ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teta Višnja:'Purgerka sam i ne želim Bandića na čelu grada...'

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Teta Višnja:'Purgerka sam i ne želim Bandića na čelu grada...' - Page 4 Empty Re: Teta Višnja:'Purgerka sam i ne želim Bandića na čelu grada...'

Post by kaya 16/1/2020, 21:50

Hektorović wrote:
kaya wrote:Bandić i tako ide uskoro u rezervnu domovinu, hdz će dati ful gas i nezavisnom nepravosuđu spustiti ručnu koje koči do sada. Ne koristi im više, štoviše svi u njegovoj blizini gube vlast.

Bandić je trenutno nešto kao Hitler u jesen 1944

Fizički se raspada, odbija se suočiti sa realnošću, a poraz na izborima je svima vidljiv

Za Zagreb će to biti šok, Bandić je u 20 godina izgradio ogromnu mrežu.
Baš tako, ko hitler 1944.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Teta Višnja:'Purgerka sam i ne želim Bandića na čelu grada...' - Page 4 Empty Re: Teta Višnja:'Purgerka sam i ne želim Bandića na čelu grada...'

Post by veber 16/1/2020, 22:35

Hektorović wrote:
kaya wrote:Bandić i tako ide uskoro u rezervnu domovinu, hdz će dati ful gas i nezavisnom nepravosuđu spustiti ručnu koje koči do sada. Ne koristi im više, štoviše svi u njegovoj blizini gube vlast.

Bandić je trenutno nešto kao Hitler u jesen 1944

Fizički se raspada, odbija se suočiti sa realnošću, a poraz na izborima je svima vidljiv

Za Zagreb će to biti šok, Bandić je u 20 godina izgradio ogromnu mrežu.
hitler je spušio ulaskom us u rat i padom italije. 1943će
samo fantizam ss-a je produžio rat do 45e.
stvar je u tome da je amerima pasalo da se nijemci i rusi jebu na istoku.
amerima je bila bitna samo rurska oblast i pobrat svu imovinu.
onaj peder engleski je htio prvi preći rajnu, a ne da to naprave ameri.
isto tako je govno britansko u svakom slučaju opstruirao osvajanje berlina, pa su u isti ušli rusi. po naredbi churchilla.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 17/1/2020, 00:04

Cuj nju ... 'purgerica' ... a njezini su pelcani tko zna s kim i gdje.

Kak' i svi u Zagrebu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/1/2020, 04:50

max123 wrote:
vuksadinare wrote:http://www.24sata.hr/news/teta-visnja-purgerka-sam-i-ne-zelim-bandica-na-celu-grada-670623
i,KAJ oće drolja,purgerska?
opet biti blizu tegli pekmeua a drugi ne smiju Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/1/2020, 04:55

veber wrote:
vuksadinare wrote:
veber wrote:hrvatska ima oko 300 000 stambenih jedinica koje su kao vikendice.
to kaj tvoji tetak i teta nisu napravili viksu jer su imali drugih ambicija je drugi par rukava.

šljakeri posjeduju najviše nekretnina u hr.
oni iz juge.

moji starci su kupili u jugi, na knežiji stan i upisali vlasništvo.

pusti priče.
iz naše generacije 80% staraca je kupilo viksu. zemljište, brod.

to kaj je došlo novo doba, pa sve otišlo u kurac, to je drugo.
ok..moji su radili u tekstilnoj industriji place uvijek za kurac..tak da su vikse mogli sanjati
meni je otac kao i crvenom bio u končaru.
kada mu je na nekom sastanku ante marković reko; druže veberu, moj stari mu je odgovorio da on nije njemu drug i da ga može titulirati s inžinjeru, ili gospodine. u mračnoj jugi.
stara mi je bila istraživač na pmf-u i izvaredni profesor na medicini.
nikada za božić nije radila, crna juga.

obišli smo sve živo kaj se moglo obići.
imali smo dva auta, vikendice.

nitko nije tražio da budeš u partiji.

tamo 70ih moji su prihranjivali tuđmana i ekipu.

bilo je jogurta, mogao si na vjeronak i smio si pjevat crkvene pjesme.

mi u ta mračna vremena smo kitili jelku, slavili božić i nismo čekali novu godinu.
tvoji nisu bili obicni sljakeri vec na pozicijama nije isto..blize su tegli pekmeza bili
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/1/2020, 04:58

max123 wrote:
prckov wrote:bolje joj je bilo umjesto sto sere parole po hartiji da je vremeplov izmislila I vratila se u te svoje lepe tri p m
ne laje kurva zbog sela,već....

Ona je umirovljenica, supruga, majka troje djece i baka petero unučadi. Kaže da je živjela u “truloj Jugoslaviji”, u kojoj je kao administratorica dobila stan, kupila sa suprugom dvije vikendice i uvijek imala automobile.
i jos veli da je 'skromno' zivjela..'postena je slobodoljubiva' jer mrzi hercegovce i dalmose tj sve juzno od kupe..a malo simpaticniji su joj sumadinci Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics