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije to nevjerojatno,jednostavno nemaju takav protok ljudi ko druge zemlje.Ne bi možda bilo ni kod nas da naši ljudi ne putuju u italiju(ili tamo rade)vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
vili40-
2015-08-02
...ma budale...evo meni susjed otisao u italiju na turisticko putovanje..'jer je sad jeftinije'..rekao sam mu kad s evrati ako mi s epriblizti prvo pucamvili40 wrote:nije to nevjerojatno,jednostavno nemaju takav protok ljudi ko druge zemlje.Ne bi možda bilo ni kod nas da naši ljudi ne putuju u italiju(ili tamo rade)vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
2015-09-08
Točno. Ja iman dvi rodice u Lombardiji pa baš gledan , ne čujen se s njima nikako al dođu ode svako lito više manje i sad ako ovo potraje tako će ti virus doć ode. Samo šta sad ide Italija u karantenu pa ove godine neće nitko ni dolazit.vili40 wrote:nije to nevjerojatno,jednostavno nemaju takav protok ljudi ko druge zemlje.Ne bi možda bilo ni kod nas da naši ljudi ne putuju u italiju(ili tamo rade)vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
2014-04-11
Svetinje jače od korone.vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
mo'š mislit...ima novi vic..'zašto nema korona virusa u crnoj gori'...'zato jer su je crnogorci zarazili ljenitisom'dzango wrote:Svetinje jače od korone.vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
2015-09-08
Italijom se zaraza tako brzo proširila i novčanicama i pametnim telefonima.Na novčanici virus može "čekati"i do 4 tjedna.Ideš nekud,brojiš novce pa obavezno pogledaš na "pametnjakovića"da nisi što propustio,pa dođeš doma i dobro opereš ruke a onda opet na telefon.A virus čeka u zasjedi.
vili40-
2015-08-02
Sva srića pa smo mi još uvik na ustaškim Kunama. Da smo na Euru imali bi sad problema.vili40 wrote:Italijom se zaraza tako brzo proširila i novčanicama i pametnim telefonima.Na novčanici virus može "čekati"i do 4 tjedna.Ideš nekud,brojiš novce pa obavezno pogledaš na "pametnjakovića"da nisi što propustio,pa dođeš doma i dobro opereš ruke a onda opet na telefon.A virus čeka u zasjedi.
2014-04-11
ma neeeeeee, kaj paničariš to je "obična gripa"kaya wrote:Budaletine. Evo danas su kinezi dali podatke sa obdukcija, kombinacija hiva i sarsa. Zato ih liječe ljekovima za aids.Serbinho-3 wrote:Situacija je alarmantno losa a vi kako hocete, ionako ste oguglali uz granate, pa vas bole ona stvar za Koronu.
Nemacka krije zbog ekonomije.
Ostali se ili ne testiraju ili ne znaju razliku izmedju gripa i Korone.
Ali nije samo stvar u tome, nego na i onima lakše oboljelima mogu ostaviti trajne posljedice na imunitet i pluća.
e, fino...sad pitaj Boga kad će se moći vratiti domavuksadinare wrote:...ma budale...evo meni susjed otisao u italiju na turisticko putovanje..'jer je sad jeftinije'..rekao sam mu kad s evrati ako mi s epriblizti prvo pucamvili40 wrote:nije to nevjerojatno,jednostavno nemaju takav protok ljudi ko druge zemlje.Ne bi možda bilo ni kod nas da naši ljudi ne putuju u italiju(ili tamo rade)vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
Sad in triba u šupak pogledat svima na granici tako da zapamti to putovanje za cili život.Noor wrote:e, fino...sad pitaj Boga kad će se moći vratiti domavuksadinare wrote:...ma budale...evo meni susjed otisao u italiju na turisticko putovanje..'jer je sad jeftinije'..rekao sam mu kad s evrati ako mi s epriblizti prvo pucamvili40 wrote:nije to nevjerojatno,jednostavno nemaju takav protok ljudi ko druge zemlje.Ne bi možda bilo ni kod nas da naši ljudi ne putuju u italiju(ili tamo rade)vuksadinare wrote:gle u crnoj gori nema korone... ...nevjerojatno a tamo non stop prosvjedi,okupljanja...
2014-04-11
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Similar topics
» Italija ima najvišu smrtnost od koronavirusa na svijetu
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Četnici odgodili skup zbog koronavirusa
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa