Novinarka Jutarnjeg lista javno protiv slobode govora i mišljenja
Page 1 of 1
Novinarka Jutarnjeg lista javno protiv slobode govora i mišljenja
PRIJAVIT ĆE GA POLICIJI
TAKSIST PRIJETIO NOVINARKI JUTARNJEG Rekla sam mu da sam novinarka, a on uzvratio da svim novinarima koji pišu protiv Hrvatske treba dati metak u čelo
Bolt.eu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/taksist-prijetio-novinarki-jutarnjeg-rekla-sam-mu-da-sam-novinarka-a-on-uzvratio-da-svim-novinarima-koji-pisu-protiv-hrvatske-treba-dati-metak-u-celo/8475215/
TAKSIST PRIJETIO NOVINARKI JUTARNJEG Rekla sam mu da sam novinarka, a on uzvratio da svim novinarima koji pišu protiv Hrvatske treba dati metak u čelo
Bolt.eu
Aplikacija Bolt i Gordana Grgas
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/taksist-prijetio-novinarki-jutarnjeg-rekla-sam-mu-da-sam-novinarka-a-on-uzvratio-da-svim-novinarima-koji-pisu-protiv-hrvatske-treba-dati-metak-u-celo/8475215/
Last edited by Eroo on 12/3/2019, 02:32; edited 1 time in total
Re: Novinarka Jutarnjeg lista javno protiv slobode govora i mišljenja
Čovjek je samo lijepo izrazio svoje mišljenje o nekim novinarima, ali joj nije nedobog prijetio.
Ako mogu novinari slobodno pisati šta im padne na pamet, pa čak i izmišljati, zašto bi to
bilo zabranjeno jednom taksisti, koji ih očigledno plaća, dočim čita njihove bljuvotine.
Ako mogu novinari slobodno pisati šta im padne na pamet, pa čak i izmišljati, zašto bi to
bilo zabranjeno jednom taksisti, koji ih očigledno plaća, dočim čita njihove bljuvotine.
Znakovito je da gamad ne dopušta komentiranje. Očito se boje da bi većina poduprla vozača.
Pa dobar dio ih pise..ne bi im adrese prebivalista bilo pricuvna ili stalna bili u beogradu a nekima i u sarajevu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
'Ovaj incident se dogodio samo dan nakon što je ispred redakcije N1 televizije, Net.hr-a i Telegrama netko ostavio natpis: ‘Smrt novinarima’, a događa se i u jeku brojnih sudskih presuda u kojima su dosuđene kazne zbog pisanja istinitih činjenica ili satire...'
meni se čini da je taxist samo bio satiričan te je uzgred iznio i istinitu činjenicu, da ima i takvih novinara koji pišu protiv hrvatske...
meni se čini da je taxist samo bio satiričan te je uzgred iznio i istinitu činjenicu, da ima i takvih novinara koji pišu protiv hrvatske...
Similar topics
» Obama protiv slobode govora
» Orban protiv slobode govora
» Papa protiv slobode govora, tiska i teorija zavjera
» inkluzivnost = zabrana slobode govora
» Putin se posra glavnom uredniku Jutarnjeg lista u usta
» Orban protiv slobode govora
» Papa protiv slobode govora, tiska i teorija zavjera
» inkluzivnost = zabrana slobode govora
» Putin se posra glavnom uredniku Jutarnjeg lista u usta
Page 1 of 1