HDZ se rješava Kujundžića
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HDZ se rješava Kujundžića
Gostujući sinoć u HRT-ovom Dnevniku, ministar Kujundžić iznio je novu obranu: nije imao uvid u kredite koji su glasili na njegovu suprugu, pa nije mogao znati da mu kuća vrijedi više nego što je prijavio.
Na direktan upit voditelja o procjenama bankovnih vještaka, po kojima kuća u Markuševcu vrijedi znatno više nego što je prijavio u imovinskoj kartici, ministar je izjavio: “Nisam ni gledao što je procijenila banka. Supruga je dizala kredite, tako da ja papire nisam ni gledao”.
Međutim, prema ugovorima o kreditiranju kojima raspolaže Telegram, ministar Kujundžić ne samo da je gledao papire, nego ih je i potpisivao.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Većdavno mi reče jedan moj generalni:
- Ero, ko se ne zna pobrinut za se, ne zna ni za druge.
Vraški je u pravu.
Vraški je u pravu.
ebenica wrote:a vidim kod tebe je puno u vražju mater, so offensive
ili stavi još neku sličicu pesa, pokaži kad si pun jebote debila. ili smjesti guzičicu nekoj pičCi na auto, za to si stvoren.
Pesek, lajes.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Sovak wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Jebote citam te vase reakcije i nounarske apele i vapaje, pa rekoh bogtejebo nalemali je krkani k'o vola/kravu u kupusu ... ma koji kupus, skoro pa djenosajd.
Kad ono niti su mu rodjaci, niti su radili na njegovoj kuci, a napad je izveden pokazivanjem gebisa i sjedanjem gu'ice na haubu.
So offensive.
ponašaju se kao da čuvaju highly classified Area 51 UFO facility.
Kaj god, tipovi su klasa Stevena Seagala.
litra istarske rakije sve rješava.
Bome bi. Legli bi jedno 24 ure i niti glasa ne bi pustili.
Guest- Guest
Portal Telegram otkrio je, naime, kako je u posljednje je dvije godine Ministarstvo zdravstva isplatio 4,7 milijuna kuna prvom susjedu i nekadašnjem poslovnom partneru obitelji Kujundžić Nevenu Mrkši, tj. njegovoj tvrtki Smart Medical d.o.o.
Tvrtka Smart Medical osnovana je početkom prosinca 2016., manje od dva mjeseca nakon što je Kujundžić stupio na ministarsku dužnost. Prije toga, do 2016., Mrkša je imao firmu koja se bavila iznajmljivanjem plovila, a s obitelji Kujundžić veže ga višegodišnje poznanstvo i brojni poslovi s nekretninama, kao i ranije optužbe za pogodovanje.
Kujundžić zasad nije komentirao najnovije otkriće koje je objavio Telegram.
ovi nece docekat ponedjeljak
2014-04-12
debotoijusto wrote:Portal Telegram otkrio je, naime, kako je u posljednje je dvije godine Ministarstvo zdravstva isplatio 4,7 milijuna kuna prvom susjedu i nekadašnjem poslovnom partneru obitelji Kujundžić Nevenu Mrkši, tj. njegovoj tvrtki Smart Medical d.o.o.
Tvrtka Smart Medical osnovana je početkom prosinca 2016., manje od dva mjeseca nakon što je Kujundžić stupio na ministarsku dužnost. Prije toga, do 2016., Mrkša je imao firmu koja se bavila iznajmljivanjem plovila, a s obitelji Kujundžić veže ga višegodišnje poznanstvo i brojni poslovi s nekretninama, kao i ranije optužbe za pogodovanje.
Kujundžić zasad nije komentirao najnovije otkriće koje je objavio Telegram.
ovi nece docekat ponedjeljak
ijekom dana u Vladi je obavljen još jedan sastanak s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem, doznaje večeras Jutarnji list.
Neslužbeni izvori navode kako je Kujundžiću tijekom tog razgovora sugerirano da sam podnese ostavku, s obzirom na pritisak afera koji ne jenjava. No ministar, prema našim informacijama, nije pokazao interes da sam odstupi nego je naprotiv, kako nam je neslužbeno preneseno, "prkosio tom prijedlogu".
Kujundžiću je navodno rečeno da bi, zbog narušavanja ugleda Vlade i HDZ-a, ostavku trebao dati već u nedjellju ujutro.
Izvor iz Vlade potvrdio nam je da se jučer održao sastanak s Kujundžićem. Dodaje da u odlukama koje slijede treba pokazati odgovornost i voditi računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a.
“Strpimo se još koji dan, vidjet ćemo sve početkom tjedna”
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eroo wrote:Većdavno mi reče jedan moj generalni:
Vraški je u pravu.
vili40-
2015-08-02
to je istina, al ovaj skot se pobrinuo samo za se...i prijateljeEroo wrote:Većdavno mi reče jedan moj generalni:
Vraški je u pravu.
drugi (narod) od njega imaju samo štete, a sve to plaćaju
stari je odvratan
ko i kuščević...i taj se jako dobro pobrinuo za sebe..i ni za kog drugog
ma fuj! ja ne želim takve ministre
Otišo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/prvi-istup-plenkovica-nakon-smjene-kujundzica-ministarstvo-se-mora-fokusirati-na-ozbiljne-teme-poput-koronavirusa-kujundzic-se-vraca-u-sabor/9904615/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/prvi-istup-plenkovica-nakon-smjene-kujundzica-ministarstvo-se-mora-fokusirati-na-ozbiljne-teme-poput-koronavirusa-kujundzic-se-vraca-u-sabor/9904615/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bezmudi zgubidan Andrej sav usplahiren jer je morao nogirati kujundžića pa sad kao kaptolsku vezu odmah zove ćorušića.
svakakvih govana ima u politici, ali ovaj bezmudi zgubidan brieslske provenijencije i balkanskih političkih manira je bez konkurencije govno no.1.
prilično usrano se bezmudi zgubidan drži pred kamerama otkako su kovač, stier i penava objavili kandidaturu za preuzimanje hdz-a.
svakakvih govana ima u politici, ali ovaj bezmudi zgubidan brieslske provenijencije i balkanskih političkih manira je bez konkurencije govno no.1.
prilično usrano se bezmudi zgubidan drži pred kamerama otkako su kovač, stier i penava objavili kandidaturu za preuzimanje hdz-a.
sitting_bull-
2015-09-28
Ajd sad po sendvič, zaradio si ga.sitting_bull wrote:bezmudi zgubidan Andrej sav usplahiren jer je morao nogirati kujundžića pa sad kao kaptolsku vezu odmah zove ćorušića.
Triba ustavom zabraniti sve ispod Gvozda, a da mu penđer ne gleda u more da obnaša javnu funkciju višu od nekakvog pisarčiča...Eroo wrote:Ajd sad po sendvič, zaradio si ga.sitting_bull wrote:bezmudi zgubidan Andrej sav usplahiren jer je morao nogirati kujundžića pa sad kao kaptolsku vezu odmah zove ćorušića.
ode tako i Dr House - lažni brantelj
Pa pa, hoće hrvatina sve što je ukrao ostaviti?
Hoće vjerojatno...
Hoće vjerojatno...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pa pa, hoće hrvatina sve što je ukrao ostaviti?
Hoće vjerojatno...
u biti nije ukrao ništa, apartmane su mu natovarili i jedan stan koje je davno prodao samo ih nitko nije uknjižio. Sve osim ove zadnje nekretnine je kupio prije nego je postao ministar, kao vlasniku poliklinike, i uz karijeru uglednog kirurga i ženinu građevnu firmu to nije problem. Kriv je za glupost i bezobrazluk da svako ko radi i dobro zarađuje može zaradit pet milijuna kuna. Usput, niko normalan ne upisuje stan u imovinsku na triput manje nego vrijedi ko što je on uradio nego na više, da si ostavi prostora.
kvaka je u onih pet ct uređaja koje je htio nabavit za državne bolnice, a time bi medikolu izbio godišnje 60 milijuna kuna koji bi išli tim državnim bolnicama.
a da, prema mojim informacijama suvlasnik medicola je bandić a i mafija iz epehazije koja ga je medijski satrala ima tu neki svoj interes...
dakle, nije da branim HDZ, dobro je poznato moje mišljenje o njima a i o kompetencijama ovog idiota, koji je bio onoliko dobar doktor koliko je loš manager i ministar, kao i o njihovom poštenju, ali ovdje se ne radi o tome.
puno jači je ovaj 10kre iz zadra....
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-direktor-drzavne-agencije-po-povlastenim-uvjetima-kupio-stan-od-iste-te-agencije-stromar-ga-prijavio-dorh-u-pa-mene-je-sram-koliko-nemam/9907354/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-direktor-drzavne-agencije-po-povlastenim-uvjetima-kupio-stan-od-iste-te-agencije-stromar-ga-prijavio-dorh-u-pa-mene-je-sram-koliko-nemam/9907354/
Odlicna vijest. Nakon izbora Milanovica i nagovjestenja promjena, jos jedna dobra vijest. Sjebali kikasa... Sada samo nastaviti tim tempom. Udri po bagri...Skoro sam siguran da niti jedan saborski zastupnik, drzavni tajnik i sl ne moze dokazati porijeklo imovine. Tako,manje vise po cijeloj vertikali. Sad je prilika . Goni bandu preko izvora..... Kila mozga....Uh jesam optimistican.... Jos kad dodje lijevo krilo na vlast.... Yuuppppi k yyyeeeeeee mf
2014-04-14
mutava baštarda wrote:Triba ustavom zabraniti sve ispod Gvozda, a da mu penđer ne gleda u more da obnaša javnu funkciju višu od nekakvog pisarčiča...Eroo wrote:Ajd sad po sendvič, zaradio si ga.sitting_bull wrote:bezmudi zgubidan Andrej sav usplahiren jer je morao nogirati kujundžića pa sad kao kaptolsku vezu odmah zove ćorušića.
darth_vader-
2014-04-17
U biti čist je ko suza a što je potvrdio kada je na presicu stigao s odvjetnikom i rekao da se za daljnja pitanja obrate njemu :)marcellus wrote:kaya wrote:Pa pa, hoće hrvatina sve što je ukrao ostaviti?
Hoće vjerojatno...
u biti nije ukrao ništa, apartmane su mu natovarili i jedan stan koje je davno prodao samo ih nitko nije uknjižio. Sve osim ove zadnje nekretnine je kupio prije nego je postao ministar, kao vlasniku poliklinike, i uz karijeru uglednog kirurga i ženinu građevnu firmu to nije problem. Kriv je za glupost i bezobrazluk da svako ko radi i dobro zarađuje može zaradit pet milijuna kuna. Usput, niko normalan ne upisuje stan u imovinsku na triput manje nego vrijedi ko što je on uradio nego na više, da si ostavi prostora.
kvaka je u onih pet ct uređaja koje je htio nabavit za državne bolnice, a time bi medikolu izbio godišnje 60 milijuna kuna koji bi išli tim državnim bolnicama.
a da, prema mojim informacijama suvlasnik medicola je bandić a i mafija iz epehazije koja ga je medijski satrala ima tu neki svoj interes...
dakle, nije da branim HDZ, dobro je poznato moje mišljenje o njima a i o kompetencijama ovog idiota, koji je bio onoliko dobar doktor koliko je loš manager i ministar, kao i o njihovom poštenju, ali ovdje se ne radi o tome.
Jer tako to rade svi nevini .
U biti iz toga je jasno koliko je on kriv i glup jer je napravio što nitko do sada. Ili je najgluplji ili najkrivlji.
Sjećam se kada je jedan radnik u jednoj firmi imao problem u francuskoj i neku pretragu vozila . Ponuđen mu je unaprijed francuski advokat da bude s njim kod pretrage jer smo svi znali da će pronaći nešto a što bi moglo koštati i koštati njega jedno mjesec dana zatvora. I čovjek je odbio advokata pod objašnjenjem - pa nisam lud da odvjetnik stoji sa mnom , odmah će znati da sam kriv ! . Pametniji od svih nas, i nisu našli ništa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HDZ vratio Prgometa i Kujundžića u stranku!
» Vučic se rješava Dodika
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» Janša se rješava Titoističkog smrada
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
» Vučic se rješava Dodika
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» Janša se rješava Titoističkog smrada
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
Page 4 of 7