Knin je oduvijek bio Zvezdin grad
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Knin je oduvijek bio Zvezdin grad
http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/foto-gnjusne-provokacije-srpskog-golmana-knin-je-uvijek-bio-zvezdin-grad-1103898/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Knin je oduvijek bio Zvezdin grad
Ovi naši mogu se ljutiti koliko oće,ali Knin je zaista imao najviše Zvezdaša.
2014-04-22
Nek' se ljute, kol'ko hoce, ali Borjan je dobar golman.
Nadam se da ostane sto duze u klubu, jer tu moze da napravi prolaz ka velikom Evropskom klubu.
Valjda je izbeglica iz HR i nastupa za Kanadu.
Masa tih Srba je napravila nesto, sto ste ih pojurili da vam ne prave konkurenciju
Nadam se da ostane sto duze u klubu, jer tu moze da napravi prolaz ka velikom Evropskom klubu.
Valjda je izbeglica iz HR i nastupa za Kanadu.
Masa tih Srba je napravila nesto, sto ste ih pojurili da vam ne prave konkurenciju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Dobro ti su ionako dobili pedalu iz ustašije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma nek se ljute,ali kako mogu jednu opće poznatu činjenicu nazivati provokacijom,i to još gnjusnom???Serbinho-3 wrote:Nek' se ljute, kol'ko hoce, ali Borjan je dobar golman.
Pa svatko tko je imalo pratio nogomet u ex Yu zna da je Knin bio jedan od najjačih zvezdaških uporišta u zemlji.
Imali su jednu od najbrojnijih grupa navijača CZ koja je pratila tim u zemlji i vani.
Kad je CZ u polufinalu KEŠ 1991. prošla Bayern,navijači iz Knina na Marakani su skinuli gol čiju je mrežu zatresao sam sebi Augentaler i kojim je golom CZ ušla u finale,te su taj gol odnijeli u Knin i postavili ga na želj.stanici.
Knin je doista bio Zvezdin grad,kao što je Doboj bio Partizanov,Dubrovnik Dinamov,a Novi Pazar Hajdukov i tu se nema tko šta ljutiti,niti od toga praviti afere.
Last edited by jastreb on 11/12/2017, 09:08; edited 1 time in total
2014-04-22
Ne. SDobro znam o čemu govorim. Borjan je potpuno u pravu. Knin je bio 80% zvezdaški grad. Bilo je nešto malo Hajdukovaca,a Partizanovce i Dionamovce morao si tražiti svijećom.R2-D2 wrote:
uvijek na strani luzera xD
Uostalom pitat ćemo Vuka sa Dinare sinuće sloboda.
2014-04-22
Bit će da je bio pun Srba a g.... od ljudi koji Hrvatskim znamenitostima daju srpsku pripadnost po mom sudu nije mjesto u Hrvatskoj! Takvi im štete više više od četnika jer pravi Hrvat četniku neće dati glas, daju glas Hrvatu a onda takvi rade za srpsku stranu.jastreb wrote:Ovi naši mogu se ljutiti koliko oće,ali Knin je zaista imao najviše Zvezdaša.
immortal-
2014-04-16
Znači ovako...Tuđman je 1995. u Kninu rekao kako je Knin oduvijek bio četničko leglo. I onda ste mu pljeskali.mortal-joint wrote:Bit će da je bio pun Srba a g.... od ljudi koji Hrvatskim znamenitostima daju srpsku pripadnost po mom sudu nije mjesto u Hrvatskoj! Takvi im štete više više od četnika jer pravi Hrvat četniku neće dati glas, daju glas Hrvatu a onda takvi rade za srpsku stranu.jastreb wrote:Ovi naši mogu se ljutiti koliko oće,ali Knin je zaista imao najviše Zvezdaša.
A kada jedan golman iz Knina reče kako je Knin oduvijek bio Zvezdin grad(a bio je)onda je to provokacija?
Dobro ,tko je ovdje lud?
Znači možeš reći da je bio četničko leglo,a ne i Zvezdino leglo???
2014-04-22
Krajišnik opet u filmovima...
darth_vader-
2014-04-17
I ovo što sam ja gore rekla isto je što i ovo što ti navodiš, ali razlika je u namjeri onog što se želi reći. Stariji si , ne priliči ti da se praviš da ne razumiješ!jastreb wrote:Znači ovako...Tuđman je 1995. u Kninu rekao kako je Knin oduvijek bio četničko leglo. I onda ste mu pljeskali.mortal-joint wrote:Bit će da je bio pun Srba a g.... od ljudi koji Hrvatskim znamenitostima daju srpsku pripadnost po mom sudu nije mjesto u Hrvatskoj! Takvi im štete više više od četnika jer pravi Hrvat četniku neće dati glas, daju glas Hrvatu a onda takvi rade za srpsku stranu.jastreb wrote:Ovi naši mogu se ljutiti koliko oće,ali Knin je zaista imao najviše Zvezdaša.
A kada jedan golman iz Knina reče kako je Knin oduvijek bio Zvezdin grad(a bio je)onda je to provokacija?
Dobro ,tko je ovdje lud?
Tuđman govori da je bio četničko leglo što je potpuno suprotno od značenja da je Knin Zvezdin grad.
2014-04-16
Koja je razlika?mortal-joint wrote:I ovo što sam ja gore rekla isto je što i ovo što ti navodiš, ali razlika je u namjeri onog što se želi reći. Stariji si , ne priliči ti da se praviš da ne razumiješ!jastreb wrote:Znači ovako...Tuđman je 1995. u Kninu rekao kako je Knin oduvijek bio četničko leglo. I onda ste mu pljeskali.mortal-joint wrote:Bit će da je bio pun Srba a g.... od ljudi koji Hrvatskim znamenitostima daju srpsku pripadnost po mom sudu nije mjesto u Hrvatskoj! Takvi im štete više više od četnika jer pravi Hrvat četniku neće dati glas, daju glas Hrvatu a onda takvi rade za srpsku stranu.jastreb wrote:Ovi naši mogu se ljutiti koliko oće,ali Knin je zaista imao najviše Zvezdaša.
Dobro ,tko je ovdje lud?
Tuđman govori da je bio četničko leglo što je potpuno suprotno od značenja da je Knin Zvezdin grad.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Serbinho-3 wrote:
Zna se ko su najveće pičke:
2014-04-19
Baš moraš naglašavati osim što si srbin da si glup srbin???dzango wrote:Koja je razlika?mortal-joint wrote:I ovo što sam ja gore rekla isto je što i ovo što ti navodiš, ali razlika je u namjeri onog što se želi reći. Stariji si , ne priliči ti da se praviš da ne razumiješ!jastreb wrote:Znači ovako...Tuđman je 1995. u Kninu rekao kako je Knin oduvijek bio četničko leglo. I onda ste mu pljeskali.mortal-joint wrote:Bit će da je bio pun Srba a g.... od ljudi koji Hrvatskim znamenitostima daju srpsku pripadnost po mom sudu nije mjesto u Hrvatskoj! Takvi im štete više više od četnika jer pravi Hrvat četniku neće dati glas, daju glas Hrvatu a onda takvi rade za srpsku stranu.jastreb wrote:Ovi naši mogu se ljutiti koliko oće,ali Knin je zaista imao najviše Zvezdaša.
Dobro ,tko je ovdje lud?
2014-04-16
Jebem te nepismenu. Koja je bre razlika?mortal-joint wrote:Baš moraš naglašavati osim što si srbin da si glup srbin???dzango wrote:Koja je razlika?mortal-joint wrote:I ovo što sam ja gore rekla isto je što i ovo što ti navodiš, ali razlika je u namjeri onog što se želi reći. Stariji si , ne priliči ti da se praviš da ne razumiješ!jastreb wrote:Znači ovako...Tuđman je 1995. u Kninu rekao kako je Knin oduvijek bio četničko leglo. I onda ste mu pljeskali.mortal-joint wrote:
Bit će da je bio pun Srba a g.... od ljudi koji Hrvatskim znamenitostima daju srpsku pripadnost po mom sudu nije mjesto u Hrvatskoj! Takvi im štete više više od četnika jer pravi Hrvat četniku neće dati glas, daju glas Hrvatu a onda takvi rade za srpsku stranu.
Dobro ,tko je ovdje lud?
2014-04-19
Jastrebe neseruckaj, u Knin u sigurno nije bilo osamdeset posto zvezdaša, to je kao prvo a kao drugo taj klub je osnovan 1913 godine
Pogodi pod kojim imenom
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/SK_Jugoslavija_Beograd
VELIKA SRBIJA
Pogodi pod kojim imenom
VELIKA SRBIJA
2014-04-11
SK VELIKA SRBIJA
OSNOVAN 1913 GODINE
POD TIM IMENOM DO 1919
OSNOVAN 1913 GODINE
POD TIM IMENOM DO 1919
2014-04-11
Zvezda je osnovana 1945.RayMabus wrote:Jastrebe neseruckaj, u Knin u sigurno nije bilo osamdeset posto zvezdaša, to je kao prvo a kao drugo taj klub je osnovan 1913 godine
Pogodi pod kojim imenom
VELIKA SRBIJA
O tome govorim. Ne zanimaju me ni Jugoslavija,ni BSK,ni Concordia,ni Građanski.
Govorimo o Kninu i Zvezdi.
A Kninjani su najviše bili Zvezdaši. I to je fakat.
2014-04-22
Zvezda je osnovna 1913 godine i ime joj je VELIKA SRBIJA
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Knin: grad kojeg više nema
» U HDZ-u sam oduvijek
» Pocela mitomanija i zvezdaska 'ugrozenost'..bivsi zvezdin igrac tvrdi da ga je udario hrvatski policajac zbog kape sa zvezdinim grbom
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» Mamić:Ja sam oduvijek navijao za Zvezdu. Dinamo nije favorit
» U HDZ-u sam oduvijek
» Pocela mitomanija i zvezdaska 'ugrozenost'..bivsi zvezdin igrac tvrdi da ga je udario hrvatski policajac zbog kape sa zvezdinim grbom
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» Mamić:Ja sam oduvijek navijao za Zvezdu. Dinamo nije favorit
Page 1 of 3