Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
Page 1 of 1
Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
http://direktno.hr/zagreb/hasanbegovic-tvrdi-skupstina-sutra-nece-biti-konstituirana-evo-i-zasto-90319/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
ovaj bu u ludaru strpao bandida i plenkija...
2015-09-08
Re: Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
..jedino ga mogu zaustaviti da ga fizicki uklone...
2015-09-08
Similar topics
» HNS uguzi bi i sa HDZ-om ali premijer mora biti Milanović sa MOST-om nikakva koalicija u obzir ne dolazi
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» Sutra ipak neće biti masovnih deportacija - Tramp dao rok
» SLOVENIJA: Sutra više neće biti vlaka s izbjeglicama iz Hrvatske
» Adem Vuchiqi: "Sutra potpisujemo – više neće biti nikakve carine"
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» Sutra ipak neće biti masovnih deportacija - Tramp dao rok
» SLOVENIJA: Sutra više neće biti vlaka s izbjeglicama iz Hrvatske
» Adem Vuchiqi: "Sutra potpisujemo – više neće biti nikakve carine"
Page 1 of 1