OVO SU POKATOLIČENE SRPSKE PORODICE
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: OVO SU POKATOLIČENE SRPSKE PORODICE
Uskrs mi nje daleko drži blagdan od Božića, kojeg u zadnje vrijeme jedva čekkam da prođe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nudimo vam tablete,mobitele...Tele 2-tadaaaaaaa(šaputanje)kaya wrote:A ne, to trošenje sam bojkotirala ove godine. Što te iživciralo?jastreb wrote:Advent je lijep. Prekrasan,al ono pozivanje na trošenje,na mobitele,na tarife,kurce palce...Ono mi ide na živce.kaya wrote:A vidiš ja to volim, meni je prije bio preskroman. I ružno mi je kada se ugase sve te lampice...:)jastreb wrote:U komunizmu je Božić bio Božić.kaya wrote:E i to srbi rade sa slavama. Ko ovi što ne znaju kad je uskrs. Meni je dosta njih to i reklo da se to prije nije uopće slavilo tako...
Pravo kršćansko ozračje. A ne ovo danas. Već polovinom 11.mjeseca počnu sa pizdarijama,sa kićenjima,filmovima,Grinčima,Samima u kućama,adventima...a kad dođe Božić,čovjek izgubi svaki pojam.
A znaš šta me je ovih dana živciralo do ludila? Pogodi...
Kad sam to čuo jednom sam bacio papuču u TV.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Joj da. Iritantno.jastreb wrote:Nudimo vam tablete,mobitele...Tele 2-tadaaaaaaa(šaputanje)kaya wrote:A ne, to trošenje sam bojkotirala ove godine. Što te iživciralo?jastreb wrote:Advent je lijep. Prekrasan,al ono pozivanje na trošenje,na mobitele,na tarife,kurce palce...Ono mi ide na živce.kaya wrote:A vidiš ja to volim, meni je prije bio preskroman. I ružno mi je kada se ugase sve te lampice...:)jastreb wrote:
U komunizmu je Božić bio Božić.
Pravo kršćansko ozračje. A ne ovo danas. Već polovinom 11.mjeseca počnu sa pizdarijama,sa kićenjima,filmovima,Grinčima,Samima u kućama,adventima...a kad dođe Božić,čovjek izgubi svaki pojam.
A znaš šta me je ovih dana živciralo do ludila? Pogodi...
Kad sam to čuo jednom sam bacio papuču u TV.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:max123 wrote:sad nije samo tre srbenda nego su i ringovi preci to nekoć bili.pa majku mu staru, ima li ovdi uopće išta rvata?ili smo ja i crveni jedine prave Hrvatine na ovom dunjaluku....:(
Eno crvenkasti cijeli dan na aparatima, ero mu spičio neke brodske spise gdje se svi njegovi izjašnjavali Hrvatima
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ma sjebaće se oni sami, drugo oko im iz glave izletilo, svi bježe od njih ko vrag od tamjana i da se vratimo na tarabiće šljiva im ne ginemax123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:max123 wrote:sad nije samo tre srbenda nego su i ringovi preci to nekoć bili.pa majku mu staru, ima li ovdi uopće išta rvata?ili smo ja i crveni jedine prave Hrvatine na ovom dunjaluku....:(
Eno crvenkasti cijeli dan na aparatima, ero mu spičio neke brodske spise gdje se svi njegovi izjašnjavali Hrvatima
max123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:max123 wrote:sad nije samo tre srbenda nego su i ringovi preci to nekoć bili.pa majku mu staru, ima li ovdi uopće išta rvata?ili smo ja i crveni jedine prave Hrvatine na ovom dunjaluku....:(
Ero kaže da je taj Sveti Sava bio Hrvat...
crvenkasti-
2014-04-17
ajd da se malo pozabavimo sa ovim smrdijanskim smećem od štiva...Serbinho-3 wrote:
https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/487909/ovo-su-pokatolicene-srpske-porodice-nekad-su-slavile-krsnu-slavu-danas-ne-znaju-svoje-poreklo
ANIĆ, nastanjeni u Jarama i Biogracima (Široki Brijeg). Slavili su Veliku Gospojinu.
na osnovu čega je ovo smrdijansko prezime?
jel to srbadija zeli reći, da je zensko ime-ana,smrdijanskog porekla?
serbinjo i ostala ciganija ..da čujemo?
2015-10-28
crveni,ti si socijliziran u agramu i time daleko najškolovaniji srbenda na ovom forumu.deder jedan znanstveni elaborat o prezimenu-ANIĆ....
2015-10-28
Ma o svemu tome danas je glupo polemizirati.crvenkasti wrote:max123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:max123 wrote:sad nije samo tre srbenda nego su i ringovi preci to nekoć bili.pa majku mu staru, ima li ovdi uopće išta rvata?ili smo ja i crveni jedine prave Hrvatine na ovom dunjaluku....:(
Jedini pokatoličeni Srbi u Hrvatskoj su Žumberčani.
2014-04-22
Sava nije, ali onaj Prvovenčani je bio veoma blizu. Za dlaku mu je falilo.crvenkasti wrote:max123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:max123 wrote:sad nije samo tre srbenda nego su i ringovi preci to nekoć bili.pa majku mu staru, ima li ovdi uopće išta rvata?ili smo ja i crveni jedine prave Hrvatine na ovom dunjaluku....:(
Eroo wrote:Sava nije, ali onaj Prvovenčani je bio veoma blizu. Za dlaku mu je falilo.crvenkasti wrote:max123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:max123 wrote:sad nije samo tre srbenda nego su i ringovi preci to nekoć bili.pa majku mu staru, ima li ovdi uopće išta rvata?ili smo ja i crveni jedine prave Hrvatine na ovom dunjaluku....:(
Pa to mu je buraz, ne?
crvenkasti-
2014-04-17
Šta su podrijelom Pirotjanci? Ako je tako onda da, inače ne.jastreb wrote:Ma o svemu tome danas je glupo polemizirati.crvenkasti wrote:max123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:max123 wrote:sad nije samo tre srbenda nego su i ringovi preci to nekoć bili.pa majku mu staru, ima li ovdi uopće išta rvata?ili smo ja i crveni jedine prave Hrvatine na ovom dunjaluku....:(
piroćanci su 100%tni bugari...Eroo wrote:Šta su podrijelom Pirotjanci? Ako je tako onda da, inače ne.jastreb wrote:Ma o svemu tome danas je glupo polemizirati.crvenkasti wrote:max123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:
2015-10-28
Prvovenčani se krstio kao katolik, onda ga Sava izdao...i jebiga.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sava nije, ali onaj Prvovenčani je bio veoma blizu. Za dlaku mu je falilo.crvenkasti wrote:max123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:
Pa to mu je buraz, ne?
Da nije bilo tako danas bi svi Srbi bili Hrvati i svima dobro.
Zamisli, ne bi bilo ratova i danas bi bili država od 40.-ak milijuna.
Hrvata, naravno.
Ne znam za Piroćance,ali Žumberčane sam proučavao dosta vremena i pročitao nekoliko knjiga na tu temu.Eroo wrote:Šta su podrijelom Pirotjanci? Ako je tako onda da, inače ne.jastreb wrote:Ma o svemu tome danas je glupo polemizirati.crvenkasti wrote:max123 wrote:pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?tre wrote:
2014-04-22
To nisam znao. Samo mi nešto ne štima - Bugari nemaju padeže, a Pirotjanci imaju 3.max123 wrote:piroćanci su 100%tni bugari...Eroo wrote:Šta su podrijelom Pirotjanci? Ako je tako onda da, inače ne.jastreb wrote:Ma o svemu tome danas je glupo polemizirati.crvenkasti wrote:max123 wrote:
pajdo,nedaju nam svetosavski smradovi sa svojim lazima mira.morat ćemo govna opet lečit u novim jasenovcima.il ćemo ih bre izlečit il ih neće biti.ća ti veliš?
Nešto između Hrvata sa 7 padeža i Bugara. Zna bit da su ipak Srbi.
znači i kajkana je upitna?znao sam...jastreb wrote:
Ne znam za Piroćance,ali Žumberčane sam proučavao dosta vremena i pročitao nekoliko knjiga na tu temu.
2015-10-28
hrvati oprašili bugarke i ispade mix da te dragi Bog sačuvaEroo wrote:To nisam znao. Samo mi nešto ne štima - Bugari nemaju padeže, a Pirotjanci imaju 3.max123 wrote:piroćanci su 100%tni bugari...Eroo wrote:Šta su podrijelom Pirotjanci? Ako je tako onda da, inače ne.jastreb wrote:Ma o svemu tome danas je glupo polemizirati.crvenkasti wrote:
Hrvatine prvo decimirali bugarskog cara simeona pa ljubovali sa bugarkama.one se okotile i dobismo "srbe"...:(tre wrote:
hrvati oprašili bugarke i ispade mix da te dragi Bog sačuva
2015-10-28
Kralj Tomislav je tukao u ono vrijeme komšije Bugare..tre wrote:hrvati oprašili bugarke i ispade mix da te dragi Bog sačuvaEroo wrote:To nisam znao. Samo mi nešto ne štima - Bugari nemaju padeže, a Pirotjanci imaju 3.max123 wrote:piroćanci su 100%tni bugari...Eroo wrote:Šta su podrijelom Pirotjanci? Ako je tako onda da, inače ne.jastreb wrote:
Ma o svemu tome danas je glupo polemizirati.
a koji zajeb smo napravili u mp3max123 wrote:Hrvatine prvo decimirali bugarskog cara simeona pa ljubovali sa bugarkama.one se okotile i dobismo "srbe"...:(tre wrote:
hrvati oprašili bugarke i ispade mix da te dragi Bog sačuva
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Cele porodice beže iz Hrvatske
» Han: Srbija će brzo postati deo evropske porodice
» Udružile se italijanske mafijaške porodice, policija u panici
» Porodice boraca iz Sirije protestovale u Sarajevu - pustite ih da se vrate
» Cele porodice beže iz Hrvatske
» Han: Srbija će brzo postati deo evropske porodice
» Udružile se italijanske mafijaške porodice, policija u panici
» Porodice boraca iz Sirije protestovale u Sarajevu - pustite ih da se vrate
Page 8 of 10