ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knin

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Knin - Page 2 Empty Re: Knin

Post by Eroo 17/1/2020, 23:53

RayMabus wrote:
jastreb wrote:Centar pobune,srpsko uporište, središte velikosrpstva isl.

Centar je bio u Beogradu,a Knin je tek obična filijala od trećerazrednog značaja,pa ga tako treba i tretirati,a ovamo kao da smo zauzeli Berlin ili Beograd.
Da slavimo Oluju u Beogradu ? Basketball
Uz vojnu paradu...pa nikad se ne zna šta se skriva u glavi Milanovića. :D

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 17/1/2020, 23:56

jastreb wrote:Potpuno ste skrenuli s teme.

Milanovic kaze da je Knin precijenjen.

To i ja mislim. Reklamiranjem Knina ide se na ruku Krajisnicima iz tog kraja. A bili su najlosiji borci u cijeloj toj tvorevini. I prvi su pali i zbrisali.

Nebitno je, Hrvatska je bila u ratu i imala je okupiranu tećinu terirorija, Knin je bio glavno uporište pobunjenih Srba.

Jesu li loši ili dobri borci....svejedno je. Rat je trajao, žrtvava je bilo, Hrvatska je bila pod pobunom i okupacijom. Pobjedom u dovoinskom ratu to je riješeno i to veliki dan za RH.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/1/2020, 04:28

Napisao sam nedavno..zoki koliko sad glumio da se promjenio nece moci dugo bjezati od svog karaktera...i zato ce isto izgubiti izbore za drugi mandat i zato nije blesavo napravio da koli ponudi veleposlanicki mandat jer to on ocekuje onda za sebe nakon prvog mandata...inace bago je hercegovac koji se ne smije pojaviti u hercegovini osim nocu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/1/2020, 04:30

epikur37 wrote:

To i ja mislim. Reklamiranjem Knina ide se na ruku Krajisnicima iz tog kraja. A bili su najlosiji borci u cijeloj toj tvorevini. I prvi su pali i zbrisali.

Nebitno je, Hrvatska je bila u ratu i imala je okupiranu tećinu terirorija, Knin je bio glavno uporište pobunjenih Srba.

Jesu li loši ili dobri borci....svejedno je. Rat je trajao, žrtvava je bilo, Hrvatska je bila pod pobunom i okupacijom.  Pobjedom u dovoinskom ratu to je riješeno i to veliki dan za RH.
Ne prdi...iz svakog tvog upisa iscitava se licemjerje...i ljutnja na kiflu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/1/2020, 04:37

epikur37 wrote:To jeste Dan pobjede, s pravom se slavi i slavit će se uvijek.

Samo se ne trba zanostiti.
Aha...'ne treba se zanositi'...a je'l zasto?..da nam srbi ne bi dali po picki?. ..eto ti tvog navodno hrvatska i vjere...pizdek
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 18/1/2020, 08:40

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:

Jesu li loši ili dobri borci....svejedno je. Rat je trajao, žrtvava je bilo, Hrvatska je bila pod pobunom i okupacijom.  Pobjedom u dovoinskom ratu to je riješeno i to veliki dan za RH.
Ne prdi...iz svakog tvog upisa iscitava se licemjerje...i ljutnja na kiflu...

Ne znam sto je problematicno u postu.....mozda prividjas?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2020, 10:57

epikur37 wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
jastreb wrote:Centar pobune,srpsko uporište, središte velikosrpstva isl.

Centar je bio u Beogradu,a Knin je tek obična filijala od trećerazrednog značaja,pa ga tako treba i tretirati,a ovamo kao da smo zauzeli Berlin ili Beograd.

10.000 stanovnika pa to je manje od Kiseljaka

Srbi u HR nisu držali niti jednu urbanu sredinu osim Vukovara kojeg znamo kako su zauzeli, kao takvi bili su osuđeni na propast pobune.

Nije tu bilo nikakvih potencijala za bilo što.

Naravno da nismo zauzeli ni Berlin ni Beograd, niti je Hrvatska pobijedila Srbiju u ratu, ali jeste ugušila pobunu hrvatskih srba, vojno ih pobijedila i pobunjena područja vratila pod kontrolu matice zemlje.

to je sva istina.

To tako bilo na juznim padinama Majevice?

Gle, Srbi u RH su sa Srbijom bili k'o prst i nokat. Oruzje, financije, dobrim dijelom i ljudstvo. Mislis da Srbija nije htjela 'pobjedu' 1995.? Jest itekako. 

I sto  je bila VSK nego grana VJ? 

Bi oni vise, ali nisu imali operativne i mobilizacijske sposobnosti.

Da su krenuli na Slavoniju tijekom Oluje 1995. razbili bismo ih k'o beba zvecku.
Nek' ti Tre veli, on je bio tamo.
Izgubili bi posljednju operativu.

A tek je slijedio Dayton i pizdarije im na Kosovu.

Da, u RH Srbija i njezina vojska i politika su bili porazeni.

ne slažem se a posebno su mi glupe usporedbe pobjede u domovinskom ratu i pobjede saveznika nad njemačkom u drugom svjetskom ratu...to su opijati posebne vrste.

Uopce se ne nadovezujem na WWII. 

Dopusti mi da tada kao djelatni casnik HV-a stjecajem okolnosti znam nesto vise.

Dakle govorim o 1995. i stanju VJ/VSK/VRS tada. Namjerno to stavljam pod jedno jer je 'odvojenost' tih snaga bila samo pro forma.

Zanosili su se oni velikim ofenzivama, vracanjem Knina, svasta nesta, ali realno mogli su izdrzati bitku ili dvije. Poslije se sve pod pritiskom HV-a rusilo kao domino.

Zoran Djindjic je kao oporba prozivao na Milosevica zasto ne salje sve od VJ u obranu Srba izvan tadasnje SRJ.

Koga da saljem bre, tebe? 

Istocnu okupiranu Slavoniju koja je u potpunosti bila integrirana u SRJ su trebali 'braniti' lokalci i Novosadski korpus VJ. 

Je l' stvarno mislis da su Srbi pristali na mirnu integraciju u RH zato sto su bili 'miroljubivi'?

Ako tako mislis ti onda uopce ne znas zasto je rat poceo i koji je cilj Srbije bio.

Drzi se medicine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 18/1/2020, 11:13

Sovak wrote:
epikur37 wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:
Hektorović wrote:

10.000 stanovnika pa to je manje od Kiseljaka

Srbi u HR nisu držali niti jednu urbanu sredinu osim Vukovara kojeg znamo kako su zauzeli, kao takvi bili su osuđeni na propast pobune.

Nije tu bilo nikakvih potencijala za bilo što.

Naravno da nismo zauzeli ni Berlin ni Beograd, niti je Hrvatska pobijedila Srbiju u ratu, ali jeste ugušila pobunu hrvatskih srba, vojno ih pobijedila i pobunjena područja vratila pod kontrolu matice zemlje.

to je sva istina.

To tako bilo na juznim padinama Majevice?

Gle, Srbi u RH su sa Srbijom bili k'o prst i nokat. Oruzje, financije, dobrim dijelom i ljudstvo. Mislis da Srbija nije htjela 'pobjedu' 1995.? Jest itekako. 

I sto  je bila VSK nego grana VJ? 

Bi oni vise, ali nisu imali operativne i mobilizacijske sposobnosti.

Da su krenuli na Slavoniju tijekom Oluje 1995. razbili bismo ih k'o beba zvecku.
Nek' ti Tre veli, on je bio tamo.
Izgubili bi posljednju operativu.

A tek je slijedio Dayton i pizdarije im na Kosovu.

Da, u RH Srbija i njezina vojska i politika su bili porazeni.

ne slažem se a posebno su mi glupe usporedbe pobjede u domovinskom ratu i pobjede saveznika nad njemačkom u drugom svjetskom ratu...to su opijati posebne vrste.

Uopce se ne nadovezujem na WWII. 

Dopusti mi da tada kao djelatni casnik HV-a stjecajem okolnosti znam nesto vise.

Dakle govorim o 1995. i stanju VJ/VSK/VRS tada. Namjerno to stavljam pod jedno jer je 'odvojenost' tih snaga bila samo pro forma.

Zanosili su se oni velikim ofenzivama, vracanjem Knina, svasta nesta, ali realno mogli su izdrzati bitku ili dvije. Poslije se sve pod pritiskom HV-a rusilo kao domino.

Zoran Djindjic je kao oporba prozivao na Milosevica zasto ne salje sve od VJ u obranu Srba izvan tadasnje SRJ.

Koga da saljem bre, tebe? 

Istocnu okupiranu Slavoniju koja je u potpunosti bila integrirana u SRJ su trebali 'braniti' lokalci i Novosadski korpus VJ. 

Je l' stvarno mislis da su Srbi pristali na mirnu integraciju u RH zato sto su bili 'miroljubivi'?

Ako tako mislis ti onda uopce ne znas zasto je rat poceo i koji je cilj Srbije bio.

Drzi se medicine.
to je to.
Što se tiče integracije podunavlja srbi su doslovce (poučeni iskustvom iz bljeska i oluje oko pregovora sa hrv. vlastima) potpisali erdutski sporazum oko 12 u noći a ujutro u 5 je trebao krenuti napad za oslobađanje podunavlja.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by debotoijusto 18/1/2020, 12:47

‘Knin grad bez novca, ljudi, ideja, znanja, te snage i težine i da se radi o malom kolodvorskom sjecištu

gdje/kad rekao ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 18/1/2020, 13:33

debotoijusto wrote:
‘Knin grad bez novca, ljudi, ideja, znanja, te snage i težine i da se radi o malom kolodvorskom sjecištu

gdje/kad rekao ?
Intervju, Nova TV.

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pratite-uzivo-izabrani-predsjednik-zoran-milanovic-u-ekskluzivnom-intervjuu-u-dnevniku-nove-tv---590492.html

2016-07-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto 18/1/2020, 13:41

Eroo wrote:
debotoijusto wrote:

gdje/kad rekao ?
Intervju, Nova TV.

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pratite-uzivo-izabrani-predsjednik-zoran-milanovic-u-ekskluzivnom-intervjuu-u-dnevniku-nove-tv---590492.html
promaklo mi
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics