Zrinka Kasapić fan club
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zrinka Kasapić fan club
Zamolio bih cijenje administratore da ovu temu stave kao sticky,te bi smo tu postali sve vezano uz najveći novinarski autoritet hrvatskih internet portala a i šire.
Ovdje bi smo postali sve njezine kolumne,objave i poslanice,kao i komentiranje istih,uz javni poziv gospođici Zrinki da se registrira na ovaj forum kako bi učinila čast svojim mnogobrojnim poklonicima s kojima bi mogla podijeliti sve tajne Zemlje i svemira.
Ovdje bi smo postali sve njezine kolumne,objave i poslanice,kao i komentiranje istih,uz javni poziv gospođici Zrinki da se registrira na ovaj forum kako bi učinila čast svojim mnogobrojnim poklonicima s kojima bi mogla podijeliti sve tajne Zemlje i svemira.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Zrinka Kasapić fan club
Snažno podržavam ovu ideju cenjenog druga i prekaljenog antifašističkog borca.
Nadam se da će ovaj topic osnažiti našu vjeru u budućnost i darovati mladima inspiraciju u bolje sutra kada smo mi stariji i nagriženi peronosporom omanuli.
Amen.
Nadam se da će ovaj topic osnažiti našu vjeru u budućnost i darovati mladima inspiraciju u bolje sutra kada smo mi stariji i nagriženi peronosporom omanuli.
Amen.
Guest- Guest
na nju bi se prijavili i brojni drugi koji nisu korisnici ovog foruma
no grupu nemoj nazvati njenim prezimenom, ipak je poznata samo kao Zrinka K.
no grupu nemoj nazvati njenim prezimenom, ipak je poznata samo kao Zrinka K.
Guest- Guest
Pa zapravo, privlačenjem Zrinke na ovaj forum,napravila bi se reklama posebno ako bi marcelus pripomogao.Vjerujem da bi se mnogi regali ovdje.
Mada sumnjam da ćemo više ikad imati forum kao što je bio net.hr
Onaj forum je imao najbolju ekipu a ovaj je samo nekakvo održavanje te ekipe na okupu.
Mada sumnjam da ćemo više ikad imati forum kao što je bio net.hr
Onaj forum je imao najbolju ekipu a ovaj je samo nekakvo održavanje te ekipe na okupu.
2015-07-23
Zrinka, kad dođe na forum, reći će nam nešto novo, što ne znamo?
Guest- Guest
Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
Mislim da bi ona mogla s Krešimirom Miškom u tandemu voditi,,Na rubu znanosti''
2015-07-23
Evo kako Zrinkica plaši ljude Babarogom
Ne zazivajte zlo - NIKAD
+ AAA -
PAŽNJA! PAKAO NIJE ŠALA: Ubijeni u Parizu poželjeli ljubiti đavla! On im se jasno objavio!
Autor: Zrinka K. Četvrtak, 19. Studeni 2015. u 17:11
Ne dopustite da se to dogodi i vama, zbog nesvjesnosti riječi!
Ne zazivajte zlo - NIKAD
+ AAA -
PAŽNJA! PAKAO NIJE ŠALA: Ubijeni u Parizu poželjeli ljubiti đavla! On im se jasno objavio!
Ne dopustite da se to dogodi i vama, zbog nesvjesnosti riječi!
Samo nekoliko trenutaka prije masakra pristaše Eagles if death metal benda pjevali su gloriju đavlu.
‘Otrijeznite se! Bdijte! Protivnik vaš, đavao, kao ričući lav obilazi tražeći koga da proždre’ 1 Petrova 5, 8
Ruke su bile visoko podignute u zrak, u pozdrav đavlu kao što vidite na ovoj fotografiji, minutu prije nego što je napad počeo. Pozdrav naoko potpuno benigan. Nevjerojatno je i to da je u trenutku pucnjave svirala pjesma pod nazivom Kiss The Devil – Poljubite đavla, a donosimo vam samo neke od stihova ove duhovno intenzivne pjesme.
Tko voli đavla?
Tko voli njegovu pjesmu?
Tko voli đavla i njegovu pjesmu?
Tko voli đavla i njegovu pjesmu?
Ja volim đavla
Ja volim njegovu pjesmu
Ja volim đavla i njegovu pjesmu
Ja volim njegovu pjesmu
Ja volim đavla i njegovu pjesmu
Tko će poljubiti đavla
Tko će poljubiti njegov jezik?
Tko voli đavlov jezik na svom jeziku?
Tko će poljubiti njegov jezik?
Tko voli đavlov jezik na svom jeziku?
Ja ću poljubiti đavla
Ja ću poljubiti njegov jezik
Ja ću poljubiti đavla jezikom
Ja ću poljubiti njegov jezik
Ja ću poljubiti đavla jezikom
Kako su francuski death metal obožavatelji zajedno pjevali ove stihove, nudeći otvorenu ljubav sotoni, đavao je odgovorio kao i uvijek – smrću i uništenjem. Sada, vi idite naprijed u razne teorije, prihvaćajte lažne spinove i analizirajte ono što se dogodilo na koji god vam je način ugodno. Ako ste vjernik, onda točno znate što se dogodilo u petak navečer u Parizu u Francuskoj. Ljudi su tražili očitovanje sotone i pogodite što? Dobili su njega u punom njegovom sastavu, sastavu smrti i uništenja.
‘Pa budući da djeca imaju zajedničku krv i meso, i sam on tako postade u tome sudionikom da smrću obeskrijepi onoga koji imaše moć smrti, to jest đavla’ Hebrejima 2,14.
Simbolično je. Ti su ljudi krvarili i umrli na plesnom podiju za vrijeme death metal koncerta, nakon što su pjevali đavlu, nakon što su ga dozvali, pogledali u lice. Pakao nije šala, ni đavao nije šala. U petak navečer mnogi su željeli ‘poljubiti’ đavla, a on im je očito uzvratio poljubac. Ne dopustite da se to dogodi i vama, zbog nesvjesnosti riječi. Jer iz Riječi je sve postalo, ona može stvoriti ili razoriti.
Naime, postoje teorije da je ovo što se dogodilo u Parizu jedno veliko ritualno ubojstvo koje će obilježiti početak Trećega svjetskoga rata. Ako se samo na trenutak odvojimo od svjetovnosti i zavirimo u duhovnu stvarnost ovog zastrašujućeg događaja, ne možemo ne primijetiti ogroman duhovni boj. Đavao se objavio svijetu, no pitanje je koliko još objava čovječanstvu treba da bi shvatili da zlo zaista postoji, kao i Bog koji pruža svoju milosnu ruku spasenja, strpljivo čekajući svakoga od nas.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:
avatelji zajedno pjevali ove stihove, nudeći otvorenu ljubav sotoni, đavao je odgovorio kao i uvijek – smrću i uništenjem. Sada, vi idite naprijed u razne teorije, prihvaćajte lažne spinove i analizirajte ono što se dogodilo na koji god vam je način ugodno. Ako ste vjernik, onda točno znate što se dogodilo u petak navečer u Parizu u Francuskoj. Ljudi su tražili očitovanje sotone i pogodite što? Dobili su njega u punom njegovom sastavu, sastavu smrti i uništenja.
Pa zapravo ne...Svi ljudi, zajedno, pripremili su ovaj svijet...
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
Dobro, kad dođe nek ju netko pita da li Mesić tuži marcelusa za klevetu. Neku sam takvu teoriju s ruba znanost načuo, pa mi nije jasno.
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
mišak je pisao za nas, zajedno sa zrinkom ali su mu s dalekovidnice zabranili znaš kakva su tamo pravila
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
soroš wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
Dobro, kad dođe nek ju netko pita da li Mesić tuži marcelusa za klevetu. Neku sam takvu teoriju s ruba znanost načuo, pa mi nije jasno.
da, istina je, a mislim i da će ovaj put klerofašizam pobijediti slabo stoje s tim
2014-04-16
čuj na kraju ispalo je da Evropu trpaju sa emigrantima planski a da iza vehabija stoje ozbiljni igrači a ne neki čobani kako su nam govorilimarcellus wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
mišak je pisao za nas, zajedno sa zrinkom ali su mu s dalekovidnice zabranili znaš kakva su tamo pravila
Kermit-
2014-04-17
Bit će da te zastupa odvjetnik Hodak.marcellus wrote:soroš wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
da, istina je, a mislim i da će ovaj put klerofašizam pobijediti slabo stoje s tim
2015-07-23
ne kaljajte lik i djelo posljednjeg predsjednika Jugoslavije, ako nije kažnjivo danas ne znači da je pristojnomarcellus wrote:soroš wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
Guest- Guest
asilovski wrote:čuj na kraju ispalo je da Evropu trpaju sa emigrantima planski a da iza vehabija stoje ozbiljni igrači a ne neki čobani kako su nam govorilimarcellus wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
to je malo presimplificirano tumačenje, svako tu ima svoje interese
2014-04-16
Antif_No1 wrote:Bit će da te zastupa odvjetnik Hodak.marcellus wrote:soroš wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
ne, on piše za nas ali nas ne zastupa inače
2014-04-16
bolje da je obrnuto, inače inteligentan čovjek i kolegamarcellus wrote:Antif_No1 wrote:Bit će da te zastupa odvjetnik Hodak.marcellus wrote:soroš wrote:Antif_No1 wrote:Pa ne,ali to je interaktivna komunikacija s najvećom teoretičarkom zavjera u Hrvata,može odgovoriti na sve nedoumice.
ne, on piše za nas ali nas ne zastupa inače
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zrinka K. i Tarabići su k. na biciklu, spram ovih...:)
» Zrinka Starešinić odustala od kandidature za predsjednicu SDP-a jer se boji za obitelj
» ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''
» Zrinka Paladino u NU2 otkrila aferu o gradnji u Zagrebu tešku desetke milijuna kuna
» Manchester United Football Club
» Zrinka Starešinić odustala od kandidature za predsjednicu SDP-a jer se boji za obitelj
» ''Zrinka Paladino dala ostavku: Zagrepčani su sinoć izabrali kaljužu, ja se povlačim''
» Zrinka Paladino u NU2 otkrila aferu o gradnji u Zagrebu tešku desetke milijuna kuna
» Manchester United Football Club
Page 1 of 3