Teta Višnja:'Purgerka sam i ne želim Bandića na čelu grada...'
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Teta Višnja:'Purgerka sam i ne želim Bandića na čelu grada...'
http://www.24sata.hr/news/teta-visnja-purgerka-sam-i-ne-zelim-bandica-na-celu-grada-670623
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Teta Višnja:'Purgerka sam i ne želim Bandića na čelu grada...'
ima dvije vikendice,stan,kucu i to sve od 'dvije skromnije place'..teta visnja lazes mazes..i jos si radila u montmontazi koa je jos za vrijeme jugovine bil pod povecalom zbog muljaza...moj tetak i teta su bili sljakeri za jugoveni pa si nisu mogli vikendicu priustiti jedva su sklepali za stojadina...i razmisljali kako nabaviti pet metri drva za zimu...najbolji kad mi s eovakvi javljaju onda sami sebi uskoce u usta...teta visnja bila si tajnica direktora koji te je trosio ili trosili..sutjela si na njihovo muljanje i za to bila nagrađivana..od kud ti lova za dvije vikendice,aute,trebas kupiti građevinsko zemljiste koje je uvijek na moru bilo skupo itd itd
2015-09-08
vuksadinare wrote:http://www.24sata.hr/news/teta-visnja-purgerka-sam-i-ne-zelim-bandica-na-celu-grada-670623
A ti onda napravi tridesetero purgerića pa glasajte svi pa možda i ne bude.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
pa nema ni 5% purgera u zagrebu jos ih za jugovine morao si ih iskatiG2xE wrote:vuksadinare wrote:http://www.24sata.hr/news/teta-visnja-purgerka-sam-i-ne-zelim-bandica-na-celu-grada-670623
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa nema ni 5% purgera u zagrebu jos ih za jugovine morao si ih iskatiG2xE wrote:vuksadinare wrote:http://www.24sata.hr/news/teta-visnja-purgerka-sam-i-ne-zelim-bandica-na-celu-grada-670623
Otkad je nekakva etno pripadnost preduvjet za pravo glasa? Onda neka urgira na to da se dignu zidine oko grada i da teta Višnja udara štambilje onima za koje ona misli da bi trebali imati pravo glasa.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
Sad kad je razvidno da Banić odlazi, nije potrebno nikakvo herojstvo, malograđani će malo ispuhati svoje komplekse, smijenit će se vlast i onda uobičajeno.
Bilo bi dobro da HDZ preuzme zegej, inače eto vam anke mrak taritaš :D
Bilo bi dobro da HDZ preuzme zegej, inače eto vam anke mrak taritaš :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sere stara....nije vise blizu pekmezu pa svi drugi krivi pa trazi razlog tome regionalno ili etno porijekloG2xE wrote:vuksadinare wrote:pa nema ni 5% purgera u zagrebu jos ih za jugovine morao si ih iskatiG2xE wrote:vuksadinare wrote:http://www.24sata.hr/news/teta-visnja-purgerka-sam-i-ne-zelim-bandica-na-celu-grada-670623
Otkad je nekakva etno pripadnost preduvjet za pravo glasa? Onda neka urgira na to da se dignu zidine oko grada i da teta Višnja udara štambilje onima za koje ona misli da bi trebali imati pravo glasa.
2015-09-08
a slicno ovoj je bila jedna moja susjeda jos za vrijeme juge sto je stalno grintala kako dalmosi dotepenci uzimaju mjesta na faklultetima kao studosi zagrepcancima..na kraju bila statistika da se najmanje zagrepcana prijavljivalo na fakultete..kada joj je pok novinar ivas dalmos iz sibenika pokazao taj podatak onda je samo profrfljala u bradu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a slicno ovoj je bila jedna moja susjeda jos za vrijeme juge sto je stalno grintala kako dalmosi dotepenci uzimaju mjesta na faklultetima kao studosi zagrepcancima..na kraju bila statistika da se najmanje zagrepcana prijavljivalo na fakultete..kada joj je pok novinar ivas dalmos iz sibenika pokazao taj podatak onda je samo profrfljala u bradu...
Ma standardno i normalno grintanje, inače koliko poznam zagrepčance ....u glavnom su benigni ali genertalno grintavci....to im je poza, žive s tim i iz tog crpe neki osjećaj da su bitniji :)
Na obali su zanimljivo u kafićima najglasniji zagrepčanci i bosanci. Prvi hoće svima dati do znanja da su oni sada tu, evo nas, mi smo došli iz Zagreba...halo, tu smo, molim primijetite nas :)
Drugi zato, što hoće dokazati kao nemaju kompleksa i da je to sve u redu pa su evo kao kod kuće :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pazi ovo..'je'l bi splicani dozvolili purgera na celu grada'..oj ti babo proc...to je onaj sistem..'nek krade ali nek je naš'...
2015-09-08
Oboji ne razlikuju Č i Ć, možda je to zato? Ja mislim da ni Višnja ne zna kad dođe Ć umjesto Č, a priča o pismenosti.epikur37 wrote:
Na obali su zanimljivo u kafićima najglasniji zagrepčanci i bosanci. Prvi hoće svima dati do znanja da su oni sada tu, evo nas, mi smo došli iz Zagreba...halo, tu smo, molim primijetite nas :)
Drugi zato, što hoće dokazati kao nemaju kompleksa i da je to sve u redu pa su evo kao kod kuće :D
..tako nekako...zagrepcanima je uvijek vaznije bilo otic na gemist u birtiju,baciti belot i nisu imali nikad pretjerano nesto ambicija da se izbore za nesto vise...ali reda radi da si skriju tu manu obicno su grintali kako dotepenci osvojise polozaje i mjesta u gradu...a u biti na jedan nacin im je to odgovralo kao opravdanje...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a slicno ovoj je bila jedna moja susjeda jos za vrijeme juge sto je stalno grintala kako dalmosi dotepenci uzimaju mjesta na faklultetima kao studosi zagrepcancima..na kraju bila statistika da se najmanje zagrepcana prijavljivalo na fakultete..kada joj je pok novinar ivas dalmos iz sibenika pokazao taj podatak onda je samo profrfljala u bradu...
Ma standardno i normalno grintanje, inače koliko poznam zagrepčance ....u glavnom su benigni ali genertalno grintavci....to im je poza, žive s tim i iz tog crpe neki osjećaj da su bitniji :)
2015-09-08
....jbg..baba je imala svoje vrijeme kad je bila blize tegli pekmeza i to obilno koristila sad su drugi blize pekmezu...i jb sad joj krivo...valjda misli da je vjecno mlada i pozeljna
2015-09-08
Ma baba je attention whore i ništa drugo ne treba kazati...vuksadinare wrote:pazi ovo..'je'l bi splicani dozvolili purgera na celu grada'..oj ti babo proc...to je onaj sistem..'nek krade ali nek je naš'...
I ti svakakve pizdarije otvaraš...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa ok je ova tema...'napredni' se razotkrivaju...T. wrote:Ma baba je attention whore i ništa drugo ne treba kazati...vuksadinare wrote:pazi ovo..'je'l bi splicani dozvolili purgera na celu grada'..oj ti babo proc...to je onaj sistem..'nek krade ali nek je naš'...
I ti svakakve pizdarije otvaraš...
2015-09-08
Bandić i tako ide uskoro u rezervnu domovinu, hdz će dati ful gas i nezavisnom nepravosuđu spustiti ručnu koje koči do sada. Ne koristi im više, štoviše svi u njegovoj blizini gube vlast.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne bulazni.vuksadinare wrote:ima dvije vikendice,stan,kucu i to sve od 'dvije skromnije place'..teta visnja lazes mazes..i jos si radila u montmontazi koa je jos za vrijeme jugovine bil pod povecalom zbog muljaza...moj tetak i teta su bili sljakeri za jugoveni pa si nisu mogli vikendicu priustiti jedva su sklepali za stojadina...i razmisljali kako nabaviti pet metri drva za zimu...najbolji kad mi s eovakvi javljaju onda sami sebi uskoce u usta...teta visnja bila si tajnica direktora koji te je trosio ili trosili..sutjela si na njihovo muljanje i za to bila nagrađivana..od kud ti lova za dvije vikendice,aute,trebas kupiti građevinsko zemljiste koje je uvijek na moru bilo skupo itd itd
tetak i teta su se bavili očito nekim drugim aktivnostima pa ih nije zanimala vikendica.
hrvati imaju najviše kuća za odmor i općenito posjeduju najviše nekretnina u eu.
a, cijene u dalmaciju počele su divljat nakon 90ih.
negdje 80ih nam je jugo potopilo pasaru, pa je lokalni ribar ponudio da ju izvadi i zadrži, a za uzvrat da starome da zemlju odmah uz more.
koliko pasara danas košta 15-20 000kn?
to je kao i kod mene u kvartu, cijene stanova odjednom 6-8k€
napuhavanje cijena.
2014-12-30
normalno da ni tu neće proći bez tvojih izljeva i budalaština.Jel u Sloveniji imate ć,jesi li se zapitao zašto na sjeveru Hrvatske sa tim ć šteka?Nisi jer si bosanac a svi ste redom pismeni i pametni u tri pizde mile materine baš zbog toga ć.Eroo wrote:Oboji ne razlikuju Č i Ć, možda je to zato? Ja mislim da ni Višnja ne zna kad dođe Ć umjesto Č, a priča o pismenosti.epikur37 wrote:
vili40-
2015-08-02
Ovisi jesi imao komunističke veze i poznanstva ili njihov jaramvuksadinare wrote:ima dvije vikendice,stan,kucu i to sve od 'dvije skromnije place'..teta visnja lazes mazes..i jos si radila u montmontazi koa je jos za vrijeme jugovine bil pod povecalom zbog muljaza...moj tetak i teta su bili sljakeri za jugoveni pa si nisu mogli vikendicu priustiti jedva su sklepali za stojadina...i razmisljali kako nabaviti pet metri drva za zimu...najbolji kad mi s eovakvi javljaju onda sami sebi uskoce u usta...teta visnja bila si tajnica direktora koji te je trosio ili trosili..sutjela si na njihovo muljanje i za to bila nagrađivana..od kud ti lova za dvije vikendice,aute,trebas kupiti građevinsko zemljiste koje je uvijek na moru bilo skupo itd itd
immortal-
2014-04-16
hm da...kakva vikendica o cem ti brijes...sljakeri pa vikendica..to su imali pocevsi od poslovodje do direktora..i poneki portiri koji su zmirili kad se iznosiloveber wrote:ne bulazni.vuksadinare wrote:ima dvije vikendice,stan,kucu i to sve od 'dvije skromnije place'..teta visnja lazes mazes..i jos si radila u montmontazi koa je jos za vrijeme jugovine bil pod povecalom zbog muljaza...moj tetak i teta su bili sljakeri za jugoveni pa si nisu mogli vikendicu priustiti jedva su sklepali za stojadina...i razmisljali kako nabaviti pet metri drva za zimu...najbolji kad mi s eovakvi javljaju onda sami sebi uskoce u usta...teta visnja bila si tajnica direktora koji te je trosio ili trosili..sutjela si na njihovo muljanje i za to bila nagrađivana..od kud ti lova za dvije vikendice,aute,trebas kupiti građevinsko zemljiste koje je uvijek na moru bilo skupo itd itd
tetak i teta su se bavili očito nekim drugim aktivnostima pa ih nije zanimala vikendica.
hrvati imaju najviše kuća za odmor i općenito posjeduju najviše nekretnina u eu.
a, cijene u dalmaciju počele su divljat nakon 90ih.
negdje 80ih nam je jugo potopilo pasaru, pa je lokalni ribar ponudio da ju izvadi i zadrži, a za uzvrat da starome da zemlju odmah uz more.
koliko pasara danas košta 15-20 000kn?
to je kao i kod mene u kvartu, cijene stanova odjednom 6-8k€
napuhavanje cijena.
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» I Split dobio svog 'Bandica':Baldasar iz SDP-a prešao u stranku Milana Bandića
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
Page 1 of 4