Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
dzango wrote:. Hag je politički sud.
Kurac od suda na kojemu ima sudaca iz zemalja koje svoje građane ne izručuju na taj sud..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
..li je srbija podigla optuznice protiv haradinaja i orica i zato imju problem kad odu vani zbog interpola...za razliku od orica haradinaja je stitio diplomatski imunitet dok je bio premijer kosova..pa oric ne smije nigdje van bh-a...srbija nije podigla nikakvu optuznicu protiv gotovine...dzango wrote:Oslobođeni su i Orić i Haradninaj. Hag je politički sud.
Što se tiče glumca, Đuričko je prihvatio ulogu kod Anđe koju je predhodno Glogovac odbio. Biti glumac ne znači odmah i neku pamet i integritet. I kod njih ima svakakvog mulja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3393619/srpski-glumac-u-filmu-koji-velica-gotovinu
Pa realno svaka nacija ima svoje interese, zamisli da neki Hrvatski glumac gumi u nekom BiH ili Srpskom filmu protiv Hrvatskih interesa.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa glumili su nemali broj...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3393619/srpski-glumac-u-filmu-koji-velica-gotovinu
Pa realno svaka nacija ima svoje interese, zamisli da neki Hrvatski glumac gumi u nekom BiH ili Srpskom filmu protiv Hrvatskih interesa.
2015-09-08
pizzon wrote:
ja kreten, hahaha
Bingo.
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:pa glumili su nemali broj...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3393619/srpski-glumac-u-filmu-koji-velica-gotovinu
Pa zašto to dopuštamo?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ja ne dopuštam...neki glume radi love neki jer im se sviđa ili slicno razmisljajuHektorović wrote:vuksadinare wrote:pa glumili su nemali broj...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3393619/srpski-glumac-u-filmu-koji-velica-gotovinu
Pa zašto to dopuštamo?
2015-09-08
Gotovina ratni zločinac a vi koji ste napali Hrvatsku niste??pizzon wrote:gotovina jeste ratni zlocinac
nemoj da se pravis blesav
ceo svet se smejao naglavacke
preinacenoj presudi.
nema sta srbin da trazi u hr.filmu o zlocincu.
moze, pod uslovom da film snima srbija.
znaci, u pravu sam, kome sam spreman da verujem.
Alma 2?
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bedno!Srbin hvali Gotovinu!
» Napali su me jer sam Srbin
» Komšić: Čović je Ustaša koji veliča NDH
» BBB-ovci o filmu koji se snima o njima:'Taj film je plačen od mamića,on nikad nije bio pravi bbb-ovac'
» Gjenero napustio studio N1 Televizije: Ne mogu sjediti s onima koji brane ratnog zločinca
» Napali su me jer sam Srbin
» Komšić: Čović je Ustaša koji veliča NDH
» BBB-ovci o filmu koji se snima o njima:'Taj film je plačen od mamića,on nikad nije bio pravi bbb-ovac'
» Gjenero napustio studio N1 Televizije: Ne mogu sjediti s onima koji brane ratnog zločinca
Page 2 of 2