Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
mršGnječ wrote:Eroo wrote:U nas Turaka uopće nije bilo. U Ljubuškom su kadija i aga bili domaći muslimani,Gnječ wrote:kaya wrote:Ja mislim da je to zbog H1B, najjači su..
mislim da je zato jer su im turci odsjecali glave pa su popolju morali vatat i skupljat glave a ono glava - lopta. 500 godina treninga je tu uloženo i bezbroj hercegovanskih glava se kotrljalo popolju i pokamenu...
jer su Turci izbjegavali Zapadnu Hercegovinu. Znaju oni zašto.
Jedan se pokušao udomaćit u nas, ali ga je moj rođeni smaka.
Ja i danas nosim po njemu nadimak (u užoj obitelji). Pazi me se!
ma jebem mater tebi i svim hercegovcima.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
o yebote...Gnječ wrote:kaya wrote:Ja mislim da je to zbog H1B, najjači su..
mislim da je zato jer su im turci odsjecali glave pa su popolju morali vatat i skupljat glave a ono glava - lopta. 500 godina treninga je tu uloženo i bezbroj hercegovanskih glava se kotrljalo popolju i pokamenu...
Guest- Guest
ya yebem sve hertzegovke..(stoćel sada reci..?)mortal wrote:mršGnječ wrote:Eroo wrote:U nas Turaka uopće nije bilo. U Ljubuškom su kadija i aga bili domaći muslimani,Gnječ wrote:kaya wrote:Ja mislim da je to zbog H1B, najjači su..
jer su Turci izbjegavali Zapadnu Hercegovinu. Znaju oni zašto.
Jedan se pokušao udomaćit u nas, ali ga je moj rođeni smaka.
Ja i danas nosim po njemu nadimak (u užoj obitelji). Pazi me se!
ma jebem mater tebi i svim hercegovcima.
Guest- Guest
Turcin doso,Erin ga ukoko,a ostala armada osmanlija od parstotisca tesko opremljenih osmanlija se usrala od strava i rekla.."necemo hertzegovinu dirati..""
Guest- Guest
U zapadnom dijelu nema džamija. Barem ne kao kod vas.Legendovich wrote:Turcin doso,Erin ga ukoko,a ostala armada osmanlija od parstotisca tesko opremljenih osmanlija se usrala od strava i rekla.."necemo hertzegovinu dirati..""
Eroo wrote:GENI KAMENI – Nameće se pitanje zašto na Euru nema reprezentacije Hercegovine?Hercegovina nije država, ali je u sportu jača i od većih država
DALJE:
https://poskok.info/geni-kameni-namece-se-pitanje-zasto-na-euru-nema-reprezentacije-hercegovine/
Poturci zaobilaze ovu temu u širokom luku.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vuco oprao Severinu:'Daj ženo skuliraj se, tko si ti. Država ima večih problema od tvojih pizdarija.'
» Kad Komšić izgovori “građanska država” misli na : unitaristička džamahirija Bosna i Hercegovina
» To nije drzava, nego pećina
» GLAS KONCILA Hrvatska nije sekularna država!
» Trump misli da Ukrajina nije prava država
» Kad Komšić izgovori “građanska država” misli na : unitaristička džamahirija Bosna i Hercegovina
» To nije drzava, nego pećina
» GLAS KONCILA Hrvatska nije sekularna država!
» Trump misli da Ukrajina nije prava država
Page 2 of 2