Krah Američkog sna
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Krah Američkog sna
Eto vidis,a ovi balkanski eksperti na daljinski,tvrde da Jemerika ne propada..mislim,drzavu cini nacija,gradjani..ne vlada i kongres,vajt hauz..Unimatrix_Zero wrote:samo na holivudskim filmovima,nugatino i masta mogu svastaLegendovich wrote:Medo reci ti nama neukima..Jel u Jemerici tece med i mlijeko za njene gradjane,..ono za najveci broj njia?
no bitno da je u pitanju Jusa,pa joj se klanja na veliko..No ti bash i ne hitaju u Jusu,nego se drze ,Skandinavije,australije i tako..cak i je u Svabija mila majka u socijalnom programu,naspram jemerike..neuki kazu da su vece place u Jemerici..samo zato jer dolaze u brutto isplati,a ti ondaplacaj sam zdravstveno,ovo i ono...pa kad platis i podvuces crtu,nemas vise nego prosjecni svabo..
Guest- Guest
Legendovich wrote:Eto vidis,a ovi balkanski eksperti na daljinski,tvrde da Jemerika ne propada..mislim,drzavu cini nacija,gradjani..ne vlada i kongres,vajt hauz..Unimatrix_Zero wrote:samo na holivudskim filmovima,nugatino i masta mogu svastaLegendovich wrote:Medo reci ti nama neukima..Jel u Jemerici tece med i mlijeko za njene gradjane,..ono za najveci broj njia?
no bitno da je u pitanju Jusa,pa joj se klanja na veliko..No ti bash i ne hitaju u Jusu,nego se drze ,Skandinavije,australije i tako..cak i je u Svabija mila majka u socijalnom programu,naspram jemerike..neuki kazu da su vece place u Jemerici..samo zato jer dolaze u brutto isplati,a ti ondaplacaj sam zdravstveno,ovo i ono...pa kad platis i podvuces crtu,nemas vise nego prosjecni svabo..
ma u ameriku su uvjek dolazili krimosi i problematicni ljudi,a posto su zasticeni okeanima nisu ratovai kod kuce nikad,osim onaj gradjanski rat i ono malo sa meksima i indijancima ali to je bilo davno,prije 2.svjetskog rata amerika je bila kolonija tifusara i raznih zaraznih epidemija spanjolska groznica i sta ti ja znam
A ja..nesh slicno australiji...RED DEAD REDEMPTION na funny nacin opisuje vrijeme kada se Jemerika gradila i naseljavala,kako su novopeceni Jemerim2humano" sticali to sto danas njihovi nasljednici imaju..uglavnom brutalna otimacina i pljacka drugih,potpuno iskoristavanje..Onda poceli glumiti drzavu,pa se kaoprofinili,i nastavili silovati ipljackati ostatak svijeta,kako su nekad haracili po Jemerici..Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:Eto vidis,a ovi balkanski eksperti na daljinski,tvrde da Jemerika ne propada..mislim,drzavu cini nacija,gradjani..ne vlada i kongres,vajt hauz..Unimatrix_Zero wrote:samo na holivudskim filmovima,nugatino i masta mogu svastaLegendovich wrote:Medo reci ti nama neukima..Jel u Jemerici tece med i mlijeko za njene gradjane,..ono za najveci broj njia?
ma u ameriku su uvjek dolazili krimosi i problematicni ljudi,a posto su zasticeni okeanima nisu ratovai kod kuce nikad,osim onaj gradjanski rat i ono malo sa meksima i indijancima ali to je bilo davno,prije 2.svjetskog rata amerika je bila kolonija tifusara i raznih zaraznih epidemija spanjolska groznica i sta ti ja znam
Guest- Guest
novo Rimsko carstvo,no nisam zabrinut,posto znam da se istorija ponavlja
Sve je to drukčije u realnom životu od puste propagande
Jedna dobra analiza
https://russia-insider.com/en/oligarchy-america-how-01-rob-everyone-else-blind-31-shocking-data-points/ri28167
Ne, Amerika propasti neće, bar ne u neko dogledno vrijeme ali stvari tamo nisu baš tako blistave kako neki vjeruju.
Jedna dobra analiza
https://russia-insider.com/en/oligarchy-america-how-01-rob-everyone-else-blind-31-shocking-data-points/ri28167
Ne, Amerika propasti neće, bar ne u neko dogledno vrijeme ali stvari tamo nisu baš tako blistave kako neki vjeruju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Sve je to drukčije u realnom životu od puste propagande
Jedna dobra analiza
Pa ja..lako je neukima,sa upitnim balkanskim diplomama palamudaniti,teoretski,no da dojdu u Jemeriku,slijedio bi ladni tush...diplome im tamo ne bi vrijedile,ili bi se sprdali sa njima,i ponudili bi im unosne zarade na poslovima konstrakšn workera ili docking workera..ako imaju srece,mogli bi se docepati posla u nekoj jemrickoj pečenjari..
Guest- Guest
putko..drk drk..kina..drk..
2014-04-19
https://www.infowars.com/scenes-from-virginias-capital-militarized-police-arrive-in-richmond/
prckov wrote:putko..drk drk..kina..drk..
etoc,i Čika-Prckoff postao Rusofil...
Guest- Guest
Pa fakat nema smisla.. dođeš tu i pred nama drkašprckov wrote:putko..drk drk..kina..drk..
Skuliraj malo i idi negdje gdje te niko ne vidi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
ej putko, daj ba ovom majmunu ringu da ti popusi zar ne vidis kolko se krele napalio
ej putko, daj ba ovom majmunu ringu da ti popusi zar ne vidis kolko se krele napalio
2014-04-19
Propada dolar, petrodolar BRIC-s uvodi novu valutu.BRIC-s se prikljucili Islamska republika Iran, Zimbabve i Argentina. Pali na cetvrto mjesto vojne moci. Gotovi su. Muhahahahahahhaa jamerika i engleska ce biti zemlja proleterska,.Volim rusko govno nego americku tortu. USA hjalpppp djenosajd...... Radujem se suncu i jaaaaaaaaa Kila mozga.....
2014-04-14
Svaki tjedan isto. Iste grablje i iste glave.... Nema veze, idemo dalje..... Ne boli, ne boli.... Mozda iduci put bude drugi rezultat.... Na kreju krajeva ne cudi sta se Alan Ford zalijepio jedino na Balkanu. Magnus & Bunker su morali imati neki uvid na mentalno stanje i precrtati to. Plus Brixy i to je to. Poslije cuvar pecata i kila mozga ......
2014-04-14
prckov wrote:socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
U Rusiji nije socjalizam na snazi.
Baš je Putin žestoki fiskalni konzervativac.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:prckov wrote:socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
Svejedno rus je a angliziranom prcku to je crvena krpa :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nisam ni rekoHektorović wrote:prckov wrote:socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
ringo se pali na socijalizam
a putin je konzervativac tek toliko da ne upadne u ovo zapadno ljevicarsko ludilo kojem je kulturni marksizam podloga
a rusi te leftardske pokrete cak I finansiraju, al ne u svojoj kuci
2014-04-19
nemam preferancije na osnovu nacije nego sta ko politicki nudi, predstavlja ili zabranjujeepikur37 wrote:Hektorović wrote:prckov wrote:socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
to vi drkajte na kolektivizam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:nemam preferancije na osnovu nacije nego sta ko politicki nudi, predstavlja ili zabranjujeepikur37 wrote:Hektorović wrote:prckov wrote:socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
Koji kolektivizam....? Koja je to paralelna stvarnost?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa rusi, amerikanciepikur37 wrote:prckov wrote:nemam preferancije na osnovu nacije nego sta ko politicki nudi, predstavlja ili zabranjujeepikur37 wrote:Hektorović wrote:prckov wrote:socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
Koji kolektivizam....? Koja je to paralelna stvarnost?
tako ti operiras
cuj jos pitas
ja ne gledam tako nego po onome sta ko nudi I radi
sto politicki sto ideoloski
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
iskreno žešći fiskalni konzervativac od Trumpa.Hektorović wrote:prckov wrote:socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
Trump šiba USA deficit, dok Putin se ponaša kao neoliberal sa mjerama štednje, reže državnu potrošnju svugdje..
međutim gdje Rusija puši na veliko, jest sve ispod , korupcija im je gora nego u RH, busienss klima nepovoljna, vjerojatno je tu i kultura u pitanju.. u USA se cijeni poduzeništvo, da ljudi kreću sami u business, u rusiji se vjerojatno kao i kod nas hejta to.. ja znam ljude koji su vrhunski radnici/mjastori imaju jebačko znanje, a rade za gazdu 15godina i kukaju kako im je mala plaća... naša čak je država napravila odlične reforme sa obrtima/paušalnim obrtima/j.d.o.o možeš postati vlastiti poduzetnik u roku 2 dana, ekipa kuka i plače da su male plaće a mogao bi 3-4 x više zarađivati da krene sam..
u USA odmah idu u business
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:iskreno žešći fiskalni konzervativac od Trumpa.Hektorović wrote:prckov wrote:socijalizam..drk drk..putko putko..drk..ruski medo..drk..kina..mmm.. egalitarijanizam..drk drk..oligarsi..ajajaj..
Trump šiba USA deficit, dok Putin se ponaša kao neoliberal sa mjerama štednje, reže državnu potrošnju svugdje..
međutim gdje Rusija puši na veliko, jest sve ispod , korupcija im je gora nego u RH, busienss klima nepovoljna, vjerojatno je tu i kultura u pitanju.. u USA se cijeni poduzeništvo, da ljudi kreću sami u business, u rusiji se vjerojatno kao i kod nas hejta to.. ja znam ljude koji su vrhunski radnici/mjastori imaju jebačko znanje, a rade za gazdu 15godina i kukaju kako im je mala plaća... naša čak je država napravila odlične reforme sa obrtima/paušalnim obrtima/j.d.o.o možeš postati vlastiti poduzetnik u roku 2 dana, ekipa kuka i plače da su male plaće a mogao bi 3-4 x više zarađivati da krene sam..
u USA odmah idu u business
Kako da ne,isto kao i ovdje u svabiji...mosh otvoriti šišaonicu,bekeraj,kepab,ono u rangu necega sto bi i sami znali raditi,ali avaj..TO VEC POSTOJI u velikim lancima,i sa cijenema kojima ne mos konkurirati otvaranjem jedog mjesta..isto tak oi u svemu drugom..ostali obrt,svabi imaju da te pojedu na svim nivoima,pocev od projektnog,financijskog pa do proizvodnog,a uz to,vec imaju dugogodisnje ugovore kao stari partneri..dojdu balkanci kao vi, i...nishta..mozete se zaposliti samo kao najamna radna snaga...
sad ameri..ista spika o otvaranju,jedino je prednost domace steceno znanje,a o otvaranju8 nekog konkurentskog biznisa,zaboravi..davno je to pocelo i davno je to zapecaceno starim ugovorima..osim ako nemas stotine miljuna dolari,minimalno,pa nekaj ipak uspijes malo napraviti...
Ti projiciras potpno krivo ali bas SVE.imas frendove,ovo i ono,a predlazem ti vlastito iskustvo..vrlo brzo bi dozivio ladni tuš..
Kako rekoh,mozete raditi najnize poslove,kao i prosjecni ameri danas,ili biti sitni pod izvodjac,koji ce 6 dana u tjednu drljati od 7-19 sati,a kad dojde doma,nefce mu se cak niti kita moci dici na zenu,da je odradi..
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Lete štuke lete avijoni EU i Azija su pred ratom
» Krah Schengena
» Krah Dojč banke, pad od 15%
» Krah europejske "solidarnosti"
» Konačni krah pravaštva?
» Krah Schengena
» Krah Dojč banke, pad od 15%
» Krah europejske "solidarnosti"
» Konačni krah pravaštva?