Napadi u Parizu se koriste za gušenje slobode govora, te masovno prisluškivanje
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Napadi u Parizu se koriste za gušenje slobode govora, te masovno prisluškivanje
A jok....opcenito jaki,dakle oni koji se u svakom sustavu adaptiraju i iskoriste svoje sposobnosti na najbolji nacin..marcus-t wrote:Hoće, ako budu odani i vjerni Republici i ne budu postavljali nikakva pitanja. S ugradjenim čipovima od rodjenja tako da Republika u svakom trenutku zna gdje su i šta rade, spremaju li kakve sabotaže protiv poretka i slično.bogomdani wrote:hajte,hajte,nemoj te se bojati...jaki ce opstati..
Eto Marcus,preporucujem ti serial, CONTINUUM.. e do u dlake se bavi ovom tematikom o kojoj pricas...imas i grupu koja se fajta protiv toga,a ima i tajm šihtanje,haj teha i tako.,.sveukupno dobra serija,a jos bolja cura u njoj...
Guest- Guest
Re: Napadi u Parizu se koriste za gušenje slobode govora, te masovno prisluškivanje
Samo se ti zajebavaj. Tebi će Republika narediti promjenu spola zbog sexualne izopačenosti pa ćeš ga ti primati doživotno. Da vidiš malo kako je drugoj strani.bogomdani wrote:A jok....opcenito jaki,dakle oni koji se u svakom sustavu adaptiraju i iskoriste svoje sposobnosti na najbolji nacin..marcus-t wrote:Hoće, ako budu odani i vjerni Republici i ne budu postavljali nikakva pitanja. S ugradjenim čipovima od rodjenja tako da Republika u svakom trenutku zna gdje su i šta rade, spremaju li kakve sabotaže protiv poretka i slično.bogomdani wrote:hajte,hajte,nemoj te se bojati...jaki ce opstati..
Eto Marcus,preporucujem ti serial, CONTINUUM.. e do u dlake se bavi ovom tematikom o kojoj pricas...imas i grupu koja se fajta protiv toga,a ima i tajm šihtanje,haj teha i tako.,.sveukupno dobra serija,a jos bolja cura u njoj...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
hahahahahaha..dobar..!!!!..no kako rekoh,jos malo i onda selim...egejn.. ....marcus-t wrote:Samo se ti zajebavaj. Tebi će Republika narediti promjenu spola zbog sexualne izopačenosti pa ćeš ga ti primati doživotno. Da vidiš malo kako je drugoj strani.bogomdani wrote:A jok....opcenito jaki,dakle oni koji se u svakom sustavu adaptiraju i iskoriste svoje sposobnosti na najbolji nacin..marcus-t wrote:Hoće, ako budu odani i vjerni Republici i ne budu postavljali nikakva pitanja. S ugradjenim čipovima od rodjenja tako da Republika u svakom trenutku zna gdje su i šta rade, spremaju li kakve sabotaže protiv poretka i slično.bogomdani wrote:hajte,hajte,nemoj te se bojati...jaki ce opstati..
Guest- Guest
kemijska kastracija zbog širenja heteroseksualnosti... ono mi se danas zajebajemo oko toga, a kako je krenilo...bogomdani wrote:hahahahahaha..dobar..!!!!..no kako rekoh,jos malo i onda selim...egejn.. ....marcus-t wrote:Samo se ti zajebavaj. Tebi će Republika narediti promjenu spola zbog sexualne izopačenosti pa ćeš ga ti primati doživotno. Da vidiš malo kako je drugoj strani.bogomdani wrote:A jok....opcenito jaki,dakle oni koji se u svakom sustavu adaptiraju i iskoriste svoje sposobnosti na najbolji nacin..marcus-t wrote:Hoće, ako budu odani i vjerni Republici i ne budu postavljali nikakva pitanja. S ugradjenim čipovima od rodjenja tako da Republika u svakom trenutku zna gdje su i šta rade, spremaju li kakve sabotaže protiv poretka i slično.bogomdani wrote:hajte,hajte,nemoj te se bojati...jaki ce opstati..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
i ova misao je dobra..do svacega moze doci....zato,ja selim...mutava baštarda wrote:kemijska kastracija zbog širenja heteroseksualnosti... ono mi se danas zajebajemo oko toga, a kako je krenilo...bogomdani wrote:hahahahahaha..dobar..!!!!..no kako rekoh,jos malo i onda selim...egejn.. ....marcus-t wrote:Samo se ti zajebavaj. Tebi će Republika narediti promjenu spola zbog sexualne izopačenosti pa ćeš ga ti primati doživotno. Da vidiš malo kako je drugoj strani.bogomdani wrote:A jok....opcenito jaki,dakle oni koji se u svakom sustavu adaptiraju i iskoriste svoje sposobnosti na najbolji nacin..marcus-t wrote:Hoće, ako budu odani i vjerni Republici i ne budu postavljali nikakva pitanja. S ugradjenim čipovima od rodjenja tako da Republika u svakom trenutku zna gdje su i šta rade, spremaju li kakve sabotaže protiv poretka i slično.bogomdani wrote:hajte,hajte,nemoj te se bojati...jaki ce opstati..
Guest- Guest
Ti ko Mujo kad su ga pitali gdje će u slučaju nuklearnog rata.bogomdani wrote:i ova misao je dobra..do svacega moze doci....zato,ja selim...mutava baštarda wrote:kemijska kastracija zbog širenja heteroseksualnosti... ono mi se danas zajebajemo oko toga, a kako je krenilo...bogomdani wrote:hahahahahaha..dobar..!!!!..no kako rekoh,jos malo i onda selim...egejn.. ....marcus-t wrote:Samo se ti zajebavaj. Tebi će Republika narediti promjenu spola zbog sexualne izopačenosti pa ćeš ga ti primati doživotno. Da vidiš malo kako je drugoj strani.bogomdani wrote:A jok....opcenito jaki,dakle oni koji se u svakom sustavu adaptiraju i iskoriste svoje sposobnosti na najbolji nacin..marcus-t wrote:Hoće, ako budu odani i vjerni Republici i ne budu postavljali nikakva pitanja. S ugradjenim čipovima od rodjenja tako da Republika u svakom trenutku zna gdje su i šta rade, spremaju li kakve sabotaže protiv poretka i slično.bogomdani wrote:hajte,hajte,nemoj te se bojati...jaki ce opstati..
2015-10-07
mujo je glup...on bi za Svabiju,no ja pitjim puuuno dalje,u nebitne krajeve,pustare...to nitko nece njukati...a hrane i drugih resursa ima..nakupujem military grade Food-a,koji traju i 30 godina,naspranjim se onim koktelom da mogu i zemlju jesti i nis da mi ne bude i uzivaj...zemem 3-4 Uhkrajinke fine i zivimo sret no i u ljubavi do kraja zivota....marcus-t wrote:Ti ko Mujo kad su ga pitali gdje će u slučaju nuklearnog rata.bogomdani wrote:i ova misao je dobra..do svacega moze doci....zato,ja selim...mutava baštarda wrote:kemijska kastracija zbog širenja heteroseksualnosti... ono mi se danas zajebajemo oko toga, a kako je krenilo...bogomdani wrote:hahahahahaha..dobar..!!!!..no kako rekoh,jos malo i onda selim...egejn.. ....marcus-t wrote:Samo se ti zajebavaj. Tebi će Republika narediti promjenu spola zbog sexualne izopačenosti pa ćeš ga ti primati doživotno. Da vidiš malo kako je drugoj strani.bogomdani wrote:A jok....opcenito jaki,dakle oni koji se u svakom sustavu adaptiraju i iskoriste svoje sposobnosti na najbolji nacin..marcus-t wrote:Hoće, ako budu odani i vjerni Republici i ne budu postavljali nikakva pitanja. S ugradjenim čipovima od rodjenja tako da Republika u svakom trenutku zna gdje su i šta rade, spremaju li kakve sabotaže protiv poretka i slično.bogomdani wrote:hajte,hajte,nemoj te se bojati...jaki ce opstati..
Guest- Guest
bogomdani wrote:nakupujem military grade Food-a,koji traju i 30 godina
Ima online za naručit?
Guest- Guest
Imas svega on line naruciti...Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:nakupujem military grade Food-a,koji traju i 30 godina
Ima online za naručit?
Kurioziteta radi,takvu hranu je i Gavrilovic proizvodio za bivsu JNA ...ja sam imao 19 godina,a jeo sam konzervu graha staru 25 godina...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Imas svega on line naruciti...Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:nakupujem military grade Food-a,koji traju i 30 godina
Ima online za naručit?
Kurioziteta radi,takvu hranu je i Gavrilovic proizvodio za bivsu JNA ...ja sam imao 19 godina,a jeo sam konzervu graha staru 25 godina...
Voda? Imaš izvor vjerojatno... Tabletice za dekontaminaciju?
Guest- Guest
voda ima u blizini rijeka,prilicno cista,no tabletice must-have..Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:Imas svega on line naruciti...Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:nakupujem military grade Food-a,koji traju i 30 godina
Ima online za naručit?
Voda? Imaš izvor vjerojatno... Tabletice za dekontaminaciju?
http://minecraftnavideo.ru/play/wAuSZVUbBjA/freezedryguy_emergency_food_review__military_grade_beef_stew.html
Guest- Guest
http://www.ebay.com/bhp/military-rations
Guest- Guest
bogomdani wrote:voda ima u blizini rijeka,prilicno cista,no tabletice must-have..
http://minecraftnavideo.ru/play/wAuSZVUbBjA/freezedryguy_emergency_food_review__military_grade_beef_stew.html
Tnx, bukmarkirano, proučim kasnije. Treba se spremat
Guest- Guest
Sad izgleda kao sprdnja,no,ovakve stvari uvijek iznenade ljude,a tada slijedi panika..Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:voda ima u blizini rijeka,prilicno cista,no tabletice must-have..
Guest- Guest
samo nadjes dobavljace za vojsku po pitanju hrane i opreme,osim oruzja..to ide vec drugim putima..
Guest- Guest
I evo ti Direktno...
http://www.armyrations.net/military-rations.htm
Guest- Guest
bogomdani wrote:Sad izgleda kao sprdnja,no,ovakve stvari uvijek iznenade ljude,a tada slijedi panika..Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:voda ima u blizini rijeka,prilicno cista,no tabletice must-have..
Vidio sam kako to ide u većim europskim metropolama kada je prognoza obilan snijeg danima, kasni dostava ili je nema, dođeš navečer u dućan a police ispražnjene. Neugodan osjećaj.
Guest- Guest
Yap. Za to nadješ nekog židovskog trgovca u nekom izraelskom oglasniku.bogomdani wrote:samo nadjes dobavljace za vojsku po pitanju hrane i opreme,osim oruzja..to ide vec drugim putima..
2015-10-07
bogomdani wrote:I evo ti Direktno...
Hvala
Guest- Guest
ne nuzno..eto,90tih je jedan hrvatski bracni par dilao oruzje na svjeckom nivou i bili su jako uspjesni,.no 1995,kad je trebalo poceti se uvlaciti Europi i Americi u guzicu,onda i je policija pokupila..bili su jedni od zescih svjetskih warlordova..marcus-t wrote:Yap. Za to nadješ nekog židovskog trgovca u nekom izraelskom oglasniku.bogomdani wrote:samo nadjes dobavljace za vojsku po pitanju hrane i opreme,osim oruzja..to ide vec drugim putima..
Guest- Guest
nema na cemu..Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:I evo ti Direktno...
Hvala
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» inkluzivnost = zabrana slobode govora
» Obama protiv slobode govora
» Orban protiv slobode govora
» Papa protiv slobode govora, tiska i teorija zavjera
» Novinarka Jutarnjeg lista javno protiv slobode govora i mišljenja
» Obama protiv slobode govora
» Orban protiv slobode govora