Komšić: Čović je Ustaša koji veliča NDH
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Komšić: Čović je Ustaša koji veliča NDH
Zbog čega vas toliko brine moja eventualna pobjeda nad vašim favoritom koji veliča NDH
Povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji već drugi put u posljednjih nekoliko dana izražava zabrinutost eventualnom izbornom pobjedom Željka Komšića za mjesto člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, oglasio se lider DF-a.
"Prije svega želim napomenuti gospodinu Vučiću da ću ja, ukoliko budem izabran, biti izabran glasovima građana Bosne i Hercegovine, a ne kako to gospodin Adem Vuchiqi kaže, nekom etničkom većinom, lijepeći glasačima etikete na čelo", rekao je Komšić
Međutim, nije jasno, dodaje Komšić, zbog čega gospodin Adem Vuchiqi posljednjih dana izražava toliku bojazan mojim eventulanim izborom.
"Zbog čega Vas toliko gospodine Vučiću zabrinjava moja eventualna pobjeda na izborima na mjesto člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine? Pa ne veličam ja ustašku NDH-a kao Vaš prijatelj Dragan. Nije moja stranka pravila spiskove za progon Srba u Mostaru, u zadnjem ratu, nego stranka Vašeg favorita Dragana. Ne zabranjujem ja jednokopravnost Srba u Mostaru i Hercegovačko - neretvanskom kantonu nego stranka Vašeg favorita od čije pobjede ne strahujete. Znači li to gospodine Vučiću da je Vama na mjestu člana Predsjedništva draže vidjeti one koji veličaju ustaštvo, one koji su se "proslavili" izgonom Srba i one što i danas smatraju da Srbi trebaju biti građani drugog reda", rekao je Komšić.
(Vijesti.ba)
15.09.2018. / 19:45h IZBORI 2018 - Komšić odgovorio Vučiću
Povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji već drugi put u posljednjih nekoliko dana izražava zabrinutost eventualnom izbornom pobjedom Željka Komšića za mjesto člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, oglasio se lider DF-a.
"Prije svega želim napomenuti gospodinu Vučiću da ću ja, ukoliko budem izabran, biti izabran glasovima građana Bosne i Hercegovine, a ne kako to gospodin Adem Vuchiqi kaže, nekom etničkom većinom, lijepeći glasačima etikete na čelo", rekao je KomšićMeđutim, nije jasno, dodaje Komšić, zbog čega gospodin Adem Vuchiqi posljednjih dana izražava toliku bojazan mojim eventulanim izborom.
"Zbog čega Vas toliko gospodine Vučiću zabrinjava moja eventualna pobjeda na izborima na mjesto člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine? Pa ne veličam ja ustašku NDH-a kao Vaš prijatelj Dragan. Nije moja stranka pravila spiskove za progon Srba u Mostaru, u zadnjem ratu, nego stranka Vašeg favorita Dragana. Ne zabranjujem ja jednokopravnost Srba u Mostaru i Hercegovačko - neretvanskom kantonu nego stranka Vašeg favorita od čije pobjede ne strahujete. Znači li to gospodine Vučiću da je Vama na mjestu člana Predsjedništva draže vidjeti one koji veličaju ustaštvo, one koji su se "proslavili" izgonom Srba i one što i danas smatraju da Srbi trebaju biti građani drugog reda", rekao je Komšić.
(Vijesti.ba)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Komšić: Čović je Ustaša koji veliča NDH
kic wrote:
meni sve ovo, na rat br.2 pari..
Ako ovaj pokvarenjak opet dođe u predsjedništvo... slijedi teška kriza...
2018-04-10
Neće biti nikakve krize barem šta se Hrvatske tiče mi samo pratimo , kad u pravom trenutku povučeš potez ode Bosna ko šibica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kriza će biti i oko Komšića i vjerojatno oko doma naroda te formiranja vlasti na državnoj i federalnoj razini...
Vjerojatno će se gledati na državnoj dovesti Komšićevu ekipu... to jest igrače Suljagića i Bajrovića umjesto legitimnih predstavnika Hrvata..
Vjerojatno će se gledati na državnoj dovesti Komšićevu ekipu... to jest igrače Suljagića i Bajrovića umjesto legitimnih predstavnika Hrvata..
2018-04-10
Brige me, imam svoj pravac a to su sve flutacije na vjetru
Čekaj da desničari razjebu politički estabilšment koji je pustio korjenje na zapadu Evrope pa ćeš skužiti na šta ja ciljan
Čekaj da desničari razjebu politički estabilšment koji je pustio korjenje na zapadu Evrope pa ćeš skužiti na šta ja ciljan
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hektorović wrote:kic wrote:
meni sve ovo, na rat br.2 pari..
Ako ovaj pokvarenjak opet dođe u predsjedništvo... slijedi teška kriza...
pa ne može se više ovako, duboki i neriješivi nesporazumi u političkom životu BiH, počet će se pucat-
Ustrijeliti takve, Srbima taj ne bi dugo srao da je njihov...
darth_vader-
2014-04-17
Bez Hrvata beha će se vrlo lako riješiti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zna Vuččić da je NDH bila naklonjena Srbima, njegovi su liepo naprjedovali u njoj.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Trebalo bi provjeriti kakvu je komsic ulogu imao '91...mozda je kao rezervist ratovao u hrvatskoj..pucao na vukovar,pakrac,dubrovnik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
rtrs.rs/vijesti/vijest.php?id=310387
Valda bu prvo tribalo biti rata, pa tek onda neovisnost. Lakše tak.
Valda bu prvo tribalo biti rata, pa tek onda neovisnost. Lakše tak.
Karma BiH Hrvatima hehe
vuksadinare wrote:Trebalo bi provjeriti kakvu je komsic ulogu imao '91...mozda je kao rezervist ratovao u hrvatskoj..pucao na vukovar,pakrac,dubrovnik
Koliko ja znam, taj period proveo je po Sarajevskim kafanama... Općenito lik ima nikakvu biografiju dok nije dobio zlatnog ljiljana ko alijin pokazni hrvat.
2018-04-10
inace ti komsici nisu bas svoji ili su ubojice,krimosi,cinkeri,prodane duse...nisam jos upoznao nekog pozitivcaHektorović wrote:vuksadinare wrote:Trebalo bi provjeriti kakvu je komsic ulogu imao '91...mozda je kao rezervist ratovao u hrvatskoj..pucao na vukovar,pakrac,dubrovnik
Koliko ja znam, taj period proveo je po Sarajevskim kafanama... Općenito lik ima nikakvu biografiju dok nije dobio zlatnog ljiljana ko alijin pokazni hrvat.
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace ti komsici nisu bas svoji ili su ubojice,krimosi,cinkeri,prodane duse...nisam jos upoznao nekog pozitivca
rođak Ivo mu je bio ukrasni Hrvat u Alijinom nelegitimnom ratnom predsjedništvu, stari partijski kadar.
To je sve jedna obitelj iz Kiseljaka, i onaj luđak iz ZG... Lupeži...
2018-04-10
Bosanci su u Dalmaciji na 50% mjesta doveli recimo HDZ na vlasti Ilegalnim glasovanjem preko granice, recimo u Imotskom je lopovski HDZ trebao izgubiti izbore, ovi su busevima za 20maraka dolazili glasovati i još se ero nasladiva preko foruma. Rekao sam mu da ne naslađuje da će njih desiti ista karma
..da...ne volu ih bas ni u kiseljaku..za vrijeme jugovine smatralo ih se da rade za vlast..cinkeri...partijci mahom.pricao mi lik iz kiseljaka..za vrijeme yu jedino komsici su imali sve zaposlene u jugo firmama,sluzbama..nitko im vani nije otisao bar tada za vrijeme yu...dva komsica su imali visoke pozicije u sarajevskim firmama sto je onda bila rijetkost za hrvate u bh-a i u sarajevuHektorović wrote:vuksadinare wrote:inace ti komsici nisu bas svoji ili su ubojice,krimosi,cinkeri,prodane duse...nisam jos upoznao nekog pozitivca
rođak Ivo mu je bio ukrasni Hrvat u Alijinom nelegitimnom ratnom predsjedništvu, stari partijski kadar.
To je sve jedna obitelj iz Kiseljaka, i onaj luđak iz ZG... Lupeži...
2015-09-08
je...triba je u imotskom pobjedit sdpAssadNaPodmornici wrote:Bosanci su u Dalmaciji na 50% mjesta doveli recimo HDZ na vlasti Ilegalnim glasovanjem preko granice, recimo u Imotskom je lopovski HDZ trebao izgubiti izbore, ovi su busevima za 20maraka dolazili glasovati i još se ero nasladiva preko foruma. Rekao sam mu da ne naslađuje da će njih desiti ista karma
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
» Komšić: Kada pobijedim, ukinut ću Ured člana Predsjedništva koji je Čović otvorio u Mostaru
» Čeda Jovanović: Čović je Ustaša
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Komšić i Džaferović potapaju dogovor Dodik-Čović-Izetbegović?
» Komšić: Kada pobijedim, ukinut ću Ured člana Predsjedništva koji je Čović otvorio u Mostaru
» Čeda Jovanović: Čović je Ustaša
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Komšić i Džaferović potapaju dogovor Dodik-Čović-Izetbegović?
Page 1 of 4