Zrinka Kasapić fan club
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zrinka Kasapić fan club
bolje da je obrnuto, inače inteligentan čovjek i kolegamarcellus wrote:Antif_No1 wrote:Bit će da te zastupa odvjetnik Hodak.marcellus wrote:soroš wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
Mislim da bi ona mogla s Krešimirom Miškom u tandemu voditi,,Na rubu znanosti''
Dobro, kad dođe nek ju netko pita da li Mesić tuži marcelusa za klevetu. Neku sam takvu teoriju s ruba znanost načuo, pa mi nije jasno.
da, istina je, a mislim i da će ovaj put klerofašizam pobijediti slabo stoje s tim
ne, on piše za nas ali nas ne zastupa inače
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Vi s dnevnog baš ste se nameračili na bivše predsjednike,pa bi nakon suda s Mesićem mogli imati sud i s Josipovićem.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Bit će da te zastupa odvjetnik Hodak.marcellus wrote:soroš wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
Dobro, kad dođe nek ju netko pita da li Mesić tuži marcelusa za klevetu. Neku sam takvu teoriju s ruba znanost načuo, pa mi nije jasno.
da, istina je, a mislim i da će ovaj put klerofašizam pobijediti slabo stoje s tim
ne, on piše za nas ali nas ne zastupa inače
Paraobavještajno podzemlje&novinari s dnevnog VS antifašizam.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Gospodična već odavno ima posvećen topic na pdf-u Vicevi.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t734p225-dnevno-haer
Dečki, niste u toku.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t734p225-dnevno-haer
Dečki, niste u toku.
Trinity-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Malog Isusa Kajo hhahahah ili Miloša Bojanićakaja_333 wrote:Lici, na onog malog sto se okrenuo u Pasiji.
Kermit-
2014-04-17
istina ali onda ti govoriš o teorijama urote a ne Zrinka K.marcellus wrote:asilovski wrote:čuj na kraju ispalo je da Evropu trpaju sa emigrantima planski a da iza vehabija stoje ozbiljni igrači a ne neki čobani kako su nam govorilimarcellus wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
mišak je pisao za nas, zajedno sa zrinkom ali su mu s dalekovidnice zabranili znaš kakva su tamo pravila
to je malo presimplificirano tumačenje, svako tu ima svoje interese
Kermit-
2014-04-17
Neki od bestselera; Razotkrivena Luciferova službenica, I Kolinda i Josipović služe Luciferu, Nešto se ozbiljno sprema našem planetu, Rock and roll je sotonski,Vrag ušetao u Hrvatsku, Žena dokazala da se sam đavao skriva iza vrlo rasprostranjenog pića koje ubija ljude, Počelo medijsko promoviranje Antikristove vladavine
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Planet X by Zrinka K. official
https://www.facebook.com/Planet-X-by-Zrinka-K-official-990793630951750/
1,348 likes
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:
Kako su francuski death metal obožavatelji zajedno pjevali ove stihove, nudeći otvorenu ljubav sotoni, đavao je odgovorio kao i uvijek – smrću i uništenjem. Sada, vi idite naprijed u razne teorije, prihvaćajte lažne spinove i analizirajte ono što se dogodilo na koji god vam je način ugodno. Ako ste vjernik, onda točno znate što se dogodilo u petak navečer u Parizu u Francuskoj. Ljudi su tražili očitovanje sotone i pogodite što? Dobili su njega u punom njegovom sastavu, sastavu smrti i uništenja.
Što ako budu napadnuti vjernici u kakvoj katoličkoj bogomolji?
Guest- Guest
veber wrote:Koja je to glupaca.
Ta vjerojatno i čuje glasove.
mrincredible-
2014-04-16
veber wrote:
Koja je to glupaca.
Rekao bih mlada i zelena, nema baš najbolji filter informacija ni duhovnu poduku, zato bi za nju i za čitatelje Dnevnog bilo dobro da se ovdje rega i da sa forumašima radi kvalitetni brainstorming.
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:
Naime, postoje teorije da je ovo što se dogodilo u Parizu jedno veliko ritualno ubojstvo koje će obilježiti početak Trećega svjetskoga rata.
Ovo prosječnom čitatelju zvuči smješno međutim upravo tako funkcioniraju stvari, ali no...
Guest- Guest
Trinity wrote:
Ne bi ona tu dugo izdržala.
Ja bi joj iskazao blagost i milosrđe, nadam se da bi se tim primjerom poveli i ostali forumaši.
Guest- Guest
I ja isto...Le Roi Soleil wrote:Trinity wrote:
Ne bi ona tu dugo izdržala.
Ja bi joj iskazao blagost i milosrđe, nadam se da bi se tim primjerom poveli i ostali forumaši.
Trinity-
2014-04-17
bogomdani wrote:Ja bih ju ebao...terminalno i sa gushtom...ima nes u njoj...
Eb se ako ovo čita neće se regat
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zrinka K. i Tarabići su k. na biciklu, spram ovih...:)
» Zrinka Starešinić odustala od kandidature za predsjednicu SDP-a jer se boji za obitelj
» ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''
» Zrinka Paladino u NU2 otkrila aferu o gradnji u Zagrebu tešku desetke milijuna kuna
» Manchester United Football Club
» Zrinka Starešinić odustala od kandidature za predsjednicu SDP-a jer se boji za obitelj
» ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''
» Zrinka Paladino u NU2 otkrila aferu o gradnji u Zagrebu tešku desetke milijuna kuna
» Manchester United Football Club
Page 2 of 3