Mislila sam da neću uzeti ured ali sad baš hoću
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Mislila sam da neću uzeti ured ali sad baš hoću
Kolinda će iskoristiti 6+6: Pola godine puna plaća, a onda pola
Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao, rekla je Kolinda Grabar Kitarović
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon isteka mandata koristit će pravo na šest mjeseci pune i šest mjeseci pola plaće, javlja Dnevnik.hr.
Najavila je i da će uzeti ured.
- Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao - rekla je. Pravo na ured ima idućih pet godina.
Kraljica
Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao, rekla je Kolinda Grabar Kitarović
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon isteka mandata koristit će pravo na šest mjeseci pune i šest mjeseci pola plaće, javlja Dnevnik.hr.
- Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao - rekla je. Pravo na ured ima idućih pet godina.
Kraljica
vili40-
2015-08-02
Re: Mislila sam da neću uzeti ured ali sad baš hoću
https://www.24sata.hr/news/kolinda-ce-iskoristiti-6-6-pola-godine-puna-placa-a-onda-pola-672289
a što će sad,nema posla
a što će sad,nema posla
vili40-
2015-08-02
petnaestica Subota, 25.01.2020. u 00:13
Pored toliko "ponuda" iz svijeta ....???
[size=21]Sjajna25 Subota, 25.01.2020. u 00:18
To je kao da npr.netko da otkaz u nekom odvjetničkom uredu, ili izgubi tamo posao, ali ima pravo na njega i ide mu plaća. Cemu to?! Ovo bi trebao biti posao kao svaki drugi, ako ga vise nemaš, do viđenja i trazi novi, kad ono još imaš placu na starom.
ursuss
Toliko je i ona i ostali kradezejci mrgudovali za Mesića, a vidi ove poštenjačine...očito kjoš nije shvatila volju naroda...
petnaestica
Najskuplja pevaljka !
Pitt Bull
Snimaj malo filmove za odrasle.[/size]
Pored toliko "ponuda" iz svijeta ....???
[size=21]Sjajna25 Subota, 25.01.2020. u 00:18
To je kao da npr.netko da otkaz u nekom odvjetničkom uredu, ili izgubi tamo posao, ali ima pravo na njega i ide mu plaća. Cemu to?! Ovo bi trebao biti posao kao svaki drugi, ako ga vise nemaš, do viđenja i trazi novi, kad ono još imaš placu na starom.
ursuss
Toliko je i ona i ostali kradezejci mrgudovali za Mesića, a vidi ove poštenjačine...očito kjoš nije shvatila volju naroda...
petnaestica
Najskuplja pevaljka !
Pitt Bull
Snimaj malo filmove za odrasle.[/size]
vili40-
2015-08-02
jo bi na njenon mestu uze neki ured na elektri, ili na htv
2014-04-16
vili40 wrote:Kolinda će iskoristiti 6+6: Pola godine puna plaća, a onda pola
Kraljica
odlucila je uzeti sve ponudjeno
zasto me ovo ne iznenadjuje ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a zoc bi te iznenodilodebotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
2014-04-16
aben wrote:a zoc bi te iznenodilodebotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
ono...covjekoljublje domoljublje ufanje u malog covjeka...
2014-04-12
Iznenađenje bi bilo da je odbila sve ponuđeno.debotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
Trinity-
2014-04-17
Na sve Hrvate koji joj to osporavaju bi poslao inspekcijuTriny wrote:Iznenađenje bi bilo da je odbila sve ponuđeno.debotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
da vidi šta je sve jamiJo i priko onoga šta mu pripada.
aeTriny wrote:Iznenađenje bi bilo da je odbila sve ponuđeno.debotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
bude tvrda kohabitacija izmedju predsjednika milanovica i ureda 6+6 a 5g. kolinde
2014-04-12
Samo će radit posao koji je i do sada radila. Mora netko i to, jbga...debotoijusto wrote:aeTriny wrote:Iznenađenje bi bilo da je odbila sve ponuđeno.debotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
bude tvrda kohabitacija izmedju predsjednika milanovica i ureda 6+6 a 5g. kolinde
Najviše joj se svidjelo osobni vozač , službeni automobil, fizička zaštita i ured predsjednika taman i bivšeg te putovanja na račun poreznih obveznika.
Zato to i koristi.
A što je s njezinom supersposobnošću, nije nitko dao ponudu za posao ni zvao?!
Zato to i koristi.
Last edited by kaya on 25/1/2020, 08:37; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ne treba raditi isti posao, izgubila je izboreEroo wrote:Samo će radit posao koji je i do sada radila. Mora netko i to, jbga...debotoijusto wrote:aeTriny wrote:Iznenađenje bi bilo da je odbila sve ponuđeno.debotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
2015-08-15
Eroo wrote:Samo će radit posao koji je i do sada radila. Mora netko i to, jbga...debotoijusto wrote:aeTriny wrote:Iznenađenje bi bilo da je odbila sve ponuđeno.debotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
to me i plasi
za HR bi jeftinije bilo dati 8 000€ da ne pomaze vise
2014-04-12
Nijekaya wrote:Najviše joj se svidjelo osobni vozač , službeni automobil, fizička zaštita i ured predsjednika taman i bivšeg te putovanja na račun poreznih obveznika.
Zato to i koristi.
U NATO JE DOBILA KOŠARU
nisu ludi
Ima mladih kuharica kave
A usput, ja bi nju zaposlila.
Ne bi ona meni orodavala maglu
Moze biti cAto. Nekaj prepisivati i kockati na kompu
Moze biti tajnica recimo VASI
Toliko o tome da je ona sposobna i da će se otimati za nju poslodavaci čim se makne sa funkcije. Izgleda da jedino što bi mogla raditi jest prodavačica u trgovini, aj priča engleski dobro pa bi mogla biti na šalteru turističke agencije za 600 eura mjesečno ili na recepciji hotela.
Ali nitko se ne otima za nju, još gore opet će sjesti na grbaču ono malo poreznih obveznika i parazititari će. Još jedan dokaz koliko su ti HDZ (i ostali) u nekom svom bubble svijetu. Većina njih u privatnom sektoru nebi dobijali poviše 500 - 700eura mjesečno, toliko oni vrijede
Ali nitko se ne otima za nju, još gore opet će sjesti na grbaču ono malo poreznih obveznika i parazititari će. Još jedan dokaz koliko su ti HDZ (i ostali) u nekom svom bubble svijetu. Većina njih u privatnom sektoru nebi dobijali poviše 500 - 700eura mjesečno, toliko oni vrijede
Moze Eri prati gace
A 'k0 bi drugi, aj reci pravo.kaya wrote:Pa ne treba raditi isti posao, izgubila je izboreEroo wrote:Samo će radit posao koji je i do sada radila. Mora netko i to, jbga...debotoijusto wrote:aeTriny wrote:Iznenađenje bi bilo da je odbila sve ponuđeno.debotoijusto wrote:odlucila je uzeti sve ponudjeno
Da, pazi ti mrcinu supersposobnu koju nigdje neće pa se ide još malo voziti na naš račun narednih 5 godina. Pa eto toliko o hrvatskim političarima, vani ih u skladištu zaposle inače. Jedino se onaj josipović vratio raditi na fakultet.
2015-08-15
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Mislila sam da su izletnici
» Koristio AI za kloniranje glasa djevojčice u SAD-u, njezina majka mislila da je oteta
» ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
» mogu sve što hoću
» Mislila sam da su izletnici
» Koristio AI za kloniranje glasa djevojčice u SAD-u, njezina majka mislila da je oteta
» ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
» mogu sve što hoću
Page 1 of 3