''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
https://www.vecernji.hr/vijesti/potresne-ispovijesti-casnih-sestara-koje-su-silovali-svecenici-mislila-sam-da-je-on-dobar-a-ja-zla-1299632
Ovaj papa je zaista Božji čovjek...
Ovaj papa je zaista Božji čovjek...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
Ovaj svijet je izopačen...Uskoro slijedi njegova demontaža...Bit će to teško vrijeme za Vaša tijela...No, Vi niste ta tijela...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
Dok je bila mlađa te dok joj ga je velečasni zabijao, nije imala moralno-teoloških dvojbi...
Samo primjećujem...
Samo primjećujem...
Moj komentar: Previše je ljudskih govana na Zemlji...No, uskoro će Vas biti jako malo...T. wrote:Dok je bila mlađa te dok joj ga je velečasni zabijao, nije imala moralno-teoloških dvojbi...
Samo primjećujem...
red wolf-
2016-02-10
Kako to da si ovo otvorio prije debe? Znamo da je vikend i da su ti dali internet ali me svejedno zapanjila brzina tvog djelovanja da si čak i debota sjebo otvaranjem ovakve teme. Morati ćeš sad njemu objašnjavati zašto si mu maznio autorska prava
Ja se ne pravdam ljudskim govnima...tre wrote:Kako to da si ovo otvorio prije debe? Znamo da je vikend i da su ti dali internet ali me svejedno zapanjila brzina tvog djelovanja da si čak i debota sjebo otvaranjem ovakve teme. Morati ćeš sad njemu objašnjavati zašto si mu maznio autorska prava
red wolf-
2016-02-10
Debo je napušen a wolf prima pilule s odgodnom dejstvom...tre wrote:Kako to da si ovo otvorio prije debe? Znamo da je vikend i da su ti dali internet ali me svejedno zapanjila brzina tvog djelovanja da si čak i debota sjebo otvaranjem ovakve teme. Morati ćeš sad njemu objašnjavati zašto si mu maznio autorska prava
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Oš reći da je deboto ljudsko govno???? je da si slučaj ali pretjeruješred wolf wrote:Ja se ne pravdam ljudskim govnima...tre wrote:Kako to da si ovo otvorio prije debe? Znamo da je vikend i da su ti dali internet ali me svejedno zapanjila brzina tvog djelovanja da si čak i debota sjebo otvaranjem ovakve teme. Morati ćeš sad njemu objašnjavati zašto si mu maznio autorska prava
.."Prvi put kad sam shvatila da sam žrtva seksualnog zlostavljanja, imala sam 40 godina, rekla je časna sestra.."T. wrote:Dok je bila mlađa te dok joj ga je velečasni zabijao, nije imala moralno-teoloških dvojbi...
Samo primjećujem...
Majketiga..a sto si dotad mislila?da te Bog blagoslovio???
cura se ispucala,sad trazi otpremninu za pemziju..
Citam,sve vise tako tih ocvalih glumica,casnih i necasnih,modnih modela,ovih i onih,odjedared nakon 30 godina zakljuce da su bile "silovane"...
Bas danas citam o onom liku bill cosby-ju..ode didica sa 81 u bajbuk..3-10 godina penalti..neka ga ocvala glumica,kojoj je pomogao da uspije u karijeri,tuzila za silovanje...a ja..
Guest- Guest
Debo isto prima...T. wrote:Debo je napušen a wolf prima pilule s odgodnom dejstvom...tre wrote:Kako to da si ovo otvorio prije debe? Znamo da je vikend i da su ti dali internet ali me svejedno zapanjila brzina tvog djelovanja da si čak i debota sjebo otvaranjem ovakve teme. Morati ćeš sad njemu objašnjavati zašto si mu maznio autorska prava
Ne primam nikakve pilule...Samo Vam kažem da ste svoje vrijeme potrošili...Na Zemlji...T. wrote:Debo je napušen a wolf prima pilule s odgodnom dejstvom...tre wrote:Kako to da si ovo otvorio prije debe? Znamo da je vikend i da su ti dali internet ali me svejedno zapanjila brzina tvog djelovanja da si čak i debota sjebo otvaranjem ovakve teme. Morati ćeš sad njemu objašnjavati zašto si mu maznio autorska prava
red wolf-
2016-02-10
Jebate,treba paziti u danasnje vrijeme..ti se prihefta neka djeva sve zabiljeziti u 4K,i pohraniti u vremenske kapsule..jebate,dos korak do mirovine i on da odmoris i opustis e i malo uzivas,stigne ti optuzba za silovanje,a bičez si vec i zaboravio da postoji..zlo nikad ne spava..
Guest- Guest
a prije ništa??pismejker wrote:Jebate,treba paziti u danasnje vrijeme..
pazi da te ne stigne
immortal-
2014-04-16
aHA
SPREMA SE TUŽBENA PRIJAVA ZNAČI
SPREMA SE TUŽBENA PRIJAVA ZNAČI
Dosle mladje i velecasni se preorjentirali na njih i ova se sad osjetila jako povrijedjena i seksualno eksploatirana .... sramotapismejker wrote:.."Prvi put kad sam shvatila da sam žrtva seksualnog zlostavljanja, imala sam 40 godina, rekla je časna sestra.."T. wrote:Dok je bila mlađa te dok joj ga je velečasni zabijao, nije imala moralno-teoloških dvojbi...
Samo primjećujem...
Majketiga..a sto si dotad mislila?da te Bog blagoslovio???
cura se ispucala,sad trazi otpremninu za pemziju..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Iebavala se 40 god
a onda se udala.............ni prva ni zadnja
- Ćud je ženska strana naopaka,
stotinu će promjeniti vjera da učini šta joj srcu drago -
Jadna švora ...Yehudim wrote:Iebavala se 40 god
Ona nedužno raširila noge a velečasni to iskoristio pa je brutalno natakario.
I tako 25 godina dok nije jadna skontala da je to silovanje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
red wolf wrote:Ne primam nikakve pilule...T. wrote:Debo je napušen a wolf prima pilule s odgodnom dejstvom...tre wrote:Kako to da si ovo otvorio prije debe? Znamo da je vikend i da su ti dali internet ali me svejedno zapanjila brzina tvog djelovanja da si čak i debota sjebo otvaranjem ovakve teme. Morati ćeš sad njemu objašnjavati zašto si mu maznio autorska prava
2014-04-15
Ovo je sexisticki komentarYehudim wrote:Iebavala se 40 god
Tko zna sto je stvarno s tom svorom
Zena mozda pristala da Bogu ugodi ali joj ni bilo ugodno
Jrbga
Nisu ni svi popovi dobri jebaci
Nisu sigurno. Po zakonu velikih brojeva
e sora sad je tebi žao što nisi i ti bila časna sestraSora wrote:
Jrbga
Nisu ni svi popovi dobri jebaci
Nisu sigurno. Po zakonu velikih brojeva
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Mislila sam da su izletnici
» SDP:"Mi smo stranka časnih i poštenih ljudi"
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Mislila sam da neću uzeti ured ali sad baš hoću
» Mislila sam da su izletnici
» SDP:"Mi smo stranka časnih i poštenih ljudi"
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Mislila sam da neću uzeti ured ali sad baš hoću
Page 1 of 3