Napali su me jer sam Srbin
Page 1 of 1
Napali su me jer sam Srbin
Pa od svih Srba baš tebe napalo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vlasnik-kafica-iz-uzdolja-kraj-knina-o-sramotnom-nasilju-iz-mrznje-viknuli-su-majku-vam-jem-zvezdu-gledate-sve-leti-djeca-skacu-i-vriste/9265610/
Kako to ?
A prošle godine u tvom kafiću odvijalo se ovo :
https://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/sramotan-incident-obucen-u-majicu-draze-mihailovica-prijetio-predsjedniku-hvidr-e-knin-1205515/
Aj ti lagano odjebi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vlasnik-kafica-iz-uzdolja-kraj-knina-o-sramotnom-nasilju-iz-mrznje-viknuli-su-majku-vam-jem-zvezdu-gledate-sve-leti-djeca-skacu-i-vriste/9265610/
Kako to ?
A prošle godine u tvom kafiću odvijalo se ovo :
https://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/sramotan-incident-obucen-u-majicu-draze-mihailovica-prijetio-predsjedniku-hvidr-e-knin-1205515/
Aj ti lagano odjebi
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Napali su me jer sam Srbin
četnik pred godinu dana izaziva Dražinom majicom, a vjerojatno i ne samo tada i ne samo na taj način, a sad kad je dobio po pički standard...kmeee, kmeee
..ne znam...cekam reakciju pupovca...
vuksadinare- Posts : 100338
2015-09-08
inace postoji neke lokali u kninu(vise van knina) gdje se srbuje nije tajna...u kninu su vecinom vlasnici kafica hrvati...mislim da je samo jedan u vlasnistvu srbina ali taj je ionako bio prognan od svojih pa se smatra da je ajmo rec hrvatski...ali van knina u nekim srpskim selima gdje ima lokala e tu se vec zna zalomit srbovanje...jer uglavnom gosti i jesu srbi...
2015-09-08
Nek oni misle da se mogu opustit. Sve do jednom.vuksadinare wrote:inace postoji neke lokali u kninu(vise van knina) gdje se srbuje nije tajna...u kninu su vecinom vlasnici kafica hrvati...mislim da je samo jedan u vlasnistvu srbina ali taj je ionako bio prognan od svojih pa se smatra da je ajmo rec hrvatski...ali van knina u nekim srpskim selima gdje ima lokala e tu se vec zna zalomit srbovanje...jer uglavnom gosti i jesu srbi...
Sad gledajte Zvezdu ...jednim okom a drugin gledaj put vrata tko će ti upast.
2014-04-11
i svake godine početkom kolovoza tamo derneče, jasno uz Drljaču, ono Jato i druge zabavne goste iz matice itdvuksadinare wrote:inace postoji neke lokali u kninu(vise van knina) gdje se srbuje nije tajna...u kninu su vecinom vlasnici kafica hrvati...mislim da je samo jedan u vlasnistvu srbina ali taj je ionako bio prognan od svojih pa se smatra da je ajmo rec hrvatski...ali van knina u nekim srpskim selima gdje ima lokala e tu se vec zna zalomit srbovanje...jer uglavnom gosti i jesu srbi...
Noor wrote:i svake godine početkom kolovoza tamo derneče, jasno uz Drljaču, ono Jato i druge zabavne goste iz matice itdvuksadinare wrote:inace postoji neke lokali u kninu(vise van knina) gdje se srbuje nije tajna...u kninu su vecinom vlasnici kafica hrvati...mislim da je samo jedan u vlasnistvu srbina ali taj je ionako bio prognan od svojih pa se smatra da je ajmo rec hrvatski...ali van knina u nekim srpskim selima gdje ima lokala e tu se vec zna zalomit srbovanje...jer uglavnom gosti i jesu srbi...
Šta vam smeta Drljača? Jel i on četnik?
Guest- Guest
...nek derneče...ali eto izgleda da ni ovaj valsnik nije svetac...znas kako se kaze nema pizdarija tamo gdje ih ne prizivas...Noor wrote:i svake godine početkom kolovoza tamo derneče, jasno uz Drljaču, ono Jato i druge zabavne goste iz matice itdvuksadinare wrote:inace postoji neke lokali u kninu(vise van knina) gdje se srbuje nije tajna...u kninu su vecinom vlasnici kafica hrvati...mislim da je samo jedan u vlasnistvu srbina ali taj je ionako bio prognan od svojih pa se smatra da je ajmo rec hrvatski...ali van knina u nekim srpskim selima gdje ima lokala e tu se vec zna zalomit srbovanje...jer uglavnom gosti i jesu srbi...
2015-09-08
Naći, zatvoriti i nabiti još u marici. Čisto da vide da nisu u 91 oj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ok..ali ovom ne prilici nositi majicu sa drazinim likom 2018..jbg nije '41 ili '91...uglavnom kako rekoh nema pizdarija tamo gdje ih ne prizivas...lik je ocito od prije snimljen cekao se povod i jebiga...kaya wrote:Naći, zatvoriti i nabiti još u marici. Čisto da vide da nisu u 91 oj.
2015-09-08
uglavnom doznao sam da se jos u nekim lokalima gledala zvezda u kninu i nije bilo pizdarija..ovaj je ocito bio na piku..tj njegov objekt...
2015-09-08
Ma jok.vuksadinare wrote:ok..ali ovom ne prilici nositi majicu sa drazinim likom 2018..jbg nije '41 ili '91...uglavnom kako rekoh nema pizdarija tamo gdje ih ne prizivas...lik je ocito od prije snimljen cekao se povod i jebiga...kaya wrote:Naći, zatvoriti i nabiti još u marici. Čisto da vide da nisu u 91 oj.
Kaže on da je to jer je Srbin i da je dobro da je bilo i državljana drugih zemalja u kafiću i da će sad njihove ambasade dobit obavjest
Aha tu si bato. Još jedan ugroženi četnik. Bude tebi kafić letija u zrak pa se ti kurči u Srbiji.
2014-04-11
i onaj KnindžaBrat Brale wrote:Noor wrote:i svake godine početkom kolovoza tamo derneče, jasno uz Drljaču, ono Jato i druge zabavne goste iz matice itdvuksadinare wrote:inace postoji neke lokali u kninu(vise van knina) gdje se srbuje nije tajna...u kninu su vecinom vlasnici kafica hrvati...mislim da je samo jedan u vlasnistvu srbina ali taj je ionako bio prognan od svojih pa se smatra da je ajmo rec hrvatski...ali van knina u nekim srpskim selima gdje ima lokala e tu se vec zna zalomit srbovanje...jer uglavnom gosti i jesu srbi...
Noor wrote:i onaj KnindžaBrat Brale wrote:Noor wrote:i svake godine početkom kolovoza tamo derneče, jasno uz Drljaču, ono Jato i druge zabavne goste iz matice itdvuksadinare wrote:inace postoji neke lokali u kninu(vise van knina) gdje se srbuje nije tajna...u kninu su vecinom vlasnici kafica hrvati...mislim da je samo jedan u vlasnistvu srbina ali taj je ionako bio prognan od svojih pa se smatra da je ajmo rec hrvatski...ali van knina u nekim srpskim selima gdje ima lokala e tu se vec zna zalomit srbovanje...jer uglavnom gosti i jesu srbi...
Bože dragi, koji ste vi neandertalci
Guest- Guest
imao je lik i prije provokacija i pizdarija...normalno glupi novinari zaboravili istraziti tipa prije intervjua...da ga je netko posjetio d aje 2018 imao incident jer je nosio majicu sa drazinim likom i prijetio drugima u ugostiteljskom objektu..da vidis onda jel bi zborio samo 'ja sam srbin'..RayMabus wrote:Ma jok.vuksadinare wrote:ok..ali ovom ne prilici nositi majicu sa drazinim likom 2018..jbg nije '41 ili '91...uglavnom kako rekoh nema pizdarija tamo gdje ih ne prizivas...lik je ocito od prije snimljen cekao se povod i jebiga...kaya wrote:Naći, zatvoriti i nabiti još u marici. Čisto da vide da nisu u 91 oj.
Kaže on da je to jer je Srbin i da je dobro da je bilo i državljana drugih zemalja u kafiću i da će sad njihove ambasade dobit obavjest
Aha tu si bato. Još jedan ugroženi četnik. Bude tebi kafić letija u zrak pa se ti kurči u Srbiji.
2015-09-08
Nije on osobno nosija ...nego gost....to njemu normalno da mu to gosti nose jer mu je to klijentela.vuksadinare wrote:imao je lik i prije provokacija i pizdarija...normalno glupi novinari zaboravili istraziti tipa prije intervjua...da ga je netko posjetio d aje 2018 imao incident jer je nosio majicu sa drazinim likom i prijetio drugima u ugostiteljskom objektu..da vidis onda jel bi zborio samo 'ja sam srbin'..RayMabus wrote:Ma jok.vuksadinare wrote:ok..ali ovom ne prilici nositi majicu sa drazinim likom 2018..jbg nije '41 ili '91...uglavnom kako rekoh nema pizdarija tamo gdje ih ne prizivas...lik je ocito od prije snimljen cekao se povod i jebiga...kaya wrote:Naći, zatvoriti i nabiti još u marici. Čisto da vide da nisu u 91 oj.
Leti će taj bufet u zrak meni se čini.
2014-04-11
Torcida odgovorila i optužila medije:'Mi smo valjda krivi i ako se netko iza kantuna popiša.To je sve.'
2015-09-08
Boli me k tko ga je napa , taki nam ne tribaju u državi.
Nek on propagira četništvo skupa sa svojin klijentelom negdi drugi.
Nek on propagira četništvo skupa sa svojin klijentelom negdi drugi.
2014-04-11
Similar topics
» Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Napali ih i Britanci
» Jedni napali druge
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Napali ih i Britanci
» Jedni napali druge
Page 1 of 1