HDZ se rješava Kujundžića
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HDZ se rješava Kujundžića
debotoijusto wrote:marcellus wrote:Gdje to ima, kamo da idemo, pitali smo. To vam se radi privatno, u privatnoj poliklinici Medikol, nijedna bolnica nema taj uređaj, rekla je bijela kuta.
A koliko to, molim vas, košta, ukočila se skromna pacijentica kojoj se odmah zavrtilo u glavi na pomisao o računu od tisuću ili dvije tisuće kuna.
Ne brinite, rekla je bijela kuta, to je stvarno strašno skupa pretraga, negdje oko 10 tisuća kuna, ali dobit ćete uputnicu pa nećete ništa platiti. Jako puno ljudi u Hrvatskoj ide na PET/CT, ali sve je to besplatno, preko HZZO-a.O problemu smanjivanja PET/CT pretraga u splitskom "Medikolu" upitali smo i dr. Darija Nakića, ministra zdravlja RH.
– Zatražio sam da se pregledaju ugovori s "Medikolom" za PET/CT, i to u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, odnosno svuda gdje "Medikol" ima PET/CT uređaje, koje koristimo i mi iz sustava javnog zdravstva. Ujedno sam zatražio da se ugovori ne mijenjaju za one gradove u kojima je PET/CT od "Medikola" jedini takav uređaj. Tako sam očekivao kako se ugovor za splitski PET/CT neće mijenjati – kazuje dr. Nakić.
"Kamen smutnje" bio je zagrebački PET/CT uređaj koji se nalazi kod "Medikola".
– Zatražio sam da se ugovor za zagrebački PET/CT prouči, budući da i sustav javnog zdravstva u Zagrebu ima jedan takav uređaj, i to na KBC-u Rebro. Taj uređaj na Rebru nije dovoljno iskorišten i zatražio sam da on bude što više "u pogonu" kako ne bismo "Medikolu" plaćali tako velika novčana sredstva. Naime, samo 2015. godine smo im na ime usluga, pretraga obavljenih na njihovu "zagrebačkom" PET/CT uređaju platili 16 milijuna kuna. To su velika sredstva i ako barem dio tih sredstava možemo uštedjeti boljim radom PET/CT-a na Rebru, zašto to ne bismo učinili – rekao je dr. Nakić.
vijest od prije par godina no stanje isto , rekao bi jos i gore jer danas uredjaj radi jos manje , nedostaje jedan tim obucenih
das lovu za skupu spravu a obave 2 pretrage dnevno , da medikol dobio ugovore s drzavom nekim pogodovanjem ne dvojim , to vec drugi par postol...i prestani branit kuju nije lijepo u tim godinama
kuja nema veze s tim, radi se o 60 milijuna a ne o tome kolko vrijedi njegova kuća i jesu li joj svi kvadrati na broju.
što jasno proizlazi i iz tvog CP-a. Svi uostalom znamo da je Medikol mjesto za pranje love. Stalno su u aferama. A vlasnici kao anonimusi koji nemaju veze s ničim i nikim. Znači da je pravi vlasnik neko ko ima veze :)
šta ti to znači branit kuju, jebe mi se za njega. Zanimaju me razlozi. A vjeruj mi da nitko ne pokreće takve medijske kampanje protiv nekog jer mu je do pravde. Radi se o lovi.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
2014-04-16
2014-04-16
marcellus wrote:kujundžić je tu očito kolateralna šteta
evo ga opet...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tako funkcionira kapitalizammarcellus wrote:u svakom slučaju svi znamo da je nemoguće u hrvatistanu imat "privatni" biznis reda veličine i tipa medikola, koji uzima milijune od države izravno, ako nemaš sveca zaštitnika u politici. Inače nikad ne bi dobili od HZZO-a ni za dijeljenje igli narkomanima. Dakle postoji političar koji je ili debelo debelo plaćen da im podilazi i omogući im monopol na nevjerojatno lukrativan biznis, ili je (vjerojatnije) on i stvarni vlasnik. Tko je taj političar đavo će ga znati, ali HDZ-ovac nije jer da je onda Kujundžić nikad ne bi išao u nabavu tih aparata, dobio bi partijsku direktivu da ne zapišava teren.
A ne na slobodnom trzistu
I kad mi spomenete socijalističku privredu, odobito ti Marcelko konjino.
Mogu samo prdnuti
Na vase slijepilo
I kad citam sve vase upise
I pravim popise otimačina i prevara i namještanja i korupcije u hrvatistanu
Dodam tome SUKERA I NJEGOVE dućane po RH pod tuđim imenom
Zgadi mi se sve
Osobito domljubi s ovog foruma
I pravim popise otimačina i prevara i namještanja i korupcije u hrvatistanu
Dodam tome SUKERA I NJEGOVE dućane po RH pod tuđim imenom
Zgadi mi se sve
Osobito domljubi s ovog foruma
Sora wrote:Tako funkcionira kapitalizammarcellus wrote:u svakom slučaju svi znamo da je nemoguće u hrvatistanu imat "privatni" biznis reda veličine i tipa medikola, koji uzima milijune od države izravno, ako nemaš sveca zaštitnika u politici. Inače nikad ne bi dobili od HZZO-a ni za dijeljenje igli narkomanima. Dakle postoji političar koji je ili debelo debelo plaćen da im podilazi i omogući im monopol na nevjerojatno lukrativan biznis, ili je (vjerojatnije) on i stvarni vlasnik. Tko je taj političar đavo će ga znati, ali HDZ-ovac nije jer da je onda Kujundžić nikad ne bi išao u nabavu tih aparata, dobio bi partijsku direktivu da ne zapišava teren.
Mogu samo prdnuti
Na vase slijepilo
pa ovo je socijalizam kokošo
kapitalizam je nešto drugo i u njemu je zdravstvo dobro
ne, ovo nije socijalizam, piskaralo.marcellus wrote:Sora wrote:Tako funkcionira kapitalizammarcellus wrote:u svakom slučaju svi znamo da je nemoguće u hrvatistanu imat "privatni" biznis reda veličine i tipa medikola, koji uzima milijune od države izravno, ako nemaš sveca zaštitnika u politici. Inače nikad ne bi dobili od HZZO-a ni za dijeljenje igli narkomanima. Dakle postoji političar koji je ili debelo debelo plaćen da im podilazi i omogući im monopol na nevjerojatno lukrativan biznis, ili je (vjerojatnije) on i stvarni vlasnik. Tko je taj političar đavo će ga znati, ali HDZ-ovac nije jer da je onda Kujundžić nikad ne bi išao u nabavu tih aparata, dobio bi partijsku direktivu da ne zapišava teren.
:K:
Mogu samo prdnuti
Na vase slijepilo
ovo je filo kapitalizam, version.hdz
u kapitalizmu je zdravstvo dobro samo za one koji imaju novaca da plate zdravstvene usluge.
ako nemaš novaca, prodaj bubreg pa se liječi.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:ne, ovo nije socijalizam, piskaralo.marcellus wrote:Sora wrote:Tako funkcionira kapitalizammarcellus wrote:u svakom slučaju svi znamo da je nemoguće u hrvatistanu imat "privatni" biznis reda veličine i tipa medikola, koji uzima milijune od države izravno, ako nemaš sveca zaštitnika u politici. Inače nikad ne bi dobili od HZZO-a ni za dijeljenje igli narkomanima. Dakle postoji političar koji je ili debelo debelo plaćen da im podilazi i omogući im monopol na nevjerojatno lukrativan biznis, ili je (vjerojatnije) on i stvarni vlasnik. Tko je taj političar đavo će ga znati, ali HDZ-ovac nije jer da je onda Kujundžić nikad ne bi išao u nabavu tih aparata, dobio bi partijsku direktivu da ne zapišava teren.
Mogu samo prdnuti
Na vase slijepilo
u kapitalizmu je zdravstvo dobro samo za one koji imaju novaca da plate zdravstvene usluge.
Ovo je debilizam, prije nego što sve živo ionako moram platit uzmu mi i od plaće za zdravstvo, točno da mi ne oduzimaju i za mirovinu uštedio bi za lijepu starost. Kad bolje razmislim bilo bi fakat super da mi država prestane "pomagati" skupa sa vama socijalistima...
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:sitting_bull wrote:ne, ovo nije socijalizam, piskaralo.marcellus wrote:Sora wrote:Tako funkcionira kapitalizammarcellus wrote:u svakom slučaju svi znamo da je nemoguće u hrvatistanu imat "privatni" biznis reda veličine i tipa medikola, koji uzima milijune od države izravno, ako nemaš sveca zaštitnika u politici. Inače nikad ne bi dobili od HZZO-a ni za dijeljenje igli narkomanima. Dakle postoji političar koji je ili debelo debelo plaćen da im podilazi i omogući im monopol na nevjerojatno lukrativan biznis, ili je (vjerojatnije) on i stvarni vlasnik. Tko je taj političar đavo će ga znati, ali HDZ-ovac nije jer da je onda Kujundžić nikad ne bi išao u nabavu tih aparata, dobio bi partijsku direktivu da ne zapišava teren.
Mogu samo prdnuti
Na vase slijepilo
Ovo je debilizam, prije nego što sve živo ionako moram platit uzmu mi i od plaće za zdravstvo, točno da mi ne oduzimaju i za mirovinu uštedio bi za lijepu starost. Kad bolje razmislim bilo bi fakat super da mi država prestane "pomagati" skupa sa vama socijalistima...
Socijalizam je sranje, ma kako god da okreneš...socijalna osjetjivost da, ali bi trebala biti puno drukčije uređena, nego kod nas...mi imamo socijalizam za kradezeovce i esdepenjare, a sirotinja i potrebiti uopće ne osjete blagodati te "socijalno osviještene"države...
darth_vader-
2014-04-17
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HDZ vratio Prgometa i Kujundžića u stranku!
» Vučic se rješava Dodika
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» Janša se rješava Titoističkog smrada
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
» Vučic se rješava Dodika
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» Janša se rješava Titoističkog smrada
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
Page 7 of 7