Vlajland j.d.o.o.
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Vlajland j.d.o.o.
Nego kako
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/firma-iz-kastela-tjerala-kuhara-i-konobaricu-da-rade-po-15-sati-dnevno-bez-pauze-i-za-to-im-dali-po-1000-kuna-sud-tvrtki-odrezao-junacku-kaznu-1000844
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/firma-iz-kastela-tjerala-kuhara-i-konobaricu-da-rade-po-15-sati-dnevno-bez-pauze-i-za-to-im-dali-po-1000-kuna-sud-tvrtki-odrezao-junacku-kaznu-1000844
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Vlajland j.d.o.o.
vece budale ti radnici..ja da mi to naprave iole dva dana aj bok..otkaz dajem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jes vidija ti to. Oni su uveli sezonce da im rade , niti ih prijavili nit išta , radi na brodu 15 sati , nisu in plaće isplatili , još radi dodatne poslove koji nisu u opisu posla , ovi zvali inspekciju i ovi došli napravili zapisnik , kuhar i konobarica , di su papiri ? Rade na crno. Amo na sud.
Hrvatskoj triba radna snaga u turizmu , ne triba joj negativna reklama radi ovih.
Evo tebi junačka kazna i za primjer ostalima.
Aj da vidim koji je idući kojemu će ovako šta past na pamet.
Proračun se puni od poreza i turizma a ti ćeš na crno dovodi radnu snagu i stvarat loš imiđ tako da sutra nitko ne dođe radit ovamo radi tebe i sličniš.
Kako da nećeš.
Hrvatskoj triba radna snaga u turizmu , ne triba joj negativna reklama radi ovih.
Evo tebi junačka kazna i za primjer ostalima.
Aj da vidim koji je idući kojemu će ovako šta past na pamet.
Proračun se puni od poreza i turizma a ti ćeš na crno dovodi radnu snagu i stvarat loš imiđ tako da sutra nitko ne dođe radit ovamo radi tebe i sličniš.
Kako da nećeš.
2014-04-11
Sumnjam ja da su ovo domaći. Nema više domaće radne snage koja će pušit ove fore. Ovo uvezlo iz Bosne , Srbije , Makedonije , dovuklo ih i zavlačilo za plaću.vuksadinare wrote:vece budale ti radnici..ja da mi to naprave iole dva dana aj bok..otkaz dajem
Ja i ti bi to napravili jer nam je kuća odma tu pa bi digli sidro i gotovo a ovi to ne mogu baš tako i kad su vidili da će vratit doma bez zarade fino ok evo ti inspekcija.
2014-04-11
pa što je razlog tolikom iseljavanju nego takav način postupanja prema djelatnicima
meni ni pravo na primanja s biroa nisu dali u vrijednosti oko 10- 12 tis kuna
jer se uvažio nezakonit postupak smrada kojem se pustilo da radi što hoće
ovo je davno trebalo napraviti
ja ću svoju žalbu sad ponovo uložiti, pozvat se na ovaj slučaj
a veber mi sere o nekim pravnim savjetima kaje i ekipe koji sve moraju čeprkati tamo gdje ne treba, postaviti se kao Bogovi pa odrezivati mjere nekome po svoj prljavoći sudske prakse
treba uvesti diktaturu po mjeri pravnog zakona ne mafioza!!
a veber mi sere o nekim pravnim savjetima kaje i ekipe koji sve moraju čeprkati tamo gdje ne treba, postaviti se kao Bogovi pa odrezivati mjere nekome po svoj prljavoći sudske prakse
immortal-
2014-04-16
a članak navodi da su radili tako ukupno 10 dana i to u istom mjesecu, vjerojatno im je obećano da će im na kraju mjeseca sve biti dobro plaćeno, pa su ljudi trpjeli i ubijali se od posla, radujući se zaradi, kad ono - šipakvuksadinare wrote:vece budale ti radnici..ja da mi to naprave iole dva dana aj bok..otkaz dajem
nego što, nemaš što izgubiti...nek ti je sa srećommortal wrote:pa što je razlog tolikom iseljavanju nego takav način postupanja prema djelatnicima
pa tako neki rade...deset dana maximalno iskoriste sljakere da ovi pozele sami dati otkaz i tako pet puta jeftinije prolaze..nadju opet dvoje naivaca pa opet..tako da ih ovi mjesecno sve skupa kostaju koliko bi trebali dati samo jednom kuharu placuNoor wrote:a članak navodi da su radili tako ukupno 10 dana i to u istom mjesecu, vjerojatno im je obećano da će im na kraju mjeseca sve biti dobro plaćeno, pa su ljudi trpjeli i ubijali se od posla, radujući se zaradi, kad ono - šipakvuksadinare wrote:vece budale ti radnici..ja da mi to naprave iole dva dana aj bok..otkaz dajem
2015-09-08
samo treba prijavljivati i masno kažnjavati takve lopovčine, pa da vidimo tko će se usuditivuksadinare wrote:pa tako neki rade...deset dana maximalno iskoriste sljakere da ovi pozele sami dati otkaz i tako pet puta jeftinije prolaze..nadju opet dvoje naivaca pa opet..tako da ih ovi mjesecno sve skupa kostaju koliko bi trebali dati samo jednom kuharu placuNoor wrote:a članak navodi da su radili tako ukupno 10 dana i to u istom mjesecu, vjerojatno im je obećano da će im na kraju mjeseca sve biti dobro plaćeno, pa su ljudi trpjeli i ubijali se od posla, radujući se zaradi, kad ono - šipakvuksadinare wrote:vece budale ti radnici..ja da mi to naprave iole dva dana aj bok..otkaz dajem
Sad će ih ovi stranci prijavljivat jer je mora doć iz npr Makedonije , ima troškove a ti si ga zajeba pa ti lipo nazove sam inspekciju dok je on na tom radnom mjestu i sam se prijavi al on će dobit izgon a ti ćeš kao firma + odgovorna osoba dobit kaznu od države.Noor wrote:samo treba prijavljivati i masno kažnjavati takve lopovčine, pa da vidimo tko će se usuditivuksadinare wrote:pa tako neki rade...deset dana maximalno iskoriste sljakere da ovi pozele sami dati otkaz i tako pet puta jeftinije prolaze..nadju opet dvoje naivaca pa opet..tako da ih ovi mjesecno sve skupa kostaju koliko bi trebali dati samo jednom kuharu placuNoor wrote:a članak navodi da su radili tako ukupno 10 dana i to u istom mjesecu, vjerojatno im je obećano da će im na kraju mjeseca sve biti dobro plaćeno, pa su ljudi trpjeli i ubijali se od posla, radujući se zaradi, kad ono - šipakvuksadinare wrote:vece budale ti radnici..ja da mi to naprave iole dva dana aj bok..otkaz dajem
2014-04-11
Gnječ wrote:Vlajland. ime govori sve.
to nisam ni skužila u tekstu, mislila sam da je samo neka zafrkancija u naslovu teme
ali, da
Vlaška posla. To je ono ka rođo lako ćemo. Nije ti on rođo. On je doša tu radit iz neke druge države a ne da ga ti iskorištavaš. On samo izgon može dobit s ti ćeš dobiti paprenu kaznu.
Dobro ih je okrpilo.
Dobro ih je okrpilo.
2014-04-11
...interesantno kako takve likove moues lako nanjusiti..kad se javis na oglas i kad pocnes postavljat svoje uvjete ti koji traze sljakere pocnu se vaditi onda da vec imaju sljakere i slicno..jbg od deset jedno,dvoje ce popusit njihove spike ako nemaju uvjete za vlasnike da pristanu radit za njih..meni prijatelj kuhar odmah veli osam maximalno devet sati radi i tjedno obvezno jedan slobodan dan i amen..ako tko zajebe njegov uvjet vec prvi dan daje otkazNoor wrote:samo treba prijavljivati i masno kažnjavati takve lopovčine, pa da vidimo tko će se usuditivuksadinare wrote:pa tako neki rade...deset dana maximalno iskoriste sljakere da ovi pozele sami dati otkaz i tako pet puta jeftinije prolaze..nadju opet dvoje naivaca pa opet..tako da ih ovi mjesecno sve skupa kostaju koliko bi trebali dati samo jednom kuharu placuNoor wrote:a članak navodi da su radili tako ukupno 10 dana i to u istom mjesecu, vjerojatno im je obećano da će im na kraju mjeseca sve biti dobro plaćeno, pa su ljudi trpjeli i ubijali se od posla, radujući se zaradi, kad ono - šipakvuksadinare wrote:vece budale ti radnici..ja da mi to naprave iole dva dana aj bok..otkaz dajem
2015-09-08
...ma boli ih kiki..zatvaraju butigu odose van i amen..kaznu ce platit - nikadRayMabus wrote:Vlaška posla. To je ono ka rođo lako ćemo. Nije ti on rođo. On je doša tu radit iz neke druge države a ne da ga ti iskorištavaš. On samo izgon može dobit s ti ćeš dobiti paprenu kaznu.
Dobro ih je okrpilo.
2015-09-08
Vlajland j.d.o.o.
Registrirane djelatnosti:
* -djelatnost organizatora sajmova, izložaba, koncerata, kongresa, festivala i javnih priredbi
* -kupnja i prodaja robe
* -pružanje usluga u trgovini
* -obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
* -zastupanje inozemnih tvrtki
* -turističke usluge u nautičkom turizmu
* -turističke usluge u ostalim oblicima turističke ponude: seoskom, zdravstvenom, kulturnom, wellness, kongresnom, za mlade, pustolovnom, lovnom, sportskom, golf-turizmu, sportskom ili rekreacijskom ribolovu na moru, ronilačkom turizmu, sportskom ribolovu na slatkim vodama kao dodatna djelatnost u uzgoju morskih i slatkovodnih riba, rakova i školjaka i dr.
* -ostale turističke usluge - iznajmljivanje pribora i opreme za sport i rekreaciju, kao što su sandoline, daske za jedrenje, bicikli na vodi, suncobrani, ležaljke i sl.
* -turističke usluge koje uključuju sportsko-rekreativne ili pustolovne aktivnosti
* -pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane,
* -pripremanje i usluživanje pića i napitaka,
* -pružanje usluga smještaja
* -pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu sa ili bez usluživanja (u prijevoznom sredstvu, na priredbama i sl.) i opskrba tom hranom (catering)
* -proizvodnja hrane i pića
* -računovodstveni poslovi
* -promidžba (reklama i propaganda)
* -iznajmljivanje osobnih vozila s vozačem
* -održavanje i popravak motornih vozila
* -pranje i poliranje motornih vozila
* -bojanje i lakiranje motornih vozila
* -opći mehanički radovi
* -premještanje vozila
* -pružanje usluga parkiranja
* -iznajmljivanje plovila
* -obavljanje poslova stručne kontrole u ekološkoj proizvodnji
* -ekološka proizvodnja, prerada, uvoz i izvoz ekoloških proizvoda
* -poljoprivredna djelatnost
* -integrirana proizvodnja poljoprivrednih proizvoda
* -poljoprivredno-savjetodavna djelatnost
* -pružanje usluga informacijskog društva
* -djelatnosti javnoga prijevoza putnika i tereta u domaćem i međunarodnom cestovnom prometu
* -djelatnosti pružanja kolodvorskih usluga u autobusnom prometu
* -djelatnost pružanja kolodvorskih usluga u teretnom prometu
* -djelatnost javnoga cestovnog prijevoza putnika ili tereta u unutarnjem cestovnom prometu
* -prijevoz putnika u unutarnjem cestovnom prometu
* -javni prijevoz putnika u međunarodnom linijskom cestovnom prometu
* -prijevoz tereta u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu
* -prijevoz za vlastite potrebe
* -frizerske usluge i ostale usluge za uljepšavanje
* -javni prijevoz u linijskom obalnom pomorskom prometu
* -međunarodni linijski pomorski promet
* -povremeni prijevoz putnika u obalnom pomorskom prometu
* -privez i odvez brodova, jahti, ribarskih, sportskih i drugih brodica i plutajućih objekata,
* -ukrcaj, iskrcaj, prekrcaj, prijenos i skladištenje roba i drugih materijala,
* -prihvat i usmjeravanje vozila u svrhu ukrcaja ili iskrcaja vozila s uređenih lučkih površina,
* -ukrcaj i iskrcaj putnika uz upotrebu lučke prekrcajne opreme,
* -ostale gospodarske djelatnosti koje su u funkciji razvoja pomorskog prometa i lučkih djelatnosti u otvorenim lukama (npr. opskrba brodova, pružanje usluga putnicima, tegljenje, servisi lučke mehanizacije i ostale servisne usluge, poslovi zastupanja u carinskom postupku, poslovi kontrole kakvoće robe i dr.)
* -tehničko održavanje vodnih putova
* -upravljanje lukom
* -lučke djelatnosti
* -prijevoz putnika i stvari unutarnjim vodnim putovima
* -djelatnost iznajmljivanja plovila
* -popravak, obnavljanje opreme i strojeva, bojenje, čišćenje i sl.
* -obavljanje djelatnosti iznajmljivanja jahti ili brodica sa ili bez posade (charter)
* -poslovi upravljanja nekretninom i održavanje nekretnina
* -posredovanje u prometu nekretnina
* -poslovanje nekretninama
* -stručni poslovi prostornog uređenja
* -projektiranje, građenje, uporaba i uklanjanje građevina
* -nadzor nad gradnjom
* -savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
* -sportska priprema
* -sportska rekreacija
* -sportska poduka
* -organiziranje sportskog natjecanja
* -vođenje sportskih natjecanja
* -upravljanje i održavanje sportskom građevinom
* -savjetovanje i organiziranje vjenčanja i raznih proslava, obljetnica, događaja i sl.
* -izrada kitica, konfeta, buketa i aranžmana za vjenčanja od suhog i rezanog cvijeća, umjetnih i prirodnih materijala
* -fotografske djelatnosti
* -proizvodnja suvenira, ukrasa, modnih dodataka
* -dizajn, grafički, te raznih predmeta namještaja, odjeće, obuće, nakita, modno dizajniranje tkanina, ostalih modnih proizvoda i drugih proizvoda za osobnu potrošnju)
* -proizvodnja nakita i srodnih proizvoda
* -proizvodnja imitacije nakita (bižuterije)
* -popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo, te restauracija predmeta
* -proizvodnja stakla i proizvoda od stakla, te oblikovanje i obrada istih
* -čišćenje svih vrsta objekata
* -usluge pranja i glačanja rublja
* -usluge kemijskog čišćenja tekstila i krznenih proizvoda
* -krojačke usluge
* -priređivanje zabavnih igara
* -prerada drva, proizvodnja proizvoda od drva i pluta, proizvodnja predmeta od slame i pletarskih materijala
* -proizvodnja proizvoda od plastike
* -proizvodnja sirovog željeza, čelika i ferolegura, te lijevanje istih
* -proizvodnja namještaja
* -proizvodnja i uzgoj uzgojno valjanih životinja
* -oplođivanje domaćih životinja
* -trgovina uzgojno valjanim životinjama i genetskim materijalom
* -proizvodnja gnojiva i poboljšivača tla
* -promet gnojivima i poboljšivačima tla
* -proizvodnja sjemena
* -dorada sjemena
* -pakiranje, plombiranje i označavanje sjemena
* -stavljanje na tržište sjemena
* -proizvodnja sadnog materijala
* -pakiranje, plombiranje i označavanje sadnog materijala
* -stavljanje na tržište sadnog materijala
* -uvoz sadnog materijala
* -promet sredstava za zaštitu bilja
* -proizvodnja, promet, prerada grožđa za vino (osim prerade u sok od grožđa i koncentrirani sok od grožđa)
* -proizvodnja i promet vina i drugih proizvoda od grožđa i vina
* -destilacija, promet vina i drugih proizvoda od grožđa i vina
* -proizvodnja i promet voćnih vina i drugih proizvoda na bazi voćnih vina.
jebote sve znaju radit.
Registrirane djelatnosti:
* -djelatnost organizatora sajmova, izložaba, koncerata, kongresa, festivala i javnih priredbi
* -kupnja i prodaja robe
* -pružanje usluga u trgovini
* -obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
* -zastupanje inozemnih tvrtki
* -turističke usluge u nautičkom turizmu
* -turističke usluge u ostalim oblicima turističke ponude: seoskom, zdravstvenom, kulturnom, wellness, kongresnom, za mlade, pustolovnom, lovnom, sportskom, golf-turizmu, sportskom ili rekreacijskom ribolovu na moru, ronilačkom turizmu, sportskom ribolovu na slatkim vodama kao dodatna djelatnost u uzgoju morskih i slatkovodnih riba, rakova i školjaka i dr.
* -ostale turističke usluge - iznajmljivanje pribora i opreme za sport i rekreaciju, kao što su sandoline, daske za jedrenje, bicikli na vodi, suncobrani, ležaljke i sl.
* -turističke usluge koje uključuju sportsko-rekreativne ili pustolovne aktivnosti
* -pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane,
* -pripremanje i usluživanje pića i napitaka,
* -pružanje usluga smještaja
* -pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu sa ili bez usluživanja (u prijevoznom sredstvu, na priredbama i sl.) i opskrba tom hranom (catering)
* -proizvodnja hrane i pića
* -računovodstveni poslovi
* -iznajmljivanje osobnih vozila s vozačem
* -održavanje i popravak motornih vozila
* -pranje i poliranje motornih vozila
* -bojanje i lakiranje motornih vozila
* -opći mehanički radovi
* -premještanje vozila
* -pružanje usluga parkiranja
* -iznajmljivanje plovila
* -obavljanje poslova stručne kontrole u ekološkoj proizvodnji
* -ekološka proizvodnja, prerada, uvoz i izvoz ekoloških proizvoda
* -poljoprivredna djelatnost
* -integrirana proizvodnja poljoprivrednih proizvoda
* -poljoprivredno-savjetodavna djelatnost
* -pružanje usluga informacijskog društva
* -djelatnosti javnoga prijevoza putnika i tereta u domaćem i međunarodnom cestovnom prometu
* -djelatnosti pružanja kolodvorskih usluga u autobusnom prometu
* -djelatnost pružanja kolodvorskih usluga u teretnom prometu
* -djelatnost javnoga cestovnog prijevoza putnika ili tereta u unutarnjem cestovnom prometu
* -prijevoz putnika u unutarnjem cestovnom prometu
* -javni prijevoz putnika u međunarodnom linijskom cestovnom prometu
* -prijevoz tereta u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu
* -prijevoz za vlastite potrebe
* -frizerske usluge i ostale usluge za uljepšavanje
* -javni prijevoz u linijskom obalnom pomorskom prometu
* -međunarodni linijski pomorski promet
* -povremeni prijevoz putnika u obalnom pomorskom prometu
* -privez i odvez brodova, jahti, ribarskih, sportskih i drugih brodica i plutajućih objekata,
* -ukrcaj, iskrcaj, prekrcaj, prijenos i skladištenje roba i drugih materijala,
* -prihvat i usmjeravanje vozila u svrhu ukrcaja ili iskrcaja vozila s uređenih lučkih površina,
* -ukrcaj i iskrcaj putnika uz upotrebu lučke prekrcajne opreme,
* -ostale gospodarske djelatnosti koje su u funkciji razvoja pomorskog prometa i lučkih djelatnosti u otvorenim lukama (npr. opskrba brodova, pružanje usluga putnicima, tegljenje, servisi lučke mehanizacije i ostale servisne usluge, poslovi zastupanja u carinskom postupku, poslovi kontrole kakvoće robe i dr.)
* -tehničko održavanje vodnih putova
* -upravljanje lukom
* -lučke djelatnosti
* -prijevoz putnika i stvari unutarnjim vodnim putovima
* -djelatnost iznajmljivanja plovila
* -popravak, obnavljanje opreme i strojeva, bojenje, čišćenje i sl.
* -obavljanje djelatnosti iznajmljivanja jahti ili brodica sa ili bez posade (charter)
* -poslovi upravljanja nekretninom i održavanje nekretnina
* -posredovanje u prometu nekretnina
* -poslovanje nekretninama
* -stručni poslovi prostornog uređenja
* -projektiranje, građenje, uporaba i uklanjanje građevina
* -nadzor nad gradnjom
* -savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
* -sportska priprema
* -sportska rekreacija
* -sportska poduka
* -organiziranje sportskog natjecanja
* -vođenje sportskih natjecanja
* -upravljanje i održavanje sportskom građevinom
* -savjetovanje i organiziranje vjenčanja i raznih proslava, obljetnica, događaja i sl.
* -izrada kitica, konfeta, buketa i aranžmana za vjenčanja od suhog i rezanog cvijeća, umjetnih i prirodnih materijala
* -fotografske djelatnosti
* -proizvodnja suvenira, ukrasa, modnih dodataka
* -dizajn, grafički, te raznih predmeta namještaja, odjeće, obuće, nakita, modno dizajniranje tkanina, ostalih modnih proizvoda i drugih proizvoda za osobnu potrošnju)
* -proizvodnja nakita i srodnih proizvoda
* -proizvodnja imitacije nakita (bižuterije)
* -popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo, te restauracija predmeta
* -proizvodnja stakla i proizvoda od stakla, te oblikovanje i obrada istih
* -čišćenje svih vrsta objekata
* -krojačke usluge
* -priređivanje zabavnih igara
* -prerada drva, proizvodnja proizvoda od drva i pluta, proizvodnja predmeta od slame i pletarskih materijala
* -proizvodnja proizvoda od plastike
* -proizvodnja sirovog željeza, čelika i ferolegura, te lijevanje istih
* -proizvodnja namještaja
* -proizvodnja i uzgoj uzgojno valjanih životinja
* -oplođivanje domaćih životinja
* -trgovina uzgojno valjanim životinjama i genetskim materijalom
* -proizvodnja sjemena
* -dorada sjemena
* -pakiranje, plombiranje i označavanje sjemena
* -stavljanje na tržište sjemena
* -proizvodnja sadnog materijala
* -pakiranje, plombiranje i označavanje sadnog materijala
* -stavljanje na tržište sadnog materijala
* -uvoz sadnog materijala
* -promet sredstava za zaštitu bilja
* -proizvodnja, promet, prerada grožđa za vino (osim prerade u sok od grožđa i koncentrirani sok od grožđa)
* -proizvodnja i promet vina i drugih proizvoda od grožđa i vina
* -destilacija, promet vina i drugih proizvoda od grožđa i vina
* -proizvodnja i promet voćnih vina i drugih proizvoda na bazi voćnih vina.
jebote sve znaju radit.
Guest- Guest
čim vidim ovakav izvod iz registra, sve je jasno
A imaju tri i pol radnikaNoor wrote:čim vidim ovakav izvod iz registra, sve je jasno
2015-09-08
ne seri ni po kayi, niti po meni.mortal wrote:pa što je razlog tolikom iseljavanju nego takav način postupanja prema djelatnicima
oboje smo ti ponudili pomoć.
kaya s pravne strane, ja svojim poznanstvima.
odbila si.
jebi se sada
2014-12-30
vuksadinare wrote:A imaju tri i pol radnikaNoor wrote:čim vidim ovakav izvod iz registra, sve je jasno
* -krojačke usluge
.....
* -upravljanje lukom
* -lučke djelatnosti
.....
* -proizvodnja sjemena
* -dorada sjemena
.........