HDZ se rješava Kujundžića
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HDZ se rješava Kujundžića
dakle HZZO plaća vlasniku Medikola, koji po svoj prilici NIJE pravi vlasnik...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
odnosno, tu se ne radi o nekretninama, on kao vlasnik poliklinike i ugledni primarijus i ravnatelj klinike i žena kao vlasnica nekretninskog biznisa su to uglavnom stekli prije nego je on ušao u politiku. Da je nešto tu i mutno to je sitniš.
tu se radi o puno većoj stvari od nečije kuće ili apartmana u novalji.
tu se radi o puno većoj stvari od nečije kuće ili apartmana u novalji.
Gle, rebro ga ima sigurno, provjeri.marcellus wrote:Gdje to ima, kamo da idemo, pitali smo. To vam se radi privatno, u privatnoj poliklinici Medikol, nijedna bolnica nema taj uređaj, rekla je bijela kuta.
A koliko to, molim vas, košta, ukočila se skromna pacijentica kojoj se odmah zavrtilo u glavi na pomisao o računu od tisuću ili dvije tisuće kuna.
Ne brinite, rekla je bijela kuta, to je stvarno strašno skupa pretraga, negdje oko 10 tisuća kuna, ali dobit ćete uputnicu pa nećete ništa platiti. Jako puno ljudi u Hrvatskoj ide na PET/CT, ali sve je to besplatno, preko HZZO-a.
Pretrage u medikolu isto plaća hzzo, za one kojima je to potrebno.
Međutim jako puno privatnih doktora posebno iz sunce poliklinike onog lopova grgića šalje ljude na tu pretragu bespotrebno jer lopov ima deal s medikolom. Čak doktori koji se pobune dobivaju otkaze. Tipa zašto šaljete čovjeka s uganućem noge na pet/ ct , to je velika količina zračenja? Evo ti otkaz, zato jer šaljemo...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A misliš da je bandić vlasnik ?marcellus wrote:dakle HZZO plaća vlasniku Medikola, koji po svoj prilici NIJE pravi vlasnik...
A gle moguće
2015-08-15
pa iza mnogih firmi ne stoje imena pravih vlasnika...kad vec spominjes bandica..onda interesantno svega jedan stan il nekretnina stoji na njegovo ime..a koliko je nekretnina sto je prepisao na ime bivse/sadasnje zene,kumova,djece,baba mande...kaya wrote:A misliš da je bandić vlasnik ?marcellus wrote:dakle HZZO plaća vlasniku Medikola, koji po svoj prilici NIJE pravi vlasnik...
A gle moguće
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma moguće, on je za vješanje spreman.vuksadinare wrote:pa iza mnogih firmi ne stoje imena pravih vlasnika...kad vec spominjes bandica..onda interesantno svega jedan stan il nekretnina stoji na njegovo ime..a koliko je nekretnina sto je prepisao na ime bivse/sadasnje zene,kumova,djece,baba mande...kaya wrote:A misliš da je bandić vlasnik ?marcellus wrote:dakle HZZO plaća vlasniku Medikola, koji po svoj prilici NIJE pravi vlasnik...
A gle moguće
Međutim u previše pet/ ct pretraga, jedan aparat je za miljon stanovnika !a hrvatska ima 3,5 i pet aparata odgovor je u tome što privatnici šibaju ljude na pet/ct jer imaju otprilike upalu grla. I ovi jadni idu...a zračenje je nenormalno
2015-08-15
kad gledas prije tridesetak godina bandic je bio jedan obicni partijski cinovnik u opcini pescenica...a onda ga je ON..'odlucno mozda' predlozio da bude kandidat za gradonacelnika zagreba i sve ostalo je povijest i sadasnjost ...taj racan je jebote imao nekoliko doista pogresnih kardinalnih odluka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote:Gle, rebro ga ima sigurno, provjeri.marcellus wrote:Gdje to ima, kamo da idemo, pitali smo. To vam se radi privatno, u privatnoj poliklinici Medikol, nijedna bolnica nema taj uređaj, rekla je bijela kuta.
A koliko to, molim vas, košta, ukočila se skromna pacijentica kojoj se odmah zavrtilo u glavi na pomisao o računu od tisuću ili dvije tisuće kuna.
Ne brinite, rekla je bijela kuta, to je stvarno strašno skupa pretraga, negdje oko 10 tisuća kuna, ali dobit ćete uputnicu pa nećete ništa platiti. Jako puno ljudi u Hrvatskoj ide na PET/CT, ali sve je to besplatno, preko HZZO-a.
Pretrage u medikolu isto plaća hzzo, za one kojima je to potrebno.
Međutim jako puno privatnih doktora posebno iz sunce poliklinike onog lopova grgića šalje ljude na tu pretragu bespotrebno jer lopov ima deal s medikolom. Čak doktori koji se pobune dobivaju otkaze. Tipa zašto šaljete čovjeka s uganućem noge na pet/ ct , to je velika količina zračenja? Evo ti otkaz, zato jer šaljemo...
naravno da plaća HZZO, u tome i je fora.
rebro ima, u međuvremenu je nabavilo nitko drugi još ne.
i da upravo u tome je kvaka. Medikol je mafija, jebiga.
kaya wrote:A misliš da je bandić vlasnik ?marcellus wrote:dakle HZZO plaća vlasniku Medikola, koji po svoj prilici NIJE pravi vlasnik...
A gle moguće
rumor has it
priča se
u svakom slučaju svi znamo da je nemoguće u hrvatistanu imat "privatni" biznis reda veličine i tipa medikola, koji uzima milijune od države izravno, ako nemaš sveca zaštitnika u politici. Inače nikad ne bi dobili od HZZO-a ni za dijeljenje igli narkomanima. Dakle postoji političar koji je ili debelo debelo plaćen da im podilazi i omogući im monopol na nevjerojatno lukrativan biznis, ili je (vjerojatnije) on i stvarni vlasnik. Tko je taj političar đavo će ga znati, ali HDZ-ovac nije jer da je onda Kujundžić nikad ne bi išao u nabavu tih aparata, dobio bi partijsku direktivu da ne zapišava teren.
Čuj ovaj pravednik iz hrvatske zore ti je poprilično beskurpulozan lik. Nedavno je imao aferu kada je njegova štićenica zadravec u vinogradskoj naručila nešto uz jako veliku cijenu pod sumnjivim okolnostima pa su je planirali maknuti a pravednik je maknuo sve koji su htjeli maknuti nju da nabava prođe...
Tako da ako je htio naručiti još 5 pet/ct da se hrvati snimaju ko u černobilu kad ih boli noga je isključivo zato jer ne htio kintu u džep , jer šta će druga mafija uzimati lovu kada može on.
Tako da ako je htio naručiti još 5 pet/ct da se hrvati snimaju ko u černobilu kad ih boli noga je isključivo zato jer ne htio kintu u džep , jer šta će druga mafija uzimati lovu kada može on.
2015-08-15
Znači mafijaš iz zmijavaca je skonto šta će njemu mafija uzimat lovu kada je on ministar, uzet će ju on pa je dobio pički.
To se desi kada si seljačić umisli mafijati po gradu ..
To se desi kada si seljačić umisli mafijati po gradu ..
2015-08-15
kaya wrote:Čuj ovaj pravednik iz hrvatske zore ti je poprilično beskurpulozan lik. Nedavno je imao aferu kada je njegova štićenica zadravec u vinogradskoj naručila nešto uz jako veliku cijenu pod sumnjivim okolnostima pa su je planirali maknuti a pravednik je maknuo sve koji su htjeli maknuti nju da nabava prođe...
ne ulazim u to. Ulazim u to da sam, naročito nakon jučerašnjeg teksta jutarnjeg, vrlo siguran u to da on nije smijenjen zbog muljanja s nekretninama (što ne znači nužno da nešto sitno nije smuljao, kupio kuću ispod cijene od ženine firme ili tako nešto)
nego zbog nečeg što je stvarno velika lova i biznis, a to su pet ct
Moguće, zaigrao se u nabavi, prošlo par puta a ovo mu je krupan zalogaj bio. Mislio uzeti koji miljončić eura jer on je ministar ipak ali veći krokodili rekli stop.marcellus wrote:kaya wrote:Čuj ovaj pravednik iz hrvatske zore ti je poprilično beskurpulozan lik. Nedavno je imao aferu kada je njegova štićenica zadravec u vinogradskoj naručila nešto uz jako veliku cijenu pod sumnjivim okolnostima pa su je planirali maknuti a pravednik je maknuo sve koji su htjeli maknuti nju da nabava prođe...
ne ulazim u to. Ulazim u to da sam, naročito nakon jučerašnjeg teksta jutarnjeg, vrlo siguran u to da on nije smijenjen zbog muljanja s nekretninama (što ne znači nužno da nešto sitno nije smuljao, kupio kuću ispod cijene od ženine firme ili tako nešto)
2015-08-15
kaya wrote:Moguće, zaigrao se u nabavi, prošlo par puta a ovo mu je krupan zalogaj bio. Mislio uzeti koji miljončić eura jer on je ministar ipak ali veći krokodili rekli stop.marcellus wrote:kaya wrote:Čuj ovaj pravednik iz hrvatske zore ti je poprilično beskurpulozan lik. Nedavno je imao aferu kada je njegova štićenica zadravec u vinogradskoj naručila nešto uz jako veliku cijenu pod sumnjivim okolnostima pa su je planirali maknuti a pravednik je maknuo sve koji su htjeli maknuti nju da nabava prođe...
gle, ne mogu ga maknut zato jer je nekom zapišao teren, mislim ono niko neće reć "smijenit ćemo ministra jer će izbit 60 milijuna kuna zarade godišnje privatnoj firmi koja ima monopol na pet ct uređaje u hrvatskoj i koja daje provizije doktorima da šalju na ct i kad treba i ne jer HZZO ionak sve plaća koliko god ovi traže, nema izbora".
ali ono kupio si kuću, pa odakle ti pare, pa ko ti je posudio, pa zašto kredit zašto banka... to uvijek prolazi kod hrvatske javnosti, tim više što je manje više poznato da je HDZ zločinačka organizacija i svi ionak misle da svi hadezeovci kradu.
marcellus wrote:puno jači je ovaj 10kre iz zadra....
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-direktor-drzavne-agencije-po-povlastenim-uvjetima-kupio-stan-od-iste-te-agencije-stromar-ga-prijavio-dorh-u-pa-mene-je-sram-koliko-nemam/9907354/
Koji su to likovi ...
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:puno jači je ovaj 10kre iz zadra....
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-direktor-drzavne-agencije-po-povlastenim-uvjetima-kupio-stan-od-iste-te-agencije-stromar-ga-prijavio-dorh-u-pa-mene-je-sram-koliko-nemam/9907354/
Koji su to likovi ...
da ovo je od rijetkih situacija da moram jutarnjem nešto potpisat... lik je potpuno nadrealan. Ono jebote montypython i top lista nadrealista i alan ford sve u jednom.
Jaka glazba, bljeskalice, pljeskanje rukicama, tupkanje nogicama, UUUurrraaaaaaa. Kila mozga. Nego kolega, posto ste jednom prezivjeli Mesica, zakopajte malo po Therme Zagreb i sprezi ercegovackog lopova i predsjednika antifa DNRH... Muhahahahah
2014-04-14
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:puno jači je ovaj 10kre iz zadra....
Koji su to likovi ...
da ovo je od rijetkih situacija da moram jutarnjem nešto potpisat... lik je potpuno nadrealan. Ono jebote montypython i top lista nadrealista i alan ford sve u jednom.
E ... tip si je frend s Lovrom Kuscevicem i renta mu svoj stan u Zagrebu!
Pa majku mu jebem u cvalje.
Guest- Guest
marcellus wrote:Gdje to ima, kamo da idemo, pitali smo. To vam se radi privatno, u privatnoj poliklinici Medikol, nijedna bolnica nema taj uređaj, rekla je bijela kuta.
O problemu smanjivanja PET/CT pretraga u splitskom "Medikolu" upitali smo i dr. Darija Nakića, ministra zdravlja RH.
– Zatražio sam da se pregledaju ugovori s "Medikolom" za PET/CT, i to u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, odnosno svuda gdje "Medikol" ima PET/CT uređaje, koje koristimo i mi iz sustava javnog zdravstva. Ujedno sam zatražio da se ugovori ne mijenjaju za one gradove u kojima je PET/CT od "Medikola" jedini takav uređaj. Tako sam očekivao kako se ugovor za splitski PET/CT neće mijenjati – kazuje dr. Nakić.
"Kamen smutnje" bio je zagrebački PET/CT uređaj koji se nalazi kod "Medikola".
– Zatražio sam da se ugovor za zagrebački PET/CT prouči, budući da i sustav javnog zdravstva u Zagrebu ima jedan takav uređaj, i to na KBC-u Rebro. Taj uređaj na Rebru nije dovoljno iskorišten i zatražio sam da on bude što više "u pogonu" kako ne bismo "Medikolu" plaćali tako velika novčana sredstva. Naime, samo 2015. godine smo im na ime usluga, pretraga obavljenih na njihovu "zagrebačkom" PET/CT uređaju platili 16 milijuna kuna. To su velika sredstva i ako barem dio tih sredstava možemo uštedjeti boljim radom PET/CT-a na Rebru, zašto to ne bismo učinili – rekao je dr. Nakić.
vijest od prije par godina no stanje isto , rekao bi jos i gore jer danas uredjaj radi jos manje , nedostaje jedan tim obucenih
das lovu za skupu spravu a obave 2 pretrage dnevno , da medikol dobio ugovore s drzavom nekim pogodovanjem ne dvojim , to vec drugi par postol...i prestani branit kuju nije lijepo u tim godinama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:Gdje to ima, kamo da idemo, pitali smo. To vam se radi privatno, u privatnoj poliklinici Medikol, nijedna bolnica nema taj uređaj, rekla je bijela kuta.
Ne brinite, rekla je bijela kuta, to je stvarno strašno skupa pretraga, negdje oko 10 tisuća kuna, ali dobit ćete uputnicu pa nećete ništa platiti. Jako puno ljudi u Hrvatskoj ide na PET/CT, ali sve je to besplatno, preko HZZO-a.O problemu smanjivanja PET/CT pretraga u splitskom "Medikolu" upitali smo i dr. Darija Nakića, ministra zdravlja RH.
– Zatražio sam da se pregledaju ugovori s "Medikolom" za PET/CT, i to u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, odnosno svuda gdje "Medikol" ima PET/CT uređaje, koje koristimo i mi iz sustava javnog zdravstva. Ujedno sam zatražio da se ugovori ne mijenjaju za one gradove u kojima je PET/CT od "Medikola" jedini takav uređaj. Tako sam očekivao kako se ugovor za splitski PET/CT neće mijenjati – kazuje dr. Nakić.
"Kamen smutnje" bio je zagrebački PET/CT uređaj koji se nalazi kod "Medikola".
– Zatražio sam da se ugovor za zagrebački PET/CT prouči, budući da i sustav javnog zdravstva u Zagrebu ima jedan takav uređaj, i to na KBC-u Rebro. Taj uređaj na Rebru nije dovoljno iskorišten i zatražio sam da on bude što više "u pogonu" kako ne bismo "Medikolu" plaćali tako velika novčana sredstva. Naime, samo 2015. godine smo im na ime usluga, pretraga obavljenih na njihovu "zagrebačkom" PET/CT uređaju platili 16 milijuna kuna. To su velika sredstva i ako barem dio tih sredstava možemo uštedjeti boljim radom PET/CT-a na Rebru, zašto to ne bismo učinili – rekao je dr. Nakić.
vijest od prije par godina no stanje isto , rekao bi jos i gore jer danas uredjaj radi jos manje , nedostaje jedan tim obucenih
das lovu za skupu spravu a obave 2 pretrage dnevno , da medikol dobio ugovore s drzavom nekim pogodovanjem ne dvojim , to vec drugi par postol...i prestani branit kuju nije lijepo u tim godinama
kuja nema veze s tim, radi se o 60 milijuna a ne o tome kolko vrijedi njegova kuća i jesu li joj svi kvadrati na broju.
što jasno proizlazi i iz tvog CP-a. Svi uostalom znamo da je Medikol mjesto za pranje love. Stalno su u aferama. A vlasnici kao anonimusi koji nemaju veze s ničim i nikim. Znači da je pravi vlasnik neko ko ima veze :)
šta ti to znači branit kuju, jebe mi se za njega. Zanimaju me razlozi. A vjeruj mi da nitko ne pokreće takve medijske kampanje protiv nekog jer mu je do pravde. Radi se o lovi.
Similar topics
» HDZ vratio Prgometa i Kujundžića u stranku!
» Vučic se rješava Dodika
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» Janša se rješava Titoističkog smrada
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
» Vučic se rješava Dodika
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» Janša se rješava Titoističkog smrada
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
Page 6 of 7